FUW Enslaved 2008 - 14.09.08

Когато си затворен...
How can I be lost
се превръщаш в животно...
In remembrance I relive
когато има за какво да се бориш...
How can I blame you
правиш неща, които не могат да бъдат простени.

When it's me I can't forgive?

Тheme Song на Enslaved: Mettalica - The Unforgiven 3


Дами и господа, зрители от всички нации, които ни гледат (НикитУ: Да бе...), вие сте с FUW Enslaved, нашето трето поредно PPV събитие. Много неща се случиха през последните седмици, основното от които може би е факта, че имаме нов главен мениджър: Шефката! По нейно нареждане всички мачове тази вечер ще се проведат в метална клетка. Нека отделя съвсем малко време, за да поясня какви са правилата на мачовете в метална клетка. Самата клетка огражда плътно ринга и може да бъде използвана като оръжие. Дисквалификация няма. Победа се постига чрез туш предаване или излизане от клетката. Това е! Чака ни дълга вечер, така че да започваме!


Време е за Tag Team Gauntlet мача, който ще определи следващите претенденти за отборното злато на FUW. Правилата на този мач: започват два отбора. След като единия победи влиза трети отбор и започва нов мач между него и победителите. И така докато не свършат отборите. Бях информиран, че цели 5 отбора ще вземат участие тази вечер... Ето ги и първите участници: Дон Курлеоне и КоЦкаР се насочват към ринга, придружавани от Клеопатра. Веднага след тях на рампата се появяват две нови лица... Това са Yo The Real и Final. Двамата младоци по моя информация имат доста успехи из други компании, но да видим какво ще ни покажат тази вечер. Клетката вече обгражда ринга, съдията дава начало и Gauntlet мача започва...


Tag Team Gauntlet Match

Phase 1: Don Kur & КоЦкаР vs Yo The Real & Final


Мачът започват КоЦкаР и Йо. С няколко бързи ритника в колената Йо успява да повали по едрия си противник. Dropkick в лцието и смяна с Final. Той веднага напада поваленият КоЦкаР и след един standing moonsault опитва туш. КоЦкаР обаче успява да се повдигне. Final го изправя и се опитва да го засили към една от стените на клетката, но КоЦкаР контрира опита му и Final е този, който се блъска в клетката, след което получава един German суплекс. Смяна и на ринга влиза Дон Кур. С бърз ритник в лицето той довършва Final, след което удря един лакът в лицето на Йо, затискайки го между въжетата и клетката. KoЦкаР отново влиза на ринга и напада Final, докато Дон Кур държи партньора му. Йо успява да се измъкне с няколко удара в лицето на Дона и влиза на ринга. Там КоЦкаР го посреща belly-to-belly суплекс. Final обаче е тръгнал да излиза през вратата на клетката. Клеопатра рита отворената врата и тя удря главата на Final! На ринга Йо е сам срещу двама, докато партньора му виси наполовина от клетката. Дон Кур удря един Enziguri Kick на Йо, а КоЦкаР го изправя и довършва с ДжиДжи-Биджи Slam! 1, 2, 3! Дон Кур и КоЦкаР спечелиха първата фаза на мача!


Съдиите изкарват Йо и Final от клетката, а победителите празнуват на ринга. Чакай малко! Бож изскача от публиката и докато съдиите помагат на изгубилия отбор, той влиза в клетката със стол в ръце! Удар право в лицето на КоЦкаР! Дон Кур веднага скача върху омразния си противник и двамата започват да се налагат в средата на ринга. Бож решава да бяга! Това е леко неочаквано... Той излиза от клетката, а Дон Кур тръгва след него. Двамата започват преследване през публиката и скоро нашите камери ги губят. КоЦкаР все още лежи на ринга. Започва "It's me bitches!" и отборът на Терзов и Накрен се появява на рампата. Двамата влизат в клетката, а съдията дава начало на мача! Но... КоЦкаР е сам!


Phase 2: Don Kur & КоЦкаР vs Terzov & Nakren


КоЦкаР се опитва да се изправи и среща погледите на ухилените Терзов и Накрен. Накрен прави едно бързо DDT, а преди КоЦкаР да се опита да се изправи сам Терзов слага главата му между краката си и го вдига във въздуха... Тhe Last Set! Опит за туш... 1, 2, 3. Терзов и Накрен остават в мача, а КоЦкаР и Дон Кур бяха елиминирани... Клеопатра помага на КоЦкаР да излезе от клетката, а натам се насочва следващия отбор: We-Drink-Everything, Борко и Никсън.


Phase 3: Terzov & Nakren vs W-D-E (Borko & Niksan)


Четеримата масово се впускат в бой, без да им пука за смените. Мисля, че този мач най-накрая излезе извън контрол. (НикитУ: Ти си започнал да мислиш?) Трай бе! И така... Терзов и Борко си разменят удари, а Никсън е притиснал Накрен в единия ъгъл и се опитва да го удуши с пиянския си дъх. В средата на ринга Борко успява да закове atomic drop на Терзов, последвано от бърз Clothesline. След това той отива при партньора си в ъгъла и му помага да проснат Накрен с двоен суплекс. Никсън се опитва да излезе от клетката, но Терзов го спира. Борко обаче започва да рита DJ-a и дава възможност на партньора си да излезе. Борко се опитва да направи същото, но получава dropkick от съвзелия се Накрен, който го забива в една от стените на клетката. Никсън се опитва да се върне на ринга, но съдиите не му позволяват! Той няма право да се връща в мача. И сега отново Терзов и Накрен са в клетката с едната половина от вражеския отбор. Накрен помага на Терзов да се изправи и двамата затискат Борко в един ъгъл, където го засипват с ритници и удари. Борко е засилен към срещуположния ъгъл, след което получава Big Boot от Терзов и Splash от Накрен. Вторият се отблъсква от въжетата и прави СкречDOG на противника си. Опит за туш... едно, две, три! Терзов и Накрен отново побеждават.


Борко е изкаран извън ринга, а ядосаният от грешката им Никсън му помага да се прибире зад кулисите. Време е за последния отбор... Започва "Did my time" на КоРн и Reaper се появява на рампата. Боже мили... след него се появява едно още по-масивно чудовище! Анонсърът ги обявява като "Reaper & Nojara". Изглежда вече знаем кой е тайнствения партньор на Reaper...

Phase 4: Terzov & Nakren vs Reaper & Nojara


Четиримата противници вече са на ринга, а Накрен и Терзов изглеждат видимо разтревожени от това, което ги чака... Те обаче решават да приложат стратегията от предишния мач и се нахвърлят върху противниците си без никакво спазване на правила. Изразът "удар в стена" е подходящ да опиша това, което последва. Reaper и Ножарът въобще не помръднаха. Сега те тръгват в атака. Брутален Clothesline и от двамата за Терзов и Накрен. Reaper затиска Накрен в единия ъгъл, а Ножарът прави същото с Терзов в срещуположния ъгъл. Двамата ги засипват с удари, след което ги сплескват с тежеста на телата си. Терзов и Накрен са засилени към центъра на ринга и там се сблъскват един в друг. Двамата падат на ринга, а Ножарът се опитва да се качи на въжетата... Той е поне 100 и няколко килограма, това не изглежда никак добре за противниците му. Ножарът скача от въжетата и прави Frog Splash и на двамата едновременно. Терзов и Накрен се превиват в средата на ринга. Reaper най-спокойно излиза от клетката, а Ножарът го последва. Това е краят на мача! Терзов и Накрен дори не успяха да се опитат да ги спрат.


Reaper и Ножарът си тръгват с каменни изражения, след победата в този Gauntlet мач. Те са новите претенденти за отборното злато. Не знам за вас, но на мен идеите на Шефката ми допадат. (НикитУ: На мене ми допада шопската салата.) Трай бе!


* * *


Дон Кур и КоЦкаР са заедно зад кулисите.

-Съжалявам, че тръгнах след Бож, но просто не мога да се контролирам като е наоколо. - казва Дон Кур.

-Спокойно, няма значение. И все пак идеята да имам мач изглежда не беше добра. Сега вече ще се отдам на почивка.
-Както решиш. Благодаря, че все пак се опита да ми спечелиш работа. Изглежда... няма да стане скоро.
-Не се предавай. Ай, аз отлитам. - Коц подава ръка на Дон Кур и двамата се здрависват. КоЦкаР се отдалечава, а отнякъде се чува смях. С бавна стъпка Бож се приближава до Дон Кур.

-Душко, спокойно. - той вдига ръце. -Не съм дошъл да се бием. Просто исках да кажа, че ми е кофти, че не можа да си спечелиш работа заради мен. - Дон Кур е стиснал юмруци. -Говорих с Шефката и тя оправи нещата. Каза, че щом си спечелил една част от Gauntlet мача, значи вече официално си на работа като кечист. Честито!

Дон Кур се изправя.

-Така значи... вече съм част от компанията. Ок, добре звучи. Само за това ли дойде?
-Ами... не. Всъщност... след като вече си част от компанията мисля, че е време ти и аз да имаме мач 1 на 1 и да дадем на феновете и на ръководството това, което чакат толкова време.
-Хмммм... НЕ! - Дон Кур се ухилва доволно. -Няма да има мач помежду ни. - той показва среден пръст на Бож и си тръгва, а спортната легенда на Пз го проследява със злобен поглед.

* * *

Kлетката не се е преместила, както и ние. Време е за следващия ни мач тази вечер, а именно отмъщението на Xtreme спрямо Вероника. Тя му коства мача за претендентсткото място миналия месец на When the sky falls и през последните 3 седмици той показа, че има намерение да я накара да страда. Започва This is the new shit и Вероника идва към ринга (НикитУ: Забележи, че е сама...) Да, сама е. Биров най-вероятно се готви за мача с BK тази вечер, а вече си пролича, че без него трудно можем да видим Нели до Вероника. Show me your genitals започва и Xtreme се насочва към клетката. Вероника вече е на ринга и клането може да започне...

Veronika vs Xtreme

Xtreme отнася Вероника с брутален ритник в лицето! Тя бързо се изправя и се опитва да отвърне с няколко удара, но той просто не й позволява. Вероника се отблъсква от въжетата, но Xtreme я посреща със Spinebuster! Сега я хваща за косата и я изправя. Шамар от страна на Xtreme! Бузата на Вероника е адски зачервена. Тя не чака дълго и отвръща със шамар от своя страна. Xtreme не може да повярва. Едно "Мама ти дее..." се процежда от устните му, след което я просва с брутален удар с глава! Удар с коляно в лицето... Вероника е зашеметена, но все пак се опитва да се измъкне през вратата на клетката. Xtreme я хваща за прашките (НикитУ: Как успя да ги изнамери?) и я тегли в центъра на ринга. Тя се обръща и пробва Lesbo Kick, но Xtreme прикляка. Ритник в корема й и DDT! Той сега пък се качва на въжетата. Бърз Elbow drop от върха! Преди Вероника да е успяла да се изправи, Xtreme я рита в корема... MM V ДБА! Oпит за туш и победата отива в неговите ръце.

Xtreme излиза от клетката с все така гневно изражение. Реакцията на публиката е смесена след това, което видя в клетката. Xtreme се прибира зад кулисите, а медицински екипи помагат на Вероника да излезе. Мисля, че току що Биров остана без своят бодигард, поне що се отнася до главния мач тази вечер.

РЕКЛАМА
Gillete Anti-Asoto Look Edition! Перфектната самобръсначка за всеки мъж, който не иска често да прилича на масивно окосмения по лицето наш кечист. Само сега в онлайн-магазина на FUW: www.bufu-w.com
КРАЙ НА РЕКЛАМАТА

Because I got high е доста подходяща песен за пристигането на Саша. Той с адскиииии бавна стъпка идва на ринга, като интересното е, че няма запалена цигара в устата. Саша влиза в клетката и иска микрофон. Дават му го през вратата, тъй като не може да мине през решетката.

-Работи ли т'ва... А, работи. - той се усмихва леко. -Ангелов обвиняваше мен за загубите ни, но всички знаете как стоят нещата всъщност. След това видяхте и как ме удари с чука тази седмица в Stricken. Реших, че няма да е лошо да предупредя, че това, което ще видите в този мач няма да е много приятно. Баче, докарай си гъза на ринга да те наритам!

Саша хвърля микрофона и чака пристигането на своя противник. (НикитУ: Какво си вади от гащите тоя бе?) Хммм, мисля че... Боже мили! Саша вади най-дългия масур, който очите ми са виждали. На НикитУ му потекоха лиги... избърши микрофона, бе! А така... Саша пали и започва бавно да дърпа от огромния лист хартия, пълен с марихуана, а залата е осветена от червени светлини и на рампата се появява другарят Дмитрий Ангелов. Под звуците на "Ние сме на всеки километър" той се качва на ринга и съдията дава начало на третия мач тази вечер.

Sasha vs Comrade Dmitrii Angelov

Саша веднага атакува, но Ангелов започва да бяга из ринга, докато не му се отдава възможност той да нанесе първия удар. Прави го, след което рита Саша в глезена и го поваля с russian leg sweep. Бърз опит за туш, но е нормално Саша да се повдигне. Той бързо се изправя на крака и следващия опит за атака на Ангелов завършва с брутален юмрук в лицето на комуниста. Саша взима контрол над мача и засилва Ангелов към клетката, където забива главата му в металната решетка. Следва ритник в лицето. Ангелов отново е изправен, като този път получава един uppercut. Преди Саша да може да продължи с атаката, Ангелов се възползва от факта, че в мача няма дисквалификация и го рита под пояса! Саша пада на ринга и започва да се превива, а Дмитрий отива в един от ъглите. Той започва да търси нещо при сглобката... неговият малък чук! Изглежда го е скрил там преди турнира. Ангелов отива към Саша и се опитва да го удари с чука, но получава втори юмрук в лицето! Саша се изправя на крака и въпреки, че се държи за слабините е опасен противник. Той отново притиска Ангелов в един от ъглите, като втория изпуска чука. Саша е видимо ядосан и засилва Ангелов към въжетата. Spinebuster! Oпит за туш, но Ангелов успява да се повдигне. Саша го вдига на крака и си го приготвя за Smoking DDT, но Дмитрий отново го удря под пояса! Следват няколко удара в гърдите на Саша, след което го поваля с Clothesline. Другарят намира любимият си малък чук и отново опитва да удари проснатия Саша. Този път обаче той е изритания под пояса, след което Саша го хваща за гърлото от седнало положение и забива лицето му в клетката. Саша е на крака и взима чука. Ангелов тъкмо се обръща след удара в клетката... Удар в лицето с чука! Дмитрий пада на ринга и започва да се гърчи. Покрил е лицето си с ръце, а те вече са червени. Той кърви! Саша обаче не спира... Той го вдига на крака и отново го удря с чука! Така може да го убие. Това не е достатъчно на гиганта. Той за трети път изправя Ангелов и го засилва към въжетата, след което го посреща с юмрук в лицето. (НикитУ: Да, ама и държеше чука!) Точно така! Саша бе стиснал чука в юмрука си! Ангелов лежи в средата на ринга. Вече няма как той да стане атакуващия... Саша го вдига отново! Наглася си го и му прави Smoking DDT! 1, 2, 3! Край на мача. Саша размаза бившия си партньор.

Той излиза от клетката, а гърдите му са покрити с кръвта на Ангелов. Медицинските екипи веднага влизат на ринга, за да помогнат на Дмитрий. Той изглежда ще трябва да бъде изнесен на носилка. Без дори да поглежда камерите Саша се прибира зад кулисите, а нашите медици се заемат с изнасянето на бившия му партньор.

***

Xtreme e зад кулисите и посреща вървящия към себлекалните Саша.

-Гледах края на мача ти. Еба майката на Ангелов. Евала.

-Добре уе, баче. Махни се с'я... - Саша се опитва да мине, но Xtreme минава пред него.

-Твоето изпълнение на ринга леко засенчи побоя ми над Вероника. Ще се примиря, ноооо надявам се осъзнаваш, че ако се опиташ да сториш същото с мен ще те размажа.

Саша поглежда към Xtreme, след което се усмихва леко.
-Ако аз реша да сторя това с теб... никой няма да ме спре, баче. Ае. - Саша бута Xtreme, а заядливият кечист го проследява с поглед, ругаейки така тихо, че да не може да бъде чут.

***

Време е за един изключително важен мач. Преди няколко седмици в една емоционална вечер NMP и Bulletproof взеха отборното злато от AVP, след което им оказаха известен психически натиск. Тази вечер е мачът реванш. Въпросът е дали AVP ще са в състояние да се борят на макс и да спечелят отново титлите или No More Bullets отново ще ги "прегазят"... Първи излизат претендентите и влизат в металната клетка. Доби Т им ръкопляска отвън, а самите Асо и Вале се качват на върха на клетката в очакване на противниците си. Те нямат намерение да се бавят. No More Bullets се появяват на рампата със злато около коремите си и с усмивки на лицата си. Докато те вървят към ринга е пуснато видео за враждата на двата отбора, която в голяма степен е първата отборна вражда в компанията. Когато видеото свършва шампионите вече са на ринга и съдията дава начало на мача.

FUW Tag Team Championship: AVP (Asoto & Valeto) vs No More Bullets (NMP & Bulletproof) (c)
Aсото и Валето скачат от върха на клетката право върху противниците си! Левият крак на NMP поддава, когато Валето се просва върху него и двамата падат в центъра на ринга. Bulletproof обаче улавя Асото във въздуха и го просва със един Slam! Опит за туш.. 1, 2... Валето прекъсва броенето. NMP изглежда има сериозни проблеми с крака си, защото едва достига единия ъгъл. Партньорът му пък трябва да се справи с атака и от Асото, и от Валето. Той отблъсква на няколко пъти двамата, но все пак те взимат предимството. Два dropkick-a в тялото на масивния Bullet, първо от Асото, а след това и от Валето, след което двамата го просват с два едновременни ритника в задната част на главата. Oпит за туш, но NMP успява да скочи навреме и да спре броенето. И все пак той накуцва с левия си крак. Въпреки това се опитва да затисне Асото в един от ъглите, но бързият high-flier се измъква, минавайки между краката на рапъра. Ритник в ранения крак на NMP и той пада на колене крещейки от болка. Следва running kick и в главата му. Това не е добре за шампионите. Асото се обръща... и е повален от брутален удар с рамо от страна на Bulletproof. Той не изглежда в настроение. (НикитУ: Ти пък...) Трай бе! Валето се опитва да го нападне в гръб, но получава Samoa Drop, след което е изправен на крака и проснат с Powerslam. Опит за туш от страна на шампиона, но Асото се намесва и прекъсва броенето. Bullet обаче все още е свеж и засилва Асото към въжетата, след което отново го посреща с рамо. Валето се е озовал при вратата на клетката и тя е отворена! Bulletproof вижда това и се засилва към него, но Валето прикляка и дърпа въжетата надолу... Bullet излетя през вратата! Той е извън мача! Ако и NMP се измъкне двамата ще спечелят, но това не ми се вижда вероятно. NMP в момента едва се изправя, а болката в крака изглежда е ужасяваща. Той накуцва, докато ходи из ринга... Dropkick от Валето! Той се качва на въжетата... Swanton Bomb! Асото също се качва на въжетата и прави Shooting Star Press. Валето опитва туш... 1, 2, 3! Те си върнаха титлата! Какъв мач! Само лошият късмет попречи на шампионите да запазят.

Асото и Валето се отдалечават по рампата със златните колани в ръце, като Доби Т им помага да ходят изправени, а Bulletproof се е върнал на ринга и с ръце на кръста се опитва да осъзнае какво стана в този мач. В крайна сметка той помага на NMP да се изправи и да излезе от клетката. Лицето на NMP е покрито от болка, докато се държи за крака, а Bulletproof е видимо разочарован.

***

Силвия и Пекаж пак са на линия, съответно с микрофон и камера в ръка. Време е за интервю!

-Добър вечер на всички, надявам се, че си прекарвате добре с Enslaved. - широка усмивка от Силвия за всички зрители. -Сега моля посрещнете моя гост - шампионът на FUW BK! - бурни овации от хората в залата, които се чуват дори на мястото за интервюта. BK не реагира с обичайната си усмивка. Той изглежда... угрижен или може би ядосан. -Здравей, Красимир! Тази вечер, след едва един мач, е твоята поредна среща с Биров, този път в метална клетка и за FUW Championship-a. Как се чувстваш преди мача?

-Изнервен. - шампионът говори бавно. -Притеснен. Съсредоточен. Желаещ победа. Желаещ отмъщение. Всъщност, Силвия... чувствам се така, както се чувства животно, затворено в клетка, което трябва да се бори за оцеляване. Чувствам се съсредоточен в едно единствено нещо - победа в мача и запазване на това... - той вдига шампионския си колан. -Вероника вече е аут благодарение на Xtreme. Нели няма да може да влезе в клетката, а пък на теб ти бе забранено от Шефката да станеш част от BBC. Така че тази вечер сме само аз и Биров. И металната клетка... И ти обещавам, обещавам на всички фенове, обещавам и на него... тази вечер Антон Биров ще види защо аз съм шампионът на FUW! - BK излиза от кадър, оставяйки дори Силвия безмълвна. Залата също мълчи. Чака ни велик main event!

***

The Only започва и Зото се появява на рампата. Той отново е с торбата си с шоколади и раздава парчета наслада на публиката, след което оставя чувала край ринга и влиза в клетката. Трябва да се отбележи, че получава солидни аплодисменти. Веднага след него към ринга се насочва и неговия противник тази вечер: Курдавее, който със злобно изражение на лице стига до клетката и поглежда торбата с шоколадите. Той се изплю отгоре, след което изрита торбата! Зото не може да повярва на очите си! Той полудява и съдията едва го държи... Курдавее влиза на ринга и гонга бие...

ZoTTo vs Kurdavee

...a Зото моментално се нахвърля върху Курдавее. Няколко мощни удара в лицето му, след което е засилен към една от стените на клетката. Ударът плът в решетка е брутален! Курдавее лежи на ринга, а Зото го засипва с ритници. Повдига си го и го засилва във въжетата: Chocolate Spinebuster! Но той не опитва туш... а повдига отново Курдавее и продължава да го налага! Курдавее е затиснат в ъгъла и всеячески размахва ръце в опит за някаква офанзива. Вместо това получава ритник в корема, последван от брутален удар с глава. Той се олюлява към центъра на ринга, а Зото отново го засилва към въжетата. Втори Chocolate Spinebuster и опит за туш. Едно, две, три! Мачът приключиииииии!

Зото беше като полудял и все още не може да се успокои. Той излиза от клетката и поглежда към торбата си, след което се прибира зад кулисите. В какво животно може да се превърне човек за няколко шоколада... (НикитУ: Аз съм така ако ми направят нещо с ракията.)

РЕКЛАМА
FUW и Durex са горди да ви представят общият си проект: презервативи "Kur-Da-Vee". Extra Safe, за да нямате и вие такова дете...
КРАЙ НА РЕКЛАМАТА

Време е! Пуснато е видео с бруталната мелодия DNA Reactor (качена в 4сторинг), което показва няколкомесечните събития, свързващи BK и Биров. Веднага след това осветлението бавно намалява... "Let's fiiiiiiiiiiight!" сигнализира появяването на Биров. Виждаме го за първи път тази вечер, а и по-добре. Той е адски блед, с някакво маниакално изражение на лице. Публиката го посреща с масивни освирквания, на които той отвръща само с една-единствена надменна усмивка, след което влиза в клетката и се обляга в един от ъглите в очакване на противника си. А ето го и него! Под звуците на "Burn Burn" и бурните аплодисменти на феновете на рампата се появява шампионът на FUW BK. Той е с все същото съсредоточено изражение и влиза на ринга със стиснати юмруци. Нека главният ни мач започне сега!

FUW Championship: Birov vs BK (c)

Гонгът бие, а ние сме готови за мача! Двамата започват да загравят на ринга и няколко секунди по-късно вече са се вкопчили един в друг в средата на ринга! Шампионът пръв взима контрол над мача и запраща Биров към една от стените на клетката. Следва ритник в лицето на претендента. Той лежи на ринга, а BK връхлита върху него и започва да го засипва с удари. Биров го прехвърля над главата си и се изправя на крака. BK пак атакува, но е посрещнат с Clothesline. Сега Биров е атакуващия... Той вдига BK на крака и го удря няколко пъти през гърдите с длан, след което го засилва към въжетата и започва да го чака. BK обаче се спира навреме и вместо да попадне в ръцете на противника си, го удря с крак в едното рамо. Следва DDT и първи опит за туш в мача, но Биров се повдига. BK веднага продължава с офанзивата и отново започва да засипва лицето на надменния кечист с удари. Биров отново го прехвърля над главата си и пак се изправя, но този път той е този, който отнася Clothesline-a. BK изправя противника си и затиска лицето му към металната клетка. BK започва да движи главата на Биров наляво-надясно. (НикитУ: Това не ти е ренде, бе!) Мисля, че точно това е идеята на шампиона. Биров обаче успява да се измъкне, след като забожда няколко удара с лакът в лицето на BK. Претендентът се засилва към въжетата, но е посрещнат с belly-to-belly suplex! Опит за туш за шампиона, но Биров отново се повдига. BK пак го изправя на крака, но Биров го хваща в малкия пакет! 1, 2... BK се спасява от невероятно срамна загуба! Двамата отново са на крака и сега BK е този, който засилва Биров към въжетата. Опит за Clothesline, но претендента минава под ръката на противника си, след което го просва с neckbreaker. Отново опит за туш от страна на Биров, но BK бързо повдига рамото си. Биров сега е ядосаният. Той се опитва да излезе през вратата на клетката, но е хванат за крака от шампиона. Той пробва да се измъкне, но вместо това получава ритник в лицето. BK отново е на крака и отново затиска Биров към металната решетка. Той отново... ъм, рендосва лицето му! От челото на Биров започва да тече кръв, а той крещи от болка. Отново се измъква с лакът в лицето на шампиона и тръгва пак към вратата. Съдиите я отварят, но заради кръвта в очите си Биров е прекалено бавен. Той се опитва да мине под въжетата, но BK го хваща за краката и започва да го тегли навътре. Биров обаче успя да протегне ръце и да вземе един от столовете под ринга. BK не забеляза и се опитва да обърне Биров... удар със стола право в лицето на шампиона! Той е проснат, a Биров поглежда към вратата. Дали ще излезе? Не! Той затваря вратата на клетката и със стол в ръка отива отново при BK. Втори удар в главата на шампиона! Трети! Биров изправя BK и го удря с ръба на стола! Това разкървави главата и на шампиона. Вече и двамата кървят. BK не може да се задържи на крака, а Биров поставя стола на ринга, след което вдига шампиона над него и започва да му говори нещо с ядосано изражение. И BK се съвзема като от нищото! PunX_n0t_DeaD върху стола за Биров! Той отскача встрани от удара, а BK отново лежи на ринга и се опитва да се изправи. Ето затова говореше шампиона в интервюто си... Желание за победа! BK пълзи към гърчещия се Биров, а кръвта шурти по цялото му лице. Той най-накрая стига до противника си и опитва туш. 1, 2... НЕЕЕЕ! Биров се повдига в последния момент! BK не може да повярва. Той все така измъчено се добира до въжетата и ги използва, за да се изправи. Шампионът започва да дебне противника си... Биров бавно се повдига... ритник в корема, BK ще опита отново финалната си хватка. Не, Биров се измъква и заковава Inverted Headlock Backbreaker! Той пада върху шампиона, съдията брои за туш... едно, две, повдигане! Биров отново се изправя на крака и се обляга на въжетата. Сега той дебне! Готви се за Копие. BK се изправя с мъка, обръща се към него, а Биров се засилва, но шампионът се подмества и Биров забива глава в металната клетка! Той лежи в центъра на ринга, а BK дори не мисли да опитва туш. Той все още е разгневен и се бори не само за титлата, но и за отмъщение. Шампионът изправя Биров... и получава бъркане в очите! BK пада на колене, а Биров започва да се катери по клетката. Той може да победи ако се качи отгоре и скочи или слезе от външната страна. Вече е почти на върха, а BK тръгва след него. Той го хваща за крака, като едновременно с това също се катери. Тук е мястото да отбележа, че клетката е висока четири метра! Така чееее... (НикитУ: Това, което правят е много глупаво.) Точно така! Двамата вече са на върха и си разменят удари на ръба на клетката. Някой може да падне по дяволите! Чакай малко... BK с ритник в корема! Оооо, не! Не го прави! Той хваща главата на Биров... Не и от върха на клетката! BK се опитва да завърти Биров... но претендента пада на колене върху ръба на клетката и заковава удар под пояса! Той пропълзява около два метра по далеч от BK, изправя се и се засилва към шампиона... невероятна спирала навътре към ринга и това е Копие от върха на клетката! Четири метра право надолу в центъра на ринга! Нито един от двамата противници не помръдва, а това беше едно от най-ненормалните неща, които съм виждал в кариерата си на коментатор (НикитУ: Тя нали е много дълга... Ама си прав де. Тия са болни!) Точно това имам предвид. Чакай... Биров помръдна. Той пълзи към BK. Вдига ръка и я поставя върху шампиона. Съдията брои... едно, две, трииииииии! Нов шампион! Нов шампион! Биров взе титлата! Надменото гадно копеле е новият шампион на FUW!

Клетката най-накрая се вдига, а за пореден път тази вечер на ринга идват медици, които да проверят състоянието на двамата кечисти. Нели тича към ринга, а Вероника се опитва да направи същото след побоя, който отнесе по-рано тази вечер. Двете взимат шампионския колан и го дават на Биров, помагайки му да слезе от ринга. Публиката не е никак доволна... те ръкопляскат, но не на новия шампион, а на BK, който успява сам да се изправи в средата на ринга. На рампата обаче Биров вдига шампионският пояс и целува Нели под бурните освирквания на цялата зала. Какво шоу, какъв завършек!

4 коментара:

 1. Какво шоу, какъв завършек!
  зе ми думите от устата... ааааа чичкаа, ако сам шси пишеш коментарите няма да се разберем :D
  мачовете бяха по-велики от всякога... най вече мача на Жо, изкривих са от кеф :D
  а последния мач беше.... уникален, имам само 1 забележка-що зима титлата на баце краси уе... сърда ти са (rofl)  а рекламите КЪРТЯТ xD~

  ОтговорИзтриване
 2. aaaaaaaa e tva 6ou me razcepi naprao...osobeno ma4a na veronika s anto.a na reklamite naprao se izkrivih ot smqh :D

  ОтговорИзтриване
 3. ludooooo,tva e nai-qkoto PPV do sega,vseki pyt 6outo e po-mazno!!!4estita pobeda (makar i da mi e malko tyjno ;( ( ;) ) ) ,no vse pak 6tqh da sym malko nagyl ako bqh zadyrjal o6te malko titlata.pyk i sega 6te e o6te po-interesno kak 6te se razviqt sybitiqta :)

  ОтговорИзтриване
 4. hohohoho Kane and Undertaker ряпи да ядат ;) Идва новата ера на NoJaRa и Reaper :)

  ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...