Стотният пост :)

Мда, това е стотният пост от началото на блога до сега. Аз обичам да отбелязвам такива юбилеи, защото ме карат да се чувствам добре за постигнатото до момента и ми дават увереност за бъдещето. Няколко официални думи: за изминалите почти 4 месеца блогът стана едно от основните ми хобита и място, където да показвам другите ми хобита - рисуване, писане на стойностни неща (като разказа), писане на разни простотии, а от скоро и съчиняване на някакви аматьорски, но весели стихове :) Нямам намерение да спирам. Едно "благодаря" (не че някой ще го види де :D) за екипа на Google и Blogger за това, че поддържат толкова качествено услугата си и дано това да е така и занапред. Благодаря и на хората, които отделят време да поглеждат и коментират нещата, които поствам. Благодаря на хората, които се престрашиха да постна техни нещица тук, за да станат малко по-общодостъпни. И на последно място, но не по важност, искам да благодаря на себе си за таланта, старанието и желанието да сътворя това малко място в нета, както и всички нещица в него. Може да се каже, че блогът ми беше нещо като творческо гориво, като ме подтикваше да измислям нови нещица.

Какво остава... Ами доста неща. В противоречие с началните планове разказа е доста далеч от свършване :) Радвам се, че много хора го харесаха. Рисунки ще има често, тъй като с това мисля да се занимавам занапред. Може би ще има стихове по-често, тъй като ми е забавно да си римувам относно разни неща :D Рано или късно ще дойде една по-сериозна промяна в дизайна. Искам да направя блога малко по-натруфен, така да се каже. Категорията с любимите ми мачове се завърна благодарение на това, че сървърите на data.bg засега са наред. Докога ли? :D Скоро ще има още мачове. Ще има и нов разказ за Мирчев... Ще има всичко, което ми дойде наум. Това е. Остава да ви подсетя за обичайните неща - коментирайте и разпространявайте блога сред приятелите ви, които мислите, че може да са заинтересовани. Мир!

ПП: Smile...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...