Новата онлайн зарибявка

WoW? Lineage? WTF?!? Стига сериозни онлайн игрички. В тази проклета жега имаме нужда от нещо простичко, за да разпуснем. Благодарение на MySpace-а на Colt Cabana разбрах за една малка игричка в нета, една игра на която отнема едва 10-ина секунди. Идеята е хем проста (като повечето хора наоколо :) ), хем зарибяваща - имате едно червено квадратче и четири фигури около него. Когато кликнете и задържите левия бутон на мишката върху червеното квадратче можете да го движите, като целта е да не се докоснете до стените на полето и да не ви удари някоя от фигурите, които започват да се движат. Знам, че звучи глупаво. Може и да е, но мен ме радва.

Ето ви линк:
Red Square

В този пост ще пиша какъв ми е high-score-a в секунди. Ако някой разцъка игричката и направи повечко секудни нека пише коментар, за да се изфука :D Да ви видим какво можете, аматьори ;)

Сегашният рекорд на батко ви Биро: 24.907

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нашият 24 май - камери, телевизия, интервю и... деца

Има голяма вероятност да запомня този 24 май, за разлика от много други преди него. Не за друго, ами защото с Темз почти не се спряхме, въп...