Обръщение към нацията...

Така... въобще не обръщайте внимание на заглавието. Просто ми трябваше заглавие за този (пореден) малоумен пост и това ми се стори подходящо. В следващите редове едва ли ще откриете нещо, което си струва прочитането и загубеното време, но и вие и аз знаем, че щом сте тук едва ли има какво толкова да правите с времето си... So here we go again:

След като се събудих след 2 часа и половина следобеден сън в момента всичко ми е леко... неясно :D Още не мога да осъзная къде съм, какво съм, откъде идвам и накъде отивам, защо съм полугол и защо Слънцето изгрява от изток... Но това са въпроси без чиито отговор ще продължа да живея все така стойностно. Интересно е да се отбележи обаче, че в последните няколко дни усещам някаква малка, но забележима промяна в себе си. Ей така, без да съм я целял... Може би е защото някои хора се опитват всеячески да ми лазят по нервите (и рискуват да им тегля майната) или заради това, че част от старото ми Аз (онова самовлюбеното и егоцентричното) се връща лека-полека. Не знам точната причина, но знам, че ми харесва. Станал съм по-лош! (happy) :D

Друго с което да ви занимавам... ммммможе би с факта, че през последната седмица забелязвам колко бързо порастват днешните хлапета. Гуусин Генев го няма в Skype иначе щях да го помоля за разширено мнение по въпроса, тъй като го наблюдаваме заедно. Та както казах днешната младеж расте много, ама много бързо... чак не могат да се побират вече :D Изпростях, а по-добре да спра да пиша, тъй като не знам кой може да прочете това, а все още ми се живее. Някой слънчев ден ще ви разясня какво точно имах в предвид.

Добре, горния абзац бе тотална загуба на време за бедните ви мозъци, но както казах те и без това друго не правят, така че май няма проблем. Сори, ако някой го е приел като обида. По-скоро беше приятелско заяждане (sun) Както казах малко по-горе - станал съм с една идея по-гадно копеле. Катето (която незнайно защо наричам "мамо"...) стигна до извода, че също съм се променил. Тя обаче е забелязала бавната ми, но сигурна трансформация в чехъл. Поредната осъзнала го! :D Та изглежда постоянно се променям. Не че ви пука, но щом съм тръгнал да пиша това значи не ми пука особено за вашето мнение, а просто искам да убия време (и продължавам да бъда все така мил с вас, драгите читатели :D ).

Абе този пост става супер хейтърски. Може би, защото в момента слушам как прегракналия Фред Дърст се опитва да кара публиката да квичи с него. Мамка му, този пич едва ли осъзнава, че мога да изпея половината песни на Bizkit по-добре от него. И не, не се надувам. Факт е. Утре на празника на Пазарджик някои искат-не искат може би ще станат свидетели. Което ме подсеща колко съм прецакан за през деня, тъй като ще бъда сам... В смисъл ще има хора с мен най-вероятно, но все пак ще съм... сам. Не обичам да съм сам. Ще трябва да се направи нещо по въпроса.

Мисълта ми пак отлита в някаква странна посока, която по-добре да оставим настрана. Незнайно защо съм свръх-разконцентриран. Може би поради факта, че до монитора ми е паркиран един разполовен през кръста плюшен Мики Маус. Постоянно си мисля кой би могъл да разпори скапаната мишка... Това е добра идея за рисунка. Което ме подсеща - идеи за драсканици приемаме всякакви. Чувствайте се поканени да предлагате.

Чак сега се сетих и че в четвъртък ще трябва да ида на купон у един познат, който завършва. Това означава, че в петък сутринта ще съм полу-труп, което пък означава, че ще трябва да се молите за мен добрата г-жа Илиева да не реши да ме изпитва :D Life is funny... и тогава идва часът по история.

Не е лошо да спомена и какво може скоро да очаквате тук, в моята скромна Blogger обител. Имам 6 готови рисунки, които след като бъдат сканирани ще бъдат качени на сайта лека-полека. Въртят ми се идеи за още няколко, но както казах горе приемам (и имам нужда) от свежи идеи. Също много скоро ще има нова част на A Dark Tale. Време е нещата там да се раздвижат отново, след така нареченото от BloodyMary "затишие" :) Вече замислям и нова хроника на Мирчев. Ситуацията с последната бе доста странна. Нарочно този път не прекалих с простотиите, за да видя реакцията. Тя естествено бе смесена, но мнозинството е харесало как се е получило. Ми... това е. Ако има още нещо ще казвам. Радвам се, че пописах малко. Разпускащо е. До следващия път, сладурченчовци ;)

ПП: "Приятелството е просто дума, измислена за оправдание на хората, които не знаят как да се възползват от познатите си." Биров мъдрост. All rights reserved ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Едно DaDa Aniventure приключение

Няма как да не се сетя за въодушевения Билбо Бегинс на Мартин Фрийман, който подтичва, докато произнася "I'm going on an adve...