FUW Stricken - 03.08.2008

Здрасти на всички фенове от мен и НикитУ ЛазарУв! Вие отново, за пореден път сте с нашето седмично шоу FUW Stricken, а тази вечер... какво по дяволите? Защо започва музиката на КоЦкаР. Той идва към ринга, но... дявол да го вземе, това го няма в сценария!

-Спрете музиката ми! – КоЦкаР изглежда сериозен, дано да има причина да прекъсва така началото на шоуто. –Миналата неделя на първото PPV на компанията, a именно BeachBattle, аз победих Вероника. Мда, случи се това, което трябваше да стане. 1, 2, 3. Чиста победа и Мъжът (с главно М) си тръгна като победител. Мда, това бях аз. Ако не знаете нека ви обясня как стоят нещата... Xtreme е говорил с ДонКур, относно факта, че на BeachBattle туширан е бил Биров, а не Xtreme. Следователно ругаещия ми колега е поискал още един шанс за титлата и ще го получи тази вечер в мач 1 на 1 срещу т.нар. „шампион” BK. Oк, нямам проблем с това. Да се бият колкото пожелаят. Победителя от мача обаче искам да се бие с мен. Точно така.... искам победителя от тазвечершния мач 1 на 1 за титлата в най-близко бъдеще.

КоЦкаР е прекъснат от музиката на нашия шампион BK, който уверено се насочва към ринга и се здрависва с феновете. Усмивката не слиза от лицето му. Той получава микрофон и е готов да поспори с КоЦкаР.

-Така нареченият шампион, а? – усмихва се BK още по-широко. –Коц, нека ти обясня нещо. „Т.нар. шампион” миналата неделя победи двама от най-големите скапаняци в компанията. Ти какво направи... аааа, да, победи едно момиче!

-Вероника е опасен противник! – изкрещява КоЦкаР.

-Мда, сигурно е така. Но да оставим това настрана. Защо си мислиш, че ти трябва да си следващият претендент за титлата, независимо дали шампион съм аз (доста вероятно) или Xtreme (малко вероятно)?

-Ами погледни резултатите от BeachBattle. Саша победи Зото в надпиване... Това дори не беше мач! А пък после помогна на Ангелов да победи Терзов. Т.е. единствената честна 1 на 1 победа в мач беше моя! Следователно аз заслужавам да съм главен претендент.

-Ок. – казва BK след известно мълчание. –Така да бъде. Ти си следващия претендент за титлата ми.

-Уоу, уоу, уоу, мърляцииии, по-спокойно, а?Xtreme се е появил на рампата и не изглежда много доволен от разгoвора. –Ти откъде накъде си мислиш, че след тази вечер ще си шампион? Мачът ти с мен ще свърши в моя полза. Аз ще съм шампион след тази вечер, така че нямаш право да определяш кой ще е следващия претендент. Но това беше само пояснение. Въпреки всичко, когато аз спечеля титлата: КоЦкаР, считай се за главен претендент! – КоЦкаР се усмихва. Изглежда мачът му за титлата е сигурен независимо кой е шампион. –Колкото до теб, BK, ще ти кажа това, което казах на ДонКур. Онзи кривак Биров беше туширан от теб в тройния мач, следователно ти не си ме победил. Тази вечер, когато се срещнем 1 на 1 ще се сбогуваш с това златно поясче на рамото ти, ти късо подстригано пънкарско копеле.

-Знаеш ли... – замисля се BK. майната ти! Тази вечер титлата остава там, където принадлежи. – публиката избухва в овации, а шампионът показва пояса на КоЦкаР, след което тръгва по рампата и я навира в лицето на Xtreme преди да се прибере зад кулисите. Какво начало за нашето шоу....

* * *

Анонсърът е на ринга, готов да обяви първия ни мач тази вечер.

-Следващият мач ще се води до туш и НЕ е за отборната титла на FUW. Представяме ви първо новите FUW Tag Team Champions: АVP!

Под звуците на Shapeshifter Асото и Валето се затичват към ринга. Двамата се качват на по един ъгъл и вдигат новите си златни колани, след което със едновременно задно салто се приземяват в центъра на ринга.

-И техните противници, правещи своя дебют в FUW: W-D-E, Борко и Никсъъъън!

Две млади момчета с леко размътен поглед, но уверена походка, се насочват към ринга. Струва ми се, че те бяха двамата, които наблюдаваха победата на AVP на BeachBattle. Както и да е, вече са на ринга и мачът може да започне.

AVP (Asoto & Valeto) vs W-D-E (Borko & Niksan)

Maчът започват Асото и Никсън. Никсън има леко предимство що се отнася до теглото и бързо поваля противника си, след което го затиска в средата на ринга. Асото използва пластичността си и бързо се измъква, като веднага се сменя с по-едрия в техния отбор – Валето. Валето е на ринга и опита на Никсън да повали и него се оказва неуспешен: Валето удря противника си в лицето, поваля го с neckbreaker, след което се сменя с Асото, а той се просва със Springboard Body Drop върху Никсън и опитва туш. Повдигане на 2, но Асото изправя противника си в своя ъгъл и започва да го рита. Следва засилване и Monkey Flip, при който Никсън е проснат в средата на ринга. Той се изправя държейки се за гърба и се сменя с Борко. Двамата с Асото започват поредица от захвати в средата на ринга, като Асото най-накрая надделява и успява да обърне Борко с гръб към себе си и да го просне с Dropkick в гърба. Смяна и на ринга влиза Валето, продължавайки работата на партньора си и налагайки Борко. Standing moonsault, но Борко се повдига. Валето го хваща за главата и се пресяга за смяна, но Борко изведнъж го преобръща и пробва туш: 1, 2... повдигане. Валето не успя да разбере какво става. Той се изправя, но получава брутален clothesline и Борко се сменя с Никсън. Никсън вече е свеж и няколко пъти удря с лакът лицето на противника си, след което се засилва към въжетата и удря Асото. Асото се опитва да влезе на ринга, но Борко се засилва и му прави Копие през въжетата! Двамата са проснати извън ринга, а там Никсън изправя Валето и му прави Powerslam. Никсън се качва на второто въже и скача за удар с коляно, но Валето се отмества. Той вече е на крака и успява с ритник в главата да просне Никсън, след което се качва на въжетата. Валето се подготвя за Swanton Bomb… чакай малко, NMP изскочи от публиката и се качи на въжетата. Той отвлича вниманието на съдията! Bulletproof също се появява от някъде и се качва на ринга, удря няколко удара в лицето на Валето и ... Brainbuster! Bulletproof излиза от ринга и NMP оставя съдията на мира. Двамата отиват на рампата, но Асото се е съвзел и тръгва след тях! Тримата изчезват зад кулисите. На ринга Валето се опитва да се изправи, а Борко и Никсън го дебнат. Той се обръща към тях и получава финишъра им 3-Бири! Никсън опитва туш: 1, 2, 3! Те успяха! W-D-E победиха отборните шампиони в дебютния си мач. Сега според мен имат право да поискат мач за отборното злато.

* * *

Зото седи на една маса зад кулисите и нагъва шоколад, когато до него се приближава Курдавее и му се усмихва подигравателно, перейки гърди напред.

-К’во искаш уе? – пита Зото и продължава да нагъва шоколада (Milka с лешници, за тези, които се интересуват).

-Исках само да ти кажа... че ти не можеш да пиеш. – Курдавее се усмихва още по-широко. –Саша буквално те размаза на BeachBattle.

-Саша е като смок, уе, ти к’во искаш? Да се беше пробвал ти като си толкова отворен.

-Аз съм тук да се бия и да побеждавам, а не да се надпивам. – казва Курдавее и излиза от кадър, а Зото го проследява с поглед, продължавайки бавно да дъвча шоколада си.

* * *

Доби Т се подготвя да вземе интервю от Саша и Дмитрий Ангелов, но камерата на Пекаж не спира да се олюлява.

-Какво по дяволите правиш? – пита учудена нашата репортерка.

-Вчера имах рожден ден... – успява да промълви Пекаж, след което камерата се навежда надолу и преди да имаме възможност да видим какво ще стане, Доби Т я взима в своите ръце и започва да се снима сама. Острани се чува звук от повръщане.

-Докато моя оператор се оправи от своя махмурлук аз ще изпълнявам ролята и на оператор. До мен са Саша и Дмитрий Ангелов, които поискаха сцена, за да я обяснят действията си от миналата седмица. – двамата застават пред камерата й. –Е, давайте!

-Просто е. – казва Ангелов. –Този млад и як юнак тук знае какво иска от живота си. Той осъзна, че комунизма е правилния път за развитие и с негова помощ аз ще стана доминираща сила в FUW.

-Така е, баче. – казва Саша и (познайте какво) дърпа от масура си.

-Ами Терзов? Приключи ли с него? – пита Доби.

-Хаха, това капиталистическо копеле видя лошата ми страна на турнира, но сеа сме му приготвили нещо по-лошо. Следващата седмица аз и моя нов партньор Саша ще се изправим срещу Терзов в мач с хендикап 2 на 1. Познайте кой ще лежи в локва от собствената си кръв след мача... отново.

Ангелов излиза от кадър, а Саша се ухилва и тръгва след него. Отново се чува звука от повръщането на Пекаж и Доби решава да го накаже с удар от камера по главата. Виждаме черен екран и се налага да се върнем на ринга.

* * *

Nine Thou оглася залата и Курдавее излиза на ринга със самодоволна усмивка. Той изглежда е готов да покаже на Зото как се вършат нещата. Е, дано си струва да видим следващия мач. Кой ли ще е неговия противник... “Let’s fiiiiiiiiiiight!” Мамка му, мислех си, че след позорната загуба на BeachBattle той няма да е тук, но ето го и него! Биров се насочва към ринга с адски ядосано изражение. Съдията дава знак да бият гонга. Да започваме!

KurDaVee vs Birov

Мачът официално е започнал и Биров отнася Курдавее с едно брутално Копие! Той започва да го налага. Удари в лицето, стомаха, цялото тяло. Съдията успява да разделечи двамата и се опитва да усмири Биров. Курдавее се възползва и нанася солиден удар с ръка в лицето на Биров, след което го засилва във въжетата. Опит за Clothesline, Биров прикляка, отблъсква се в другите въжета... и второ Копиеее! Курдавее се тресе в средата на ринга, а Биров злобно оглежда публиката. Той изправя противника си и го качва на гърба си. Курдавее полита напред. Crucifix Bomb! Опит за туш от страна на Биров... 1, 2, 3! Това е краят. Какъв мач!

Съдията вдига ръката на победителя, а той му удря Clothesline! Биров полудя, той тотално откачи! Съдията е изправен на крака и също получава Crucifix Bomb. Биров излиза извън ринга и тръгва за стол, а през това време с мъка Курдвавее се прибира зад кулисите. Биров е на ринга със стола в ръце и се готви да пребие съдията. Идват 10 души от охраната. Той удря двама от тях със стола, но останалите го повалят и го замъкват извън ринга. Докато го изнасят извън кулисите той крещи „Аз трябва да съм шампион! Аз трябва да съм шампион!”. Той тотално превъртя. Получавам информация, че ще бъде ескортиран извън сградата. Дано чистия въздух го поуспокои. Къде обаче е ДонКур и защо не се намеси в ситуацията?

* * *

Курдавее е зад кулисите и се държи за кръста след бруталния Crucifix Bomb, който получи в мача си. Той минава покрай Зото, който все още усилено нагъва шоколад и го гледа със самодоволна усмивка.

-Та к’во казваше... тук си, за да побеждаваш в мачове, а? – Зото се засмива на собствените си думи, а Курдавее го поглежда злобно.

-За много забавен ли се имаш? – той стиска юмрук. –Сега ще... ще... – Курдавее се оглежда нервно, чудейки се какво да каже и да направи. –Сега ще ти взема шоколада! – той посяга към шоколадите на Зото и сграбчва отворената опаковка, плюс още два неотворени шоколада, след което побягва по коридора. Зото скача на крака с луд поглед и се втурва към него, крещейки: „Е ся си подписа смъртната присъда”.

* * *

Хммм, изглежда имаме промяна в плановете за това шоу, защото ДонКур в момента се насочва към ринга с видимо недоволно изражение и микрофон в ръка. Клеопатра е плътно зад него. Дано получим обяснение защо главния мениджър го нямаше по време на ситуацията Биров срещу всички. Шефа и Клео се качват на ринга, а публиката мълчи в очакване на някакви реплики от страна на ДонКур.

-Така... - започва той тихо. –в последните няколко седмици доста неща изчезваха от FUW, като например камиона на компанията, гонга ни, дори колието, което бях подарил на секретарката си. – тук Клеопатра тъжно нацупва устни. –Така... това не мога да го позволя. Трябва да спре. Особено след като преди малко някой открадна един ключ. Но не какъв да е ключ, а специален ключ. Ключът за тоалетната в офиса ми. – публиката продължава да мълчи, въпреки че се чува как двама-трима се кикотят. –Не е смешно, дами и господа. Не е смешно, тъй като аз бях вътре и преди крадецът да вземе ключа ме беше заключил. Благодарение на Клеопатра аз съм сега при вас. – аплодисменти, а секретарката сега се усмихва гордо. –Но въпреки всичко действията на този крадец стигнаха прекалено далеч. Искам да разбера кой си. Тук и сега. Спри да се криеш и си домъкни задника на ринга!

Тишина. Никой не се появява. И публиката, и ДонКур, и Клеопатра, дори моя колега НикитУ ЛазарУв, са се умълчали в очакване на някого. И изведнъж в залата се чува оглушителен звук от свирки и барабани. El Matadoooooooor, El Matadooooooor… Веселата музика започва да се услива все повече и повече. Какво е това? Боже мили, ЗИЛ-а на компанията току що беше докаран до рампата. Но кой го управлява? Вратата се отваря... и това е Боооооооож! Спортната легенда на Пазарджик, г-н „Мълча-в-изчакване-на-момента”. Той слиза от ЗИЛ-а и се насочва към ринга с усмивка на лице. Публиката избухва, а ДонКур не може да повярва на очите си. Бож взима един микрофон, а в другата си ръка продължава да държи някаква торба.

-Добър вечер... шефе. – казва той и се усмихва леко. ДонКур избухва и се изкрещява в лицето му:

-За кой по дяволите се мисл... – ритник в главата на ДонКур! Брутален БОЦ беше забит в главата на GM-а на шоуто от Бож, който вече се изправя с усмивка на лице. Клеопатра е вцепенена. Бож взима чантата, която носеше и вади от нея огърлицата й, след което я слага там, където й е мястото: на врата на красивата секретарка. След това той вади от торбата стария гонг и го поставя извън ринга при новия такъв. Бож отново се качва на ринга и от джоба на късите си панталони вади малък ключ и го слага в ръката на поваления ДонКур, след което казва нещо от рода на „Яд ли те е?” и си тръгва под овациите на публиката. Тези хора просто го обичат! На ринга Клеопатра помага на ДонКур да се изправи. Той едва ли ще остави нещата така...

* * *

Музиката на КоЦкаР започва и той с доволно изражение се приближава към нашата коментаторска маса. Той ще се присъедини към нас, за да наблюдава мача, който ще реши бъдещия му противник. Как си КоЦкаР?

-Мерси, Неназовани коментаторе, добре съм. Мара, Ник. – НикитУ вдига ръка на КоЦкаР и продължава да яде семки. КоЦкар, защо точно си тук? –Ами просто е, искам да наблюдавам тези две лайненца как ще се спукат от бой и да разбера кой от тях ще защитава титлата срещу мен. – Ясно. Show me your genitals започва и Xtreme се насочва към ринга с целенасочен поглед. Той е готов за мача си. След него се появява и нашия шампион BK, а публиката го посреща с бурни аплодисменти. Той показва титлата си първо на Xtreme, после на КоЦкаР, който седи до нас, като накрая я предава в ръцете на съдията. Рефера дава начало на мача за титлата. Да видим какво ни очаква!

FUW Championship: Xtreme vs BK ©

Xtreme пръв взима предимство в мача с ритник в корема и брутален clothesline. Бърз опит за туш, но моментално повдигане от страна на BK. Двамата отново са на крака и се гледат изпитателно. Този път BK успява да изрита противника си в корема, след което му прави Bulldog. Засилване от въжетата и лакът в лицето на поваления Xtreme. Опит за туш. 1, 2... повдигане. Шампионът изправя Xtreme на крака и му нанася няколко удара в лицето, след което го затиска в ъгъла, засилва се и го рита в лицето. Опит за belly-to-belly suplex, но Xtreme се измъква бъркайки в очите на BK. Следващия ход на претендента е ритник в глезена на шампиона, последван от още един в главата и Axe-Kick. Опит за туш, но BK се повдига. Xtreme не е доволен от развитието на мача. Той повдига противника си и го удря няколко пъти през гърдите, след което се засилва от въжетата и поваля шампиона с рамо. Удар с коляно в лицето на BK, след което отново опит за туш, но пак повдигане от страна на шампиона. Xtreme вече се изнервя. Той изправя BK, но получава няколко удара в корема. Шампионът се отблъсква от въжетата... но е посрещнат с високо коляно в лицето и отново е повален. Xtreme го удря няколко пъти в главата, след което започва да дебне за ритник в лицето. BK бавно се изправя, противникът му се засилва към него и опитва да го ритне, но BK се подмества от пътя на крака му и го улавя в small package. Съдията брои... 1, 2... повдигане! Xtreme дори не разбра какво стана. Той повдига BK, но получава uppercut и DDT. BK се качва на второто въже и скача оттам с коляно право в главата на противника си. Опит за туш, но Xtreme се повдига отново. BK го изправя в ъгъла и му нанася няколко силни удара в лицето и тялото, след което се засилва за dropkick, но Xtreme улавя краката му и заключва Figure 4 Leg Lock в центъра на ринга! BK се опитва да се измъкне, но Xtreme не отпуска захвата. BK посяга към въжетата, но Xtreme успява да се издърпа отново към центъра на ринга. Шампионът е на път да се предаде... чакай! Той преобръща Xtreme по корем и се измъква. Двамата са на крака. BK накуцва, а Xtreme oтново се втурва в атака... PunX_n0t_DeaD! Буквално от нищото шампионът успя да използва финишъра си, за да повали Xtreme! Опит за туш... едно, две, три.. неееее! Повдигане! Точно преди 3 Xtreme успя да се повдигне! Той все още е свеж, а BK се държи за наранените крака и не може да повярва. След минута бездействие BK успява да изправи претендента на крака, но той го рита в корема и... MM V ДБА! Шампионът е проснат, но Xtreme няма сили да направи опит за туш. Съдията започва отброяване. Ако двамата не се повдигнат до 10 мачът свършва. 5, 6, 7.... Xtreme е на крака в единия ъгъл. Същото се отнася и за BK, който успява да се изправи в срещуположния ъгъл точно преди 10. И сега... какво по дяволите, осветлението в залата угасна.... какво става? Отново има светлина! Но съдията го няма! Къде отиде? Какво става? Осветлението спира отново.... и пак се връща. Биров е на ринга! Откаченото копеле е на ринга със стол в ръце, а Xtreme лежи проснат. BK гледа към двамата и не знае какво да направи. Биров хвърля стола извън ринга и си тръгва, давайки преди това знак на BK, че все още иска златото. BK не знае какво да прави... Към ринга тича нов съдия. Шампионът изправя Xtreme на крака и му прави отново PunX_n0t_DeaD. Туширай го! Опит за туш. Едно, две, три! Това е краят. Титлата остава там, където принадлежи.

BK гледа към бавно отдалечаващия се Биров и се чуди за какво по дяволите беше всичко това? Чакай малко... КоЦкаР напусна коментаторската ни маса и се качи на ринга. “ДжиДжи-Биджи Slam” за шампионът! BK започва да се превива от болка, а КоЦкаР вдига титлата и я поглежда с усмивка. Той хвърля колана. Вече е ясно. Следващата битка за титлата ще е между КоЦкаР и BK. Но къде в тази картинка се вписват Биров и Xtreme? Какво въобще се случи тази вечер с това изгасване на тока? Бъдете с нас и следващата седмица, за да разберем.

4 коментара:

 1. Super be6e,Bire mersi za pomo6ta bro(makar 4e nqma6e nujda ;) ),s Koc 6te se vidim na ma4a :P i 4akam s netyrpenie ma4a s handicap na jo,imotion-a i terzov(tova 6te e qko)...I otnovo za poreden pyt 6outo ima klasa,strahotni debiuti (osobeno na Booooooooooooj :D(nomer edno) ) ...evala

  ОтговорИзтриване
 2. ima napreduk-v tfa 6ou nikoi ne si prusna mozuka kato te vidia xD a kude otidoha reklamite... lipsvat mi
  kudraf vurni mi 6okoladite ili 6ti izprava kosata :D
  imam samo 1 vupros... vsqko 6ou li 6te ima ma4ove za titli (wasntme)
  iskam golqm plakat na BK s avtograf 6si go zalepq v staqta :D
  vurni si ni reklamiteee, iskame si gi

  ОтговорИзтриване
 3. Само не разбрах, каква беше причината да го отнеса тоя ритник. Ох... :(

  ОтговорИзтриване
 4. хахах Наистина върни си ни рекламите хах, а Зото, Къдравия е стриган ся и косата му е доста права хаха Иначе беше адското, Краси е няква лудница признавам му,ама моя човек Анто се го цакат и съм разочарована ;( Иначе много добре, много готини дебюти! cool (bow) Аааа и Асото и Валето са най-големите!

  ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...