Препоръчани песни - Част 1

В случай, че сте склонни да чуете песните, които аз харесвам, реших да подготвя едно списъче с най-въртяните от мен парчета, за да ви дам идейки как да пропилеете половин-един час в теглене и слушане на песнички по мой вкус. Почитателите на гюбеците ще бъдат брутално разочаровани, тъй като сред песните български тракове няма :) Погрижил съм се всяка песен да е придружена с линк и кратко описание защо е в този списък:

1.Red - Breath Into Me (Link)
Изключително надъхваща песничка с много смислен текст. Red са сравнително нова банда, а от това, което чух в MySpace-a им - изключително талантливи също.

2.Rammstein - Ich Will (Link)
Единствената немска песен чиито текст знам от начало до край. Усещта се някаква мелодична агресивност, а и Rammstein са си утвърдено име.

3.John Cale - Hallelujah (Link)
Изключително спокойна песничка, писана за саундтрака на Шрек. Това обаче не трябва да ви заблуждава, в нея няма нищо кой знае колко детинско.

4.Trapt - Disconnected (Link)
Бързо alternative парче. Радва ухото. Като слушаш Online радия засичаш подобни златни камъчета.

5.Hoobastank - Out of control (Link)
Да, песничка на Hoobastank. Даже и аз се учудих, че харесах нещо тяхно, но просто парчето може да те зареди с много енергия.

Пет за сега са достатъчни. Дано ви харесат :)

1 коментар:

  1. Добри са.Тази от Шреке много успокояваща и много сладка песничка.Другите ест също с много добри, само немската лекоооо амииии как да ти кажа...не е заради самата песен, а заради самия език.Така де - мразя го, ужасен е.Иначе като мелодийка песничката ме радва.Просто езикът не ми понасяа :)

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...