ЧНГ

ЧНГ, пенсионериииии! Ring my bell... ring my bellSSSSS! И Енрике се надъхва яко като пее тази песен. Както и да е. Та... дойде 2009-а и голяма разлика в сравнение с 2008-а няма, но все пак честито. Дано сте прекарали добре на НГ, при мен беше стабилно забавно. Дотолкова, че да се надъхам и да обещая на Мирчев да напиша още едно последно... не, следпоследно издание на Хрониките :D Да, кефете се. Ще има. Едно ще е, но ще го има.

FUW изглежда ще живее и през тази година, но съм почти на 100% решен да има сериозна промяна в структурата и излизането му. Т.е. тази седмица шоу не чакайте :) До това доведоха малкото коментари... ноооо за това ще говоря в отделен пост тези дни. Просто исках да пиша, за да ви честитя. Мъка е. 'Айде, и със здраве да изкарате и 2009-а ;)

PS: Поздрав (специално за Дидко и баче Тони) с The Game feat. Ne-Yo - Camera Phone (dance)

1 коментар:

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нашият 24 май - камери, телевизия, интервю и... деца

Има голяма вероятност да запомня този 24 май, за разлика от много други преди него. Не за друго, ами защото с Темз почти не се спряхме, въп...