FUW Stricken - 20.07.2008

Здравейте отновно с последния FUW Stricken преди предстоящия турнир BeachBattle 2008. За разлика от другите шоута този път започваме с камера зад кулисите, която показва как КоЦкаР влиза в офиса на ДонКурлеоне.

-Здрасти, шефе.

-Необичайно мил си. – отсича ДонКур подозрително. –Какво искаш?

-Като отворена книга съм за теб, ей... И все пак си прав. Исках да попитам дали е възможно да получа реванш срещу Вероника на BeachBattle. Искам отмъщение.

-Така... Вероника срещу КоЦкаР. Звучи ми като мач, който ще донесе печалби. Готов си. Считай, че имаш мача. Сега чао. – ДонКурлеоне се заглежда в документите пред себе си.

-Шефе, има още нещо. Все пак Вероника ме прецака и се възползва от факта, че я подцених. Почувствах се кофти след като тя ме победи и сега искам и тя да се почувства кофти. Не можем ли... да измислим нещо, туй-онуй, да унижим и нея тази вечер.

-Хм... интересно. Злобен човек си ти, харесваш ми. – ДонКур се замисля. –Тази вечер Вероника ще участва в мач. Ако загуби мача на BeachBattle ще трябва да се бие облечена само с бански. – КоЦкаР е видимо доволен от идеята. –Но за да е честно всичко... – продължава ДонКур. -... ако Вероника спечели мача си тази вечер то на турнира ти ще се биеш с нея по бански.

-Е, ще се мотая по бански, какво толкова... Но все пак това няма да стане, защото тази вечер тя ще загуби. Мерси, шефе, пич си. – двамата си стискат ръцете и в този миг в кабинета с гръм и трясък нахлуват Биров и Нели.

-Мамка му! Мамка му! Мамка му! – крещи Биров. –Как, по дяволите, позволяваш на Xtreme да се намесва в мача ми? Видя много добре какво направи миналата седмица. Заради него загубих мача си за титлата, а ти вместо да го накажеш му даваш мач срещу BK на турнира? Какво, по дяволите ти, става?

-Така... – започва ДонКур спокойно. –Първо искам да ти кажа, че понякога наистина, ама наистина много ми лазиш по нервите. Второ: не съм дал мач на Xtreme, той си го осигури сам с хитрост. И трето: преди той да се намеси в мача миналата седмица, същото направи и малката ти приятелка тук. – той посочва Нели.

-Ти кой наричаш малка? – поглежда го Нели под весело веещия й се бретон. –Не ме карай да започвам аз с обидите.

-Мда, не я карай. – намесва се Биров по-спокойно. –Тя може да говори по-лоши неща и от Xtreme. Но това не променя факта, че той има шанс за титлата след като прецака моя. Затова искам да ме включиш в главния мач на BeachBattle.

ДонКурлеоне се замисля, след което поглежда към все още стоящия в стаята КоЦкаР и се усмихва.

-Мисля, че знам как ще разрешим нещата. Така... тази вечер ще има мач по двойки. Xtreme и BK ще трябва да се сработят срещу теб... и Вероника.

-Моля? – думичката прозвучава в един глас, казана и от Биров, и от Нели, и от КоЦкаР.

-Добре ме чухте. – отвръща им ДонКур. –Ако BK и Xtreme победят то Вероника ще трябва да е по бански в мача си срещу КоЦкаР на турнира, а Биров няма да има НИКАКВО, ама никакво участие на BeachBattle. Ако обаче той и Вероника победят, то КоЦкаР ще е по бански на турнира, а Биров става част от мача за титлата.

-Това са глупости! – ядосва се Биров и двамата с Нели излизат. КоЦкаР обаче е още по-ухилен.

-Евала, шефе, евала! Страхотна идея! Сега ще отида да си почивам, така и така нямам мач.

-Почивай. Само ми кажи преди да тръгнеш дали си чул слухове за това кой може да е откраднал ЗИЛ-а миналата седмица? – КоЦкаР клати глава в знак на отрицание. –Ок, мерси все пак. Така... сега ме остави да работя.

КоЦкаР си тръгва, а ДонКур продължава с работата си.

* * *

Под звуците на Hope you nigga sleep и Never Scared на ринга излизат последователно NMP и Bulletproof. Двамата са във видимо добро настроение и взимат по един микрофон.

-Миналата седмица... – започва Bulletproof. -моят партньор победи Асото в мач 1 на 1. Тази седмица аз ще направя същото с Валето, а на BeachBattle в мача ни по двойки ще си проличи кой е най-добрия отбор в компанията. Но дотогава има много време, педерасченца. Така че тази вечер, преди мача ми с Валето искам да видите едно клипче, в което аз и NMP показваме какво значи истински паркур.

Той посочва към големия екран, където започва видео с тях двамата. Снимани са в някакъв парк с множество дървета и пейки.

-Широко разпространена е заблудата, че паркура е свързан с прескачане на разни неща и улесняване на движението. Напротив... паркура е свързан с пиенето.

Двамата вадят по едно патронче с водка и го изпиват. Следва още едно. Естествено сцените са показани набързо, защото те пият бавно и си слушат някакъв палав рап. Когато приключват Bulletproof се изправя от пейката, на която са седнали и с едно полу-притворено око заявява:

-Сега ще ви покажа... чакай малко... чакай... сега ще ви покажа как се прави Kong.

Камерата ни го показва след малко как се е качил на едно дърво и се бие в гърдите, креещейки. Отдолу NMP пояснява, че това е модифицирана версия наречена „Кинг Конг”. Следва пример за прилагане на Monkey. Bullet е сложил главата на NMP на коленете си и го пощи, издавайки членоразделни звуци. Последното, което те показват е Cat Leap, което според тях е да скочиш от 4-метрово дърво и да се приземиш на четири крака. NMP е на дървото и се готви за скока, а Bullet отдолу му дава кураж. NMP скача и... пада по лице.

-Хохохо, спри камерата! Спри камерата! – крещи развеселен Bullet и видеото свършва. Отново камерите ни показват двамата кечисти на ринга.

-Видяхте ли какво значи паркур, а? – усмихва се Bullet. –Мoй черньо, усмихни се. NMP се усмихва, а двата му горни предни зъба липсват. –Не се тревожете. – казва Bullet. –До турнира ще са му направили изкуствени.

Започва музиката на AVP и Валето излиза видимо ядосан, а плътно зад него е Асото. Изглежда им е писнало да се подиграват с хобито им. Време е за мач!

Bulletproof vs Valeto

Мачът започва с яростна атака на Валето, който започва да налага Bullet по главата с юмруци, но той го хваща и с belly-to-belly suplex го прехвърля над главата си. Рапъра поема контрола над мача и започва да рита своя противник, след което заключва главата му в headlock. Валето успява да се измъкне и се отблъсква от въжетата. Bullet пробва да го посрещне с удар с рамо, но Валето го прескача! Bullet се обръща и получава dropkick в зъбите. Опит за туш – 1, 2... повдигане! Валето изправя противника си, но Bullet „избухва” и го затиска в ъгъла. Рапърът започва да удря своя противник с мощни удари в лицето и тялото. Съдията се опитва да го спре, но е безпомощен. Bullet най-накрая спира и обгръща с ръце Валето, след което го стиска здраво, изкарвайки въздуха от дробовете му. Мечешка прегръдка! Валето почервенява. Той обаче не се предава. Bullet усилва натиска, но няколко удара с глава от страна на Валето го спират. Free runner-a е свободен и рита противника си първо в коляното, а след това и в лицето. Валето отново се засилва чрез въжетата, но е посрещнат с ритник в корема и Stunner! Той е на земята. 1, 2, 3! Bulletproof печели мача.

NMP се качва на ринга при него, подскачайки от кеф, а Асото издърпва партньора си и му помага да се приберат. Чака ни брутален отборен мач на BeachBattle.

* * *

Биров и Нели са в съблекалнята си, когато на вратата се чука. Биров отваря и вътре влиза Вероника.

-Пиле... така де, Биров, трябва да измислим нещо. Колкото и смела да съм не вярвам, че имаме шансове да се справим. – казва разтревожено Вероника.

-Пиле?!? Моля? – Нели гледа с очакване към Биров, а той започва да върти глава.

-Ние сме добри приятели. – изцепва той най-накрая. –Това е... това е... начин да си го покажем. Тъпо е да я наричам Веронико.

-Абе яяяя... – Нели така и не довършва и излиза от съблекалнята.

-Ще й мине. – казва Биров на Вероника. –Колкото до мача ни тази вечер: няма нужда да се тревожиш. Нели ще е там и ще ни помага. Ти стой повече време в ъгъла, а аз ще поема онези двамата. Когато се налага вие двете ще ми помагате.

-Благодаря ти, че ще го направиш. – усмихва се Вероника.

-Пильо, не го правя за теб. Правя го за себе си. Искам проклетия мач за титлата! – Биров се усмихва самодоволно. –И ще го получа. – той излиза от съблекалнята, крещейки „Злобоооо!” в търсене на Нели, а Вероника остава сама, клатейки замислено глава.

* * *

Xtreme и BK се срещат зад кулисите. Xtreme се заглежда в титлата, която стои на рамото на BK.

-Нали осъзнаваш... – пита той –че след BeachBattle тази титла ще е моя? Предполагам не си чак толкова малоумен, колкото изглеждаш, и ти е ясно, че аз ще съм следващия шампион.

-Да, да... ясно ми е. Сега млъкни. – прекъсва го шампиона. –Миналата седмица нямах нужда от твоята помощ, но все пак благодаря. Тази седмица обаче няма да мрънкаш както обикновено, че феновете не заслужават да гледат как се биеш, ами ще ми помогнеш да победя Биров и Вероника. И за теб, и за мен е по-добре този мач да си остане 1 на 1. Ясно?

-Кой си ти, че да ми заповядваш? Ти долен, гаден, мършав... – преди Xtreme да довърши, а BK да го е ударил, покрай тях минава ДонКур с изключително разтревожено изражение.

-Някой от вас да е взимал гонга? – пита той. Двамата поклащат глави.

-Така... мамка им, някой е откраднал и гонга. Сега няма с какво да обявяваме началото на мачовете. – той поглежда Xtreme. Или си ти, или е Биров. Само вие двамата обичате да лазите по нервите на хората. Ще разбера. Така... помни ми думите. Ще разбера! – той се заканва с пръст на Xtreme и си тръгва. BK пляска леко Xtreme по бузата и се усмихва:

-Не му обръщай внимание. До после, ... партньоре. – шампионът си тръгва, а Xtreme поглежда към него със злобен поглед и почти незабележимо казва „Мама ти деба...”.

* * *

Nine Thou на Styles of Beyond е музиката, която феновете в залата ни чуват в момента. На рампата се появява момче, носещо само къси панталони. Има къдрава коса, а през челото си е вързал черна лента, някаква такава... хъм, Рамбоподобна. Въпреки не особено внушителните си размери той ходи доста наперено. Вече е на ринга и получава микрофон:

-Приятно ми е, аз съм Курдавее. – залата мълчи. Чува се един-единствен смях и леки ръкопляскания, най-вероятно от човека, който се смее. –Тази вечер е дебютния ми мач и тъй като никой не може да бъде моя конкуренция, ДонКурлеоне реши да не се натоварва избирайки ми противник, ами каза аз сам да предизвикам някой от съблекалнята на мач. Това е. Чакам някой навитак да бъде сритан от мен.

Известно време никой не се появява. Изведнъж започва бавния ритъм на Because I got high на Afroman. На рампата с бавна крачка, несъсредоточен поглед и масур в уста се появява Саша. Той поглежда Курдавее, ухилва се, дърпа от масура и тръгва към ринга.

-Ти ще си късметлията, а? – пита Курдавее и се наперва като петел пред възможния си противник.

-Абе, баче... – казва Саша в микрофона му, след като се е качил на ринга. –бегай се скрий някъде.

-Не, ти ще се скриеш, след като те смачкам в дебютния си мач. О, ама то и за теб ще е дебют. Тогава е по-уместно да кажа: след като те смачкам в дебютния НИ мач.

Саша оставя масура си под сглобката на единия ъгъл и пак се навежда над микорофона.

-Ще съм те туширал преди да ми е изгаснала тревата.

Курдавее се ядосва, хвърля микрофона и дава знак на съдията да бие гонга. Гонг обаче няма и съдията, останал без избор, казва:

-Дрън, дрън, дрън, дрън! Почвайте се!

KurDaVee vs Sasha

Мачът вече е започнал и Курдавее започва да притичва по ринга, дебнейки противника си. Саша седи в центъра на ринга и умислено гледа тревата си. В този момент Курдавее напада яростно... и е посрещнат от брутален Clothesline от Саша! Ударът дойде сякаш от нищото. Саша бавно се изправя и продължава да гледа тревата си. Курдавее застава в единия ъгъл и след като се е отърсил от силата на clothesline-a и от изненадата решава да атакува отново. Саша отново се опитва да го изненада с clothesline, но Курдавее минава под ръката му и нанася няколко ритника в глезена на Саша. Отблъскване от въжетата и отново атака за Курдавее, но Саша го посреща с Spinebuster. Курдавее пак беше изненадан. Докато той се изправя, Саша взима масура си от ъгъла и си дърпа веднъж. Курдавее отново атакува, но е ритнат в корема. Саша хваща главата му и докато пак си дърпа му прави DDT! Опит за туш – 1, 2, 3! Саша побеждава.

Той съвсем спокойно се изправя след мача, а на рампата е застанал Зото с усмивка на лицето си и с бутилка уиски в ръце. Той е... видимо пиян. Двамата си разменят няколко предупредителни погледа, като накрая Зото се разсмива и си тръгва. Държа да отбележа, че едната вежда на Зото беше повдигната. Алкохолът е страшно нещо. Чака ни брутален Drinking Contest на BeachBattle.

* * *

Колегата ми НикитУ ЛазарУв е зад кулисите, готов да вземе интервю от Терзов.

-Терзов, на предстоящия BeachBattle ти ще се изправиш срещу Дмитрий Ангелов в First Blood Match, след като феновете гласуваха за такива правила на мача. Мислиш ли, че ще се справиш в трудната задача без допълнителни средства да накараш Ангелов да кърви?

-О да, ще се справя. Юмруците ми... – той вдига ръцете си пред себе си. –са напълно достатъчни, за да причиня достатъчно щети на Ангелов. Но аз не искам просто да го накарам да кърви. Не искам да му счупя носа или да сцепя някоя от веждите му. Това, което искам е да му причиня вътрешен кръвоизлив и да видя как плюе гадната си комунистическо-червена кръв по ринга. Това ще ме направи щастлив. Това... ще е сладка победа.

Изведнъж зад него се появявява Ангелов със своя чук в ръка и посяга да удари Терзов, но той го забелязва в последния момент и го поваля с удар с глава. Следва ритник в лицето, но охраната бързо застава между двамата и предотвратява понататъшни бойни действия.

-На BeachBattle… ще „скречирам” черепа ти с ренде, червено копеле. – казва Терзов и си тръгва, а Ангелов избърсва устната си – с ритника си Терзов е успял да го разкървави...

* * *

-Дами и господа, следващият мач е по двойки и ще се води до туш или предаване. Представяме ви първо отбор номер 1... – музиката на BK оглася залата и шампиона излиза на ринга с усмивка на лице, пляскайки ръцете на феновете. Той се качва на второто въже и вдига титлата на BWC получавайки солидни овации. -... шампионът на FUW BK… - под звуците на „Тъпа овца” към ринга се насочва Xtreme, който е видимо недоволен от факта, че е партньор с BK. Той се качва на ринга и се обляга в единия ъгъл, гледайки злобно партньора си. -... и неговия партньор Xtreme! A сега отбор номер 2...Moщния крясък “Let’s fight” на Марк Чавез се разнася от тонколоните и на рампата се появява Биров, който естествено е придружаван от Нели. –Техни противници са отборът на Биров.... – веднага след двойката на рампата се появява единствената активна кечистка в компанията -... и Вероникаааа!

BK & Xtreme vs Birov & Veronika

Биров и Вероника се разбират той да е този, който ще започне мача. От другата страна на ринга Xtreme излиза извън ринга и отказва да започне мача, принуждавайки шампиона да се бие пръв. Биров и BK се вкопчват в захват на главите. BK отблъсква противника си във въжетата и го посреща със ритник в лицето и бърз опит за туш. Биров се повдига на 2, но шампионът го повдига и започва да му нанася нови удари. Биров няма как да се измъкне от ситуацията и бърка в очите на BK. Съдията го предупреждава да не го прави отново, а с ритник в глезена Биров подсича шампиона и го поваля. Следва коляно в лицето на BK и опит за туш. И той се повдига на 2. Биров го вдига и го затиска във своя ъгъл, където се сменя с Вероника! Той луд ли е? Изглежда. Но тя също май е луда, защото влиза на ринга и започва да бие шамари на BK. Той се опитва да контраатакува, но Биров го хваща от външната страна на ринга и Вероника поваля шампиона с ритници в корема. Отново смяна и Биров пак е на ринга. Той поваля BK с едно DDT и пробва туш, но шампиона се повдига. BK търси смяна, но Xtreme е прекалено далеч. Биров от своя страна продължава побоя с още два удара с коляно в лицето на шампиона. Пак опит за туш, но пак повдигане. Биров е изнервен и застава в ъгъла, дебнейки за Копие. BK се изправя, а Биров се засилва.... но в този момент шампионът го прескача и Биров се забива в сглобката на единия ъгъл. BK отива до своя ъгъл, но Xtreme слиза от ринга и отказва да се смени. BK не знае какво става. И този негов партньор играе против него. Шампионът се обръща към ринга и сега вече получава Копие! Биров опитва туш... 1, 2... повдигане! Той отново изправя BK, но шампионът успява да закове uppercut, след което скача към своя ъгъл и пляска шамар на Xtreme. Съдията го отчита като смяна, а разгневения Xtreme влиза на ринга и започва да налага своя собствен партньор! Биров е в своя ъгъл и Вероника се сменя с него, но той остава на ринга и напада Xtreme. Той обаче е свеж и го поваля с clothesline, след което прави MM V ДБА на BK! Същото се случва и с Биров. Xtreme е като полудял, но Нели се качва на въжетата и с доволна усмивка на лице му показва два средни пръста. Xtreme тръгва към нея, но тя слиза от ринга. Когато той се обръща Вероника вече е в центъра на ринга и го просва с Lesbo Kick. 1, 2, 3! Вероника и Биров победиха!

След края на мача Нели и Вероника издърпват Биров от ринга, а там Xtreme се съвзема от ритника, който получи. BK лежи с гневно изражение пред нашата коментаторска маса. Шампионът едва ли искаше това. Сега на BeachBattle той ще трябва да защитава титлата си в троен мач! Бъдете с нас и на турнира, а сега – приятна вечер!

8 коментара:

 1. троен мач?! dude that kicks ass!все пак си ме разбрал-тренирам аз бйч батъл с уискито xD чакам турнира с нетърпение x3
  BK ftw :P

  ОтговорИзтриване
 2. Жо, голям :)) Обаче, баси дискриминацията на Асото и Валето последно време :(( Ааааа и Краси от как зе титлата доста го цакат нещо целия бар, горкия... Коцето и него... Иначе турнира ще е лудница! Най - големите :P

  ОтговорИзтриване
 3. Troiniq ma4 6te e vyrha,mn se radvam 4e go izmisli taka 6toto 1vs1 6te6e da e malko po-sku4no,ina4e za dne6niq FUW moga da kaja 4e mi haresa debiuta na Jo i Kydraviq i tam replikite na Koceto 6toto si beha to4no v negov stil i se smqh dokato gi 4etoh :D ;)

  ОтговорИзтриване
 4. xaxaa epizoda za poreden pat mi haresa ... iskalo ina4e ;)... DOri bqh po-vazpitan ot obiknovenoto , nadqvam se tazi GRESHKA da se popravi :P:P:P bz se ;)
  Antoan

  ОтговорИзтриване
 5. Ей тоя биро кърти бара. Много яко е станало! "BeachBattle" ще си заслужава гледането, така де четенето!

  ОтговорИзтриване
 6. BK & Xtreme vs Birov & Veronika

  Сега беше времето да загубиш, you stupid.... :D

  ОтговорИзтриване
 7. преди да напишеш BeachBattle-a гледай Never back down
  :P

  ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...