FUW Stricken - 10.07.2008

Поради огромния (образно казано) интерес към нашата организация получавате по-рано от очакваното ексклузивно live шоу на FUW! Тази седмица сме на вълна следшампионски вълнения, след като миналата с много, ама много зор BK успя да стане първият в историята FUW Champion. Тук е мястото да споменем, че той получи и чек на стойност 50 лв. от община Пазарджик. Чекът се оказа фалшив, но ние няма да ви съобщим този факт, за да не накърним честта на общината. А сега е време да започваме...

Burn Burn! Шампионът пристига! На рампата се появява BK с доволно изражение на лицето и титла на рамото. След като хората в публиката са ги заболели ръцете от ръкопляскане, BK решава най-накрая да говори.

-Първо, искам да благодаря на всички ви, че сте тук тази вечер и четете... опа, гледате нашето шоу. (пак ръкопляскания, въпреки че някои хора вече охкат от това действие) Второ, не мога да не ви благодаря за подкрепата миналата седмица. Щях да съм доволен и да не бях спечелил, а само да бях сритал качествено Биров, но победата и титлата правят нещата много по-сладки. Златото сега е в ръцете на истинския идол на феновете, човекът, на когото му пука за вас: мен! И заедно ние ще защитаваме тази титла занапред! Вие пляскайки в публиката, аз – биейки се на ринга. Никой няма да е в състояние...

Тиха мелодийка, последвана от крещящото Let’s fight” прекъсва новия ни шампион. По рампата се задава неговия главен враг Биров. Той е облякъл черен суичър и качулката скрива лицето му, докато се качва на ринга. Когато вече е застанал до BK, Биров маха качулката. На лицето му може да се види синина, която е подчертана от недоволната му физиономия. С едно бързо движение на ръката той взима микрофона от шампиона.

-Миналата седмица... миналата седмица ти, Генев, беше най-големия късметлия на Земята. Миналата седмица бях на косъм да взема титлата, като ти се оказа последната и единствената непреодолима пречка. Миналата седмица, когато всички очакваха аз да спечеля златото и да си тръгна като шампион, ти ме изрита в лицето и... всичко пропадна. Сега не само, че титлата не е на рамото ми, но и лицето ми е насинено, заради твоя скапан, прекалено силен иииииии незнайно защо истински, да, истински, мамка му, шут в лицето ми! – в края той буквално крещи. Изцъклените му очи показват, че е ядосан. –Аз... аз съм по-добър от теб. Казах го миналата седмица, доказах го миналата седмица в кралската битка, ще го докажа отново.

-Не си се сресал. – отбелязва BK, навеждайки се към микрофона, а публиката избухва в смях. –Та за какво говорехме?

-Ха-ха, много смешно. Ще ми се раздробят камъните в бъбреците от смях. Говорехме за това, че искам мач за този пояс – той докосва титлата, която е на рамото на BK – и го искам сега.

BK взима микрофона и видимо спокоен отвръща:

-Ти трябваше преди 2 седмици да си мой партньор. Ти ме удари в гърба със стол и заради теб загубихме мач. Миналата седмица обясняваше, че си по-добър от мен, а и се опита да ме смачкаш нееднократно в кралската битка. Как да ти кажа, надменно копеле такова, доколкото зависи от мен, а в голяма степен зависи, ТИ НЯМА ДА ПОЛУЧИШ ШАНС ЗА ТИТЛАТА!

BK хвърля микрофона и си тръгва. Биров не прави нищо, за да го спре, а само съвсем леко се обръща към него и го наблюдава докато шампионът се прибира зад кулисите.

* * *

NMP излиза на ринга, а под звуците на "Never Scared" на Bonecrusher след него се появява партньорът му Bulletproof. Двамата изглеждат готови за мач, а гонга вече е бил. В този момент с микрофон в ръка и, представете си, този път без костюм се появява НикитУ ЛазарУв.

-Помните ли ме? – пита той. Средняци от NMP и Bulletproof в отговор. –Ей, без средняци! Така де, ясно е че ме помните. Две седмици подред аз губя единични мачове срещу двама ви. Е, тази вечер ще е различно. Намерих хората, които миналата седмица в Battle Royal-a се погрижиха двамата набързо да се приберете в съблекалните. Тази вечер тези хора ще ми помогнат да ви победим в хендикап мач! Хайде, гадни малки бели негра, да ви чуя как пляскате за моите хора: Asoto & Valeto Protectioooooooon!

NMP и Bulletproof изглеждат видимо доволни от хората, които ще са партньори на НикитУ. Време е за първия ни мач!

Handicap Match 3-on-2: AVP (Asoto & Valeto) & НикитУ ЛазарУв vs NMP & Bulletproof

Мачът започват NMP и Асото. С малко тактическо подскачане тип „Бъгс Бъни” Асото се опитва да разсее противника си и успява. Няколко бързи ритника и NMP е на земята. Той получава коляно в главата, а Асото бързо се сменя с Валето. Валето продължава да поддържа контрол над мача засилвайки NMP към въжетата и посрещайки го с dropkick в зъбите. Oпит за туш, но NMP се изправя. Валето започва да го удря докато рапъра лежи, след което пита НикитУ дали иска да влезе като смяна. ЛазарУв клати глава. Той изглежда отказва. Валето решава да продължи мача и изправя NMP в ъгъла, където няколко пъти го удря през гърдите. Засилване от другия ъгъл и Monkey Flip, при което NMP пада в средата на ринга. Смяна и Асото се качва на въжетата като легитимен представител на своя отбор. Той изглежда ще опита Frog Splash (или Жабешко цъмбурване, ако предпочитате и гледате кеч по GTV). Той е във въздуха, но не! NMP се подмества в последния момент и прави смяна. На ринга е Bulletproof. Той брутално отнася Асото с един удар с рамо, след което хваща Валето за главата и го вкарва на ринга. Двамата екстремни пичаги получават двоен саблен удар! Това е... fucking sick! Той замалко да им откъсне главите. Bullet вдига и двамата и следва двоен суплекс. Смяна и NMP се връща на ринга, но Bulletproof също остава там. Двамата изправят по един противник. NMP вдига Асото, а Bullet – Валето, след което и двамата заключват Sleeper Hold (приспивателно)! Асото и Валето започват да губят съзнание, но изненадващо НикитУ се качва на ринга и рита в бедрото NMP, а след това удря с лакът гърба на Bulletproof. Те изпускат противниците си, но са видимо вбесени. ЛазарУв бяга уплашен извън ринга, а NMP дава знак на Bullet да го смаже. Bulletproof също излиза от ринга и започва да гони НикитУ, който обикаля ринга неколкократно. На ринга обаче Асото и Валето са се съвзели и се обединяват срещу NMP. Той се опитва да им отвърне, но не успява. Получава първо Blackjack, а след това и ритници в гърба и лицето. Асото е на въжетата. О, боже мой! 450 splash! NMP бе смазан. Валето сега е на въжетата и прави Senton Bomb. Това трябва да е края. Не, Bullet е видял какво става на ринга и се намесва. С двоен саблен удар той изхвърля Асото и Валето извън ринга, но пада с тях. На ринга NMP лежи. НикитУ се промъква и повдига крака му за туш. 1, 2, 3! Toва е краят! AVP и ЛазарУв печелят!

След мача НикитУ е като обезумял и подскача навсякъде из ринга. Подават му микрофон.

-Победихме! Победихме! Аз със победа! Даааа, даааа! Чувате ли? Победихме!

В този момент доскорошните му партньори Асото и Валето се качват на ринга, отблъскват се от въжетата и с двоен dropkick го нацелват право в главата. НикитУ пада в безсъзнание, а медицински екипи идват, за да го изнесат. АVP си тръгват доволни по рампата, докато от ринга Bulletproof проверява как е партньора му и им хвърля злобни погледи.

* * *

Пренасяме се зад кулисите, този път обаче в зоната за интервюта. Доби Т стои усмихната пред камерата:

-Добър вечер, дами и господа. Миналата седмица... Пекаж, какво става?

Камерата се тресе леко, а Доби гледа неразбиращо.

-Телефонът ми звъни. – отговаря операторът Пекаж. –Дръж за малко.

Той подава камерата на Доби Т за секунда и тя без да иска го хваща в кадър как говори по телефона.

-Какви шоколади, бе? Ама вие нормални ли сте? Какъв бас, бе? Абе няма да ядете никакви шоколади! – той затваря телефона и тук следва някаква ругатня на полски. Камерата отново е в ръцете на Пекаж, а Доби Т е все така усмихната.

-Можем ли да продължим?

-Естествено.

-Ок. Миналата седмица, тук в Stricken, имахме впечатляващ дебют. Новакът ZoTTo стигна до последната четворка в главния мач за титлата, който му бе и пръв за компанията. Преди това обаче той имаше сериозна конфронтация с Xtreme. Зото сега е тук с нас, за да ни каже мнението си за нещата случили се миналата седмица.

В кадър влиза Зото, който с една повдигната вежда и странно изражение гледа Доби Т.

-Ми... мнението ми е, че Анто, така де Xtreme, не иска да се бие. Тук всичко е въпрос на яко ритане, а той всяка седмица само псува публиката и това е. Ако беше истински мъж щеше да се бие. Затова го предизвиквам на мач. Когато и където реши, само да е в близките 20 години, ‘щото като остарея няма да съм във форма.

ДонКур се появява зад Зото и подканва Доби Т да му даде микрофона.

-Така... Зото, пич си, симпатичен си ми, затова ще ти направя услуга. Тази вечер иска или не Xtreme ще трябва да участва в мач и то срещу теб. Ако по някакъв начин се опита да се измъкне ще бъде уволнен на секундата. Така... чисто и просто. Айде, аз ви оставям, защото ме чака много работа в офиса.

* * *

„Кой живее в гаража” оглася цялата зала и с танцувална стъпка към ринга се насочва КоЦкаР. Той се качва на ринга и моли за микрофон.

-Не е честно. Просто не е честно. – той се усмихва и клати глава. –Как може нито един кечист от цялата съблекалня да не иска да се бие с мен? Питах кой ли не, молих се дори и всеки ми отказва. Да не би само след едно шоу всички да се страхуват от мен? Я се стегнете! Предизвиквам всеки, ама имам предвид наистина всеки, на мач тук и сега.

Никой не излиза.

-Хайде де, няма да чакам вечно. Който и да дойде КоЦкаР ще го оправи. Бързо, бързо!

Осветлението загасва. Започва някаква натрапчива мелодия... хммм, това е „This is the new shit” на Мерилин „Градушката много го е била” Менсън. Жиците звучат все по-силно и по-силно, а на рампата се появява... жена?!? Какво по дяво... Млада е, изглежда много добре и дявол да го вземе ходи така сякаш е супер надута. Облечена е с черна риза и малки черни гащета, които заплашително приличат на болезнено къса пола. Тя се качва на ринга при КоЦкаР и взимайки микрофон зачаква неговата реакция.

-Веронико... – започва той. –Какво си мислиш, че правиш тук?

-Отговарям на предизвикателството ти. Не може ли?

-Ама Веронико... ти си жена. Това е място за мъже. Ок? Ти не покриваш изискванията, за да ти позволят да се биеш. Нямаш нищо правилните органи, нито гледаш някакъв спорт, нито харесваш момичета...

Вероника вдига пръст, за да го прекъсне и се усмихва.

-Всъщност отговарям на последното изискване. – бурни реакции след мъжката част от публиката. –А и по-рано днес ДонКур ми разреши да се боря, така че мисля, че няма да е проблем. Нали?

-Ами... винаги съм искал да те сритам, давай да се почваме.

На ринга идва съдия и гонга бие. Ще имаме междуполов мач!

Veronika vs КоЦкаР

В началото на мача КоЦкаР се усмихва иронично и ръкопляска на Вероника за смелостта. Тя е заела позиция за бой и го чака да нападне. Вместо това КоЦкаР пада на колене и слага ръце зад главата си.

-Нали съм кавалер ще ти подаря първия удар. Обаче след него те почвам сериозно. – той се засмива злобно.

Вероника това и чака. Ритник в корема на клетналия КоЦкаР и два юмрука в зъбите му. КоЦкаР пада по лице, а Вероника застава в единия ъгъл в позиция за атака. КоЦкаР се изправя супер изненадан от случилото се, а в това време Вероника се засилва от ъгъла и го рита право в тила. КоЦкаР започва да се превива на ринга. Вероника отново дебне, този път в гръб. КоЦкаР се изправя, все още зашеметен от ритника в тила. Той се обръща и получава още един ритник право в лицето! Вероника успя да вдигне крака си до главата му и го повали с този брутален удар. Тя пробва туш: 1, 2, 3! Мачът приключва. Вероника победи!

Победителката си тръгва доволна, намигайки на няколко сладки момИчета в публиката. КоЦкаР е все още на ринга, а съдията се опитва да му обясни какво е станало. Какъв мач, какво чудо!

* * *

Биров влиза с гръм и трясък в офиса на ДонКур. Той е видимо зает да обръща внимание на секретарката си Клеопатра и е видимо стреснат от нахлуването.

-ТАКА... Какво си мислиш, че правиш, бе? На вратата пише DND!

-Не ми пука дори на вратата да пише „Това е офиса на един гаден малък педераст”! Имам работа за вършене и ще говорим за това сега!

-За много забавен ли се имаш? А? А? Are you talking to me? A? ДонКур се успокоява и прошепва в ухото на Клеопатра: -Можеш да се върнеш на работното си място докато се оправя с тоя.

Клеопатра вдига рамене и сяда в скута му, прегръщайки го.

-Не това работно място имах предвид. – усмихва се нервно ДонКур, а вече досетилата се секретарка излиза. –Така... кажи ми, ти рошаво самовлюбено пале, за какво прекъсваш един от малкото спокойни моменти в живота ми?

Биров вече е седнал на стола пред ДонКур и нервно тропа с крак и си пука врата.

-Титлата. Точно така. Искам мач за титлата.

-Искаш мач за титлата значи? Ок, ясно. Ами няма да го получиш, приятен ден.

Биров отново избухва:

-Аз бях последния елиминиран в кралската битка, по дяволите! Заслужавам мач за титлата! Заслужавам да сритам BK и искам този шанс възможно най-скоро.

ДонКур се обляга назад замислено.

-Знаеш ли... понякога наистина ми лазиш по нервите. Не мога да ти дам мач за титлата ей така, а честно казано и не искам, но можем да направим друго. Тази вечер ти ще се изправиш срещу BK, но мачът няма да е за титлата. Оооо, да! Ако победиш тази вечер то в следващото шоу ще получиш своя мач за титлата срещу BK. Точно така. Но ако загубиш спираш да тормозиш и него, и мен, и аз ще избера нов претендент за титлата. Навит?

-Повече от навит. Следващата седмица се готви за нов шампион.

-Ти спечели мача тази вечер пък после говори за следващата седмица.

-Мачът тази вечер вече е спечелен. – усмихва се Биров, ставайки от стола. –Повярвай ми. Имам план. Life is funny…

Той излиза от офиса. ДонКур остава замислен за секунда, след което натиска един бутон на телефона си.

-Клеопатра, ще дойдеш ли в офиса ми? Имам за оправяне... едни документи.

Камерата спира.

* * *

Xtreme се задава към ринга с видимо недоволно изражение. Докато върви по рампата той показва няколко средняка на публиката, а преди анонсърът да успее да го обяви той взима микрофона от ръцете му.

-Мама ви деба, малоумна, писна ми! Как може да ме заплашват? ДонКур, пишлеме такова, ще те сваля с преврат, ей! Ще се бия, когато аз пожелая и срещу когото аз пожелая. – мощни освирквания заглушават Xtreme.Млъкнете бе, скапаняци! Мама ви деба на всичките! Зото, домъквай си задника тук и да се почваме, ‘щото не издържам.

Бързия ритъм на Static-X оглася залата и под бурни аплодисменти се задава Зото. Изглежда публиката го харесва. Той носи две малки плетени кошници и... дявол да го вземе, Зото раздава шоколади на публиката! Още по-бурни овации за него. Xtreme обаче изглежда няма намерение да чака и слиза от ринга, нападайки противника си отвън. Зото е повален с няколко удара в лицето, а Xtreme започва да хвърля по него останалите в кошниците шоколади. Това кара Зото да изпадне в нервна криза и да нападне отново. Той блъска Xtreme в ръба на ринга и се качва там, а малко след това противника му го последва. Мачът може официално да започне.

Xtreme vs ZoTTo

Зото е видимо ядосан след случилото се със шоколадите и под аплодисментите на публиката той започва да рита все още държащия се за гърба Xtreme. Зото го изправя в ъгъла и започва да му нанася солидни удари в главата. Няколко удара с лакът и Xtreme e засилен към другия ъгъл. Зото се засилва към него, но Xtreme го рита в лицето и му прави булдог. Бърз опит за туш, но Зото се повдига. Xtreme все още е зашеметен и когато опитва да повдигне Зото е хванат в люлка и така Зото опитва туш. 1, 2... повдигане. Двамата бързо се изправят и отново са очи в очи. Публиката скандира „Зото! Зото! Зото!”, а някаква върла аниме фенка дори си сваля блузката заради него. Xtreme посочва на публиката двата си средняка, след което бърка в очите на Зото. Ритник в корема и DDT. Xtreme излиза извън ринга и взима стол. Той се качва с него на ригна, но съдията му го издърпва от ръцете. Докато съдията изкарва стола навън Xtreme рита Зото под пояса. Съдията отново е на ринга, а Xtreme пробва туш. 1, 2 и т... не, Зото вдига едното си рамо. Xtreme побеснява и започва да го рита като куче, след което го изправя и отново го поваля – този път с ъпъркът. Зото е повален в ъгъла и там отнася още няколко ритника. Публиката освирква Xtreme, но той не изглежда особено трогнат. За пореден път изправя Зото и за пореден път го просва, този път с вратотрошач. Xtreme настъпва противника си и кара съдията да отброи туш. Едно, две и отново повдигане. Зото изглежда няма да се предаде толкова лесно. На Xtreme вече му е писнало. Той отново излиза извън ринга и пак взима стола. Този път съдията не е в състояние да го вземе. Вместо да удари Зото със стола, Xtreme го поставя върху него и се качва на третото въже. Изглежда мисли да смачка противника си! Скок, но Зото се подмества и Xtreme се удря в ринга. Някакъв живец от страна на Зото – той се отблъсква от въжетата и се засилва към Xtreme. Той обаче контрира с удар с глава! Божичко, какъв сблъсък! Носът на Зото започва да кърви, а той се свлича на ринга. Xtreme хваща главата му и я слага между краката си. Отскок и главата на Зото е забита в ринга. Тази вариация на всеизвестното Педигри е наречена от него „ММ V ДБА”. След него следва опит за туш. Едно, две, три... Зото е победен. Xtreme обаче не е приключил. Той взима стола, който все още е на ринга, и удря Зото в лицето. Още един удар! След него още един! Навсякъде по ринга има кръв, а Xtreme казва че иска микрофон.

-Исках само да кажа... маааааама ви деба!

Какъв изказ, какъв талант за изразяване. Той си тръгва със стол в ръка, а Зото определено има нужда от медицинска помощ.

* * *

Някъде зад кулисите НикитУ ЛазарУв е сложил торбичка лед на главата си и се олюлява в търсене на лекар. Пристига до някаква врата с табелка „Drugs”.

-Ъм... това на английски май значеше лекарства. Ох... главата мииииии!

НикитУ смело отваря вратата и моментално е обгърнат от облак дим. Вътре в стаята свети само една червена лампа.

-Ехо, има ли някой тук? – ЛазарУв е заел отбранителна позиция, страхувайки се някой да не го нападне.

-Какво ти трябва? – говора е бавен и спокоен. Човекът изглежда не бърза за никъде.

-Ми... честно казано малко спокойствие.

Отвътре се подава една ръка и му подава един запален масур. НикитУ го хваща и го гледа втрещено.

-Какво да го правя това?

-Слагай си го в устата и влизай при мен да ми правиш мохабет.

НикитУ дърпа веднъж от масура и олюлявайки се още повече влиза в тъмната стая, след което вратата се затваря.

* * *

Терзов е застанал пред една камера зад кулисите. Изглежда има да каже нещо.

-Преди 2 седмици аз победих чисто онази руска гнида Дмитрий Ангелов. Миналата седмица той ми костваше победите в два мача. Не знам какво искаш, тъпа комунистическа отрепко, но ще го получиш. В следващото шоу ти и аз отново ще се изправим един срещу друг. Донеси и малкия си гаден чук, донеси и някой сърп ако искаш. Аз ще ги миксирам и ще ти ги завра в задника. – той излиза от кадър, след което се връща отново: -А за всички останали: live with house or die without it!

* * *

BK се задава към ринга с титлата в ръце. Той естествено отделя малко време, за да си направи снимки с няколко момичета от публиката. Усмивката не слиза от лицето му, а когато се качва на ринга той гордо вдига шампионския пояс над главата си.

-Дами и господа, следващия мач НЕ е за титлата и ще се води до туш или предаване – започва анонсърът. –Представяме ви първо шампионът на FUW: BK!!!

Бурни аплодисменти огласят залата, а солидно количество дамско бельо се изсипва на ринга, хвърлено от върли фенки на шампиона. Какви намеци, какво нещо! Музиката на BK спира и вместо нея започва Immortal. Публиката моментално сменя настроението си и започва да освирква появилия се на рампата Биров, който се приближава към ринга с изключително съсредоточен поглед и ядосано изражение. BK също е станал сериозен и двамата се втренчват един в друг за няколко секунди на ринга.

-И неговия противник: роденият да бъде бог Бироооооов!

Още по силни освирквания, а съдията дава нареждане да бият гонга.

BK vs Birov

Двамата продължават да се гледат в средата на ринга, като никой не напада пръв. В крайна сметка Биров рита противника си в корема, удря го няколко пъти в главата и го отблъсква от въжетата. Поваляне с рамо и опит за туш, но шампионът веднага се повдига. Биров се опитва да продължи с атаката, но BK отвръща на ударите му и го затиска в ъгъла. Няколко удара с лакът и Биров е засилен към другия ъгъл, след което там получава ритник в лицето от BK. Суплекс през глава от страна на шампиона и опит за туш, но Биров се повдига. BK го рита няколко пъти, следва коляно в главата и нов опит за туш. 1, 2... пак повдигане. Биров е изправен и затиснат в ъгъла. BK застава в срещуположния ъгъл и отново се засилва за ритник в лицето, но Биров се отмества и шампионът удря себе си в ъгъла! Биров хваща врата на BK и му прави модифициран вратотрошач. Сега има възможност да си почине. Той бързо се връща към противника си и започва да го налага с удари по главата. Биров се отблъсква от въжетата и прави крак-брадва (Axe Kick) на BK. Опит за туш, но шампионът се повдига. Биров е вбесен. Той излиза извън ринга и взима шампионския пояс, след което се връща обратно. BK обаче го посреща с мощни удари в лицето. Биров изпуска колана, но успява да бръкне в очите на противника си. Заслепеният BK се отдалечава малко, а Биров пробва Копие, но НЕ! Шампионът се подмества и Биров просва съдията с Копието. Реферът е аут, а BK рита изненадания си противник в корема и му прави PunX_n0t_DeaD (неговия Обрат на съдбата). Опит за туш, но няма кой да брои. BK става и отива до съдията опитвайки се да го съвземе. Чакай малко, от публиката изскача някакво момиче и се качва на ринга. Мамка му, много е сладка! Опа, отплеснахме се. Множеството й кичури създават впечатлението, че косата й е жива. Носи тениска на HIM, но това можем да го преживеем. Тя се промъква зад BK и... ритник под пояса! Fucking sick, maaan! BK пада на ринга. Това беше гадно! Шампионът смени няколко цвята на лицето си. Момичето помага на Биров да се изправи. Той взима титлата, която преди малко качи на ринга, и удря с нея опитващия да се изправи BK. Титлата отново е хвърлена настрани, а Биров вдига шампиона на раменете си, след което го изхвърля напред! Crucifix Bomb! Момичето помага на съдията да се добере до двамата борци. Биров опитва туш. 1, 2, 3! Това е краят! Биров печели мача и шанс за титлата в следващото шоу. Той се изправя със самодоволна усмивка и целува момичето. Двамата са видимо доволни от начин, по който прецакаха шампиона. Те тръгват по рампата смеейки се, а публиката ги освирква. Последното, което камерите ни показват преди края на шоуто е болката по лицето на прецакания BK…

8 коментара:

 1. ROFL тфа с бонбоните и анме фенката ме изкефи xD btw Анто щи го върна lol на бас че колегата bulletproof може да ни бие сичките на калъп :P а къв беше тоя разговор с оператора уе нещо не зацепих... Вероника пречука Коц rofl lmao xD BK ще ти го върне тъпкано да знаеш ;) аз съм му най-голямата фенка :D... имам няколко идеи ама щи пиша в скайп че ако земеш да го приемеш и съм ги написал тука няма да е интересно :P
  ЗоТТТТТТТТТТТо

  ОтговорИзтриване
 2. Pyrvo iskam da blagodarq na Bireto za bonus FUW-a ,mn me izkefi ,4e si go pisal bro ,tyi kato bqh na rabota,sega se vyrnah i ostanah mn priqtno iznenadan.Za poreden pyt trqbva da izsipq kup komplimenti, za6toto pak si napisal edno strahotno 6ou.

  Mn se kefq na obraza i na Flo i DObi,Anto - lud,bravo i za geroq na To6kata,Veronika napravi sy6to qk debiut, a vmetka za "sekretarkata" Niki...mn se smqh... :D

  ОтговорИзтриване
 3. Започва да става интересно :)

  ОтговорИзтриване
 4. xaxaxaxaxa zoto razdava shokoladi ..... vie se ebavate s men bire ti si bolen mozak m4ee
  ASOTO xD

  ОтговорИзтриване
 5. XaxaxaxaxxAXYAxyyaxyayaxa e tva e , nqmam dumi osfen smqh v izlishak , sqko show vse po-qko i po-qko (y) i mn si se kefa :D
  Antoan ;)

  ОтговорИзтриване
 6. Като чета тези неща си те представям като продуцент на някое такова шоу :P . Докато го четох се сетих за една идея - не може ли следващия пост да го направиш с рисунки на геройте и някой сцени. Имам предвид карикатури или въображението каквото ти роди :) . Все едно фотографите са правели снимки по време на мача.

  ОтговорИзтриване
 7. хахахах Култ! Бире, най - големия си баце! Толкова смях, чак не е истина.С нетърпение чакам да излезне следващото шоу!С всяко е все по голям цирк!А образа на Рони и появяването и направо разцепиха бара хахаах Анто е просто уникален "мамка ви" хахаха Браво, продължавай в същия дух да ни забавляваш и да си развиваш талант ;) ShefkaTa

  ОтговорИзтриване
 8. -Радвам се, че си доволен за развитието си, Тошо :D Това с оператора могат да го чатнат само хората от класа, тъй като са запознати с един култов бас с шоколади. Иначе от BK не ме е страх. Подушвам титлата вече...
  -Мерси на Краси, Анто и Асото в калъп. Точка :D
  -Щото the joint machine идва ли? :D
  -Aми p0n1x много работа би отнело, човече. А просто нямам толкова време и толкова желание честно казано :) Но мерси за идеята ;)
  -Оооо, шефке, мерси :D btw в идния месец си чакай дебюта :D

  ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Когато Джони Гаргано срещна Дявола - в себе си и срещу себе си (NXT Takeover: Chicago II)

Какво ще сториш на най-добрия си приятел, след като те е предал многократно? Когато човекът, когото си считал за свой брат, се превърне...