WWE Backlash 2008 - Прогнози

Toчно 3 часа преди започването на турнира е време да дам прогнозите си :) Все пак да не нарушавам традицията. Така... започвам:

-За отборния мач при жените не ми дреме. Няма прогноза.
-Big Show vs The Great Khali - Грамаданчо бие. Имат да му оправят имиджа след като онова дрипаво манге Мейуедър взе, че го би на Мания.
-US Championship: Matt Hardy vs MVP - крайно време е Мат да бие, а? Не мислите ли така, тъпи сценаристчета? Гледаме тази вражда вече няколко месеца. Искаме да свърши! Сега! Мат шампион. Точка.
-Shawn Michaels vs Batista - Джерико е специален съдия. Джерико е пич. Джерико ще е преебе (сори за бруталния израз) един от двамата. Ще преебе Майкълс. И Батиста ще бие. Мъка.
-ECW Championship: Kane vs Chavo Guerrero - Кейн запазва. Чаво реве.
-World Heavyweight Championship: Undertaker vs Edge - Тейкър запазва. Острието си реже вените след края на мача.
-WWE Championship: Randy Orton vs JBL vs Triple H vs John Cena - с адски мъки Ортън запазва. И аз съм щастлив. Ако пада ще падне от ННН, ама по-добре да запази.

Toва беше от мен, уважаеми радиослушатели. Очаквайте пряко включване след като изгледам турнира.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...