FUW Stricken - 02.11.08

Вие отново сте с FUW Stricken! Много добре знаете кои сме (Н: А знаят...) Знаят кои сме! И какво начало на шоуто ни! На ринга се появява оркестър "Циганска душЪ", за да изпълнят своя ремикс на El Matador. A това значи само едно: Бож идва! Ето го и него, качва се на ринга под овациите на публиката. Да чуем какво има да ни каже:

-Благодаря, благодаря. Нямаше нужда. - публиката спира да пляска. -Шегувам се, продължавайте! - отново аплодисменти. -Не, сериозно, нямаше нужда. Тук съм, за да ви покажа колко радостен съм от факта, че миналата седмица спечелих Gold Rush турнира. Аз съм най-правилният човек, нали? - писъци сред публиката... -Освен това получих и възможност да се разправя с онзи палавник Дон Курлеоне. Проблемът е, че ми хареса да го побеждавам. И мисля, че в най-скоро време той и аз трябва да се изправим един срещу друг отново и да проверим...

Prelude 12/21! Birov's Bitches Coalition идва! Eто ги и тях - шампионът на FUW Биров, Нели, Вероника и д-р Ети, която миналата седмица най-брутално прецака Зото в мача му за титлата. Четиримата се качват на ринга и Биров застава лице в лице с Бож.

-Не ми казвай, че мислиш твоята победа във финала на Gold Rush турнира за нещо важно. Важното, което се случи миналата седмица е, че аз запазих титлата си... - той вдига пояса пред очите на Бож. -...точно както бях обещал. Важното е, че Коалицията стана с една идея по-силна след като планът ми се осъществи по перфектен начин и Ети се присъедини към нашето малко общество. Важното... е, че аз съм шампион и че това скоро няма да се промени.

-Това е също толкова важно колкото и кърлежът захапал задника на баба ми! - отвръща Бож. -Ти май не знаеш кога да мълчиш и да стои настрана. Това е моят момент. Аз спечелих турнира и това е моето празненство.

-Да, прав си... твоят миг е. Но върху моят ринг... В моята компания... В моето време за тържествена реч. Когато ти спечелиш тази титла, а това няма да стане скоро... по дяволите няма да стане въобще, но да речем ако спечелиш тази титла някой ден тогава си прави празненства.


-Добре, душко. - усмихва се Бож. -Когато спечеля титлата ще си направя празненство. Даже ще можеш да дойдеш и да ми благодариш, че съм взел титлата от човека, който ще я вземе от теб.

-Аз няма да загубя тази титла. Ако ще се биеш с някой за нея ще се биеш с мен... и ще загубиш.


-Хммм, късмет в опазването й. Има два месеца докато дойде време за мача ми за титлата. Много неща могат да станат дотогава, а моя шанс си остава гарантиран. Но не и твоето шампионство, душко. Ае, приятна вечер на всички ви!
- Бож хвърля микрофона и най-спокойно слиза от ринга, докато Коалицията го проследява с поглед.

***


BK влиза в съблекалнята на Зото и дава знак, че идва с мир.

-Споко, просто исках да видя дали си готов за мача ни?

-Готов съм. Въпреки че не исках да съм ти партньор.


-Стига! - усмихва се BK. -Нещата не трябва да са така. Дон Кур и КоЦкаР също са в кофти отношения, така че няма да имаме проблем да се справим с тях. Просто трябва отново да започнем да си имаме доверие.

-След като ме срита на Gold Rush? - пита Зото.

-Сритах и теб, и Биров, и така си го върнах и на двама ви. Нека всичко остане в миналото. А и не аз съм виновен за това, което направи Ети.

-Ти за Ети нИ сЪ тревожи. Ще се погрижа за този въпрос още тази вечер. Колкото до теб обаче вече не мога да ти имам вяра, баче Краси. Така че... по-добре и ти недей да имаш доверие на мен.


Зото излиза от съблекалнята, а там BK остава с полуусмивка.

***

Време е за мач за злато! Отборните шампиони Reaper и NojarA се насочват към ринга с титлите на рамена. След тях идват и вече бившите шампиони AVP, придружавани от Доби Т. Ще успеят ли те да си върнат златото? Нека видим...

FUW Tag Team Championship: Reaper & Nojara (c) vs AVP (Asoto & Valeto)

Maчът започват НожарА и Валето. НожарА моментално взима предимство с едрите си габарити и захвърля Валето в единия ъгъл. Следват няколко мощни удара в лицето и смяна с Reaper. С влизането си на ринга той забива ритник в челюста на Валето и го хвърля в центъра на ринга, където хваща в ключ едната му ръка. Асото се намесва и прекъсва хватката, но контрола остава в ръцете на шампионите. Reaper се сменя с НожарА и той се просва с цялата си тежест върху Валето. Опит за туш, но той се повдига. НожарА го вдига на крака и с две ръце го вдига над главата си. Каква сила! Асото отново влиза на ринга и рита единия крак на шампиона! Той губи равновесие и Валето пада на крака. Dropkick в лицето на НожарА и Валето започва да се влачи към своя ъгъл. НожарА се сменя с Reaper, а Асото също влиза като смяна. Двамата започват да си разменят удари в средата на ринга. Reaper пробва да вземе контрола със сила, подобно на партньора си. Асото обаче се оказва прекалено бърз за него и се отблъсква във въжетата, след което прескача засилилия се към него Reaper и го наказва с ритник отстрани на главата! Брутален ритник и нови шампиони може би... 1, 2... не, НожарА прекъсва опита за туш! Валето обаче влиза на ринга и го поваля с подсечка! След няколко ритника в тялото НожарА е извън ринга, а Валето скача през въжетата върху него... Не, шампионът го улови във въздуха! Валето отново е вдигнат на високо, но този път бива забит в земята! Асото се е качил вече на третото въже и се готви да скочи върху Reaper, но НожарА го подсича и Асото сяда по болезнен начин върху сглобката. Reaper е на крака и взима противника си от въжетата... Вдига го във въздуха ... и Jackhammer! Опит за туш... 1, 2, 3! Reaper & НожарА запазват.

Шампионите си тръгват, след тази брутална защита на новоспечеленото от тях злато. Мисля, че двамата се доказват с всяка изминала седмица, но защо продължават да отбягват Терзов и Накрен?

***

Дами и господа, едно от решенията на Шефката с цел да разнообрази шоуто, е въвеждането на т.нар. Gopero's Cam. Нашият млад воайор Гоперо ще заснема неща зад кулисите, които кечистите може би не искат да бъдат видени. Ето го и първото ни включване. Гоперо се прокрадва през един ъгъл и... чакай малко, в обектива му попадат Зото и Силвия. Зото обяснява нещо на нашата репортерка, а тя го гледа замислено. Какво по дяволите...?

***

Не се чувствате добре? Състоянието ви е тежко и личния ви лекар смята, че трябва да се лекувате в болница? Елате в Окръжна болница, град Пазарджик. Имаме перфектен персонал, но за сметка на това на отделенията не им е правен ремонт от около... 100 години :) Окръжна болница - ние ви лекуваме физически, атмосферата обаче ще ви вземе и малкото останало психично здраве! Елате сега!

***

Камера зад кулисите ни показва другаря Дмитрий Ангелов. Той изглежда разярен и с ритник отваря вратата на офиса на Шефката, след което с трясък я затваря. Какво става?

(Н: Не знам, ама продължавай по сценарий.) Ок. Хммм... за втори път чуваме Prelude 12/21. Коалицията? Не, само новият й член - д-р Ети. Тя се качва на ринга с микрофон в ръка.

-Сега след като нещата тук са спокойни мога да обясня случилото се миналата неделя. - освиркванията на феновете почти я заглушават. -Това, което стана не беше слуачайно. (Н: Егати изненадата.) Аз от доста време се подготвям да се появя в FUW, но просто бях парче от пъзела, което се нуждаеше от място. И Биров го намери. Това, което оставаше, бе само покана от Зото да го подготвя за мача му, а аз от доста време умишлено му предлагах помощта си. Когато той се върза всичко беше въпрос на време и на правилно преценен момент. Така че, Тоше, нищо лично. Надявам се, че си ми простил...

Чакай малко! Силвия се качва на ринга. Откъде се взе? Тя е с микрофон в ръка и е зад Ети... Удар в тила с микрофона. Силвия хвърля микрофона, усмихва се и си тръгва.

***

Reaper & Nojara са зад кулисите със НикитУ ЛазарУв, който зае мястото на Силвия след атаката й над Ети. Да чуем какво имат за казване отборните шампиони.

-Честити ви победи на Gold Rush и тази седмица! Kaк се чувствате като новите шампиони?

-Повече от перфектно. - oтговаря НoжарА. -Мисля, че тази вечер показахме, че заслужаваме титлите и наистина сме най-мощния и неспираем отбор в компанията. Сега след като се справихме и в реванша си с AVP, мисля че е време за нови предизвикателства.

-Като например нас? - въпросът е от Накрен, който стои зад тях, заедно с Терзов. -Или все още ви е страх?

-Да ни е страх? От вас? - Reaper ги поглежда внимателно. -Вие сте нищожества. Решим ли, ще ви прегазим. Но за да отговоря на въпроса ти, наркоманче дребно, НЕ! Вие няма да получите шанс за титлата. Следващата седмица ще обявим кога и срещу кого ще защитаваме титлата си.

Шампионите избутват Терзов и Накрен и отиват нанякъде.

***

Дон Кур се задава под звуците на Ice Queen, като след него се появява и доскорошната му дружка КоЦкаР. Двамата се поглеждат хладно, а Burn Burn кара феновете да избухнат. BK се появява на рампата и идва на ринга. След него The Chocolate Addict Зото също излиза, но не приема поздрава на партньора си. И между тях двамата нещата охладняха значително...

Don Kurleone & KoCkaR vs BK & ZoTTo

След известен спор Дон Кур и Зото са първи на ринга. Двамата се сграбчват в средата на ринга и Зото пръв поема контрол с един German Suplex. Следват няколко ритника в тялото на Дон Кур и той е изправен на крака. Донът обаче забива два лакътя в лицето на шоколадовия маниак и се засилва към въжетата. Той отскача и поваля Зото с лакът. Още веднъж... На третия път обаче Зото се подмества и Дон Кур се пльосва в средата на ринга. Следва ритник в стомаха му и той отскача чак до своя ъгъл. Там със злобна физиономия той пляска ръката на КоЦкаР. BK също иска смяна, но Зото не му я дава. Вместо това той се хвърля срещу свежия КоЦкаР, който обаче го посреща с belly-to-belly suplex. Oпит за туш, но Зото се повдига. КоЦкаР го удря няколко път във врата и отново го изправя на крака, след което го засилва към въжетата. Зото е вдигнат и изхвърлен назад, просвайки се точно в своя ъгъл. BK го пляска по гърба и влиза като смяна. Зото не изглежда доволен. КоЦкаР поглежда бившия FUW шампион, ухилва се... и забива шамар на Дон Курлеоне! Съдията го отчита като смяна и Дон Кур трябва да влезе на ринга. BK го посреща с ритник в корема и булдог. Опит за туш, но имаме повдигане. Дон Кур е изправен на крака и засилен към въжетата, но се плъзга между краката на BK и го преобръща в опит за туш. 1, 2... повдигане! BK удря юмрук на Коцкар докато се изправя и той пада извън ринга. Дон Кур опитва да просне BK в гръб, но Зото се е качил на ринга и го спира, удряйки него в гръб. BK хваща главата на Дона и му забива PunX_n0t_DeaD! Чакай малко! Зото хваща BK и го засилва към въжетата, където се е качил Коцкар! Двамата падат извън ринга, а Зото прави опит за туш. 1, 2, 3! Победата отива при него и BK!

Зото си тръгва замислен, след като взе победата, а BK го гледа леко изнервено. Дон Кур все още лежи проснат, а извън ринга Коцкар полудява заради поредната загуба. Какъв мач и какво развитие на нещата...

***

Отново маршова музика озвучава залата. Чуваме същото "кхъ-кшшшш, кхъ-кшшшш" и през големия монитор просветва червен лазер. Жужащият звук от лазера спира и отново се появява надпис, който този път гласи "ПРИГОТВЕТЕ СЕ". Второ поредно клипче, а ние все още не знаем за кой става въпрос.

***

Bulletproof излиза на ринга с микрофон в ръка. (Н: Изглежда доста надъхан...) На мен така си ми изглежда по принцип.

-От няколко седмици един човек се опитваше да ме тормози. Хъх... този човек ми коства няколко мача и на няколко пъти ме просваше в безсъзнание тук на ринга. Представи се като Inferno, но аз знам кой всъщност се крие под маската му. NMP, домъкни се тук да не идвам да те търся аз...

NMP го няма. Чакай... на рампата излиза Инферно.

-Ти... си една заблуден душа. Мислиш си... че ще разгадаеш всичко... така бързо. Но не... няма. Няма значение за кой ме мислиш... или как ме наричаш... Важното е, че ще гориш. Много скоро... всичко за теб ще приключи... и ще платиш за греховете си.

-Абе мама ти... - Bullet изпуска микрофона, бързо слиза от ринга и тръгва към рампата. Точно преди да стигне до Инферно обаче пред него избухват пламъци и Bullet отстъпва! (Н: Aйййй!) Какво по дяволите... откъде се взе Инферно? Наистина ли е NMP или Bullet вече се побърква?

***

Саша пристига с такси до залата и е посрещнат от Yo и Final, които се мотаят навън.

-Здрасти, шницел! - ухилва се Йо.

-Моля? - обръща се към него значително по-високия Саша.

-Ъъъъ, няма значение.

-Xtreme тук ли е? - пита Саша.

-Не, казаха, че си е взел почивен ден. Защо?

-'Щото ще му еба майката, що... - Саша се връща в таксито и пак си тръгва.

***

Дами и господа, Бож се присъедини към нас на коментаторската маса. Здравей, Бож! -Мара, душко. Как е? - Благодаря, добре. Ти си тук, за да наблюдаваш главния ни мач. Случилото се по-рано тази вечер има ли нещо общо? -Не, просто исках да погледам нещата по-отблизо, без аз самия да участвам. - Хмм, щом казваш. Да започваме тогава. It's me bitches зазвучава и Накрен се насочва към ринга. Това е голям шанс за него, но въпреки че може би ще има нужда от помощ той е без партньора си Терзов. Immortal значи само едно: шампионът идва! Биров се запътва към ринга, но Нели и Вероника ги няма. Липсата на Ети е напълно обяснима след атаката на Силвия, но изглежда Биров е решил цялата Коалиция да я няма тази вечер с него.

Nakren vs Birov

Накрен скача в атака! Това е шансът на живота му. Биров обаче го посреща с брутален десен прав, след което пада до него и започва да го налага с удари по главата. Съдията го бута встрани, а Накрен се възползва и атакува отново. Този път успешно и той успява да забоде няколко ритника в корема на Биров, след което да го засили към отсрещния ъгъл. Биров се блъска в сглобката, а Накрен се просва върху него с цялата тежест на тялото си. Той ще опита СкречDOG... но Биров остава прав и Накрен се просва по гръб. Следва ритник в гърба му, след което един и в лицето. Шампионът прикляка в единия ъгъл и започва да дебне. Накрен се изправя на крака... и получава Копие! Биров опитва туш... 1, 2... какво? Накрен се повдига! (Н: Борец!) Наистина. Биров не може да повярва. Той се ядосва и вдига Накрен на крака. Рита го в корема и го вдига за Crucifix Bomb... Накрен се измъква! Той забожда ДДТ на шампиона и опитва туш, но Биров се повдига. Накрен се качва на въжетата с гръб към ринга... за пръв път ще видим рисков ход от него... Не! Биров го бута и Накрен увисва в ъгъла. Биров си го наглася оттам за Crucifix Bomb и я забожда! Опит за туш... 1, 2, 3. Шампионът победи.

Биров вдига титлата си и се усмихва злобно. Той поглежда към Бож, който е на нашата коментаторска маса и му дава знак, че титлата ще стои там, където е. Чакай малко! Докато Биров гледа към Бож на ринга идва другарят Ангелов! Удар с глава в тила на Биров! Той е изправен и получава ритник в корема, последван от още една брутална главичка! Ангелов просна шампиона и вдига ръце, ревейки! Бож гледа замислено от коментаторската маса. Какво става тук? Бъдете с нас и следващата седмица, за да разберем.

5 коментара:

 1. Ve4e mislq 4e sym izkazal vsi4ki komplimenti ,koito sa vyzmojni,taka 4e samo (bow) i prodyljavai da pi6e6 za horata,koito 4etat :)

  ОтговорИзтриване
 2. i luf u ;*

  mnou e qkooo!!!111one11 pusnal si pak reklamite (rock)

  ОтговорИзтриване
 3. И аз като Краси, смятам че ще почна да се повтарям! За тва ще кажа само, мерси за рекламите :) (y) (bow) И се радвам, че нищо не може да те накара да спреш да пишеш! Възхищавам ти се чесно, Голям :) И искам да ти благодаря,че пишеш за нас :)(bow)

  ОтговорИзтриване
 4. Ми пак заповядайте. Добре, че поне някой си прави труда да пише по едно коментарче, та да имам желание да пиша проклетото FUW (което честно казано вече мразя). Освен да предложа да се гласува с + и - като в импулс... Ауе, ник'ва благодарност :)

  ОтговорИзтриване
 5. браво, браво =)

  bloodymary__

  ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нашият 24 май - камери, телевизия, интервю и... деца

Има голяма вероятност да запомня този 24 май, за разлика от много други преди него. Не за друго, ами защото с Темз почти не се спряхме, въп...