Какво е FUW?

Хммм, имам странното усещане, че е нужно да дам малко пояснения за това какво всъщност е FUW Diary. Както може да сте забелязали има такава категория вече, а и едно готово... хм, шоу :D Става въпрос за wrestling diary. Това е разпространен начин за творчество сред кеч-феновете. Измисляш си компания, кечисти и вражди и започваш да описваш шоутата, мач след мач, сегмент след сегмент. Това правя и аз. FUW (Fucking Unbelievable Wrestling) e името на компанията, а както сте видяли Stricken е името на шоуто. Шоута ще има само в недели, като не казвам, че ще е седмично. По-вероятно е шоута да има, когато аз имам желание да пиша ;)

Засега замислените образи са малко. Едва 12. Ще има още занапред, а ако някой иска да участва е свободен да казва :D Ще включа всеки желаещ. Ако можете и сами да си измислете образ още по-добре. Хората включени в първото шоу изглежда бяха доволни. Тук е момента да спомена, че идеята е да е интересно за четене, а не строго забавно. Ще има забавни герои и моменти, но и сериозната част ще е застъпена. От време на време с анкети в блога ще се интересувам и от вашето мнение за някои неща и така ще направим тази простотиика малко по-интерактивна.

А сега и малко разяснения за шоуто. Не обявявам предварително кой какъв е. Вие си решавате кой за вас е добрия и кой лошия, и кой какъв образ има. Свобода на четенето (bow) Засега ще има само 1 титла – FUW Championship, което ще е главната титла занапред. По нататък може да добавя и още, но трябва да се разрастне roster-a („кечистите” :D). Няма определен брой мачове за седмица, а враждите ще свършват не по едно време, а в различни шоута.

Ами... май е това. Ще поствам различни новини и инфота. Надявам се, че поне хората, чиито имена красят шоутата ще си правят труда да коментират постовете, дори да е само техния мач ;) Това е. Приятно четене :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нашият 24 май - камери, телевизия, интервю и... деца

Има голяма вероятност да запомня този 24 май, за разлика от много други преди него. Не за друго, ами защото с Темз почти не се спряхме, въп...