FUW Stricken - 29.09.2008

Вие отново сте с FUW! Aз съм неназования коментатор, до мен е НикитУ ЛазарУв. Започваме вечерта със... чакай малко... Шефката е показана на титантрона в залата. Тя изглежда има нещо казване:

-Добър вечер на всички. Извинявам се, че ще взема малка част от шоуто, но имам нещо важно за казване. Тази вечер започва един елеминационен турнир. Този турнир е специален, защото победителят ще получи шанс за титлата на FUW след около 2 месеца и половина на най-голямото ни PPV за годината. Точно така – победителят от турнира има място в най-важния мач за годината, който ще се състои през декември. Няма значение кой ще е шампион тогава. Сигурно е само кой ще е претендентът. Това ще е победителят от Gold Rush турнира, който започва тази вечер. Интересното, дами и господа, е че само полуфиналите и финалът ще са с елиминационен стил. Преди това ще имаме няколко разнообразни по тип и правила квалификационни мачове, които ще определят четиримата полуфиналисти. Двама от тях ще станат ясни още тази вечер, тъй като ще имаме отборен мач., победителите от който ще се класират за полуфиналите. Това е. Благодаря ви и приятна вечер!

Каква новина! Турнир ще обяви човекът, който ще получи шанс за титлата в най-големия турнир за годината. Остава да видим кои ще са участниците. А сега – предвиденото начало на шоуто. По нареждане на Шефката ще видим Вероника и Bulletproof един срещу друг (НикитУ: Шефката хич не харесва Коалицията...) Така изглежда... Вероника излиза на ринга под звуците на This is the new shit, а след нея се появява и Bulletproof. Време е за мач!

Veronika vs Bulletproof

Не мисля, че Вероника има голямо желание да е на този ринг в момента. Тя бързо слиза и си тръгва целейки да избегне мача. Bullet обаче я настига и я хваща за ръката... Шамар за него от Вероника! Това не му харесва и той я просва с Clothesline. Завлачва я до ринга, дърпайки я за косата. Двамата отново са на ринга, но преди съдията да даде начало на мача Вероника забива на с пъти по едрия си противник удар под пояса! Гонгът вече бие, но Bullet е в леко неудобна позиция... Вероника бързо пробва своя Lesbo Kick, но той я хваща за крака и я хвърля настрани. Докато тя се изправя той я отнася с рамо! Вероника е забита в ъгъла, след което Bulletproof я издърпва в средата... Ритник в корема и Stunner! Опит за туш... 1, 2, 3! Сериозна победа за масивния кечист, а никой от Birov's Bitches Coalition не дойде да помогне на Вероника. Какво ли значи това?

Чакай малко! Някакъв маскиран човек се качва на ринга... и просва Bulletproof с enziguri в задната част на главата! Нападателят е с костюм и маска в черно, като върху тях има пламъци в червено и жълто. Той не губи време и веднага след атаката си се маха от ринга... Bullet се изправя на крака и не изглежда никак доволен. (НикитУ: Нормално е.) Кой обаче беше нападателят?

* * *

Бож влиза в съблекалнята на Дон Кур.

-Какво търсиш тук? – пита Дона, а Клеопатра се завива. Дам, в легло са.

-Просто е, душко. Отдавна доказах, че ти си кофти шеф. Сега остана да докажа и че си кофти кечист. За пореден път идвам и ти давам шанс като мъж да приемеш мач срещу мен. 1 на 1. Това ще е твоят шанс за отмъщение. Ако откажеш... ще трябва да се обърна към по-висша инстанция.

-Обръщай се към когото поискаш! – изкрещява донът. –Знаеш ли... преди исках мач срещу теб. Но сега знам, че и ти го искаш, а аз нямам намерение да изпълнявам желанията ти. Искаше да ме видиш уволнен – видя ме, след това ме искаше на работа като кечист – е, кечист съм. Сега искаш мач срещу мен – е, няма да го получиш! Занапред ще е важно какво искам аз. Не ти или който и да било друг. А и вече съм се записал за участие в Gold Rush Tournament-a. Koгато го спечеля ще си спечеля и шанс за титлата, така че няма да имам време да се занимавам с теб.

-Хм... турнира значи. Интересното е, че и аз съм записан. Може би... ако нещата се развият по правилния начин все пак ще се видим на един ринг. С удоволствие бих те довършил и бих си спечелил мач за титлата едновременно, душко.

-Ти не заслужаваш мач за титлата и не можеш да ме победиш. Така че ще те разочаровам отново... А сега – вън от съблекалнята ми!

Бож се усмихва леко, след което излиза.

***

Bulletproof влиза бесен в съблекалнята си. NMP тъкмо превързва ранения си ляв крак.

-Видя ли това? Видя ли гоооо?Bullet крещи.

-Да видя кое? Не знам за какво говориш, спокойно малко...

-Някакъв скапаняк ме нападна след мача ми. Избухвам, ей, избухвам!

-Някой те е нападнал? Справи ли се с него?

-Изненада ме...

-Шибаняк... – казва NMP. Не го мисли, следващата седмица може пак да изскочи.

-Това ще е голяма грешка от негова страна. Деба...Bullet излиза преди да е довършил, а NMP поклаща глава и продължава с превързването на крака си.

***

Burn Burn? Публиката естествено избухва, а BK идва изненадващо и се качва на ринга. Носи микрофон. Може би иска да коментира ситуацията от главния мач миналата седмица... (НикитУ: А може би не.)

-Този микрофон работи ли? А да... работи. – бърза проверка от негова страна. –Хах, благодаря ви за аплодисментите, но сега не е момента. Дойдох на този ринг тази вечер, за да споделя някои свои мисли с вас. Мисли относно миналата седмица. Когато дойдох на този ринг миналата седмица знаех, че шансът да получа нов шанс за титлата е нищожен. Бях подписал договор и т.н. Шефката обаче реши да ме включи в мач за претендентското място и по този начин да ми даде шанс да взема титлата. – овации. Те го искат отново шампион. -За съжаление... аз се провалих. Точно така. Достатъчно мъж съм, за да си призная, когато губя, колкото и да не ми харесва. В четворния мач бях победен и сега искам или не трябва да се примиря със фактът, че докато Биров е шампион няма да видя шанс за титлата. Но да се надяваме, че нещата ще се променят и още тази вечер титлата ще смени притежателя си... затова, дами и господа, позволете ми да ви представя претендента за титлата на FUW Зотооооооо!

The Only започва и Зото се появява на рампата с притеснено изражение. Той също носи микрофон. Вече е на ринга при BK и е готов също да сподели нещо с нас.

-Като за начало... – изключително странната физиономия на лицето му най-вероятно показва неувереност. –Баче Краси, сори за миналата седмица. Искам да е ясно, че не го направих нарочно. Просто видях Жо да лежи, а като си в кеч мач като видиш някой да лежи лягаш върху него.

-И в други ситуации е така. – усмихва се BK. –И спокойно, не те обвинявам за нищо. Обинявах те през седмицата, бях ядосан и т.н., но всичко отмина. Ти просто се възползва от шанса си и се радвам, че го направи. Радвам се, че успя. И стискам палци да успееш и тази вечер.

-Ето тук трябва да говорим... знаеш, че съм ти най-голямата фенка. – смях и от BK и от публиката. –Затова реших да направя нещо. През седмицата аз също получих договор, който все още не съм подписал. Това е договор за тазвечершния ми мач с Биров. Подписан е от Шефката, подписан е от него. А сега трябва да бъде подписан и от претендента. – Зото вади договора от суичъра си и го подава на BK, заедно с една химкалка. –Давай, шампионе!

BK не може да повярва, публиката също. Зото подарява мача на BK! Той взима договора и химикала, но не подписва.

-Виж, Зото... Ти си заслужи този мач. Трябва да се възползваш, това е голям шанс...

-Не. Аз не искам титла, бе човек! И ти си този, който го заслужава повече. Така и не получи реванш за титлата си. Ето това е твоя реванш. Подпиши го, сритай Биров тази вечер и отново бъди наш шампион.

BK се усмихва, кима и подписва договора! Двамата с Зото се прегръщат приятелски, а публиката ги аплодира. Какъв развой на нещата... BK ще се бие за титлата тази вечер. Биров едва ли ще е доволен...

***

Време е за квалификационния мач за Gold Rush турнира. Току що ме информираха, че става въпрос за Hardcore Tag Team мач! Няма правила, а двамата победители ще се класират за полуфиналите на турнира. Първи излиза Бож, естествено под бурните аплодисменти на публиката. В последните месеци се оказа, че най-голямата придобивка за компанията е сериозен проблем за бившия ни главен мениджър Дон Кур. Бож зачаква, за да разбере кой ще е партньорът му... WHAT THE FUCK?!? Това е Ice Queen! Дон Курлеоне се появява на рампата придружаван от Клеопатра. Той се качва на ринга и е представен като партньор на Бож в следващия мач! Шефката е полудяла! Какво можем да очакваме от такъв отбор... Xtreme е един от техните опоненти! Той се приближава до ринга в очакване на своя партньор... И това е Саша! Какво... Не, Шефката тотално е полудяла! Четиримата изглеждат адски изненадани и мисля, че не е заради опонентите, а заради партньорите си. Гонгът бие и е време да видим кои ще са победителите и първите класирани за полуфиналите на Gold Rush турнира.

Gold Rush Tournament Qualification - Hardcore Tag Team Match: Boj & Don Kur vs Xtreme & Sasha

Мачът е без правила и това дава свобода на действие и на четиримата. Бож стои с усмивка на лице... и напада Дон Кур! Двамата са в единия ъгъл и си разменят удари, а Саша и Xtreme се гледат злобно. И те имат проблеми в последно време. Въпреки това двамата си стискат ръцете и слизат от ринга. Къде отив... Ясно! Двамата взимат по един стол и се връщат обратно. Саша се засилва към гърба на Бож, но той се подмества и Саша нацелва Дон Кур право в лицето. Xtreme замахва към измъкналия се Бож, но той прикляка и столът се стоварва върху гърба на Саша! Xtreme без да иска удари партньора си! Той прави физиономия тип "Е, случва се!" и се обръща, само за да посрещне ударите на Бож. Xtreme е затиснат в ъгъла и получава European Uppercut, след което е засилен към другия ъгъл. Той обаче съумява да излезе извън ринга. Докато си взима въздух Бож скача през въжетата и се стоварва върху него. Още няколко удара за Xtreme докато е на пода, след което противника му започва да търси маса под ринга. Той намира една и започва да я разпъва. На ринга Саша и Дон Кур са се свестили след ударите със стол и започват да си разменят удари. Саша взима предимство заради размерите си и просва Дон Кур с един брутален belly-to-belly suplex. Следва опит за туш, но донът се повдига. Още няколко удара в лицето му от страна на Саша, който след това го вдига само с една ръка и го захвърля към ъгъла. Саша се засилва, но Дон Кур го посреща с ритник в лицето. Веднага скача на въжетата и нацелва гиганта с dropkick в главата. Oпит за туш от негова страна, но Саша се повдига. Дон Кур изчаква противника му да се изправи, след което се засилва чрез въжетата... Саша обаче предусеща и вдига Дон Кур във въздуха, след което го изхвърля извън ринга върху разтворената от Бож маса! Бож е изненадан първоначално, след което започва да се смее като полудял и показва средняк на смазания си партньор. Саша излиза извън ринга и прекъсва смеха на Бож с няколко удара в лицето, последвани от удар в металните стълби. Бож отвръща с няколко удара в корема, но главата му е ударена в стълбите и опитът да се възпротиви е прекъснат. Саша го връща на ринга и го просва с Spinebuster! Опит за туш, но Бож се повдига. Xtreme се е съвзел и се качва при тях със стол в ръка. Саша изправя Бож и го държи, за да го удари Xtreme, но Бож се измъква в последния момент и Xtreme едва не нацелва Саша за втори път. "Внимавай уеееее!", изревава Саша в лицето на партньора си, а Xtreme го поглежда злобно, след което му показва среден пръст... и го удря със стола! Двамата започват да се бият в средата на ринга, но изпадат навън. Саша взима предимство и блъска Xtreme в металните стъбли. Чакай малко! Това е Дмитрий Ангелов! Той тича по рампата и удря Саша с чукът си! Саша пада безжизнен на пода, а Ангелов стои няколко секунди над него. Все още е покрит с рани и синини след побоя преди 2 седмици, но все пак е извън болницата. Ударът беше брутален, не знам дали Саша ще се съвземе. Ангелов си тръгва, а Xtreme го проследява с ухилена физиономия. Той се качва на ринга, където Бож лежи в единия ъгъл, докато съвзелия се Дон Кур го налага! Партньор срещу партньор тази вечер... Ужас. Дон Кур вижда качването на Xtreme и го просва с dropkick в лицето! Донът се обръща... и получава БОЦ oт собствения си партньор! Да, Бож е на крака! Публиката откача, а Xtreme се изправя на крака... БОЦ и за него! Опит за туш... 1, 2, 3! Победа за Бож и Дон Кур и те автоматично се класират за финала на Gold Rush турнира и имат шансовете да са претенденти за титлата в най-големият мач на годината през декември!

Но какъв невероятен мач беше това! Бож е извън ринга с вдигната ръка, а група медици проверяват състоянието на Дон Кур след това, което получи. Саша все още лежи край ринга след атаката на Ангелов. Бож си тръгва накуцвайки, но на лицето му грее самодоволна усмивка. Мисля, че ако продължава така ще навие Дон Кур да се срещнат един на един в мач. А може би това ще стане още в самия Gold Rush турнир? Ще разберем много скоро, сигурен съм.

***

Шефката е в офиса си, когато Биров нахлува.

-Какво... как... това е нечестно! Разбираш ли? Нечестно! – той крещи в лицето й. –BK няма право на реванш. Пишеше го го в договора. Той не трябва да получава шанс за титлата! Не трябва!

-В този договор пише, че го получава и то тази вечер. – Шефката вдига договора, който BK подписа по-рано и се усмихва. –Така че ще има мач между теб и него и той ще е за титлата. Но защо си толкова нервен? Не намери нов член на Коалицията ли? – тя се усмихва. –Доколкото разбрах Нели и Вероника още са ти сърдити.

-Отношенията в Коалицията са изцяло мой проблем. И да, не намерих нов член. Тази вечер съм сам. Доволна ли си? А? Доволна ли сиииии?

-Определено. Успех в мача.

-О, аз ще успея. Ще защитя титлата си срещу BK. А след това и срещу всеки следващ, който ми пратиш. Това парче злато... – треперейки той вдига пояса. -...ще стои в мен вечно. Надявам се го разбираш. Ако ли не скоро ще разбереш. Никой няма да ми отнеме тази титла. Никой! – той излиза, тряскайки вратата след себе си, а Шефката остава замислена зад бюрото си.

***

Терзов и Накрен са на мястото за интервюта заедно със Силвия.

-Здравей, Георги! Здравей, Атанас! – двамата само й кимат и я гледат леко странно. –Двамата бяхте меко казано прецакани на Enslaved от отбора на Reaper и Nojara, и сега те са претенденти за отборните титли вместо вас. Как ще го коментирате?

-Няма много за коментиране. – започва Терзов. -Тъкмо се бяхме справили с Дон Кур и Коцкар, и W-D-E, когато Reaper ни изненада с тайния си партньор. Ние трябваше да сме претенденти за титлите, не те. И ще станем такива рано или късно.

-Точно така. – намесва се Накрен. -И не само това, ами предизвикваме Reaper и Nojara да заложат претендентското си място следващата седмица срещу нас. Ако ние спечелим ще бъдем новите главни претенденти за отборните титли.

-Бачета, добър вечер! – това е Асото! Валето и Доби Т са с него. –Искаме само да споделим, че според нас идеята е много добра и с удоволствие ще се изправим срещу вас за титлите, стига Reaper и Nojara да приемат предизвикателството ви и да ги победите естествено. – Валето кима в знак на съгласие и двата отбора си стискат ръцете.

-Изглежда само ще трябва да изчакаме за отговор от тяхна страна. – казва Терзов.

-Ами ако откажат? – пита Силвия. –И, by the way: здравей, Асоооо! Здравей, Валеее! Здравей, ... ти. – шампионите кимат, а Доби Т хвърля един злобен поглед на Силвия.

-Ако откажат... – казва Накрен. –Значи не са толкова страшни, колкото страхливи. – той и Терзов тръгват нанякъде, като същото правят и шампионите.

-Свършихме ли? – издъхва Силвия.

-Аз не съм. - обажда се операторът Пекаж. –Но ако предлагаш нещо... – чува се вик от негова страна и камерата пада на пода. Насилие над оператор! Викнете ченгетата!

***

Чакай малко! Камерите ни прехвърлят зад кулисите. Пред една от съблекланите Бож лежи проснат, а до него има черна роза. Медиците ни вече са там и проверяват състоянието му. Какво по дяволите е станало? Кой го е атакувал? Дон Кур или някой друг? И каква е тази черна роза? (НикитУ: Нито аз, нито някой друг може да ти отговори, така че стига си питал.)

***

Дойде време и за главния ни мач тази вечер. За пореден път Биров ще се изправи срещу BK, като този път на линия е титлата на FUW. Immortal започва и на рампата се появява шампионът. Слуховете може би са били верни и в Коалицията да има сериозни проблеми. Вероника я няма, Нели я няма, а Биров сам се качва на ринга. (НикитУ: Не забравяй, че спомена нещо за нов член на BBC миналата седмица.) Да, но къде е този нов член? Изглежда няма значение, защото Burn Burn започва и BK идва към ринга. Виждаме го за втори път тази вечер, като сега изглежда изключително усмихнат. До него е и Зото, който му преотстъпи мача си по-рано в шоуто. Дали това ще е от полза на BK? Гонгът бие и е време да разберем...

FUW Championship: Birov (c) vs BK

BK моментално се нахвърля на противника си и започва да го налага в средата на ринга. Биров се опитва да се предпази с ръце, но не успява и получава десен прав! Това може да докара дисквалификация на претендента... Съдията обаче не прекъсва мача, а BK се нахвърля върху поваления след удара шампион. Още удари в лицето на Биров, а той не може да се измъкне. Решението се оказват въжетата. Биров се хваща за тях и съдията дърпа BK настрани. Шампионът тъкмо се изправя на крака и претендентът отново му се нахвърля. Този път обаче Биров е подготвен и засилва BK към ъгъла, след което отива при него и го засипва с ритници в тялото. BK е засилен към срещуположния ъгъл, но в средата на ринга се спира и използва инерцията, за да запрати Биров в ъгъла. Следва ритник в лицето на шампиона и булдог. Опит за туш, но Биров се повдига. BK веднага го вдига на крака и го засилва към въжетата, но плановете му се провалят и Биров го рита в гръдния кош. Следва DDT и опит за туш от страна на шампиона, но претендентът веднага се повдига. Биров се нервира и излиза извън ринга. Той взима стол, но преди да се качи обратно Зото хваща стола и го взима от ръцете му. Биров го поглежда изненадано и със злоба в погледа, но преди да направи каквото и да било BK се плъзга с baseball slide под въжетата и го рита в тялото. Двамата са извън ринга и започват да си разменят удари, като BK взима контрол над ситуацията с ритник в корема на Биров и го качва на ринга. BK намига на Зото за помощта и се качва на ринга... и Биров опитва Копие! Не, BK се подмества! Шампионът нацели съдията! Съдията е аут, а Биров се изправя изненадан. Той се обръща... ритник в корема и PunX_n0t_DeaD! Oпит за туш от страна на BK, но няма съдия. Зото маха с ръце край ринга, за да дойде рефер. Ето го и него! Реферът тича по рампата! След него обаче... тича Нели! Какво по дяволите? Тя спъна съдията! Той се търкаля по пода. Нели се качва на ринга и рита BK! Той е замаян... Зото се качва на ринга със столът, който Биров искаше да използва. Публиката го аплодира, докато той започва да дебне Нели. Тя се обръща и Зото замахва. Нели заляга! И столът уцелва BK! Toй също беше тръгнал към нея и сега отнесе удара! Вторият съдия е видял удара... Не, не, не! Той прекратява мача! Биров е дисквалифициран, но запазва титлата. Какво по дяволите става...

Зото не може да повярва! Той едва ли осъзнава какво направи току що... Нели го издебва в гръб и го удря под пояса! Зото пада на ринга, а Нели помага на Биров да излезе оттам. Съдията дава колана на шампиона и той си тръгва със злобно изражение, като Нели му помага да се върне по рампата. И все пак Коалицията си е наред! На ринга Зото лежи и се държи за слабините, докато BK се опитва да се съвземе от удара със стол. Какво ли ще стане като разбере как се е развил мачът му за титлата? Най-вероятно ще разберем следващата седмица. Ще се видим тогава. Това беше от нас, дами и господа, приятна вечер.

2 коментара:

  1. Eeeee Bire,stra6no e bratle,pak sym v 6ah :D,otkyde gi misli6 nz oba4e 6ou sled 6ou vse po-ludo stava,vse po-interesno,napregnato,napravo se filmiram kato go 4eta (rofl)

    ОтговорИзтриване
  2. rofl vkara ni tuka v nekav adskiq film xD o4akvam po napred da go napravi6 o6te po-zavurtqno :D btw kva be6e taq 4erna roza ? i 4oveka s maskata :?


    protestiram!!1111 iskam si reklamite :P :D

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...