Препоръчани песни - Част 25

Всеки път казвам едно и също. Не виждам смисъл да го правя, но все пак: 5 обзели съзнанието ми песни, предоставени на вашето внимание. Линковете за някои песни са от data.bg, при други - 4storing. Да започваме:

Hoobastank - The Letter
-Уникална песен, подобно на долната. Качих я за тези, които не са теглили албума. Не харесвам Hoobstank като цяло, но тук всичко е на ниво - музика, текст, емоция. Поклон!
Гледай в YouTube
Изтегли от 4storing

Saliva - So Long
-Най-добрата песен от Cinco Diablo албума, а и по мое мнение една от най-добрите им песни ever. Ритъм, смисъл... поклон и за тях.
Видео за съжаление няма. Теглете я!
Изтегли от 4storing

Lostprophets - Cry me a river
-Това се нарежда в класацията за златни жица-кавъри на песни от други стилове. Въпреки че така и не харесах lostprophets не мога да не призная, че тук са се справили много добре.
Гледай в YouTube
Изтегли от 4storing

Lady Sovereign - Love me or hate me
-Радва с идиотизма си. Точка.
Гледай в YouTube
Изтегли от data.bg

Serj Tankian - Falling Stars
-Малко съм раздвоен. Силно начало, но когато след средата нещата се разбързат кефа ми отива по дяволите. И все пак песен на Серж. Трудно е да каже човек, че той е объркал нещо.
Гледай в YouTube
Изтегли от data.bg

1 коментар:

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...