BFM Ninth Edition - Chris Jericho vs Shawn Michaels (WrestleMania XIX)

Продължителност: 22 минути и 33 секунди
Дата: 30 март 2003
Проведен в: WWE WrestleMania XIX
Размер на файловете: Мач - 368 mb

Линк:
Мач


Историята: През 2002 Шон Майкълс се завърна в WWE след 4 годишно отсъствие, като към края на годината за кратко стана и World Heavyweight Champion. Тогава обаче се появява завистта - Крис Джерико нееднократно казва, че Майкълс, който някога е бил негов герой, сега просто трябва да се оттегли. Джерико стига до там, че пребива Джеф Харди, на когото шон Майкълс по това време помага да развие уменията си. След побой със стол над Майкълс, Джерико го предизвиква на мач, за да докаже, че HBK всъщност е съкращение от Has Been Kid. На следващата седмица Майкълс приема с Sweet Chin Music и така се стига до мача им на WrestleMania, Който е първата им среща в историята.

Божието мнение: Класика. Един от най-добрите мачове в кариерите и на двамата, и то не само според мен. Просто един от може би най-интересно изградените и технични мачове, които съм гледал. Двамата отлично играят ролите си - Майкълс се държи като весел face, а Джерико е арогантния и надменен heel, Който се чуди как да измами съдията... Краят е просто супер неочакван (поне за мен беше така). Приятно гледане!
Божията оценка: ****1/2

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...