Препоръчани песни - Част 2

Време е за още песнички, които може и да са ви известни, но заслужават да ги спомена (не са нови, но за сметка на това са стойностни):

1.Nightwish - Bye Bye Beautiful (Link)
Някои хора не харесват новата Nightwish. На мен честно казано не ми пука. Даже песните от последния им албум са ми по-приятни от предишното им творчеството. Тази например - бърза, ритмична, с еднакво добри мъжки и женски вокали.

2.Thousand Foot Krutch - Last Words (Link)
Невероятна банда, а песента... ме надъхва :D Текста е нещо като предсмъртно писмо и идеята доста ме радва. А музиката на TFK е просто супер добра.

3.John Williams - Across the stars (Link)
Това е само музика, при това симфонична! Предупредени сте. Ако трябва да съм точен това е любовната тема от Star Wars Episode II: Attack of the clones. Мелодийката се набива много лесно в главата на човек. Накрая е изпълнена с арфа и този момент от mp3-ката просто ме прави адски щастлив човек.

4.Three Days Grace - Get Out Alive (Link)
Тази песен... е трудна за описване. В смисъл това е една от онези песни, които просто са правени с някакъв емоционален заряд, който пречи да бъдат описани с думи от типа на "яка", "надъхваща" и т.н. Едно спокойно парче, в което всеки може да намери индивидуален смисъл за себе си.

5.Rob Zombie - Feel So Numb (Link)
Много весела песничка с палав ритъм. А и текста ме радва супер много. Зомби е един вид творец, така че дори музиката му да не ми е винаги по вкуса го уважавам заради факта, че прави нещата по свой си начин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...