Снежанка и седемта сводника

Имало едно време едно момиче на име Снежана. Името й не било случайно – тя имала бяла като порцелан кожа, която блестяла на фона на дългата й черна коса. Снежана била богаташка дъщеря. Баща й продавал оръжия на разни костюмирани типове, а майка й (бивша проститутка) допринасяла за семейното богатство чрез банкови измами.

Самата Снежана била добро момиче. Ходела в най-престижното училище, излизала с едва 7 (мда, седем) момчета и пушела само в по-маловажните часове (всъщност само в тях влизала). Всички, от другите момичета до учителите, я мразели в дъното на душите си. На нея обаче не й пукало. Вярвала, че светът е в краката й и може да прави каквото и когато си поиска.

Една вечер обаче тя решила да прекали. Било й писнало да слуша как родителите й се карат заради изневерите на баща й и затова откраднала малко пари (малко според нея) от портфейла му, след което се насочила към най-близкия клуб. Лепнали й се двама почти еднакво изглеждащи тъпанари, но тя с висша арогантност ги разкарала. Не били минали и 30 минути, когато тя видяла една своя стара позната, която на добра цена я уредила с кокаин. Снежана обичала скъпите удоволствия и се постарала не само да се надруса, но и буквално да се зарови в дрога. Загубила представа за света до такава степен, че покрила цялото си лице с белия прашец и излязла на улицата, размахвайки ръце и крещейки, че тя е Снежанка от приказките.

Неусетно достигнала до циганската махала. Там естествено бързо била забелязана от почти всички, но първи до нея се добрали седем млади братя. Били почти на нейните години, но телата им били изключително набити и създавали впечатлението, че са още деца. Седмината я прибрали в колибата, която се водела техен дом и след като по възможно най-гнусния начин изшмъркали коката от лицето и тялото й, седнали на семейно съвещание. Имали красиво бяло момиче, което твърдяло, че е Снежанка и било брутално надрусано. Възможностите не били кой знае колко.

Няколко обаждания по-късно и пред колибата се наредила редица от скъпи коли. Един по един едри, добре облечени господа влизали в малката къщурка, за да прекарат малко време с малката Снежанка. Така били първата вечер. С течение на време (и на други по-евтини наркотици) и с помощта на седмината братя роми Снежанка се превърнала в чиста курва. Нямала представа какво става около нея, а и не й пукало особено.

Майка й се оказала крешка психически и изчезването на дъщеря й я довело до лудницата. Бащата не губил време и се оженил повторно. Новата му жена била бивша съученичка на дъщеря му и знаела, че ако Снежанка се появи някога отново то двете ще трябва да си разделят наследството на бащата/съпругът. Затова мащехата пратила свои хора да намерят Снежанка (ако е жива) и да я убият. Стигнали те до седмината роми и когато им казали, че искат да купят Снежанка били изгонени с хвърчащи бутилки и метли. Мащехата се отчаяла, но решила, че Снежанка едва ли някога ще се измъкне от дупката, в която била пропаднала. Всичко останало както преди.

Един ден обаче бащата на Снежанка решил, че има нужда от нещо ново. Един негов приятел му бил споменал за седем циганина, които имали под свой контрол едно много красиво момиче. Бащата звъннал и си уредил час. Когато отишъл с ужас разпознал собствената си дъщеря, въпреки извращенията и мизерията, през които била преминала. Когато се опитал да я съвземе осъзнал, че вече е прекалено късно... Тя била загубена. Извадил личния си пистолет и прострелял някога снежнобялото й лице. В гнева си буквално започнал война в колибата на циганите. Един по един братята паднали мъртви.

Когато бащата се прибрал вкъщи разказал всичко на мащехата. В опит да се възползва от ситуацията тя постъпила глупаво и му казала, че знаела за Снежанка и мислела как да я измъкне. Бащата се почувствал излъган и тъй като все още имал един патрон решил да го използва рационално. Бум! И вече нямало мащеха...

Патрони нямало. Бащата на Снежанка все пак бил търговец на оръжие, но в къщата си не държал нищо от стоката. Нямал много възможности. Сложил един парцал в дупката на резервоара на една от колите си, запалил го и влязъл в колата. Експлозията сложила край на всичко. Нямало я майката, нито него, нито мащехата, нито Снежанка и седемта й сводника. И така приключва нашата приказка...

2 коментара:

  1. xaxaa e tva e parodiq na snejanka ;D
    Antoan

    ОтговорИзтриване
  2. уау, впечетляващо.. наистина много впечетрляващо!! БРАВООУ

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...