FUW Stricken - 21.12.08

Палавници и палавнички, вие сте с FUW Stricken за последен път тази година. Това шоу е последната ни спирка преди FUW Ultimate 2008, PPV-то, което ще приключи годината за нас. Вече имаме 6 обявени мача за турнира, ще видим дали тази вечер ще бъде добавен някой друг. (Н: Точно така... а на мен ми е интересно да видя последствията от случилото се в края на миналото шоу.) Няма да чакаш дълго! El Matador започва и Бож, който миналата седмица бе проснат със стол от Биров, идва към ринга...

-Mиналата седмица Биров направи голяма грешка, просвайки ме след главния мач. Вижте, душици, досега се съобразявах с него. Но глупостите му достигнаха своите граници. Крайно време е той да разбере едно: аз съм непобеждаван от дебюта ми тук и нищо, нито столове, нито маси, нищичко... не може да ме спре следващата неделя да стана шампион. И ако...

Immortal! Шампионът идва към ринга, а Коалицията е плътно зад него. Четиримата се качват на ринга и Биров взима микрофон.

-Много си сигурен, а? Нека ти обясня нещо, непобедими... Аз съм шампионът на FUW! Taзи титла значи прекалено много за мен, за да позволя някой като теб да я вземе. Няма да стане... ти ще паднеш като всички останали. Ако се наложи ще използвам маси, столове, стълби. Помощта на Коалицията ми дори... но аз ще те победя и ще си тръгна от FUW Ultimate като FUW Champion!

-Чакай, чакай, чакай! Помощта на Коалицията ли каза?
- пита Бож. -Момичетата, които са около теб? Ами да видим. Вероника... - той я поглежда. -миналата седмица ти беше един от хората, които получиха удар със стол от Биров. В гнева си твоето пиле най-безцеремонно те удари със стола без да си му направила нищо. Нели... - той поглежда приятелката на Биров. -в последните няколко седмици ти и проблемите ти постоянно биват пренебрегвани от него. Поне в моите очи титлата му е по-важна от теб. Ети... теб никой не ти обръща внимание, най-малкото Биров. Пренебрегва те и стоиш настрана като най-малко важната част от групата. Сигурни ли сте, че при това положение искате да помогнете на Биров да ме победи на FUW? Не мислите ли, че ще е по-добре да се концентрирате върху мача за титлата при момичетата и да зарежете шампионът да се оправя сам?

Момичетата се споглеждат, поглеждат и Биров... и слизат от ринга! Нели, Ети и Вероника слязоха от ринга и се прибират зад кулисите. Биров не може да повярва.

-Така да бъде! - крещи той зад тях. -Отивайте да се подготвяте за проклетия си мач! Вие имате нужда от мен, не аз от вас! Аз съм шампионът! Аз! А ти нищожество... - той поглежда Бож. -ти, долно интригантско копеле, ще разбереш какво значи гняв, разбираш ли ме? Каквито и да е средства! Не ме интересува какво ще е нужно... ти ще загубиш!

Бож се усмихва и стиска юмруци. Двамата са готови за бой! Шефката обаче се появява на рампата.

-Спрете! Казах да престанете да се зъбите един на друг. Писна ми всяка седмица да ви гледам как се пребивате. Ще се биете на FUW Ultimate, така че запазете силите си за тогава. Нещо повече... искате всичко да е позволено? Искате да се разкъсате заради тази титла? Така да бъде! Мачът между двама ви ще е без правила и всичко ще е позволено!

Шефката се прибира разгневена зад кулисите, а Биров и Бож бавно се отпускат. Претендентът слиза от ринга и тръгва назад по рампата, а Биров стои и на ринга и го гледа озлобено.

***

Време е за отборен мач 3 на 3! AVP ще се изправят срещу dgd. Ето ги и отбор номер 1 - Line in the sand започва и на рампата се появяват Торо, Йо и Файнъл. Под звуците на Shapeshifter излизат Асото, Валето и Поникс. Тримата high-flyer-и са готови за този дългоподготвян мач. Те се качват на ринга при противниците си и съдията дава знак гонгът да бъде ударен.

dgd (Toro, Final & Yo The Real) vs AVP (Asoto, Valeto & Ponix)

Торо се разбира с партньорите си той да започне мача. От другата страна е Валето. Торо бързо хваща крака на противника си и го поваля на ринга, след което го дърпа в своя ъгъл. Смяна с Йо и докато Валето още е по-гръб, Йо скача през въжетата върху гърдите му. Смяна с Файнъл, който пък вече се е качил на въжетата и скача по гръб върху корема на Валето. Отново смяна с Торо и той влиза на ринга, след което с усмивка на лице пробва туш. Валето се повдига! Торо не може да повярва и започва да забива удари в лицето му. Изправя го на крака и го затиска в единия от ъглите, след което започва да го души. Съдията го спира, а Торо отива за смяна. Файнъл е на ринга. Той поваля Валето с ритник в лицето и се качва на въжетата. Какво ще прави? Той ще опитва финалната си хватка Snapshot! (скача от въжетата, прави предно салто и пада по гръб върху опонента) Той прави знак с ръцете сякаш прави снимка и скача... но Валето се подмества и Файнъл удря ринга. Смяна и на ринга влиза Асото! Той е посрещнат от намесилия се Йо, но го поваля с ритник с отскок в лицето. Торо също влиза на ринга, но набързо е изхвърлен назад, където Поникс скача от въжетата и го просва с удар с лакът в лицето. Асото започва да раздава правосъдие и бие Файнъл в единия ъгъл. Съдията се опитва да внесе ред и изпраща другите по ъглите им, а Асото преобръща Файнъл за туш... 1, 2... повдигане. Асото го вдига на крака и го засилва към въжетата... Торо успява да се смени с Файнъл, но Асото не забелязва. Той просва Файнъл, но Торо го бута в гръб. Поникс и Валето се опитват да влязат на ринга, но Торо скача върху двамата и всички са повалени. Чакай малко, Йо се възползва от това, че Асото е зашеметен... вдига го и си го наглася за Highway to Reality (вдига противника си с ръцете надолу, заключва краката мъ с ръце и ръцете му с крака и пада по лице, размазвайки цялото тяло на противника)! Забива го! Валето обаче е на крака и скача върху Йо! Двамата изпадат извън ринга, но Файнъл скача от въжетата и забива Snapshot на Асото! Поникс обаче отнася него! Никой не покрива Торо! Той се довлича до Асото... 1, 2, 3!

Торо си тръгва с вдигната ръка. Те успяха да победят AVP и сега най-вероятно са доволни. Йо и Файнъл се усмихват заради възхода на кариерите им.

***

Колегата ми НикитУ ЛазарУв в момента е зад кулисите и е готов да вземе интервю от КоЦкаР и Дон Кур. Клео стои зад Донът, а той и КоЦкаР се гледат злобно, но не се нападат.

-Е, момци, мачът ви е уреден. След всичката помощ, която Дон Кур оказваше на теб, КоЦкаР, след всичката подкрепа от твоя страна към Дона и след пропадането на вашите отношения заради загубени мачове какво имаш да кажеш?

-Ще те размажа уе, лайненце! И ако приятелката ти се появи там и нея ще размажа, сес?

Дон Кур се приближава до него.

-Тя ще е заета с това да спечели мачът за Girls' Championship-a, скапаняк такъв. Все пак ние сме златна двойка и бавно трябва да започнем да печелим титли.

-Титли? Ти ли уе? Ти не ставаш за нищо титли ще искаш. Аз съм по-достоен за шампион. Даже веднъж бях на косъм.
- КоЦкаР се опитва да го обори, а Дон Курлеоне само се засмива. В този момент Шефката се появява при тях задъхана от злоба.

-Искате злато? Мислите си кой е по-достоен за шампион, а? Ще ви дам шанс да се докажете. Ако тази вечер се обедините и в мач по двойки се изправите срещу Биров и Бож ще направя мача ви на Ultimate 2008 мач за претендентското място и победителят ще е следващия претендент за титлата на FUW. Имаме ли сделка?

Двамата противници се поглеждат с омраза за секунда, но след това и двамата кимат. Шефката се усмихва и тръгва нанякъде. Мисля, че вече имаме назначен главен мач: Биров и Бож срещу Дон Курлеоне и КоЦкаР!

***

Зото е на ринга и се е качил върху едната сглобка на ринга. Гризе нервно палеца си и се люлее напред-назад. (Н: Егати откаченяка, момчеее!) Ти нали си по-хубав... Както и да е. Зото е с микрофон в едната ръка и го вдига, за да каже нещо:

-Миналата седмица някой се опита да убие баче Краси. И всички естествено обвиниха мен. И с'я... с'я трябва да се оправдавам, ебати. - той млъква за няколко секунди. -Не съм опитвал да убия баче Краси, по дяволите! Може да не се разбираме в последно време, може от най-големия му фен да се превърнах в негова основна мишена, но това не значи, че аз съм пуснал газ в стаята му. Аз обичам баче Краси!

Burn Burn! Зото поглежда стреснато към рампата, а оттам се задава BK. Той е жив и здрав! Изглежда е излязал от болницата. (Н: Ти пък, вЕрно ли?) Да, вЕрно! BK се качва на ринга и му дават микрофон. Очите му се центрират върху Зото, а лицето му не показва никаква емоция.

-Не те обвинявам за нищо, а мисля, че моето мнение по въпроса е най-важно. Виж, Зото... не вярвам ти да си способен да направиш опит за убийство. Не се обиждай, казвам го като комплимент. Предполагам, че го е направил някой друг, чиито задник ще съдера като го намеря. - феновете аплодират изказването. -Но следващата седмица... на FUW Ultimate 2008, аз ще се бия с теб, сякаш ти си го направил. Ще дам всичко, за да ти отмъстя, дори да не си виновен ти. И няма да го направя, защото те обвинявам, а защото искам победата повече от всичко. Искам веднъж завинаги ти и аз да изчистим сметките си и всичко да приключи.

-Не така злобно уе, баче Краси! Наистина не бях аз, честно.
- Зото започва да маха с ръце, неуспявайки да обясни какво иска да каже. -Мачът... ти... аз...

-Спокойно, Зото. Разбирам те, баце. Проблемът е следния. Мачът ни ще е твоят шанс да пробиеш на върха, при големите. Не да получиш шанс за титлата по случайност, както стана предишния път, а да си го заслужиш истински. Но този мач е и моят шанс да се върна обратно на върха! Не ми пука, че мачът между КоЦкаР и Дон Кур ще е за претендентското място. Не ми пука дали Биров или Бож ще си тръгне с титлата. Пука ми само отново да съм на върха. Отново да съм шампион и да радвам всички тези хора в публиката всяка седмица. И ако за целта ще трябва да мина през теб... то тогава направо ще те премажа. Ясен ли съм, Зото?


BK е застанал лице в лице с Зото, който само кима мълчаливо. BK хвърля микрофона и си тръгва, но Зото хваща ръката му и казва:

-И все пак ако това наистина е моя шанс да пробия към върха... ако за целта трябва да мина през теб... тогава, баче Краси... ще изнасиля кекс!

Зото слиза от сглобката и си тръгва, а BK остава втрещен от бруталното изказване. Ник, ревеш ли? (Н: Ще изнасили кекс... майкооооо, майкооооо...)

***

Gopero's Cam ни пренася зад кулисите. Там Xtreme и Sasha се карат, а няколко души ги държат, за да не направят някоя глупост.

-Майната ти бе, скапаняк! Педал гаден, без трева не можеш да ме биеш! Разбираш ли бе? Разбираш ли? - вика Xtreme, а Саша бута хората около него.

-Ще те смачкам уе! С трева, без трева... ще те смачкам уе!

-За това говоря! Само трева ти е в главата! Няма да ме биеш така, ясно ли ти е? Скапаняк със скапаняците...
- Xtreme се изплю върху Саша! Той полудява и разхвърля хората около него, след което връхлита върху Xtreme! Саша започва да го бие! Xtreme дори не се опитва да се защити, а бяга! Саша тръгва след него и го поваля. Отново го удря! Хората от екипа ни отново се опитват да ги разделят. Охраната обаче е безпомощна. Двамата не спират да се налагат. Чакай! Xtreme вади пакетче с марихуана от джоба си и го хвърля настрани! Инстинктивно Саша тръгва натам. Xtreme се изправя и се изтупва.

-Така си и знаех. - казва той и се затичва нанякъде. Саша вече е вдигнал пакетчето, но като чува репликата го пуска и се обръща, проследявайки с поглед вече отдалечаващия си Xtreme.

***

Време е за отборен мач при момичетата! Остава само седмица до момента, в който ще разберем коя ще е първата FUW Girls' Champion. Сега обаче започва Ice Queen и Клео се появява на рампата. Ето я и Силвия, партньорката й тази вечер. Двете се качват на ринга и са готови за мача. Prelude 12/21 започва и на рампата се появяват Ети и Вероника. Двете се качват на ринга и гонгът бие!

Kleopatra & Silvia vs Veronika & Dr.Eti

Вероника започва мача срещу Силвия. Силвия взима контрол в самото начало, след като забива два шамара в лицето на Вероника, последвани от удар с лакът. Силвия се засилва чрез въжетата и се просва върху повалената Вероника. 1, 2... не, Вероника се повдига. Смяна и на ринга влиза Клеопатра, която заключва ръката на Вероника в хватка за предаване. Вероника опитва да се изправи, но Клео я дърпа за ръката и й причинява още повече болка. Вероника отново се опитва да се изправи и този път успява! Тя се измъква от хватката за предаване... и удря глава на Клео! Тя пада зашеметена на колене, а Вероника се сменя с Ети. Тя се засилва и забива ритник в лицето на Клео! Опит за туш, но Силвия прекъсва броенето. Ети изправя Клео и я завлича до своя ъгъл. Няколко ритника в корема и отново смяна с Вероника. Тя хваща Клео за косата и я просва в средата на ринга. Започва да дебне за Lesbo Kick... опит за ритника, но Клео прикляка и скача в своя ъгъл. Смяна и Силвия влиза на ринга! Опитва clothesline, но Вероника минава под ръката й, а Ети я посреща със мощен шамар, който завърта Силвия. Вероника я просва с Lesbo Kick (ритник в главата). Ети скача върху Клео, за да не може да се намеси, а съдията брои до 3! Това е краят на мача!

Вероника и Ети победиха, но сега се гледат доста злобно на ринга. Ети дава знак, че тя ще е шампион, а Вероника само се изсмива надменно и слиза от ринга сама. Другата седмица ще е всеки за себе си. (Н: И пак ще гледам женски бой!) Ти го изкара като песен, бе!

***

Вратата на офиса на Шефката се отваря и вътре влиза Bulletproof.

-Искам NMP на турнира и ти ще ми го дадеш, сес?

-Инферно или NMP?
- пита тя.

-Хах, та те са един и същ човек. Давай ми мача и да се приключва. Не издържам вече.

-По-добре й отговори. - казва бавно NMP. Bullet се обръща и вижда как мениджъра му стои на един стол до вратата. -Мен ли искаш или Inferno?

-Искам Inferno. - казва тихо Bulletproof.

-Добре. - кима NMP. -Защото мисля въобще да не присъствам на FUW Ultimate. Пожелавам ти успех срещу него. - NMP става и излиза от офиса. Bullet се обръща към Шефката:

-Защо не ми каза, че е тук?

-Помислих, че го забеляза. Е, да те пиша срещу Инферно, така ли? - пита тя.

-Да. И имам едно допълнително условие. Ако победя искам да сваля маската му, за да разбера веднъж завинаги истината.

-Получаваш го. Ти срещу Инферно, който и да е той, на FUW Ultimate 2008 в Match for the mask.


Bullet се усмихва леко, след което поглежда към мястото, където до преди малко стоеше NMP, и излиза.

***

Силвия е зад кулисите с микрофон в ръка и лека рана след бруталния Lesbo Kick преди малко, а до нея са отборните шампиони Reaper & NojarA.

-Здравей, Спас! Здравей, Иван! Исках да поговоря с вас за предстоящия ви мач следващата седмица с Терзов и Накрен. Какви са очакванията ви?

-Да ги размажем. - казва НожарА. -Терзов и Накрен са двама пошли индивиди, занимаващи се с пошла музика. Те ще паднат в краката ни като всички други отбори в компанията.

-А защо толкова отбягвахте мач с тях? Някои хора си помислиха... колкото и да е смешно, че ви е страх от тях.

-Не... - казва Reaper и двамата се споглеждат притеснено. -Добре де, имаме малък проблем. Те двамата се занимават с правенето на хаус миксове... а ние... ние...

-Ние не издържаме психически на тази музика! - изръмжава огромния Ножар. -Тази монотоност, това постоянно набиване на едно и също кара мозъците ни да страдат. Хаусът, както и чалгата, са музики на масата. Ние не сме част от масата...

-И това, че се занимават с хаус сетове ви пречи да се биете с тях?
- пита леко недоверчиво Силвия.

-Не. Пречи ни факта, че когато чуем някоя от гадните им entrance песнички това ще ни разсее и по време на мача да направим някоя грешка.

-И да загубите.
- Накрен и Терзов са се появили зад шампионите с усмивки на лица. -Идеята да ни заключите в съблекалнята миналата седмица беше яка, но все пак си получихме мач за титлата, а?

-Получихте го, но няма да го спечелите.
- озъбва му се Reaper, вдига титлата пред лицето си, след което блъска Накрен с рамо и отива нанякъде. NojarA тръгва след него, а претендентите остават при Силвия усмихнати.

-Здравей, Атанас! Здравей, Георги! Нещо да кажете? - пита тя.

-Без коментар. - казва весело Терзов и те също се махат от мястото за интервюта.

***

"Готови ли сте за най-ултимативният дебют в историята на FUW? Готови или не Darth Rado идва и се готви да ви посече с меча си...". Поредното клипче за Дарт Радо свършва, а Дмитрий Ангелов е показан зад кулисите да наблюдава видеото с намръщено изражение.

***

Време е за главния ни мач тази вечер. Don Kur излиза на ринга под звуците на Ice Queen, а след него се появява и КоЦкаР. Двамата се гледат доста студено на ринга... El Matador започва и на рампата се появява и Бож, който изглежда доста озлобен. Видяхме какво стана в началото на шоуто, видяхме и какво стана с мача им за титлата с Биров - вече е No DQ мач, а това може да е предпоставка за кръв. Като заговорихме за шампиона ето го и него. Биров е на рампата и вдига титлата високо, докато Immortal бучи от тонколоните. Той се качва на ринга, дава титлата си на рефера и поглежда злобно към Бож. Ще бъде интересен мач...

Don Kurleone & KoЦкаР vs Boj & Birov

Мачът започват Биров и КоЦкаР. Двамата се хващат един за друг в средата на ринга, като КоЦкаР успява да прехвърли Биров през рамо и го рита в гърба. Злобна смяна с Дон Кур и той влиза на ринга. Биров е хванат с ключ на главата, но успява да повдигне Дон Кур и да го просне със суплекс. Шампионът успява да се добере до своя ъгъл, но не търси смяна. Когато се обръща обаче Бож се сменя с него и влиза на ринга. Биров се вбесява... и просва Бож в гръб, след което излиза извън въжетата! Бож лежи, а Дон Кур започва да го налага. Смяна и на ринга влиза КоЦкаР. Двамата си приготвят Бож за двоен суплекс, но той ги рита в коремите и им забива двойно DDT! Бож се изправя и отива в ъгъла си... хваща главата на Биров и го вкарва на ринга! Бож започна да бие Биров! Двамата започват да се въргалят из ринга и ударите прехвърчат и от двете страни. Дон Курлеоне и КоЦкаР гледат без да направят нищо... чакай! Дон Кур забива един ритник на КоЦкаР и те двамата също започват да се бият! Изпадат извън ринга и боят им се пренася зад кулисите! Съдията няма избор освен да прекрати мача.

На ринга шампионът прехвърля Бож над себе си и започва да го дебне за Копие... Бож се изправя, но успява да прескочи Биров и шампионът се забива в сглобката на въжетата. Двамата отново се засилват един към друг и се просват в центъра на ринга с едновременен clothesline. Биров се изправя на крака пръв, а Бож все още лежи. Шампионът излиза извън ринга и взима стол. Той ще продължи с атаката си! Биров се качва на ринга и вдига стола, но Бож скача на крака и опитва БОЦ! Шампионът обаче успява да се махне от ринга в последния момент. Бож го гледа с гняв в очите от ринга, а Биров се усмихва докато се оттегля по рампата със стол и титла в ръце. Бож обаче също се ухилва и дава знак, че той ще спечели колана следващата седмица. Дали това ще стане или Биров ще запази отново златото ще разберете само ако сте с нас на най-голямото ни PPV за 2008 - FUW Ultimate 2008! Следващата седмица, само тук. Приятна вечер!

2 коментара:

  1. Qko 6ou i tazi sedmica Bire.Bravo!4akam Ultimate 08 s netyrpenie!

    ОтговорИзтриване
  2. Изглежда само ти :) Споко, баце, ще има Ultimate 2008. Обаче като гледам ситуацията с интереса към FUW сигурно ще е последното шоу...

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...