FUW Stricken - 16.11.08

Еl Matador започва и ние дори не получаваме шанс да ви кажем добър вечер. (Н: Добър вечер! Е?) Добре де, добър вечер и от мен. На ринга вече е победителят от Gold Rush турнира Бож, който миналата седмица просна със стол двамата си възможни противници за края на годината - Дмитрий Ангелов и FUW шампиона Биров. Да чуем какво има да каже Бож...

-Цяла седмица мислих за ненормалната ситуация тук в FUW и реших, че нещата леко излизат извън контрол. Дон Кур се кара с КоЦкаР и отбягва темата за нов мач помежду ни, все още не мога да открия човекът с черните рози, а сега и трябва да се подготвя за мач на края на годината срещу Дмитрий Ангелов или Биров. Това е може би най-важното, тъй като победата в този мач ще ме направи шампион на FUW...

Immortal! Биров се появява на рампата, като с него е само Вероника. Тя остава извън ринга, а той се качва там и допира главата си до тази на Бож! Изглежда бесен!

-Ти няма да победиш в този мач! Аз ще смажа Ангелов, а после ще дойда за теб и когато 2008-а свърши, аз все още ще съм шампион на FUW! Колкото до това, че неща излизат извън контрола ти... това е само началото. Твоите проблеми едва сега започват, защото направи грешката да се замесиш с мен! Направи грешката да ме удариш със стол по гърба, докато аз правех това, което ще направя и на Riot - а именно да накарам Ангелов да се гърчи!

Бож само се усмихва леко, но не прави нищо. Moskau започва и към ринга идва и претендентът за титлата Дмитрий Ангелов. Той се качва на ринга и заема поза за бой! Той предизвиква единия си сигурен и другия възможен опонент! Ще отвърнат ли те? Не, Шефката е на рампата!

-Вие тримата, успокойте се! Бож е прав за едно нещо - нещата тук наистина излизат извън контрол. Затова няма да ви позволя да се биете тук и сега! Ако се опитате ще извикам охраната и всичко ще свърши бързо! Но имам друга идея.... тази вечер ще имаме един специален отборен мач: Ангелов и Коцкар срещу Биров и Дон Курлеоне, като Бож ще е специалния съдия. Много ми се иска да видя дали Дон Кур и Коцкар ще дадат всичко от себе си един срещу друг седмица преди да са в един отбор на Riot и дали ти, Бож, ще се опиташ да дадеш предимството на някой от възможните ти бъдещи опоненти. Приятна вечер!

Отново бомба! Шефката се прибира, но изказването и беше достатъчно. Страхотен main event за тази вечер, в който хаосът може би ще настъпи. (Н: Кой ще настъпи?) Лазиш ми по нервите, честно...

***
Време е за отборен мач. Два от отборите, които ще участват във Fatal 4 Way мача за титлата на Riot ще се изправят един срещу друг. Борко и Никсън излизат с леко размътени погледи, но гордо вдигнати глави, въпреки загубата от Терзов и Накрен миналата седмица. След тях Line in the sand на Motorhead дава знак за идването на Yo The Real & Final. Преди обаче да започне мача започва нова музика и на рампата се появява някакъв нов индивид. Той идва при нас до коментаторската маса. Изглежда иска да наблюдава мача.

RCPRC (Borko & Niksan) vs Yo & Final

Yo започва мача с mule kick в гърдите на Борко - двата крака на Yo уцелиха точното място. Борко е повален и следва ритник в корема му и люлка. Съдията брои... 1, 2... повдигане! Yo не се спира и прави задно салто, просвайки се върху корема на противника си. Никсън влиза на ринга и просва Yo в гръб, но това води там Файнъл. Той също атакува Никсън в гръб, но вторият го повдига и го изхвърля от ринга. Yo се възполза от разсейването на Никсън и го рита в корема... наглася си го и забива Highway to Reality! Да, но Борко се е изправил и е редовната смяна. Той забива мощен удар в тила на Йо, след което го обръща, дъхва му малко "Ракиен полъх" и го просва с russian legsweep. Опит за туш и РъЦъПРъЦъ взимат победата!

Двамата се олюляват по рампата докато се прибират зад кулисите, но въпреки всичко победиха. Новопристигналият стои на стола си край ринга и замислено гледа Yo и Файнъл. Кой е той и какво иска?

***

НикитУ отскочи зад кулисите, за да вземе интервю със Зото. Какво ли има да каже Шоколадовия маниак?

-Добър вечер, Зото! През изминалите седмици нещата между теб и BK се усложняваха. Приятелството ви изглежда е подложено на изпитание заради професионалните проблеми, които имате.

-Чакай, чакай. К'ви професионални проблеми, уе? Аз бия. Т'ва, че не на него не му харесва, че съм го изхвърлил от ринга, си е негов проблем. Направих една малка грешка, когато му коствах без да искам мача срещу Биров за титлата. От тогава той се държи като пълен тъпак. Писна ми!

-Добре де, успокой се. Все пак следващата неделя сте партньори в големия отборен мач, който Шефката назначи за Riot...

-Да, уе... поредната глупост. Но по-добре, че съм в този отбор, 'щото в другия пък са само тъпаци. Сега проблемът е как ще се сработя с баче Краси...

-Да, наистина.
- съгласява се НикитУ. -Може да възникне проблем между двама ви.

-Може. Ако той ми направи проблем ще си изпати. Ако не ме закача всичко ще е наред. Айде, ш'те оставям, че имам мач с Xtreme. Aй! - Зото заминава към ринга. Чака ни доста интересен Riot... Определено.

***

Доби Т и Клеопатра нахлуват заедно в офиса на Шефката.

-Момичета, какво става? - пита тя.

-Искахме да говорим с теб. - казва Доби. -Леко сме притеснени. Миналата седмица Коалицията нападна Силвия и сега нея я няма. Това не ни хареса. Кой знае какво може да им щукне на онези тричките...

-Да, може да се заядат и с някоя от нас.
- казва загрижено Клео.

-Искате да ми кажете, че искате по някакъв начин да направя така, че Коалицията да не ви пребие някъде зад кулисите? Искате... защита?

-Точно така. - кима Доби.

-Вижте... не мога да направя нищо. Ако искате да отстоите мястото си тук ще трябва да го направите сами. Единственото, което мога да ви предложа е да изпреварите бурята, като се изправите срещу тях в мач.

-Ние? В мач? - Клео не изглежда много сигурна в себе си.

-Да, вие двете и Силвия срещу Ети, Вероника и Нели. Следващата неделя на Riot. Навити?

Клео се замисля, но преди да каже каквото и да било, Доби се обажда:

-Навити сме. Да вървим. - тя хваща Клео за ръката и двете излизат набързо.

-Уууу, уредих женски мач. Ще има паричкииии! - Шефката започва да си подсвирква доволно с уста, докато преглежда някакви документи.

***

Зото излиза на ринга под аплодисментите на публиката. Шоколадовият маниак само им се усмихва, но не е така жизнерадостен както обикновено. Ситуацията с BK се отразява тежко на нервите му. А ето го и противника на Зото - Xtreme излиза под звуците на Show me your genitals. Преди няколко седмици той записа победа над Биров. Ще успее ли сега да се справи и с Зото?

ZoTTo vs Xtreme

Двамата се вкопчват в средата на ринга и Зото взима превес, изтласквайки Xtreme към въжетата. На връщане обаче той се спира, хваща главата на Зото и я забива в коляното си. Следва отблъскване от въжетата и високо коляно в лицето на шоколадовия маниак. Опит за туш... 1, 2... повдигане! Xtreme изправя Зото на крака и забожда няколко юмрука в лицето му, след което го поставя в ъгъла. Още няколко удара там, след което го рита с коляно в корема. Зото обаче отвръща на удара! Той намери изненадващи сили в себе си и започва да налага Xtreme! Clothesline, още един... Xtreme продължава да се изправя. Изпратен е към въжетата и е проснат с Samoan Drop! Опит за туш, но той се изправя. Зото се опитва да хване краката му в Sharpshooter, но Xtreme го избутва встрани. Чакай малко! На рампата се появява BK. Той разтваря един стол там и сяда, за да догледа мача тук може би. Зото го поглежда, но бързо връща вниманието си на Xtreme... който го поваля с Clothesline! Опит за туш, но Зото се повдига. Xtreme го изправя на крака, но Зото го удря няколко пъти с дясната си ръка и го засилва към въжетата. Опитва да го посрещне с Chocolate Spinebuster, но във въздуха Xtreme се измъква и бута Зото на земята. Докато той се изправя погледът му отново попада върху стоящия на рампата BK. Зото се бави прекалено много! Той се обръща... ритник в корема от страна на Xtreme и MMVДБА! Oпит за туш и това е краят! Зото загуби...

Xtreme се прибира по рампата с лека усмивка заради победата, а на ринга Зото се опитва да стане след MMVДБА.

***

Нели влиза с гръм и трясък в съблекалнята на Коалицията и изглежда ядосана. Тя тръгва напред, но рязко се спира - пред нея Биров стои мирно на една маса, а пред него Вероника внимателно го лакира, докато отстрани на едно легло Ети чете по химия и псува.

-Ъъъъ, какво правите? - пита Нели и ги оглежда един по един странно.

-Радвам се на ноктите си. - казва Биров.

-Чудя се на акъла му. - отвръща Вероника.

-Проклинам живота си. - казва тихо Ети и продължава да чете.

-Ела тук. - Нели хваща Биров за едната ръка и го завлича извън съблекалнята. -Трябва да говорим. Няма да се бия със Силвия?

-Кой е казал, че трябва да се биеш с нея? - пита той.

-Шефката назначи мач. Аз и онези двечките вътре срещу Силвия, Клеопатра и Доби Т.

-Оооо, ще е забавно. - усмихва се Биров.

-Не, няма да е забавно. Отсега ти казвам, че не искам и няма да се бия със Силвия.

-А аз веднага ти отвръщам, че не ми пука. Имам си по-големи проблеми, злобо. Имам мач за титлата следващата неделя, ако го загубя губя това... - той вдига FUW титлата, -...ако спечеля пък ще участвам в още един мач. Идва ми прекалено в много, за да се тревожа за теб и твоята съвест. Искаш или не ще трябва да се биеш със Силвия, в противен случай съм сигурен, че тя ще направи всичко, за да победи вас.

-Няма... - казва тихо Нели.

-Ще видим. Има време. А и важното за Riot е ти и "онези двечките вътре" да сте около ринга...
- в този момент Вероника и Ети излизат от съблекалнята и питат какво става. -Тъкмо обяснявах на Нели, че ще ми трябвате около ринга по време на мача ми с Ангелов на Riot.

-Сори, пиле, но ние си имаме наш мач. Няма да можем. - Вероника прави тъжна физиономия, след което с Ети тръгват на някъде. Преди да ги последва Нели се усмихва злобно на приятеля си:

-Да, лигльо, няма да можем.

(Н: Хахахаха, отрязаха го хипер-брутално! Така е, като се прави на важен.) Изглежда.

***

Gopero's Cam отново е на линия и този път наблюдава Бож зад кулисите. Той се кефи на реферската тениска, която е получил. Усмивката на лицето му обаче изчезва, когато стига до вратата на съблекалнята си. Там с нож е забита една черна роза. Бож маха ножа и хвърля разярено розата на земята, след което влиза в съблекалнята си, тряскайки вратата след себе си.

***

Не може да бъде. Пекаж снима сам себе си! (Н: Полшата полудя тотално...) Пекаж поставя камерата си на статив и се усмихва, държейки микрофон в ръка.

-Тъй като онааа кучка я нема поради побоя миналата седмица, а Колеца се е захванал да се прави на коментатор, реших аз да взимам интервюта от звездите за всички вас, нашите фенове. Така... сега при мен е Дон Курлеоне. Здравей! - Дон Кур отвръща на поздрава, а Пекаж продължава: -Куре, я кажи сега какво става между теб и КоЦкаР?

-Нищо. Буквално нищо. Този скапаняк беше като паразит за мен прекалено дълго време и сега просто се оттървах от него. Не знам как ще се издържим на Riot, но след това не искам дори да виждам мутрата му.


-Е, дълго време бяхте приятели и се подкрепяхте, особено докато ти беше главен мениджър.

-Точно това е. Докато бях главен мениджър! Онзи използвач изглежда разчиташе само на това. Да си го признаем - ако не бях аз КоЦкаР никога нямаше да получи шанс за титлата срещу BK. Ама като го получи какво направи? Загуби. Дано не ни и издъни и на Riot...

-Тоест да разбираме, че вече не сте приятели? - пита Пекаж, опитвайки се да изглежда възможно най-сериозно.

-Приятели? Не, не сме приятели. Той не ми е никакъв. Но ако продължава да ми лази по нервите може много лесно да се превърне в мой враг.

Дон Кур напуска мястото за интервюта, а Пекаж поглежда камерата.

-Някога да сте гледали по-добро интервю? Не сте. Аз съм най-големеее! - той изключва камерата, а ние оставаме с озадачени погледи. (Н: Както казах: Полшата полудя тотално!)

***

Bulletproof и NMP се срещат зад кулисите, но между тях се усеща хладнина.

-К'во става? - пита NMP притеснено.

-Говорих с Шефката преди малко. Другата неделя ще трябва да си тук.

-За?

-За да ме убедиш, че не си Инферно. Тъй като той ще е в отборния елиминационен мач искам ти да си около мен край ринга, за да ме убедиш, че сте двама различни човека. Става ли?

-Щом е нужно. Аз обаче сега ще тръгвам.

-Що?
- пита Bullet.

-Aми докато не ми се оправи крака напълно единствената ми работа е да съм ти мениджър. Ти обаче ме мислиш за маскиран психопат, така че няма смисъл да стоя. Ще се видим на Riot. Ай!

Bullet не казва нищо, ами само проследява с леко виновен поглед накуцващия си мениджър и партньор.

***

Саша е в съблекалнята си, когато някой чука на вратата.

-Влеееез. - казва провлачено той. Вътре влиза Xtreme с широка (Н: Педалска!) усмивка на лице.

-Ти миналата седмица май загуби, а? - казва той не спирайки да се усмихва.

-Ауе, мама ти ш'еба... - Саша се изправя на крака и тръгва към него, но Xtreme вдига ръце.

-Спокойно, спокойно. Просто исках да спомена, че се оказах прав. Без трева не можеш да спечелиш мач. Не аз съм виновен за това.

-Ти много знаеш, а?
- пита Саша, а Xtreme кима ухилено. -Другата неделя на Riot с удоволствие ще те сритам в отборния мач. А след това можем да измислим нещо, за да те наритам и в мач 1 на 1. К'во ще кажеш, уе?

-Ще ти кажа да го духааааш.
- усмихва се (Н: Педалски!) Xtreme. -Докато не ми докажеш, че можеш да спечелиш мач без да си се напушил преди това няма да се озовеш на един ринг с мен в мач 1 на 1.

-Така да бъде. Сега се махай! - Саша посочва вратата и Xtreme си тръгва, все така усмихнат (Н: Педалски!) Мисля, че хората разбраха първите два пъти като го каза. (Н: А аз мисля, че можеш да се застреляш.) Ти си непоправим случай...

***

Yo & Final са зад кулисите с намръщени физиономии.

-Шницел, паднахме от най-големите алкохолици в цялата компания. - казва с тъга Йо.

-Дам. Ще го преживеем. Ама исках поне да се снимам с тях.

-Престани!


-Оооо, момчета! - Асото и Валето се приближават и сядат до тях, прегръщайки ги. -Как сме?

-Зле. - казва Йо. -Какво искаш?

-Искаме да ви пожелаем успех в неделя. Ще е тежък мач. Онези скапаняци шампионите, ние, онези две пропаднали алкохолни отрепки и вие - най-големите загубеняци тук.


-Не сме! - изкрещява Файнъл. -А искаш ли да се снимаме?

-Не, братле, не искам.
- казва Асото. -Не, сериозно, замислете се: вие печелили сте някога мач откакто сте тук?

-Не, но ще спечелят.
- чува се силен глас. -С моята МОЩНА подкрепа те ще станат един съвсем различен отбор.

-А ти кой си, баче?
- пита Асото поглеждайки встрани. Камерата показва млад, добре сложен левент с развратен поглед.

-Аз съм Торо. - казва той. -И ще бъда новия наставник на тези момчета, ако искат да постигнат нещо тук.

-Може да ми ядеш шницела.
- казва Йо, изправя се и повлича Файнъл след себе си. Повлича е най-точно, тъй като Файнъл се опитва да направи снимки на Асото, Валето и Торо. (Н: Не е истина какви хора има тук...)

***

"Toй е много близо. Можете да чуете дишането му... Можете да видите светлината от меча му... Можете да изтръпнете от присъствието му..." Поредното странно клипче, което завършва отново със симфонична музика. Ще разберем ли скоро за кой става въпрос?

***

Дойде време за главния ни мач тази седмица. Под звуците на El Matador излиза специалния съдия Бож, който ще е капитан на единия отбор на Riot. Веднага след него започва музиката на Дон Кур, който излиза придружаван от Клеопатра. Immortal показва идването на шампиона Биров. Двамата партньори се качват заедно на ринга и поглеждат злобно Бож. И двамата имат известни проблеми с него. Биров дори вдига титлата си пред очите на спортната легенда на Пз и му се усмихва злобно. КоЦкаР се появява на рампата под тежките гюбеци на Константин, а Moskau на Рамщайн е знак за идването на главния претендент за Riot - другаря Дмитрий Ангелов, който се насочва към ринга със злобно изражение. Бож дава знак и гонгът е ударен.

Don Kurleone & Birov vs КоЦкаР & Comrade Dmitrii Angelov

Дон Кур и КоЦкаР настояват да започнат мача. Двамата се дебнат известно време, след което КоЦкаР напада. След серия от удари Донът е запратен към въжетата и посрещнат с belly-to-belly suplex. Опит за туш и повдигане. КоЦкаР го изправя на крака, поставя си го в единия ъгъл и забива няколко удара в гърдите му, след което го засилва към срещуположния ъгъл. Дон Кур обаче скача на сглобката и след това скача назад върху КоЦкаР. Моментално имаме опит за туш, но КоЦкаР се повдига. Двамата моментално се изправят на крака и се засилват един към друг... оу, какъв сблъсък! Глава в глава! Двамата лежат зашеметени и се опитват да стигнат до ъглите си. Бож наблюдава внимателно. Имаме смени! Биров и Ангелов влизат на ринга и застават лице в лице. Ангелов удря пръв и започва размяна на удари. Биров се засилва от въжетата, но е посрещнат с брутален ритник в корема, който го изхвърля назад. Опит за туш, но Биров се повдига. (Н: Забележи, че Бож е неутрален.) Да, евала му правя, за което. Другарят обаче изправя Биров и започва да го удря с главички в средата на ринга! Биров обаче му бърка в очите! Подъл ход, последван от DDT и смяна с Дон Курлеоне. Той се нахвърля на Ангелов, но е посрещнат с невероятен удар с глава. Смяна и на ринга влиза КоЦкаР. Той се опитва да поеме контрола над поваления Дон Кур, но той започва да го рита в краката. Контрира опит на КоЦкаР за втори belly-to-belly и му забива dropkick в лицето. Опит за туш, но Ангелов се намесва и прекъсва броенето. Биров влиза на ринга и хваща Ангелов, след което го изхвърля пред нашата коментаторска маса. И Биров идва тук и двамата започват да си разменят удари. Шампионът поема контрол и забива лицето на Ангелов в металните стълби, поваляйки го на пода. На ринга КоЦкаР се опитва да се изправи, но Дон Кур го просва с втори dropkick. Опит за туш... но Бож не брои! Какво по дяволите? Биров се качва на ринга... и е посрещнат с БОЦ oт специалния съдия! Дон Кур тръгва към Бож, но зад него КоЦкаР се изправя на крака и го хваща за ДжиДжиБиджи Slam! Той успява и следва опит за туш... сега Бож брои... 1, 2, 3! КоЦкаР и Ангелов печелят! Дон Курлеоне се търкулва извън ринга и се опитва да си поеме въздух.

Бож поглежда проснатото тяло на Биров, след което и ликуващия КоЦкаР. БОЦ в зъбите на КоЦкаР! Той изглежда забрави, че на Riot е в погрешния отбор! Inferno тича към ринга и просва Бож в гръб! Bulletproof бяга след него! Той се качва на ринга и просва Inferno с Зашеметител! Bullet се опитва да смъкне маската му, но на ринга идва Xtreme и го изненадва в гръб. Следва ММVДБА и Bullet също лежи безжизнен на ринга. Но ето го и Саша! Той забива един ритник в лицето на Xtreme и се усмихва злобно. Дон Кур обаче вече е на крака и се качва на ринга със стол. Удар в гърба на Саша! Големия кечист пада до останалите. Зото и BK тичат едновременно към ринга. Те са двама на един! Дон Кур бързо е повален, но Зото и BK започват да се карат кой да му направи финалната си хватка. Двамата започват да се блъскат в средата на ринга.... и получават двойно Копие! Биров се е съвзел! Той просна и двамата и сега е сам в центъра на ринга, заобиколен от телата на двата отбора, които ще се изправят един срещу друг на Riot. Биров вдига ръце със злобна усмивка, но когато се обръща получава брутален ритник в корема от Ангелов! Той се е съвзел от побоя и отново е на ринга. Шампионът полита назад и се просва върху тепиха, а Ангелов изревава и вдига ръце, след което дава знак, че ще е новия шампион. Какъв завършек на шоуто! Чака ни брутален Riot, не го изпускайте!

7 коментара:

 1. ауе искам си рекламите уеее! Мръън! xD ебавам се... мн яко е станало пак, въпреки че се надявах шницелите да спечелят ;с
  btw имаш ли вече картинка и песен за riot?

  ОтговорИзтриване
 2. Stra6en zavyr6ek na tazsedmi4noto 6ou Bire!O4akvame s netyrpenie Riot.Samo edin vypros za6to Yo i Final si vikat "6nicel"?!

  ОтговорИзтриване
 3. Хахаха много яко!:D:DДоби ще се бие?Леле...Значи го пишеш това всяка неделя...нямам търпение да прочета продължението!:D:D:D

  ОтговорИзтриване
 4. @z: А знаеш ли колкo трудно се мислят реклами? :D Иначе за Райът имам само песен (с такова име от позната на теб банда), а картинка нямам. Ако искаш пробвай се ;)
  @punx: мерси :) Ами просто Йо е пич, който по едно време бе обзет от мания за шницели... и реших, че е забавно и мога да го ползвам. Файнъл пък някои хора из бг кеч пространството го бъзикат, че само им иска снимки... и така.
  @charlotte: дам, всяка неделя, вече 4 или 5 месеца, не знам. Това май ми е най-успешния проект :D

  Иначе евала за бързите коментари. Другите да не се ослушват, а да взимат пример ;)

  ОтговорИзтриване
 5. Bire lud .. , dobre beshe kakto vinagi .. i vse oshte ne sam viqdl pobeadta koqto iskam .. :D

  ОтговорИзтриване
 6. Направо не питай и защо си викаме шницел ;t Иначе стана перфектно, but why the hell пак беше СКУОШ ? Поне един нормален таг ;t Иначе дебютант0 бе изненада (не е ...) BWF vs BWC and here ... ва та фак ;t ?

  YTR

  ОтговорИзтриване
 7. @Анонимнеее: добре, тази не ти ли стига? :D Или искаш да ти пусна половината народ? :D
  @Yo: ти си свикнал на добре описани и дълги мачове, а аз не мога да си позволя да описвам така мачовете, защото никой няма да ги чете. Та затова ти се струва скуош. Трай. Иначе Торо е тук да, но глупави форумни войни в блога си няма да пренасям. Вие сте прости герои, проблемите ви в реалния (интернет) живот не ме интересуват ;) И ти си пич, и той е пич. Просто и ясно :P

  ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...