FUW Stricken - 10.08.2008

Дами и господа, фойерверките вече са към края си, а вие сте с новото FUW Stricken. Аз съм Неназования коментатор, а до мен е моя партньор-коментатор НикитУ ЛазарУв, който праска покер с няколко души от екипа на шоуто. Както и да е. Чакайте малко... Show me your genitals звучи в залата, а Xtreme приближава към ринга с микрофон в ръка. Изглежда ядосан, какво ли има да каже?

-Ще бъда кратък.Xtreme дори не гледа към публиката, а е забил поглед в ринга. –Миналата седмица аз получих това, което заслужавам. Мач за титлата 1 на 1 срещу BK. Незнайно защо обаче се намеси онова копеленце Биров и познайте какво стана? Да, шибаняци, загубих мача! Някой, и аз знам кой, му помогна изключвайки на два пъти осветлението в залата. И какво стана? Онзи мърляк се качи на ринга и ме просна със стол, след което за BK не бе проблем да ме тушира. Е, няма да оставя нещата така. Биров, домъкни си задника тук веднага, мамицата ти!

Какви думи! Xtreme изглежда е бесен за случилото се миналата седмица. Биров изглежда ще отвърне на предизвикателството, тъй като чувам Immortal да кънти из залата. Той се появява на рампата с микрофон в ръка, като Нели е плътно зад него. Двамата се качват на ринга и след кратко мълчание Биров започва да говори:

-Виж... Xtreme, нямам нищо против теб. Ти си стабилен, имаш умения, имаш известни качества, но това не означава, че заслужаваш да си шампион. Аз заслужавам, поради простата причина, че съм по-добър от теб. – от публиката се чува вик „Майната ти”, последван от изстрел. Поредният самоубил се анти-Биров фен! –Мамка му, още един се гръмна. Няма значение. Дойдох тук, за да стане ясно на целия свят, че не съм се отказал. Титлата на FUW ще бъда моя. Аз трябваше да съм в мача миналата седмица, не ти! КоЦкаР с нищо не е заслужил мач за титлата, но все пак ще го получи на следващото PPV, а какво получавам аз? Нищо! Затова и се намесих. Затова и провалих шанса ти да станеш шампион.

-И за това ти помогна тя, нали?Xtreme посочва Нели. Тя го поглежда странно, усмихва се и взима микрофона от Биров.

-Жууууууп, къде бил Шерлок Холмс.Xtreme почервенява и вдига ръка заплашително, но Биров минава малко напред и Xtreme сваля ръката си. Нели продължава: -За твоя информация миналата седмица аз все още бях на море. Не, че ако бях тук нямаше да му помогна да те срита де, но все пак съм длъжна да отбележа, че не му помагах аз. Помагаше му една друга личност, която не ми е особено приятна, но изглежда има полза от това да е наоколо. Но... не мога да ти кажа за кого става въпрос.

-Така значи. Ще си играем игрички.Xtreme ги гледа намусено. –Няма да стане така, скапаняци. Веднага ми кажи кой ти помагаше? Кой изгаси осветлението в цялата зала миналата седмица? – Той забожда пръст в гърдите на Биров, който го оглежда нервно и отново взима микрофона от Нели.

-Помогна ми човек, който обича да стои редом до победители. А това съм аз, победител. И ще ти го докажа тази вечер, след като ти сритам задника още тук и сега.

Xtreme хвърля микрофона, а все още треперещата от злоба ръка на Биров подава неговия микрофон на Нели. Двамата са на косъм от бой! На рампата обаче се появява Клеопатра, секретарката на ДонКур.

-Извинете ме. Съжалявам, че прекъсвам малкия ви скандал, но тъй като шоуто трябва да продължи с други мачове ще се наложи да оставите боя за по-късно. Тъй като ДонКур има да направи важно съобщение, той остави контрола над шоуто в мои ръце. изглежда леко притеснена. -Затова назначавам мач между двама ви за по-късно тази вечер. Това е от мен. Приятна вечер!

Клеопатра се прибира, а Биров и Xtreme се поуспокояват на ринга. Изглежда тази вечер ще ги видим един срещу друг в мач 1 на 1!

* * *

Под звуците на „На всеки километър” на ринга идват другарят Ангелов и Саша. Нашият анонсър обявява излизането им, след което насочва вниманието ни към Терзов. Той се появява на рампата с превързана глава. Косата му обаче е отново прилично наежена с гел! Какво внимание към външния му вид! Евала! Той е на ринга и е готов да се изправи не срещу един, а срещу двама. Странно защо Терзов държи едната си ръка зад гърба. Ангелов се приближава до него и му се ухилва в лицето. В този момент Терзов го рита под пояса, след което показва какво е държал в ръката си – малък чук! Той удря противника си с него право в зъбите и Ангелов излита извън ринга. Саша се нахвърля върху Терзов, но получава удар в капачката на лявото коляно и пада в средата на ринга. Терзов удря Саша с чука през лицето и захвърля оръжието. Съдията най-накрая дава начало на мача!

Handicap Match 2-on-1: Sasha & Comrade Dmitrii Angelov vs Terzov

Терзов започва да налага с юмруци Саша в разкървавеното лице. Ангелов се опитва да се качи на ринга с помощта на въжетата, но Терзов се засилва и с брутален ритник в гърдите го изхвърля отново навън. Той отново се заема със Саша. Ритник в корема, повдига го над главата си и The Last Set! Опит за туш: 1, 2, 3! Невероятно! Терзов победи.

Той се обляга в ъгъла. Ангелов все пак успява да се върне на ринга и злобно напада противника си. Терзов веднага отвръща. Двамата започват бой в средата на ринга. Терзов взима предимство с един uppercut, но Саша се е съвзел и го просва с Spinebuster, след което избърсва кръвта от очите си. Двамата с Ангелов се споглеждат. Изглежда отново ще пребият Терзов. Чакай малко, по рампата се спуска някакво момче! Той се качва на ринга и започва да налага двамата гиганти. Абе, тоя го познавам от някъде... Кой по дяво... Божичко, това е Накрен! Накрен е на ринга на FUW и налага Саша и Ангелов. Двамата обаче успяват да поемат контрол, но Терзов се е добрал до малкия чук, с който дойде на ринга и замахва към тях. Двамата бързо се махат от ринга, а Терзов и неговото подкрепление Накрен остават там. Какво става тук? Да не би Накрен да е подписал с компанията? Какво ще значи това за враждата между Терзов и Ангелов? Изглежда ще разберем най-рано следващата седмица...

* * *

Зад кулисите сме, а Доби Т е готова да вземе интервю от отборните шампиони AVP.

-Момчета, миналата седмица вие загубихте non-title мач срещу дебютиращите W-D-E (We Drink Everything). С малко помощ от NMP и Bulletproof те успяха да ви победят и може би да си осигурят мач за титлата за в бъдеще. Какво ще кажете за това?

Асото пристъпва напред.

-Адски сладка си, знаеш ли? – тя се усмихва, а Валето подбутва партньора си и му казва да говори по темата. –О да, миналата седмица... Ами к’во да ти кажа. Не беше „малко помощ”. Онези рапърчета буквално ни отнесоха и победата на W-D-E беше чиста случайност. Тази вечер ние ще се изправим срещу NMP и Bulletproof и ще си го върнем за миналата седмица. Моят човек тук... – той тупа Валето по рамото. –тази седмица имаше РД. И в чест на неговото остаряване, тази вечер ние ще победим No More Bullets и ще покажем и на тях, и на W-D-E, и на всииииички останали, кои всъщност са най-добрите тук.

Двамата излизат от кадър, а Доби съвсем неприкрито проследява Асото с поглед. Брей, брей, брей...

* * *

W-D-E идват при нас на коментаторската маса! Младите дебютанти миналата седмица се справиха с AVP, а сега ще наблюдават мача им с No More Bullets. А ето ги и тях. Един след друг излизат NMP и Bulletproof. Двамата се качват на ринга и поглеждат към Никсън и Борко, след което им се ухилват злобно. Изглежда не ги считат за приятели.

Под звуците на бруталната Shapeshifter на ринга идват и отборните шампиони на FUW Асото и Валето. Двамата вдигат коланите си и хвърлят предизвикателни погледи на противниците си за тази вечер, както и на W-D-E. Време е за мач!

Но чакай малко, това е Клеопатра. Тя е на рампата с микрофон в ръка. Какво има да каже този път?

-Извинете, че ви прекъсвам, но имам важно съобщение, което засяга всички ви. Както AVP и No More Bullets, така и W-D-E. На предстоящото pay-per-view “When the sky falls” ще има мач, в който вие шестимата ще се изправите един срещу друг в битка за отборното злато. – шампионите не изглеждат особено доволни... –Точно така, ще има троен мач за титлата по двойки, а коланите ще висят окачени на кабел над ринга, защото мачът ще е не какъв да е, а TLC – маси, стълби, столове! Вие ще трябва да направите всичко възможно да се доберете до титлите и да станете новите шампиони. А сега... приятен мач на АVP и No More Bullets.

След тази страхотна новина Клеопатра се прибира, а съдията дава начало на мача.

No More Bullets (NMP & Bulletproof) vs AVP (Asoto & Valeto)

Мачът го започват Асото и NMP. С няколко бързи движения едната половина от шампионите поваля своя противник и прави бърза смяна. Валето скача на ринга и веднага се просва с standing moonsault върху NMP. Опит за туш... 1, 2... повдигане. Пак смяна. Асото рита няколко пъти NMP, след което се отблъсква от въжетата, но е посрещнат с глава в зъбите! Какъв брутализъм! NMP се сменя с Bulletproof, който бързо затиска Асото в ъгъла и започва да го налага. Асото е отблъснат от въжетата и повален с Samoan Drop. Опит за туш, но той се повдига и търси смяна с Валето. Bulletproof му позволява да стигне до ъгъла си и Валето е отново на ринга, където обаче е посрещнат от брутален ритник. Следва Powerslam от страна на Bullet. Той се насочва към въжетата. Какво си мисли да прави? Bullet е на въжетата и скача от третото. Неуспешен опит за Frog Splash. Toва определено не е неговата специалност... Той успява да се смени с NMP, а влезлия като смяна Асото първо поваля NMP с Dropkick, след което с ритник в лицето успява да изхърли Bullet извън ринга. Там Валето започва да го налага. NMP и Асото си разменят няколко удара на ринга. Рапърът обаче се оказва по-внимателен и успява да улови противника си, след което да го просне с neckbreaker! Извън ринга става нещо странно... Борко става от коментаторската маса и взима стола си в ръце. Той започва да дебне Валето, но той прикляка... удар със стола в лицето на Bulletproof! Докато Борко осъзнае грешката си получава ритник от Валето в стола, който рикошира в лицето му и Борко пада при нас върху партньора си Никсън. NMP се провесва през въжетата, за да улови Валето, но той дърпа главата му и го обесва, така да се каже. NMP отскача назад, а Асото успява да го улови в „малкия пакет” и да пробва туш... 1, 2, 3! Това е краят на мача! AVP победиха. Те взимат коланите си, които естествено не бяха заложени в този мач и се оттеглят по рампата.

Bulletproof се изправя след удара със стол и поглежда във все още дезеориентираните W-D-E. Борко и Никсън също го поглеждат и решават да избягат сред публиката, а той тръгва след тях. NMP се включва в преследването. Едно е сигурно – на “When the sky falls” няма да има приятели на ринга, а само отбори, желаещи злато.

* * *

ДонКур вече е на ринга с микрофон в ръце.

-Така... миналата седмица аз най-човешки попитах кой е крадецът, създал ми толкова много главоболия. Оказа се, че това е Бож, който напълно безпричинно, изрита мен, главния мениджър на шоуто, право в главата. Така... не толерирам подобно отношение. Знам, че той има договор с компанията, но знам и че мога да го уволня на секундата ако поискам. Няма да го направя обаче. Вместо това го каня да дойде тук на ринга и да ми обясни защо се държа така неуважително миналата седмица.

El Matador оглася за втори път залата ни и с бодра стъпка и усмивка на лице идва Бож. Той се качва на ринга при ДонКур.

-Трябва да ти дам обяснение, а баце? – шефът кима, а Бож се замисля какво да отговори. –Откакто е започнало това шоу хич, ама хич не се кефя на начина, по който управляваш. И си помислих... защо да не разчупя малко нещата. Откраднах ЗИЛ-а, беше супер забавно между другото. Откраднах гонга, огърлицата... Всичко го направих на шега, за да се помайтапя с теб. Нищо лично, душко, кефиш ме, но не ми харесва начина, по който се вживяваш в ролята си. Ок, ти си шефа тук, но го дай малко по-свободно, отпусни се малко. Миналата седмица излязох тук, лице в лице с теб, а ти продължаваше да стоиш като пън. Не можеше за секунда да престанеш да бъдеш лошия шеф и да се държиш като точен пич. И за това се погрижих да получиш един БОЦ и да се осъзнаеш малко. Идвам тази седмица, а ти говориш за уволнения и така нататък. Изглежда не е помогнало...

-Преди да продължиш... – прекъсва го ДонКур. –Искам да ти съобщя, че аз наистина се промених. Отпуснах се. Станах по-точен... пич, както ти се изрази. Ето например дадох контрола над шоуто на Клео. И защо? Само, за да мога да дойда тук възможно най-концентриран, и да ти кажа... – той млъква и се замисля.

-Да ми кажеш какво?

-Да ти кажа, че ще превърна живота ти в ад. – ДонКур поглежда Бож с всичката злоба, на която е способен. –Точно така. Ще превърна мизерния ти живот в ад. Не ми пука, че публиката те харесва. Ти ще страдаш. И твоето страдание започва тази вечер!

Преди той да е завършил от публиката изскача някакъв здравеняк със стол в ръце и скача на ринга, след което просва Бож с един удар със стола в гърба. Любимецът на феновете се превива на ринга, а нападателят продължава със ударите, докато ДонКур не му нарежда да спре. Шефът се навежда над Бож и посочва нападателят.

-Това е новият ми бодигард – Reaper. Двамата ще си станете доста близки, защото той ще е човекът, който ще те накара да съжаляваш, че си подписал с FUW. Той ще те накара да съжаляваш, че си започнал да се занимаваш с кеч. И най-важното: ще те накара да съжаляваш, че си се замесил с мен.

ДонКър хвърля микрофона и напуска ринга. Мускулестият Reaper стои втренчен в лежащия Бож. Нападетелят е облечен в черен потник и черни дънки, а лицето му не показва никаква емоция...

* * *

Xtreme се приближава край ринга, а феновете очакват с доста изненадващ интерес мача между две от най-мразените звезди на FUW. След него на ринга идва и Биров, придружаван от Нели. Тя остава извън ринга, а той вперва поглед в Xtreme. Гонгът бие и е време емоциите да накарат залата да избухне!

Xtreme vs Birov

Двамата моментално се сблъскват в средата на ринга и започват да се налагат. Съдията се опитва да ги раздели, но те го избутват в страни и продължават да си разменят юмруци и ритници в телата. Той отново се опитва да се намеси, но пак е избутан настрани. Биров успява да вземе контрол и започва да налага Xtreme, след което го поваля с лакът в лицето. Биров се отблъсква от въжетата и пробва Копие, но Xtreme избутва съдията пред себе си и реферът отнася удара! Биров го поглежда безизразно, след което налагането между него и Xtreme продължава. Те започват да се търкалят из ринга като биещи се хлапета. Идва нов съдия на ринга и се опитва да ги разтърве. Xtreme, който в този момент е поел контрол над боя, се обръща към новия рефер, рита го в корема и му прави MM V ДБА! Двама съдии бяха проснати! Xtreme се обръща към Биров и двамата се повалят един друг с двоен Clothesline. Xtreme излиза извън ринга и взима един стол, след което се връща обратно. Нели от другата страна подава друг стол на Биров и двамата противници нападат едновременно. Столовете се удариха един в друг! И отново, и отново... имаме дуел със столове, по дяволите! Двамата удрят столовете така силно, че ги изпускат от болка в ръцете... и боят продължава така както започна: чист въргал! Биров и Xtreme са извън ринга. Нели се старае да стои настрана от боя, а на рампата се появява Клеопатра с охрана.

-Спрете ги! Искам ги далеч един от друг, спрете ги! – крещи тя, а охранителите се нахвърлят върху двамата противници. Биров просва няколко, същото прави и Xtreme и те продължават с боя. Двамата се качват на рампата, а Клеопатра не знае как да ги спре. Охранителите правят втори да ги разделят. За кратко успяват, но Биров се измъква от тези, които са го хванали и се засилва за Копие! Xtreme се подмества и Биров бута охранителите, които са държали противника му от рампата! Биров и шестима охранители са долу на пода, а Xtreme хвърля още двама там, преди да бъде уловен от други трима. Той се засилва... и скача заедно с тях върху Биров и останалите! Какво меле! Какво меле наблюдаваме в момента! Идват още охранители. Мисля, че най-накрая двамата бяха разтървани и сега ги прибират зад кулисите. И все пак този мач завърши без победител, а това едва ли е последната среща между двамата.

* * *

Рингът се е превърнал в студио за ТВ шоу: навсякъде има прожектори, а на един голям диван се е излегнал Зото. Пред него има маса, затрупана със шоколади, а до нея са поставени срещуположно два луксозни стола. Зото се ухилва и вдига поставения до него микрофон.

-Не знам как да го кажа най-добре. Ами... да импровизираме. ‘Начи вие сте с „Кръга на Данте” или по-точно неговото първо издание. Това ще е моето мини talk-show, в което ще се занимаваме с по-важните събития в FUW. – аплодисменти от публиката. –Мерси, ама няма нужда. Трайте ся! Та такова важно събитие е предстоящия след две седмици мач между КоЦкаР и шампионът на FUW BK.още аплодисменти. –Тук беше добре, браво на вас. А сега да не губим повече време, а да поканим гостите ми.

“Кой живее в гаража” е първият theme song, който чуваме и към ринга се запътва КоЦкаР. Той не носи бойните си дрехи, а риза и дънки. Здрависват се със Зото и КоЦкаР се разполага в единия от столовете, точно когато Burn Burn започва. Под бурните овации на публиката на ринга излиза BK, също в ежедневно облекло. Той застава на рампата, целува титлата си и отива на ринга. Пак здрависване с водещия, след което BK хвърля злобен поглед на КоЦкаР и сяда на стола си.

-Добър вечер и на двама ви. Ще започна интервюто си с въпрос към шампиона BK. Това срещу теб е новият ти претендент. Миналата седмица след като ти защити титлата си, той те нападна в гръб и направи солидно впечатление, че може да вземе титлата на турнира. Какво мислиш по този въпрос?

-Зото, Зото, Зото... – започва BK с усмивка. –Цяла седмица ме питат едно и също. И аз отговарям по един и същ начин: няма шанс КоЦкаР да вземе титлата ми. Показах що за шампион съм и това, че той е успял да ме просне, нападайки ме в гръб, не значи, че ще ме победи.

-Чакай, „шампионе”. – прекъсва го КоЦкаР. –Глей ся, тук ти е най-големия проблем. Това, че феновете те обичат не значи, че си непобедим. Ако става за въпрос, според мен те те обичат от съжаление, а победите ти са чиста случайност. – публиката започва бурно да освирква претендента. –Е, не ме освирквайте, защото е точно така. Всички знаят кой е най-големият пич в компанията. Това съм аз. Аз си заслужих мач срещу теб и сега ще покажа, че съм не само по-голям пич, но и че мога да взема златото ти.

-Оу, така ли било... BK се замисля. Той става на крака и поглежда КоЦкаР право в очите. –Ами защо не ми го покажеш още тук и сега?

КоЦкаР също се изправя и двамата застават един срещу друг. Зото става и се опитва да ги успокои.

-Момци, не така бе... Това трябваше да е нормално интервю, не избухвайте. Моля ви! – в този момент Курдавее се плъзга под въжетата. Откъде се взе той? Курдавее обръща Зото и го поваля с юмруци в лицето. Двамата падат върху масата с шоколадите и започват да се налагат. КоЦкаР се възползва от разсейването на BK и го удря в корема, след което пробва „ДжиДжи-Биджи Slam”, но BK се измъква и контрира с PunX_n0t_DeaD! Претендентът е проснат и успява само да се изтърколи извън ринга. Зото и Курдавее са се изправили и с брутален Clothesline Зото изхвърля Курдавее от ринга. Водещият на „Dante’s Circle” и шампионът на FUW стоят на ринга с вдигнати ръце, а КоЦкаР и Курдавее се оттеглят по рампата със злобни изражения. Какъв край за нашето шоу. Бъдете с нас и следващата седмица, за да видите какво ще последва!

2 коментара:

  1. като изключим правописните грешки(дон кЪр и охраната прави втори... втори какво?) беше жестоко, тоя дето пак си пръсна главата ме сгъна от смях xD
    колкото до моето шоу-изглежда доста гъзарско, липсва му само женското и аниметата ;P
    още ме е яд че не си исках автограф от BK беше ми гост в шоуто и забраих.. ц ц ц

    ОтговорИзтриване
  2. zoto lud,ahahahah...6ampiona se zavyrna ot more i dnes 6te srita nqkoi :D,o4akvam s netyrpenie ma4a s koceto, a za 6outo ,koeto uspqh 4ak sega da komentiram poradi tova 4e ne bqh v grada moga da kaja - bravo!Otnovo sveji,novatorski idei i byrzo deistvie koeto te zarejda. :)

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...