WrestleMania XXIV - Preview

Най-големият турнир за годината е след едва 3 дни и е крайно време да дам своите прогнози за резултатите. Редът на мачовете е произволен:

WWE Championship: Randy Orton (c) vs John Cena vs Triple H
Главния мач, най-вероятно... Мисля, че може да е почти на нивото на Triple Threat-a от WrestleMania XX. Залагам на Хънтър, просто защото не искам да спечели Сина. Симпатиите ми са за Ортън естествено, но шансовете да запази са доста мизерни.


World Heavyweight Championship: Edge (c) vs Undertaker
The streak continues... С други думи победа за Тейкър. Острието имаше голям шанс да бъде човекът, който ще прекрати streak-a, но след като загуби MITB мача миналата година стана... неподходящ. Сега очаквам 16-0.

Career Treating Match: Ric Flair vs Shawn Michaels
Довиждане, Рик! Крайно време ти е да се пенсионираш стари приятелю и Шон ще те победи с чест и достойнство :D Ако Флеър се напъне малко, това може да стане златен мач. Всъщност имайки предвид, че това наистина май му е последния мач дори да е пълна боза, пак ще се запомни.

Money In The Bank Ladder Match: Chris Jericho vs Mr.Kennedy vs Carlito vs Shelton Benjamin vs John Morrison vs CM Punk vs MVP
Много атлетични и талантливи участници. Мачът определено ще си струва да се гледа, защото куфарчето ще изстреля всеки от тях (дори Джерико) на върха. Залагам на Джерико или Кенеди.

Floyd Mayweather vs Big Show

Още не е ясно какви точно ще са правилата на този мач. Дали ще е wrestling или боксов. Враждата беше build-ната добре, като изключим факта, колко много хора джобиха на Грамадата (дори и да бяха доведени от FCW точно с тази цел). Очаквам победа за Mayweather, тъй като едва ли се е навил да участва при условие, че ще загуби.

Battle of the brands: Batista vs Umaga
Ако в този мач има победител мисля, че ще е Батиста. Въпреки, че всички знаят кой е по-добрия brand (RAW естествено) победата най-вероятно ще е за Батиста, освен ако не гласят Умага за много силен пуш в предстоящия му престой в SMACKDOWN.

Bunnymania Lumberjack Match: Ashley & Maria vs Beth Phoenix & Melina
Ъм... не ми пука. Най-вероятно Мария и Ашли ще победят. Единственото, на което бих се радвал относно този мач е малко голота и присъствието на Снуп Дог.

ECW Championship: Chavo Guerrero (c) vs the winner of a 24-men Battle Royal
Победителя от кралската битка, която ще се проведе преди да започне Мания-та според мен ще е Кейн. За съжаление обаче не мисля, че WWE ще сменят и трита шампиона в една вечер, така че който и да се изправи срещу Чаво, най-вероятно ще загуби.

Belfast Brawl: Finlay vs JBL
Надявам се поне да се възползват от факта, че няма правила и това да е най-кървавият мач за вечерта. Предполагам, че ще победи Финли с помощ от Хорнсуогъл (или както там се пише на български). Абе... за какво, по дяволите, този мач е в кард-а на Мания-та?!? о.О

Е, това беше от мен. Сега остава да почакам още 3 дни до самото PPV. Очертава се грандиозно шоу, дано наистина стане такова ;) След като мине ще си кажа мнението.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...