WWE No Way Out 2008 - Preview

Така... дойде време и за No Way Out :) Турнира беше build-нат малко не по вкуса ми, но няма значение. Ето ги и предположенията ми за мачовете:

WWE Championship - Randy Orton (c) vs John Cena

Много труден за познаване мач. Залагам на Ортън, защото ако загуби месец преди Манията цялото му шампионство ще иде по дяволите. Нужен му е main event на Mania, за да загуби титлата от Хънтър както си му е реда. А и не искам за 3-та поредна година да гледам как Сина се бие в main event на WrestleMania. Най-добре ще е Ортън да запази, макар че както казах нищо не е сигурно.


World Heavyweight Championship - Edge (c) vs Rey Mysterio

Пак Острието бие. Пак точка.


RAW Elimination Chamber - Chris Jericho vs JBL vs Jeff Hardy vs Shawn Michaels vs Triple H vs Umaga

Тук като победител ще си тръгне Triple H. Просто той е най-сериозно подготвен за main event на Mania. Гадното е, че в последните два RAW-a го нямаше и една победа сега ще дойде като от нищото. Както и да е. Иначе като цяло това може да стане мачът на вечерта. Има потенциал в него да започнат 1-2 нови вражди, така че аз съм доволен. Само присъствието на Брадшоу и Умага ме дразни, но няма значение. Те също имат какво да предложат ;)


SMACKDOWN Elimination Chamber - Batista vs MVP vs Finlay vs The Great Khali vs Big Daddy V vs Undertaker

Този ще е по-слабия от двата EC мача, най-вече заради участниците, но да се надяваме, че ще е по-кървавия. Залагам на 100% за Гробаря, всеки друг вариант ми се струва неприемлив. След този мач Батиста най-вероятно ще започне вражда с Кали или Ви, времето ще покаже. Финли пък ще бъде прецакан от Винс. Много неща може да се случат, но е едно за мен е сигурно - Гробаря срещу Острието на WrestleMania ;) Ураааа!


Career Threatening Match - Mr.Kennedy vs Ric Flair

Флеър ще победи. Кариерата му ще свърши на Мания-та, не сега. Интересното е как ще победи. Ако победи чисто ще започне вражда с някой друг, но ако победи с DQ или нещо подобно то най-вероятно ще има втори мач с Кенеди и той ще е на Mania-та :) Дано, Кенеди заслужава да приключи кариерата на кечист от ранга на Флеър. btw Подготовката на враждата и развитието й много ми харесаха. Особено промотата на Кенеди. Поклон!


ECW Championship - Chavo Guerrero (c) vs CM Punk

Нито мога да предположа кой ще победи, нито честно казано ми пука. Но иначе Пънк ми е доста по-приятен, така че стискам палци на него ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...