Литературна седмица

Даааа, моята скромна личност избухна в последно време и написа солидно количество неща (говоря глупости - едва 4 са...), които живот и здраве ще видят бял свят в блога през тази седмица. Нов разказ от поредицата "Биров избива никовете си". В случая става въпрос за BeTTeR_ThaN_YoU. Ще видите дали той ще се измъкне от съдбата на Rainfall и Sunstroke. Също така най-накрая бял свят ще види и първата част от The Naughty Spider-Man, създаден с подкрепата на Ети (дам, Др.Ети от FUW). Oстанаха съвсем малко довършителни работи по него. Следва втория ми опит за fan fiction във вселената на Готъм Сити и бруталистичния черен рицар. Разказчето е именувано "Laughing in the cold" по препоръка на Music Genius и също е готово за публикуване. И накрая - най-накрая след толкова мрънкане реших да напиша нова част на Хрониките на Мирчев. Е да, но само я започнах. Такива простотии се пишат трудно, а и пак не съм сигурен, че ще се получи добре. Така че ще почакате малко. Дотогава: здраве да е. Тази вечер ще постна BTY или Laughing in the cold (все още не съм решил) тъй като др-те две, по-лигавите и несериозни, не са на 100%. Пожелавам ви приятно четене и прекарване в блога :)

PS: Погледнете новото съобщение в Welcome... колонката отстрани. Знам, извратен съм. Живеем в извратено общество, нормално е.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...