Koмикси

Това ще е една от онези плаващи теми, които ъпдейтвам от време на време и се появяват по-напред в блога. Kaто FUW Roster-a например. Става въпрос за комикси (ако не сте разбрали по заглавието) и тук ще слагам неща, които съм теглил от тракерите. Качвам ги в bgshare, дано ви е удобно. Идеята е да се зариби поне някой, а тези, които се интересуват може да намерят нещо, което не са чели. Ще има ъпдейти от време на време, като в такива случаи ще премествам темата напред и ще обявявам какво съм добавил :)

CBReader - програмата за разглеждане на комикси на компютъра

UPDATE - юни 2009

Joker - доста добра история, фокусираща се изцяло върху Джокера. Личността на усмихнатия психопат е добре описана, а и комикса е много добре нарисуван. Прочетете го!

The Joker's Asylum: Joker - отново история за Joker, този път част от поредицата Joker's Asylum, която се фокусира поотделно върху всички Батман-злодеи. Нямам намерение да качвам останалите, така че ще е само този.

Deadpool & Widdle Wade - зарибих се по Deadpool покрай новия X-men, затова ето една доста интересна сумо история с негово участие... плюс неговия личен мини-ми.

Deadpool - Game of death - като изключим леко лошия стил на рисуване това комиксче си го бива. И като историйка, и като порции насилие вътре. Става.

ПЪРВИТЕ КАЧЕНИ - ноември 2008:

Batman vs Predator - много стойностен комикс, поне според мен. Историята ми допадна супер много, както и развитието. Както си личи става дума за срещата на Батман с вездесъщия Хищник, който върлува из Готъмските улици.
Брой 1, Брой 2, Брой 3

Batman vs Aliens - дам, и с пришълци се е борил. Малко отстъпва на горния, но пак става за четене. А и пришълците са си страшни дори нарисувани...
Batman vs Aliens I: Брой 1, Брой 2
Batman vs Aliens II: Брой 1, Брой 2, Брой 3

Robocop vs Terminator - поредните два смесени франчайза. Двете най-известни роботизирани копелета едно срещу друго. Едно срещу други даже, не си спомням вече.
Брой 1, Брой 2, Брой 3, Брой 4

Robocop vs Terminator vs Aliens - една адски извратена идея за бъдещето! Обаче и той е приятен за четене. Теглете.
Брой 1, Брой 2, Брой 3, Брой 4

Diablo - Tales of Sanctuary - три кратки, но интересни истории от света на Diablo. Метцен и Дидие са били консултанти. Това говори достатъчно на запознатите. А и е различна гледна точка за света на играта...
Download


Batman - Vengeance of Bane - историята на един от злодеите на Батман, които са сериозно пренебрегвани във филмите. Това в Батман и Робин беше подигравка... Тааа тук може да прочетете доста интересната история на Бейн и първата му среща с черния рицар.
Download


Batman - The Killing Joke - може би най-известната история за Джокера, както и край на кариерата на Барбара Гордън като Батгърл. Леко извратено, но весело.
Download


World of Warcraft (в момента върви) - комикси по играта, мисля че е ясно. Интересна история, а света на Въркрафт е пълен с всевъзможни изроди, подходящи за комикс. Must reаd заглавие!
Брой 1, Брой 2, Брой 3, Брой 4, Брой 5, Брой 6, Брой 7, Брой 8, Брой 9, Брой 10, Брой 11, Брой 12

4 коментара:

 1. Щом си се зарибил, мога да ти препоръчам Cable & Deadpool (Ако не си го чел вече), доста добро комиксче и има цели 50 "серии" :)
  Забавлението е гарантирано, както винаги щом става въпрос за Wade Wilson :)
  Направо ето ти линк към цялата колекция от комикси с негово участие, без по-новите (2008-9)

  ОтговорИзтриване
 2. ъъъ... тъп съм и спя... едновременно
  забравих да сложа линка :)

  http://thepiratebay.org/torrent/4234093/Deadpool_Collection_v3.1

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря :D Беше предвиден за теглене, но честно казано нямам желание да го чета в момента, тъй като чета по-ранните истории за Deadpool (намерих си един мегапак с всичките му появи). Но все пак някой ден мога и до този да стигна :D

  ОтговорИзтриване
 4. Ами, аз май точно към този мегапак линк съм ти дал :)
  А аз лично ти го препоръчвам, защото точно този комикс е първото ми сблъскване с Deadpool. Единият от съквартирантите ми донесе 9-10 комикса на един диск със сбирщайн зарибявки... Е после аз пък намерих и останалите 40 броя :)
  ОК, радвам се че има още един фен на Deadpool в България... Chimichanga! :)

  ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...