FUW Stricken - 14.12.08

Уанс ъгейнннн... добре дошли! Вие сте с FUW Stricken! Ние сме Неназованият коментатор и НикитУ ЛазарУв. Тази вечер ни чакат доста интересни събития. Шефката обяви, че ще има важно изявление относно женската част на FUW и изглежда с това ще започнем! „Ще те върна в първи клас” започва и тя излиза на ринга с микрофон в ръка.

-Миналата седмица казах, че днес ще направя важно изявление засягащо всички момичета в FUW. Тези, които са тук, тези, които ще дойдат... всички. Новината е следната – на FUW Ultimate 2008 ще има мач от шест души. Клео, Вероника, Доби Т, Силвия, Нели и Ети ще се бият всяка за себе си, а победителката от този мач ще бъде определена за първата GirlsChampion в историята на FUW. Точно така... ще има нова, трета титла в компанията и тя ще е само за момичетата. Oсвен това, за да засиля желанието на вас, феновете, да видите този мач, тази вечер ще има реванш на мача от FUW Riot!, където Birovs Bitches Coalition се изправиха срещу Силвия, Доби Т и Клеопатра. Но имайки предвид факта, че миналата седмица Ети се опита да се намеси в Contract Signing-a между Биров и Бож, мисля, че ще е правилно мачът да стане 4 на 4. Точно така. Биров ще е начело на своята Коалиция, а Бож ще е водач на другите три момичета. Дано мачът ви допадне, а сега...

Започва музиката на Дон Кур! Той се появява на рампата с ядосано изражение. Идва на ринга и взима микрофона на Шефката... какво му става?

-Миналата седмица – започва той. –ти назначи мач между Клео и КоЦкаР. Това беше най-малоумното решение, което си правила откакто си начело на тази компания! Знам, че искаш да правиш интересни неща, с които да докажеш, че си по-добър GM от мен, но прекаляваш. Аз искам отмъщение, за простотията, която направи КоЦкаР миналата седмица. Аз... искам мач срещу него!

-Това не е концерт по желание, Куре! – озъбва му се Шефката. –Отмина времето, когато ти командваше тук. Сега аз командвам и ти казвам, че мога да ти дам мач срещу всеки друг, но не и срещу КоЦкаР... просто защото не искам да ти дам мач срещу него.

Дон Кур стиска юмруци (Н: Дали ще я шибне?) и зъби. Той може да избухне всеки момент.

-Щом не искаш да ми дадеш мач срещу КоЦкаР... аз ще си го взема. – Дон Кур слиза от ринга и се прибира зад кулисите. Шефката остава за секунда на ринга, но и тя се прибира. Чака ни дълга нощ!

* * *

Силвия е зад кулисите с микрофон в ръка. До нея стои... Курдавее?

-Здравей, Димитър. Ти специално пожела да получиш малко ценно ефирно време за неинтересната си личност. Какво искаш да ни кажеш?

-Искам да кажа, че в тази компания цари анархия. Хора като мен, масивни момчета с талант и умения, не заслужават нужното им внимание. Вниманието, хубавите мачове, шансовете за титли... кой ги получава? Нещастниците! Ето например на Riot кой се би за титлата на FUW? Ангелов... Един пълен нещастник, който аз мога да бия по всяко време. Ако аз бях в онзи мач щях да спечеля и сега щеше да ме гледаш с шампионския колан на рамо. И не само това... – Курдавее млъква след като вижда погледа на Силвия. Тя се е концентрирала в нещо зад него и преглъща нервно. –Какво? – Курдавее се обръща.. и вижда лицето на другаря Дмитрий Ангелов!

-Оплакваш се от липса на внимание? От липса на добри мачове? Е, и аз се оплаквам от същото. Затова тази вечер... ти и аз... 1 на 1. – Ангелов тръгва нанякъде, а Силвия и стреснатия Курдав чуват някакво крещене. Пекаж (отново в ролята на оператор) премества камерата встрани и виждаме как на няколко метра от тях КоЦкаР е повален на земята, а Дон Кур го засипва с удари. Той е като полудял! Идва охрана и се опитва да раздели двамата. Успяват и КоЦкаР бяга нанякъде, заобиколен от охранители. Дон Кур си пробива път, но вместо да тръгне след КоЦкаР тръгва в друга посока. Накъде ли? (Н: Офисът на Шефката, като гледам...) Точно така! Той отива към офиса на Шефката! Какво ще прави там?

***

Reaper & НожарА излизат на ринга и вдигат титлите си с мрачни усмивки. Съдията чака за техните опоненти... Къде се бавят Терзов и Накрен? Те се бориха така отчаяно за този шанс? Reaper взима един микрофон и казва:

-Изглежда Терзов и Накрен са се уплашили от нас... - публиката освирква. -Така че предлагам първия отбор, който дойде тук да получи шанс за титлата.

Какво? Какво им става... Борко и Никсън се появявят на рампата! RCPRC идват към ринга, съдията вдига рамене и дава начало на мача.

FUW Tag Team Championship: Reaper & Nojara (c) vs Borko & Niksan

Mачът започват и четиримата като шампионите се нахвърлят върху противниците си. Борко е изхвърлен моментално от ринга, а Никсън е сплескан от телата на Reaper и НожарА. НожарА вдига Никсън над главата си и го изхвърля навън при Борко. Претендентите имат нужда от малко време, за да се осъзнаят, след което се връщат пак на ринга и атакуват отново. Посрещнати са с два юмрука в лицата. НожарА и Reaper започват да дебнат за финалните си хватки...

Чакай малко! Терзов, Накрен и един от служителите на компанията идват по рампата! Нашият служител казва нещо на съдията... и той слага край на мача! Мачът завършва без победител.

Съдията вика анонсърът.

-Дами и господа, съдията на този мач ме помоли да ви уведомя, че тъй като Reaper & НожарА умишлено са възпрепятствали идването на Терзов и Накрен на ринга, заключвайки ги в съблекалнята им, този мач се обявява за no contest. Oсвен това легалните претенденти Терзов и Накрен получават правото да изберат кога да получат заслужения си мач за титлите по двойки.

Терзов взима микрофона от ръката на анонсърът и поглежда Reaper & НожарА отблизо.

-На FUW Ultimate 2008 сте наши! Хахахаха! - шампионите посягат да го ударят, но той моментално се маха от ринга и двамат с Накрен се отдръпват. Имаме назначен мач за титлата по двойки за следващото ни PPV! (Н: Дано най-накрая видим тези четиримата в мач...). Дано, дано!

* * *

Дон Кур влиза в офиса на Шефката с гръм и трясък.

-Сега ще ми дадеш ли мач с КоЦкаР?

-Какво – мислиш да го пребиваш докато не получиш мача ли? – пита Шефката.

-Не, мисля следващата пребита да си ти! Ще ми дадеш ли проклетия мач – да или не?

Шефката се замисля, гледайки треперещият пред нея Дон Кур, след което кима.

-Имаш мача. Ти и КоЦкаР. 1 на 1 на FUW Ultimate 2008…

-Умно. – казва Дон Кур и излиза от офиса й.

РЕКЛАМА
Столична община представя нов план за справяне с проблемите на София: бездомните кучета ще бъдат умъртвени с невероятното количество вредни вещества идващи от колите. С труповете на кучетата ще се запълнят дупките по улиците, а това ще доведе до сериозни произшествия и разбити шасита, което пък ще доведе до намаляване броя на колите във София. Да решим всичките си проблеми заедно!
КРАЙ НА РЕКЛАМАТА

Биров влиза в съблекалнята на Коалицията. Наоколо са разхвърляни адски (Н: Ама АДСКИ!) много дрехи. Той измрънква нещо от рода на „Така е като си правиш група само от момичета...” и ляга на едно от леглата. Нели също влиза след него и застава над леглото му.

-Какво? – пита намръщено той.

-Чу ли за мача на FUW Ultimate 2008?

-Да, идеята е страхотна. Да не повярваш чак... Замисли се. Ти и аз – шампиони. Звучи добре, а? – ухилва се той.

-Първо: не е сигурно, че аз ще спечеля титлата. Второ: не е сигурно, че ти ще запазиш своята. Трето: единственото сигурно е, че пак ще съм в един мач със Силвия.

Биров се изправя и застава лице в лице с нея.

-Първо: ако имаш желание ти си способна на всичко, дори да спечелиш този мач и титла. Второ: аз ще запазя титлата си. Аз никога, ама никога, няма да загубя титлата си. И трето: стига с това мрънкане. Като не искаш да се биеш със Силвия може аз да поискам един мач срещу нея и да сложа край на всичките ти угризения на съвестта.

-Ае да не, а? – поглежда го злобно Нели.

-Шегувам се. Имам по-важни неща за вършене. Тази вечер... ние ще победим Бож и онези кучки... – Нели вдига пръст срещу Биров и той се усмихва. –Добре де, без Силвия. За нея мога да измисля други думи, но най-вероятно не искаш. Та както казах... ще ги победим, а на Ultimate 2008 ще спечелим мачовете си и ще сложим край на годината с титли на рамената ни. Идеята харесва ли ти? – Нели се усмихва и кима, а Биров казва: -Така си и знаех... – следва целувка, ама такава брутална... яко езици, хапане и лигавене, след което камерите ни ни пренасят отново в залата. (Н: Това шоу заприлича на сапунка...)

* * *

Line in the sand започва и Yo & Файнъл излизат на ринга. Двамата са с усмивки на лица след като в последно време се представят маааалко по-добре от преди. Ето го и главния виновник за това - под звуците на Таke Over се появява Торо, който с горделива крачка се качва на ринга.

-Дами и господа, представям ви бъдещето на FUW - DGD! Аз, една вече отработена легенда в псевдо-интернет-дневникоподобния wrestling, ще направя тези две момчета звезди... като за начало ще се справим с един сериозен проблем, наречен AVP. Нито един от тях...

Toro е прекъснат от Shapeshifter - музиката на AVP. Асото и Валето се появяват на рампата, а с тях е и пичът, който им помогна миналата седмица.

-Mомчета... - започва Валето. -тъй като ние с Асен сме хора на логиката решихме, че не е честно съотношението на силите да остане 3-ма на двама. Решихме също и че това P в името на отбора ни трябва да бъде запълнено и затова ви представяме p0n1x! - новакът вдига ръце.

-Точно така, Фениксът, както му викам на галено, тази вечер е готов за мач. - казва Асото. -Та, Торо, готов ли си?

-dgd, кучко! Дай го насам! - изкрещява Торо. Имаме мач!

Toro vs p0n1x

Торо напада пръв. Той е по-едър и заключва Поникс в ъгъла. След няколко ритника в корема Поникс е засилен към отсрещния ъгъл, но се покатерва по него и скача със задно салто от върха, падайки върху Торо. Опит за туш... 1, 2... Торо се повдига. Поникс го вдига на крака, но получава няколко лакътя в корема, след което е засилен във въжетата и посрещнат с clothesline (удар през гърлото с протегната ръка). Опит за туш от страна на Торо, но Поникс се повдига. Той отново е затиснат в един от ъглите и Торо се качва на второто въже, след което започва да нанася удари в лицето на противника си. Поникс обаче се измъква минавайки между краката му, след което го рита в гръбнака. Торо пада по гръб и започва да се гърчи. Поникс се качва на въжетата, ще опита някой рисков ход... (Н: Ще се претрепе...) Поникс скача напред с предно салто... но Торо се подмества и Поникс се забива в ринга! Торо ляга върху него за туш, но невероятния атлет успява да се повдигне. Торо го изправя на крака и го засилва към въжетата, но на връщане Поникс скача и забива ритника си в лицето на Торо. Минава зад гърба му, хваща ръцете му и се опитва да го просне. Торо обаче използва силата си и обръща хватката... Un-Prettier (кечиста, който го прави е с гръб към опонента, хванал е ръцете му пред себе си и е опрял гръб в главата му. Пада по гръб и главата на опонента му се забива в земята) е закован върху Поникс, Торо опитва туш и печели мача!

Торо се измъква от ринга с помощта на dgd другарите си се изнася към рампата, докато Асото и Валето помагат на p0n1x да се изправи. Асото взима микрофон:

-Добре, добре... следващата седмица обаче вие тримата срещу нас тримата. Помислете добре дали ще се появите.

(Н: Меле да има, меле...) Точно така. Дано dgd се навият.

***

Зото е показан зад кулисите да проверява съблекалня след съблекалня, питайки за "Баче Краси...". Накрая стига до точната врата - малка табелка с надпис BK виси отпред и той учтиво почуква. Никой не му отговаря. Той чука още веднъж, но отново е тихо. Покрай него минава Пекаж.

-Да си виждал Краси? - пита Зото.

-Геневия пенсионер ли, уе? Не съм и не искам да го виждам. - казва Пекаж и тъкмо преди да продължи по пътя си се спира, след което започва да души из въздуха. -Ауе... не ти ли мирише на газ?

Очите на Зото се разтварят широко и той започва да блъска с рамо вратата на съблекалнята. Пекаж му помага и двамата разбиват заключената врата. На пода на съблекалнята лежи в безсъзнание BK, а спрямо реакциите на Пекаж и Зото разбираме, че в стаята е пълно с газ. Двамата изнасят бившия шампион, а Пекаж вика лекари. Какво става тук?

***

Bulletproof излиза на ринга и рязко взима микрофон от един от служителите.

-Миналата седмица най-накрая разбрах истината. И истината е, че моят приятел, моят партньор, моят мениджър NMP всъщност е Инферно. И няма да оставя това така, сес? Затова предизвиквам NMP на мaч. Аз и той на Ultimate 2008. И...

Hope you niggas sleep прекъсва Bullet. На ринга идва NMP, все още накуцвайки леко. Той се качва на ринга и също взима микрофон.

-Стига глупости, мааа фака! Мнооо добре знаеш, че аз не съм Инферно! Писна ми да ме обвиняваш. Наистина ли мислиш, че ще си сложа някаква маска и ще се разкарвам наляво-надясно като циркаджия? Наистина ли го мислиш?

-Да, мисля го! – изкрещява озлобено Bulletproof. –И не знам какво ме спира в момента да не ти отвинтя главата, ей!

-Спира те истината! Аз не съм Инферно! Мама му деба, остава ми още поне месец възстановяване от контузията ми! Инферно е в перфектна форма всеки път като се появи. Мислиш ли, че това мога да съм аз?

-Мисля го! Има факти и в твоя полза, но има и такива, които не мога да пренебрегна. Затова държа да се изправиш срещу мен на Ultimate 2008 и да реша проблема си веднъж завинаги.

-Няма да се бия с теб, защото аз не съм Инферно! – изкрещява като за последно NMP и забива един шамар на Bullet! Той веднага посяга да го удари, но NMP се плъзга под въжетата и коцукайки тръгва по рампата, но не отлепя поглед от партньора си. (Н: Става страшно...)

РЕКЛАМА
Слави Трифонов и КуКу Бенд НЯМАТ МИЛОСТ... тъй като издават нов албум. Психиката ви ще бъде изтормозена от пеенето на Слави и опитите на групата за иновативна музика. НЕ купувайте този албум! Изтеглете го от интернет! Не давайте пари за неща, които вредят на вашето здраве.
С обич: Сергей Станишев
КРАЙ НА РЕКЛАМАТА

Имаме пряко включване от офиса на Шефката.

-Искам да дам информация за състоянието на BK. Той е в болница и състоянието му вече е стабилно, но не е сигурно дали ще може да се върне до следващото шоу и дали ще може да участва в мача си с Зото на FUW Ultimate 2008. Изглежда случилото се не е инцидент и някой се е опитал умишлено да убие или поне сериозно да нарани BK. Заключил е вратата на съблекалнята му, докато е бил вътре, след което е използвал вентилацията, за да вкара газ от типа на пропан-бутана в помещението. Предполагаме, че е целял да удуши BK без дори да има физически контакт с него. FUW и пазарджишката полиция вече работят по случая. Ще ви информираме ако имаме още информация. Благодаря!

Опит за убийство? Тук? (Н: Ай... ами ако някой посегне и на мен?) Мисля, че доста хора биха посегнали на теб, а не на BK, но... животът е пълен с изненади. (Н: Мри!)

***

Ангелов върви към ринга под звуците на Моskau. Toй е сериозно надъхан (Н: Иска внимание човека!) и след като се качва на тепиха започва да загрява чакайки Курдавее. Nine Thou започва и ето го и него. Малко по-ненадъхан, но все пак идва... Курдавее се качва на ринга и мачът започва!

Comrade Dmitrii Angelov vs Kurdavee

Курдавее е посрещнат с брутална глава в гърдите, след което е изправен на крака и хвърлен през въжетата. Ангелов излиза извън ринга при него и започва да стоварва юмруци върху лицето му, след което забива главата му в металните стъпала! (Н: Защитавай се, Кърдав, защитавай се!) Това се опитва да направи, но Ангелов отново забива глава в гърдите му, а след това и в черепа му. Хвърля го отново на ринга... Курдавее се изправя, но получава брутален ритник в корема! (Н: Егати мача...) Дмитрий започва да рита поваления Курдав, след което му дава шанс да се изправи. Той успява с много усилия... когато Ангелов се засилва и забива главата си в слепоочието на Курдавее! Съдията прекратява мача! Това си е чист нокаут! Курдавее не може да стане и победител е Ангелов.

След мача победителят... започва да ходи на ръце! Ангелов прави няколко кръгчета по ринга използвайки не краката, а ръцете си, след което си тръгва уж доволен. И все пак мисля, че все още не е на 100 % щастлив от положението си в момента. Чакай малко... светлините угасват. Големия екран светва с ново видео!

"Той е адски близо. До края на тази година FUW ще стане свидетел на най-великия дебют в историята. Darth Rado идва с голямата червена сабя... и идва за вас!"

Видеото свършва, а Дмитрий се е загледал озлобено в монитора над себе си.

***

Силвия отново е зад кулисите за поредното интервю. Тя вече е с екип и е готова за мача си, но изглежда преди това има да зададе няколко въпроса на Xtreme.

-Здравей, Антоан! След като миналата седмица Саша си спечели мач срещу теб за FUW Ultimate 2008 притеснен ли се чувстваш?

-Мама ... както и да е. Не, не се чувствам притеснен. Защото ако онова педалче е истински мъж ще дойде на мача ни без марихуана в себе си. А без тревица той е нищо, разбираш ли ме? И когато дойде без марихуана аз ще го пребия за нула време.

-Значи все още твърдиш, че без трева Саша не може да спечели мач? - пита Силвия.

-Това е факт! Без трева той не може да си върже връзките на обувките дори... Както вече казах на FUW Ultimate 2008 ако той наистина иска да се докаже нека дойде без трева, за да види колко прав съм всъщност. Благодаря! Сега ми се разкарай от главата! - Xtreme се усмихва (Н: Педалски!) и си тръгва, а Силвия хвърля микрофона към Пекаж и тръгва към ринга. Main Event timeeee!

***

Тъм-тъм-търъръм... Тъм-тъм... Prelude 12/21 започва и на рампата в целия си състав се появява Birov's Bitches Coalition. FUW шампионът Биров, Нели, Ети и Вероника се качват на ринга. Всички са с някакви странни полуусмивки на лица (Н: Само Нели е леко намусена...). Е, защото Силвия е в другия отбор, затова. Ето я и нея - Силвия се появява на рампата под звуците на Lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off. (Н: оО) Доби Т се появява под номер 2. Ето я и Клео, а накрая El Matador избухва в залата и Бож се появява с надъхано изражение на рампата. (Н: Гледа съсредоточено и премерено) Налага се, Коалицията е съставен изцяло от кучки. (Н: Биров най-вече) Дам... гонгът бие and here... we... go!

Birov's Bitches Coalition (Birov, Nelly, Eti, Veronika) vs Boj, Silvia, Kleo, Dobby T

Мачът започват Вероника и Клео. Двете кръстосват ръце в средата на ринга, като Клео взима предимство и поваля Вероника. Ръката й е заключена в хватка за предаване, но тя успява да се измъкне и да се смени с Ети. Ети моментално поваля Клео с ритник в лицето и прави опит за туш. Kлео се повдига, а Ети отново се сменя с Вероника. Тя започва да рита Клео, която обаче успява да я хване за крака, да го извърти и да я повали на ринга. Няколко удара в лицето на Вероника и Клео скача в своя ъгъл за смяна. Смяната е осъществена и на ринга влиза Силвия. Тя поваля Вероника след удар с глава и опитва туш. Вероника се повдига. Силвия я вдига на крака и започва да скубе косата й! Вероника започва да пищи... и забива шамар на Силвия! Това я разконцентрира... Смяна с Нели. Тя обаче влиза на ринга много неуверено. Силвия я гледа няколко секунди, след което се сменя с Доби Т. Нели вече не е неуверена и двете с Доби започват да си разменят удари, драскания и захапвания в средата на ринга. Нели взима предимството и успява да забоде DDT (главата на противника е под ръката ти и падаш по гръб, забивайки главата му в ринга). Опит за туш, но Доби се повдига. Нели се качва на второто въже и оттам стоварва коляното си върху лицето на Доби. Пак опит за туш, но пак повдигане. Нели вдига Доби на крака... но тя отвръща с лакът в лицето на Нели, след което отива в своя ъгъл и се сменя с Бож! Бож влиза съсредоточен на ринга. Нели се сменя с Биров, който влиза на ринга и се вторачва право в очите на Бож. Вместо да го нападне обаче той се сменя с Ети и се ухилва. Бож няма избор освен да се смени с Доби Т. Биров, все така ухилен се опитва да излезе от ринга, но Бож му се нахвърля в гръб! Бож извхърля шампиона извън ринга и продъкжава да го налага... На ринга Доби успява да повали Ети и я засипва с удари. Ети успява да се измъкне и се сменя с Вероника. Вероника е на ринга, а от другата страна влиза Силвия. Вероника опитва своя Lesbo Kick, но Силвия минава под крака й след което се опитва да я преобърне за туш. Вероника обаче запазва равновесие и отказва да падне. Извън ринга Бож е повалил Биров и се връща на ринга. Той бута Вероника и Силвия я обръща в опит за туш... 1, 2, 3! Това е краят!

Бож се усмихва! Мачът приключи в тяхна полза. Силвия се изправя на крака и той й вдига ръката... когато стол се стоварва върху гърба на Силвия и я поваля на ринга! Бож реагира прекалено бавно и столът се забива в неговия череп! Биров се е върнал на ринга и е като полудял!

-Няма да изгубя титлата! Няма да изгубя титлата! - крещи той, хвърляйки ... баластра надалеч. Бож се изправя... и отнася още един удар със стола. Биров започва да замахва! Доби и Клео излизат извън ринга, същото правят Нели и Ети... Вероника обаче вече е на крака... и отнася удар със стол! Биров просна Вероника! Той е като полудял! Сега налага поваления Бож... идва охрана и му се нахвърля. Те го държат на земята, а той продължава да крещи. (Н: Тотално полудя...) Така и приключва нашето шоу, дами и господа. Бъдете с нас и следващата седмица за последното шоу преди FUW Ultimate 2008!

3 коментара:

 1. Тъй като BK не е в състояние да говори тази вечер и да дава коментари ,неговия мениджър - Неназования Мениджър ,демек аз?*! искам да кажа няколко думи от негово име,цитирам:"Като го хвана тоя ***** ще му спукам **** от бой,ще му отрежа *** и накрая ще му дам да го изяде и после ще си изгледам мачЪТ!"
  Той също помоли да кажа на авторът на шоуто "Евала баце" и да го извините за грубият език, но в момента "избухва".
  Еми това е от мен ,ай.

  ОтговорИзтриване
 2. Много е яко!Хареса ми много идеята ти за рекламата с кучетата...Обожавам кучетата,обаче като гледам политиката спрямо...тях и дупките не само в София..накрая...май така ще стане :D

  ОтговорИзтриване
 3. *rape* XD

  сега по същество... що бииш вереоника уе?! 0о (още си настоявам за плаката...) *drools*
  кой изпуска вредни газове в съблекалнята на бачи краси? XD
  yo & final vs darth rado & inferno ^_^ wanna see


  ААААААААА!!!11 Говорещо кексче!!1 0о... до сега си говорих с едно кексче, обяснявам му че тряя да го изям(нещо като тфа дето митака го обясняваше... ако се сещаш)
  прочети пак първия ред :P

  ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...