BFM Tenth Edition - Nigel McGuines vs Bryan Danielson (ROH Driven 2007)

Продължителност: 24 минути и 31 секунди
Дата: 23 юни 2007
Проведен в: ROH Driven 2007
Размер на файловете: Мач - 284 mb

Линк:
Мач

Малко инфо: Мач от най-голямата indie wrestling организация в Щатите - Ring of Honor.

Историята: Малко трудно е да се говори за история, тъй като ROH провеждат шоутата си доста рядко, но за сметка на това са изпълнени с качествени мачове. Като цяло - бившия световен шампион Браян Даниеълсън (с голата глава и червените гащета) се изправя срещу доста харизматичния (лично мнение) Найджъл МакГинес (рус и рошав) в мач за претендентското място за световната титла.

Божието мнение: Феноменален! Този мач тотално преобърна представите ми за качествен wrestling. Ако преглътнете факта, че най-вероятно виждате и двамата за първи път (а те са едни от най-добрите в света) и се оставите на течението мачът просто ще ви погълне. Такава техника, такова желание за победа... просто на моменти забравях, че гледам Professional Wrestling и си мислех, че всичко става наистина. А публиката е просто брутална и ще усетите каква е разликата между 10 000 души публика в WWE, която само мълчи, и 200 души в ROH, които крещят като луди. Теглетеееее! :)
Божията оценка: * * * * *

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Книги: "Денят на Чакала" на Фредерик Форсайт

Ако в един момент се озовете в читателска криза и нямате никакво желание да продължите със сегашното си четиво, сменете книгата. Ако и т...