FUW Stricken 21.09.08

Дами и господа, вие сте с първото издание на Stricken след зашеметяващото PPV Enslaved. Много неща се случиха там, като може би най-важните са, че имаме нови отборни шампиони и нов FUW шампион. За вълка говорим... Започва Prelude 12/21 и Birovs Bitches Coalition се появява на рампата. Биров държи Нели за ръка, а с другата гордо вдига новоспечеланата титла, а Вероника стои леко встрани. Тя изглежда намусена, може би заради побоя, който й нанесе Xtreme на турнира. Тримата се качват на ринга и Биров получава микрофон (НикитУ: Отидоха 20 минути за реч тип „Аз съм най-големеее...”). Може би си прав. Да чуем...

-Миналата неделя... – започва Биров, но публиката освирква толкова силно, че той едва говори. -... аз направих това, към което се стремя от няколко месеца: победих BK и станах новият шампион на FUW. oще освирквания. (НикитУ: Ако мислиш да повтаряш едно и също по милион пъти по-добре спри още сега!) Трай бе! –Независимо дали ме освирквате или не това е факт! Аз успях! Разбирате ли, нищожества? Доказах, че съм по-добър от него, от вас, от всички... Сега аз съм на върха на хранителната верига и това ще остане така...

Burn Burn! Публиката избухва, а BK идва към ринга. Той е по-сериозен от обикновено. Качва се на ринга с микрофон в ръка и поглежда към титлата, която доскоро беше на неговото рамо.

-Като за начало... поздравления! – Биров се усмихва нагло и кима за „благодаря”. –Победи ме наистина честно в един от може би най-великите мачове досега в FUW. Но аз мразя да губя. И точно затова искам нов мач за титлата. Искам нов шанс за това, което ми принадлежи. И ако си това, което твърдиш, ако си истински мъж, истински шампион, то ще ми дадеш този мач още тази вечер.

Биров се засмива. Нели и Вероника правят същото.

-Виж, „шампионе”, не ме разбирай погрешно. С удоволствие бих те унижил пред хората, които толкова много те харесват. – още повече... (НикитУ: Освирквания... да знаем.)Но ти и аз подписахме договор, според който ти нямаш право на мач реванш. Ти доброволно се отказа от такъв мач и по този начин доброволно се отказа от титлата. Сега е моето време, сега аз определям правилата. И сега аз казвам, че ти няма да получиш мач за титлата. – оооооооще освирквания! –Млъкнете! Виж, BK, направих невъзможното, за да се добера до тази титла. И ако си мислиш, че ще я рискувам толкова скоро си сбъркал.

-Не, не е. – това е Шефката! Шефката е на рампата с микрофон в ръце. –BK има пълното право да поиска мач-реванш, но както самия ти каза той се отказа от това си право преди 2 седмици. Затова BK: не мога да ти дам мач за титлата, а изглежда и Биров не иска да го направи. Но ще ви кажа какво ще направим. Тази вечер ще има мач, който ще определи следващия главен претендент. Победителите от singles мачовете на Enslaved ще се изправят един срещу друг и победителят ще получи шанс за титлата. И ще го получи още следващата седмица!

-Какво? – Биров избухва. –Как по дяволите... аз минах през ада на този проклет турнир, а ти ще ме накараш да защитавам титлата 2 седмици след това? Аз имам нужда от почивка!

-Не ме интересува от какво имаш нужда! – прекъсва го Шефката. –Ситуацията около теб и твоята коалиция никак не ми харесва и искаш или не ще се съобразяваш с решенията ми. Докъде бях стигнала... а да, участници в мача ще са Саша, Зото, Xtreme… и BK.

-Моооооля?Биров не може да повярва, а по лицето на BK се появява усмивка.

-Toчно така. Бившият шампион може да се е отказал от реванша си, но ще получи правото да си спечели мач за титлата напълно честно. Приятна вечер на всички ви.

Шефката се прибира, а BK избухва в смях, докато Биров го гледа с омраза...

***

Камера ни показва съблекалнята на No More Bullets. Bulletproof гледа към NMP, който е легнал на едно легло, а лекар преглежда левия му крак.

-Ауе, пич... добре ли си?Bullet изглежда загрижен. NMP маха на доктора да излезе и с намусена физиономия се изправя.

-Не знам. Контузията била тежка. Скоро май няма да мога да се бия. А и лични проблеми имам... Тежко е.

-Споко бе, братле. Докато си аут ще го карам сингъл. Баче ти Тони ще избухва всяка вечер. През това време може да си ми мениджър. Да буташ рамо, когато се наложи, сес’а?

-Ок, палавнико. – кима NMP. -Така да е. Ще помагам кога както мога. Кофти е обаче, че няма да можем да си използваме реванша...

-Е, като се оправиш ще си спечелим нов мач за титлата по двойки. Сега трай тука и остави баче ти Тони да движи нещата. Сега така и така нямаме мач дай да се махаме.

-Ок, ай. – двамата стават и Bulletproof помага на куцащия NMP да излезе от съблекалнята.

***

АVP и Доби Т идват при нас на коментаторската маса. Как сте?

-Благодаря, добре. – отговаря Асото. –Тук сме, за да видим как ще се представят следващите ни опоненти за титлата. –Ситуацията е тежка, току що сте взели титлата, а вече трябва да мислите за защитаване. –Е да, но такъв е животът. Reaper и Ножарят обаче трябва да знаят едно. Ние сме двукратни шампиони и няма да пуснем тази титла никак лесно. Ако искат да се доберат до нея, ще трябва да се представят наистина добре. –Дам, така е. А ето ги и участниците в следващия мач: първи излизат We-Drink-Everything. Борко и Никсън са на ринга, а веднага след тях Did My Time започва и Reaper се появява на рампата. Следващата песен е Twisted Mind на Аvantasia и на рампата идва и неговия партньор Nojara. Двамата се качват на ринга, а съдията дава начало на мача.

W-D-E (Borko & Niksan) vs Reaper & Nojara

Maчът започват Reaper и Никсън. Поваляне с рамо от страна на Reaper, последвано от ритник в лицето поваля противника му. Борко също получава един удар и докато се опитва да влезе на ринга, Reaper вдига Никсън в неговия ъгъл и двмата с Nojara започват да го обработват задружно. Nojara обесва Никсън на въжетата, а след това Reaper го просва с big boot. Опит за туш, но Никсън се повдига. Смяна и Nojara влиза на ринга. Той веднага вдига Никсън и го просва с Powerslam. Следва засилване към въжетата и Samoan Drop за едната половина от W-D-E. Никсън обаче успява да отскочи точно в своя ъгъл и прави смяна. Борко влиза на ринга и се засилва към Nojara, удряйки го няколко пъти в корема. Ритници в глезените на гиганта, след което Борко се отблъсква от въжетата и получава Spinebuster! Смяна и на ринга отново е Reaper. Той изправя Борко и го вдига над главата си... Jackhammer! Никсън се опитва да влезе на ринга, но с мощен clothesline Nojara го спира. Reaper опитва туш... 1, 2, 3! Те победиха.

След мачът победителите поглеждат мрачно към стоящите на нашата маса шампиони, а те от своя страна вдигат титлите си нависоко. Не знам кога ще е мачът между двата отбора, но когато дойде време за него ще си струва гледането.

***

Yo The Real и Final са зад кулисите. Промо тайм! (НикитУ: Говори на български, ша те...)

-Уелкъм ту Шницеландия! – Йо се е превъзбудил. –След като аз и моя партньор дойдохме тук в FUW нещата рязко ще се променят. Смеем да твърдим, че разбираме повече от този бизнес от който и да е шницел в съблекалните, и много скоро ще го докажем. Не ни е страх от никой – нито от шампионите AVP, нито от Терзов и Накрен, дори от Nojara и Reaper.

-Абе... – намесва се Файнъл. –Я дай снимка да ги видя как изглеждат тези.

-Нямам техни снимки, шницел такъв.

-Нищо. Аз ще питам тях.

-Ще питаш тях самите за техни снимки, за да видиш как изглеждат?

-Да... защо?

-Нищо. Дай да се шницельосваме оттук. – двамата излизат извън кадър. Изглежда това беше от тях за тази седмица. (НикитУ: Дано това беше последното от тях въобще. Да ми ядат... шницела.)

***

Зото влиза в съблекалнята на BK с намусено изражение.

-Човек... не исках да се получава така... в смисъл... да сме един срещу друг в мач. Знаеш, че съм ти фен, разбираме се добре. Не исках да се бия срещу теб ама няма начин...

-Споко, братле, в мача има още двама други. Никой не е казал, че ще се бием един на един, макар че може би и този ден ще дойде. Колкото до тази вечер... BK хваща Зото за рамото. –Надявам се осъзнаваш колко много искам титлата... – Зото кима. -... и няма да се спра пред нищо или никой, за да си я върна. Така че ако по някакъв начин ти причиня нещо на този ринг, искам да знаеш, че го правя само за златото. Нищо лично.

-Разбирам. – Зото отново кима, а BK се усмихва, тупа го по рамото и излиза от съблекалнята.

***

Nine Thou започва и Курдавее се насочва към ринга. Миналата седмица той загуби в клетка от Зото, но тази седмица изглежда с пъти по-надъхан. Веднага след него излиза и противника му Дон Курлеоне, който под звуците на Ice Queen, се качва на ринга. Клеопатра застава край ринга. Време е за мач!

KurDaVee vs Don Kurleone

Курдавее атакува пръв, но Дон Кур се плъзга между краката му и го поваля с ритник в гърба. Следва enziguri в главата и бърз опит за туш, но Курдавее се повдига. Той бързо се изправя на крака, но е засипан от ударите на Дон Кур. Бившият ни шеф пробва neckbreaker, но Курдавее се измъква и го просва с Clothesline. Той се засилва към въжетата и опитва още един, но Дон Кур прикляка. Курдавее обаче се спира на време и рита Дона в глезена. Опит за туш, но Курлеоне се повдига. Курдавее го вдига на крака и сега засилва него към въжетата, но Дон Кур се задържа там. Курдавее атакува, но Курлеоне прикляка и го вдига над гърба си, изхвърляйки го от ринга. Курдавее тъкмо се изправя, когато Дон Кур скача над третото въже и се просва върху него. Какъв скок! Курлеоне изправя противника си и го връща на ринга, след което започва да го дебне. Курдавее се изправя на крака, а Дон Кур се засилва към него, но е посрещнат от ритник в корема и ДДТ. Опит за туш, но Курлеоне се повдига. Курдавее се изправя и вдига и Дона, след което се засилва към въжетата. Клеопатра се пресяга под въжетата и го хваща за краката, спъвайки го! Съдията не видя нищо! Дон Кур се засилва и забива ритник в лицето на лежащия на ринга негов противник. Опит за туш... и победа за Дон Кур!

Клеопатра се качва на ринга и вдига ръката му, но на рампата се появява Бож. Той се качва на ринга при тях и... чакайте, той казва нещо на Дона. Мисля, че... „Ти и аз... 1 на 1. Бъди мъж!”. Дон Курлеоне се ухилва надменно и показва среден пръст на Бож, след което той и Клеопатра слизат от ринга. Бож ги гледа как отиват зад кулисите. Не изглежда доволен.

***

Birovs Bitches Coalition са на мястото за интервюта. Този път интервюто ще бъде взето от моя колега НикитУ ЛазарУв. Ето го и него:

-Мара на всички и честито за титлата. – Биров се ухилва самодоволно, а НикитУ продължава: -Тази вечер ще има Fatal 4 Way за определяне на новия претендент за титлата, а още следващата седмица ще ти се наложи да я защитаваш. Как се чувстваш?

-Нервен. – Биров го поглежда злобно. –Прецакан. Изигран. Аз съм новият шампион, по дяволите. Заслужавам солидна почивка, а не да ми се налага да защитавам титлата на втората седмица. Хубавото е, че не се притеснявам за това кой ще победи тази вечер. Който и да е аз и пилето ще се погрижим следващата титла този златен пояс да остане в мен.

-Ти и пилето ти? – прекъсва го Нели. –Не забравяш ли някой?

-Злобо, знаеш, че те обичам. Не искам да се намесваш в потенциално опасни ситуации, където може да бъдеш наранена. Ако се стигне до бой нека Вероника го отнесе, ще го преживее...

-Оф... лайна. – Нели тръгва нанякъде, а Вероника я гледа многозначително. Следва едно:

-Пильооооо...

-Млъкни, пиле. Аз ще се оправя.

-Ми оправяй се. – Вероника също се нацупва и тръгва нанякъде. Биров изглежда още по-раздразнен.

-Ай... какво стана, бре? – НикитУ гледа с многозначителния поглед на сериен убиец-педофил.

-Женска злоба. И те не знаят за какво се карат. Но това ще е проблем. Не мога да се концентрирам в това да изгладя отношенията помежду им, следователно ще се наложи да прибегна до друг вариант: нов член на коалицията.

-Силвия? – пита НикитУ.

-Едно голямо Ц. Шефката ми каза, че ако Силвия се присъедини към коалицията изхвърчаме и четиримата. Не искам това. Имам друга личност наум... Както и да е. Времето ще покаже. Отивам да моля злобата за прошка.

-Не разбирам. Такова копеле си по принцип, и такъв чехъл едновременно.

-Не е нужно да разбираш. – Биров му хвърля един злобен поглед, потупва титлата си и отива нанякъде.

***

Саша върви зад кулисите, когато чува ръкопляскане. Той се обръща надясно и вижда Xtreme, който с полу-усмивка му пляска отстрани.

-Браво, браво. – казва Xtreme. Доколкото разбрах Ангелов е в болница заради теб. Не ми се мисли какво ще ти направи, когато се върне, мамицата му комунистическа.

-Баче... какъв ти е проблемът?

-Може би ти. Все още не знам. Но знам едно. Тази вечер на ринга ще ви изкъртя задниците. На теб, BK и Зото. Следващата седмица ще направя същото и с Биров и ще стана FUW Champion. А ти... ти по-добре да не ми се пречкаш много тази вечер, защото може да стане така, че Ангелов да е най-малкия ти проблем.

Саша се ухилва леко и продължава по пътя си, а Xtreme го изпраща със сочна псувня.

***

Време е за главния ни мач! Саша излиза пръв на ринга, като интересното е, че този път не носи масур. Ограничил се е, това е добре... The Only започва, следователно следващият на ринга ще е Зото. Tой идва на ринга... без шоколади! Изглежда всеки гледа прекалено сериозно на този мач. Трети излиза Xtreme, който с качването си на ринга хвърля злобни погледи и на двамата. Ето го и BK! Той е последният участник в този мач. Правилата са прости: първият, който отбележи туш печели и следващата седмица ще се бие срещу Биров. Гонгът бие, а публиката крещи в очакване на мелето...

Fatal 4 Way No1 Contender’s Match: Sasha vs ZoTTo vs Xtreme vs BK

Саша се нахвърля върху Зото, а BK върху Xtreme и мачът започва. Зото бързо е изхвърлен от ринга, а Саша затиска другите двама в единия ъгъл и започва да налага и двамата. BK и Xtreme решават да действат заедно и се обединяват срещу него. Няколко удара в лицето му и го повалят с два поредни Clothesline-a. Саша веднага се изправя, но те го изхвърлят извън ринга и отново започват да се бият. Зото обаче се връща там и атакува Xtreme. BK кима и двамата с Зото се обединяват срещу постоянно ядосания кечист. Засилват го към въжетата, след което го просват с двоен ритник в лицето. Зото инстинктивно пробва туш, но BK го бута. Зото не знае как да реагира, а BK ляга за туш. Xtreme oбаче се изправя. Зото и BK започват да се гледат в средата на ринга... напрежението ще ескалира... Саша се връща и просва и двамата с удари с глава. Tой вдига Xtreme oт ринга и го изхвърля навън! Каква проява на сила! Зото сега атакува гиганта, но Саша го засилва към въжетата и го посреща със Spinebuster. BK обаче скача от третото въже и поваля Саша с лакът в лицето. Опит за туш на BK върху Зото, но той бързо се повдига. Напрежението между двамата расте още повече... Саша обаче се изправя и двамата са принудени да се концентрират върху него. След като му нанасят няколко ударa Зото го просва с един suplex, а BK веднага след това го удря с коляно в лицето. Саша се изтъркулва към един от ъглите, след като BK опитва туш, но е прекъснат от Зото. Двамата отново се гледат и са готови да започнат с размяната на удари, докато... Саша си пали масур в ъгъла! Откъде взе та’я трева? (НикитУ: Ами скрил я там, представи си!) Трай бе! Саша дърпа... и избухва! Той става на крака и просва Зото и BK преди да са успели да се сбият. Той вдига Зото и с брутален belly-to-belly suplex го просва в средата на ринга. BK пък получава Spinebuster! Саша реве като животно... и получава удар в гърба със стол! Xtreme се е върнал на ринга. В четворните мачове няма дисквалификация. Xtreme се възползва от това и отново удря Саша. Трети удар... четвърти... Саша е на колене, а столът е изкривен. Xtreme се засилва от въжетата и забива коляното си в лицето на Саша. Опит за туш, но BK го прекъсва с последни сили. Xtreme бързо се изправя и започва да налага бившия шампион, докато Зото не се намесва и не го рита в лицето. Той изправя Xtreme, но получава neckbreaker. Xtreme oтново се заема с BK, затискайки го в единия ъгъл. Саша е изпаднал извън ринга и се опитва да се съвземе от ударите със стол. Чакай малко! Биров идва към ринга със стол в ръка... дали ще удари Саша? Не, той най-спокойно разтваря стола и сяда край ринга, за да наблюдава мача. Шампионът иска да види кой ще е неговият следващ противник. На ринга Xtreme засилва BK към отсрещния ъгъл, но е посрещнат там с ритник в лицето. BK го поваля с удар право в лицето! Изправя го на крака... това ще е опит за PunX_n0t_DeaD! Xtreme се измъква и опитва MM V ДБА, но и BK се измъква. Двамата се засилват едновременно към въжетата... двоен ритник! Всеки ритна другия в корема и сега двамата лежат на ринга. Извън ринга Саша се е оправил и опъва маса. Масата е готова и той се връща на ринга, но там го посреща Зото. Двамата започват да си разменят удари в средата на ринга, но Саша надделява, удряйки му една глава. Зото излиза от външната страна на въжетата, а Саша го последва. На ринга BK и Xtreme се изправят на крака. Xtreme се засилва към Зото и Саша. Той скача между второто и третото въже... но Зото и Саша се подместват и Xtreme се просва върху масата! Саша влиза на ринга, но е посрещнат с ритник в корема и PunX_n0t_DeaD от BK! Изненадата свърши работа... BK се опитва да се изправи. Чакай... Зото вече е на ринга и е легнал върху Саша. 1, 2, 3! Зото печели мача! BK се обръща и не може да повярва на очите си. Мисля, че и Зото не е сигурен какво стана току що. Той следващата седмица ще се бие с Биров за титлата.

Шампионът става от стола си и без да покаже никаква емоция се прибира зад кулисите. На ринга BK гледа разочаровано, докато притеснения Зото дори не може да се зарадва на победата си. Публиката обаче е щастлива. Това беше от нас, ще се видим следващата седмица.

2 коментара:

 1. Evala Bire,otnovo ni iznenadva6 ,o4akvam s interes sledva6toto 6ou,mn se kefq za Zoto - nomer 1 :)

  ОтговорИзтриване
 2. -Ще питаш тях самите за техни снимки, за да видиш как изглеждат? roflmao xD
  a за последния мач... owned :D :D (poolparty)
  мач за титлата ли уе... представи си ме с широка изкривена усмивка тип обратна захапка и големи кървясали очи xD
  айди отивам да тренирам за мача че няма време :P *с мъничък шрифт* ауе всъщност отивам да гледам Mirrors ама си прави пас ;] *с още по-мъничък шрифт* приемаш ли подкупи за мача :D
  *с грамаден шрифт* върни си ни рекламите!!!1111!!one!!11 искаме си ги обратно

  и ако ми кажеш как да пиша с различна големина тука мн ща убицам :D

  ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...