Gregorian - невероятен начин за почивка с музика...

Наскоро търсейки в data.bg за кавъри на една много приятна песен, попаднах на нещо интересно. Всеизвестно е, че аз съм върл враг на всичко религиозно и т.н., но едно нещо свързано с църквата винаги е успявало да ме впечатли. А именно грегорианското пеене.

Та съвсем случайно попаднах на един доста интересен... проект. Грегориански хор, изпълняващ известни рок/метъл песни (и не само). С невероятен музикален акомпанимент и естествено много добре подбрани гласове се получават много красиви и отпускащи кавъри на много добре познати на всички ни песни. Хорът има кавъри на песни на Metalica, Simon & Garfunkel, Nick Cave, Evanescence, Deep Purple, R.E.M., че дори и The Rasmus и Green Day.

Eто ви линкчета към няколко техни изпълнения, ако ви хареса може да се поровите в датата, там има още много:

Gregorian - Nothing Else Matters
Gregorian - The Unforgiven
Gregorian - My Immortal
Gregorian - In the shadows
Gregorian - Child in time


Ако има проблем с някой линк иформирайте ме :) Приятно слушане и релаксиране!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Пет неща относно AEW - алтернативата на WWE

Виновен съм за това, че не съм писал достатъчно за Коуди (Роудс), Кени Омега и The Young Bucks. Ако бях, сега нямаше да се налага да обя...