FUW Dying Freedom NIGHT 1 (02.03.09)

Хайде пак на хоротоооооо! Вие сте с третия... не, четвъртия пореден event на FUW за 2009-а година. Отново този event ще бъде разделен на две, като вярвате или не присъствате на Night нумеро уно. Което би следвало да означава, чееее ще видим 3 мача днес и три мача утре. В момента в ушите ми бумти theme song-a на event-a (защо ли се учудвам) - Defy You на The Offspring. Това обаче не е най-важното. По-важното е вече на ринга...

Курдавее се е разположил там. Върху ринга е постлано родопско одеяло, сложено е едно диванче, а самия Курдав стои на един малък дървен стол, тип "взеха ме от кафе, затворило врати преди 20 години". Курди е с микрофон в ръка, какво ли има да каже.

-На миналия event на FUW, наречен St.Valentine's Day Massacre, аз загубих мач. Тъкмо бях набрал инерция след една победа над Поникс преди няколко седмици, когато Торо успя да ме спре и да убие желанието ми за кеч кариера. И тъй като аз не се предавам лесно, реших да стисна в тази тренирана с мастурбиране десница един микрофон и да се заема с нещо важно: поддържането на специална рубрика в FUW, носеща гръмкото име "На по курбаийка с Курдавее".

Смях в залата, двама старци получават инфаркт, дете се напикава. Аз поглеждам философски на нещата: виждал съм какво ли не в тази компания, така че и идеята на Курдавее ще преглътна. Той изглежда доста доволен от себе си до момента, в който в залата гръмва "Animal I have become". Зото пристига на ринга с озадачено изражение.

-Баче... Курдав... аз съм човекът с рубриката. "Dante's Circle" вече има няколко успешни издания зад гърба си... гърба ми... няма значение, и мисля, че моето шоу е предостатъчно на компанията.

-Ама ти си зает човек! - Курдавее го тупа с едната ръка по рамото, след което му стиска десницата. -Аз съм бизнесмен и като такъв реших, че след като ти имаш доста по-важни неща за вършене някой трябва да те замества. И добре, че излезе. Ти ми трябваше. Исках да поговоря в първото издание с човек, замесен в ситуацията около титлата на FUW. Тази вечер в четворен мач ти ще се биеш с Биров, Xtreme и BK, и ако победиш ще имаш шанса на следващия event да станеш шампион. Е, готов ли си?

Преди Зото да каже каквото и да било започва Immortal и Биров с бавна стъпка и намръщена физиономия слиза по рампата. Той се качва на ринга и взима микрофона на Курдавее.

-Няма значение дали си готов. - казва Биров на Зото. -Няма значение дали старото ми приятелче BK е готов. Няма значение дали педерастчето Xtreme е готов. Oт значение е само едно: дали аз съм готов да мина през вас като валяк през пресен цимент, след което най-накрая да си получа реванша срещу Бож и да си върна титлата. Това е важното.

-Важното е да млъкнеш. - това е BK! Toй идва през публиката. -Писна ми от самохвалковци. Тази вечер аз ще спечеля мача... - BK идва до ринга и започва да се качва. -...ще го спечеля, след това отново ще стана шампион и тогава ще се задълбоча в разследване на това кой се опита да ме убие преди няколко месеца... - BK е нападнат в гръб! Това е Xtreme! Той го просва по гръб, след което си го наглася и му забива ММVДБА! Биров обаче слиза от ринга... дебне Xtreme да се обърне и опитва Копие, но Xtreme го бута към металните стълби и Биров забива там главата си. Зото обаче просва Xtreme с микрофон в главата! Това е второ спречкване за тях след като в миналия FUW Xclusive се скараха в офиса на Шефката. За втори пореден път Зото взима предимството. С доста сериозно физиономия той тръгва по рампата, докато противниците му за тази вечер лежат на земята. Зото изкарва една "Морени МAX" и започва най-спокойно да гризе докато се прибира зад кулисите. На ринга Курдавее стои слисан. На лицето му грее усмивка... при такова добро начало за шоуто му как няма да е щастлив?

***

Зад кулисите сме, а Торо обяснява нещо на Йо и Файнъл. Борко и Никсън се приближават. Чакай малко... те не бяха ли уволнени?

-Торо... - казва Борко. -Трябва да говорим по мъжки.

-Слушам. - обръща се главатарят на dgd и скръства ръце.

-Пообмислихме правилата, които наложи за мача ни с Finally Real. Според нас с Никсън, а и според верния ни съветник карамусалски мавруд от 94-а, ти нямаш право да решаваш дали ако загубим даден мач ще бъдем уволнени. Това решава само Шефката.

-Точно така.
- чува се женски глас зад тях. Те се обръщат и виждат точно Шефката. -И аз реших. Вие сте уволнени. Точка. Yo и Файнъл пък утре, на втората вечер от този event, ще получат шанс за отборното злато.

-Ама... - обажда се Никсън, чиито почервенели бузи издават хобито му. -Не е честно. Искаме нов шанс да се докажем. Дори да е последен! Можем да ти докажем, че заслужаваме да останем в компанията!

-Ок, ок. - казва Шефката. -Тази вечер ще имате мач срещу избрани от мен противници. Ако загубите - отлитате, като всичкия алкохол, който сте скрили из гардеробчетата си остава за мен. Ако спечелите... - тя се замисля. -Не само ще останете на работа, но и утре вечер ще участвате в мача за титлата по двойки.

Finally Real се опитват да кажат нещо, но Торо слага ръце на устите им. Борко и Никсън кимат на Шефката и си тръгват, а тя намига на dgd и се насочва към офиса си.

***

Бруталния чалга ритъм на "Кой живее в гаража" сигнализира за появяването на КоЦкаР и Милето. Той е отново с черните си копринени дрешки с златен кант, а тя... тя е с доста масивна гръдна обиколка. Достатъчно описание. Wind of Hope пък подсказва пристигането на Дидо, отново облечен само с дънки и потник, но този път и със стол в ръце. Готов е за як бой. Дали ще бие или ще го бият е друг въпрос. Гонгът бие още с качването му на ринга, а КоЦкаР се нахвърля върху него!

No DQ Match: КоЦкаР vs Dido

Oт атаката Дидо изпуска стола и контролът в мача попада в ръцете на КоЦкаР. Той започва да рита поваления си противник, но Дидо го подсича с крак и двамата започват да се борят в средата на ринга. Дидо поема контрол, застава над КоЦкаР и започва да му забива юмруци в лицето. КоЦкаР е зашеметен, а Дидо скача за стола. Хваща го, вдига го... но Милето хваща стола зад гърба му и го дърпа. Тя държи стола в ръце и гледа Дидо озлобено. Той е поглежда за секунда, след което се опитва да вземе стола, но КоЦкаР го поваля в гръб. Започва да го налага, а Милето му хвърля стола. Удар в главата на Дидо! Следва опит за туш... едно, две, тр... не! Дидо се повдига. КоЦкаР изглежда недоволен. Той вика нещо на Милето и тя започва да се рови под ринга. Милето вади кендо-стик. Дървената тояга е подадена на КоЦкаР, а той започва да дебне изправящия се Дидо. Удар с кендо-стика в левия крак на Дидо. Още един! Дидо пада на колене от болка и се държи за крака. Отнася трети удар! КоЦкаР се радва на успеха си и започва да поклаща тяло в ритъма на някаква въображаема музика. Той взима стола в ръце, но Дидо успява да му скочи в гръб! Каква бързина! Дидо налага КоЦкаР по главата, а Милето се качва на въжетата. Дидо оставя КоЦкаР и тръгва към нея. Започват да се гонят извън ринга, но Милето се спъва в някакъв кабел! Тя е на пода, а Дидо взима друг стол в ръце. Погледът му ясно показва, че той мисли да я удари. КоЦкаР обаче се засилва към него през въжетата... но получава удар в черепа със стола! КоЦкаР увисва на въжетата в състояние на полу-безсъзнание, а от главата му започва да се стича кръв! Милето крещи. Дидо хвърля стола на ринга, вади една кофа за боклук изпод ринга и качва и нея там. Той хвърля един поглед на Милето и се връща на тепиха, където просва със суплекс КоЦкаР и опитва туш. 1, 2... не! КоЦкаР се повдига. Дидо взима кофата и я вдига над противника си, но КоЦкаР го рита в ранения ляв крак и Дидо изпуска оръжието. КоЦкаР моментално хваща кофата и я забива в главата на Дидо. КоЦкаР е на крака, опитва ДжиДжи-Биджи Slam, но Дидо се измъква... при падането на крака обаче левия му крак поддава и той прикляка. КоЦкаР го рита с коляно в лицето и взима стола. Удар в крака! Още няколко! Дидо крещи! КоЦкаР хвърля стола и заключва "Питона"! Раненият ляв глезен на Дидо е изкривен под невероятен ъгъл! Той се опитва да се добере до най-близките въжета, но Милето ги издърпва навън! Дидо не издържа и се предава! КоЦкаР победи.

Милето помага на победителя да слезе от ринга. Той е с доста злокобна усмивка на лице, въпреки стичащата се оттам кръв. Двамата с Милето се прибират зад кулисите, а Дидо гледа озлобено и се държи за наранения глезен.

***

Биров обикаля нервно из съблекалнята на Birov's Bitches Coalition, a Нели върви след него и се опитва да му сложи компрес с лед на главата.

-Мише, спри да обикаляш!

-Няма!
- изсъсква той. -Ще ги смажа! Ще ги изкормя! Нещастници! И тримата!

-Ъъъъ, колега, това е хубаво, но какво ще кажеш да поговорим за мача на Вероника утре вечер.
- обажда се Ети. -Не трябва ли да й помогнем?

-Няма да й помагаме!
- изрещява Биров. -Тя се забърка в това, тя да се оправя. Като толкова иска да спи с Доби да се опита. Важните неща са две: аз да победя тази вечер и утре да разберем кое момиче ще спечели мач за титлата на Нели.

-Точно така, мишане. Сега спри да обикаляш, седни и ме остави да сложа този компрес на главата ти!

-Няма! Бесен съм! Пие ми се! Искам титла!
- Биров излиза от съблекалнята, а Нели хвърля компреса и поглежда Ети.

-Защо ли се занимавам... Да имаш някоя книжка за четене?

-Сори, само учебници по биология ми се намират. - казва Ети.

-Деба...

***

RCPRC са вече на ринга и разгряват. Не, не тренират. Надигат две пластмасови шишета, които незнайно защо са пълни с тъмночервена течност. А на шишетата пише "минерална вода Горна Баня". Не се връзва... както и да е. Те очакват противниците си. Много зависи от този мач... Ооооо не! Toва е Did My Time на КоРн! Reaper се появява на рампата, а НожарА крачи плътно след него. Те двамата ще са противници на Борко и Никсън. Ужас...

RCPRC (Borko & Niksan) vs NojarA & Reaper

Борко и НожарА ще започнат мача. Борко напада надъхано, но е повален с брутален ритник в лицето. Никсън забравя за всякакви правила и се хвърля да помогне на партньора си, но НожарА го вдига във въздуха и го хвърля към Reaper, който през въжетата го посреща с глава в стомаха! Reaper си изтегля Никсън извън ринга и го забива в металните стъпала! Борко е отново на крака и започва да нанася удари в тялото на НожарА. Не за дълго. Той го хваща за врата и го прехвърля над себе си, след което забива мощен ритник в гръбнака на Борко! Той изкрещява... търси смяна, но Никсън все още се влачи към ъгъла си. НожарА обаче се сменя с Reaper, който веднага забива рамо в наранения гръб на Борко. Наглася си го, вдига го над главата си и го забива в ринга с Brainbuster (който не знае какво е: абе... боли! Това е основното). Опит за туш... 1, 2... не! Reaper се вдигна и умишлено спря туша! Това е гавра. Той се усмихва леко... но Никсън влиза на ринга и забива ритник в тила му! НожарА се опитва да мине над въжетата, но Никсън рита и него, и НожарА пада извън ринга! Никсън се обръща и отново се засилва към Reaper, но е посрещнат с Копие в корема! Reaper се е озлобил, но Борко го преобръща в опит за туш... 1, 2... Reaper се повдига. Борко обаче се опитва да продължи с атаката и започва да забива колена в главата на Reaper. Toй обаче го изтласква до своя ъгъл. Там е НожарА, който забива удар през гърдите на Борко и се сменя с НожарА. Влиза на ринга, рита младия алкохолик в корема и го просва с невероятно болезнена бомба! Jacknife Powerbomb... такъв... да. Опит за туш, но Никсън го прекъсва. Reaper вече е раздразнен и просва Никсън с ритник в гърдите. НожарА пък се качва на въжетата и се стоварва с цялата си тежест върху Борко. Пак опит за туш... 1, 2, 3! Край... Борко и Никсън загубиха кариерите си.

НожарА и Reaper слизат от ринга и се прибират зад кулисите с раздразнени физиономии. Бившите шампиони по двойки показаха невероятно преимущество в този мач, а Борко и Никсън... е, за съжаление Борко и Никсън вече със сигурност не са част от компанията.

***

Силвия е до Зото, а "Гошо" се опитва да оправи фокуса на камерата. Едва след като репортерката ни го сритва той се справя с тази задача и вече интервюто може да започне. Зото се е загледал замечтано в далечината и гордо е изпъчил гърди. Зърната му прозират през тениската, но това не впечатлява Силвия.

-Здравей, Тошо! - започва тя. -Важния въпрос, който ще получиш за втори път: готов ли си за мача тази вечер?

-Винаги съм бил готов! Крайно време е да получа нов шанс за титлата. Не съм се бил за нея от 4 месеца. Сега отивам да се наблъскам с шоколад и победата ми е сигурна.
- той млъква, когато някой го потупва по рамото. Зото се обръща рязко и вижда усмихнатото лице на BK.

-Taзи вечер... - казва той. -...искам да дадеш всичко от себе си. Защото аз ще го направя. Биров ще го направи, Xtreme също. И ако искаш да победиш и да получиш шанс за титлата наистина ще трябва да си съдереш задника. Готов ли си за това?

-I was born ready, motherfucker! - изцепва сериозно Зото, след което се усмихва на BK, намига му (приятелски, не педалски) и изчезва нанякъде. BK също се усмихва, а Силвия се приближава до него.

-Здравей, Красимир! Имаш ли някакъв коментар?

-Да. Трябва ти нов оператор.
- BK се засмива, показва среден пръст на "Гошо" и си тръгва, а Силвия поглежда към камерата.

-Виждаш ли? А ти си мислеше, че ти се подигравам.

***

НикитУ ЛазарУв здраво е стиснал микрофона и озлобено гледа към събеседника си на мястото за интервюта. Това е не някой друг, а Xtreme.

-Добре, знам, че не ме харесваш. Нужно ли е да го показваш така, мама му деба? - пита той.

-Следващия път като спечеля от Еврофутбол ще дам парите на няколко черни братя да те наритат, руса ку...

-А, не, не! Без да се обиждаме
. - спира го Xtreme. -Питай ме каквото трябва да ме питаш, защото трябва да отида на ринга.

-Абе няма да те питам нищо, ставай се махай! Никой не го интересува нищо за теб!
- започва да крещи НикитУ и стреснатия Xtreme си слага розовите очила, оправя набързо палтото си и тръгва към ринга.

РЕКЛАМА
Вие сте млад мъж с хомосексуална ориентация и търсите поле за изява? Българския конкурс за Евровизия е мястото за вас! Изисквания: да можете да (горе-долу, криво-ляво) пеете и да полапате малко патъри. 2009-а донесе щастие на К.Ав., догодина може би е ваш ред. Не пропускайте тази възможност!
КРАЙ НА РЕКЛАМАТА

Oу, оу, оу... време е за главния мач на първата вечер на FUW Dying Freedom. Както вече разбрахте става дума за четворен мач, победителя от който ще получи шанс за титлата на FUW на следващия ни event. Чакай... започва... "Св.Георги" на Каналето. Това е шампионът Бож! Бож е с нова музика и върви внимателно край ринга, усмихвайки се на феновете наоколо. Той идва при мен, подава ми ръка за здрависване... и си я дърпа обратно. Смее се... шибаняк. Както и да е. Той е шампионът и изглежда иска да наблюдава мача, който ще определи следващия претендент. Immortal започва и Биров за малко да разбие един от мониторите на сцената с истеричното си появяване. Той дърпа мократа си коса, а брадата му мутра е озъбена. С психясал поглед той се качва на ринга и посочва първо Бож, после себе си, а от покрай ринга шампиона му се усмихва невинно. Burn Burn е втората песен, която чуваме и BK идва на ринга. Изглежда по-концентриран отвсякога. Stronger дава знак за идването на Xtreme, който захвърля палтото си още на рампата и се качва на ринга. Оглежда внимателно противниците си и им тегли по една майна, но тя е заглушена от Animal I have become и Зото щурмува ринга! Съдията веднага дава начало на мача.

Fatal 4 Way No1 Contender's Match: Birov vs BK vs Xtreme vs ZoTTo
Още с влизането си на ринга Зото е нападнат от Xtreme и Биров, които с двоен clothesline го изхвърлят отново навън. BK им се нахвърля в гръб и започва да ги налага. Биров е повален след няколко удара в лицето, същото се случва и с Xtreme. Двамата обаче съумяват да осъзнаят къде се намират и задружно започват да бият The Underclass Hero. Двоен суплекс за него. Биров вижда, че Зото се опитва да се изправи и скача през въжетата, поваляйки го на пода. На ринга Xtreme си наглася BK за MMVДБА, но той го прехвърля над главата си, след което забожда ужасен ритник в гърба му! Опит за туш... 1, 2... Xtreme се повдига. Извън ринга Биров и Зото си разменят удари, като първия надделява, засилва Зото и го блъска в металните стъпала. На ринга BK дебне Xtreme, но Биров хваща главата му и я забива в ринга! (Bulldog) Следва опит за туш, но Xtreme скача върху Биров и прекъсва туша. Двамата се изправят. Изглежда краткия им съюз беше дотук. Биров напада пръв, но Xtreme блокира ударите му и го рита в корема. Засилва го към въжетата, след което го повдига и с мощен spinebuster забива гръбнака му в ринга. Опит за туш, но Биров се повдига. Xtreme се опитва да го изправи, но BK е станал на крака и блъска през въжетата! Псуващия перушан изпада извън ринга, а BK е уловен от Биров в люлка! Имаме опит за туш... 1, 2... не, BK се повдига. Той моментално става на крака и започва да налага Биров, но чакай... Зото се връща на ринга, обръща BK и започва да забива удари в лицето му! Удар, след удар, след удар! BK е зашеметен, а след серията от удари дори пада по гръб. Зото се засилва и рита с коляно Биров, след което застава над BK. Дава знак! Време е за Лакътя на шоколада! Зото се засилва първо от едните въжета, после и от другите, след което забива лакът в гърдите на поваления BK. Опитва туш... но Xtreme се намесва! Той също се е върнал на ринга и сега засипва Зото с удари. Засилва го към въжетата и опитва clothesline, но Зото минава под ръката му. От другата страна обаче дебне Биров, който забива Копие на Зото! Опит за туш! 1, 2... Xtreme отново спасява мача! Сега той налага Биров. Затиска го в единия ъгъл, качва се на въжетата и започва да стоварва юмруци в лицето на роденият да бъде бог, но той подсича краката му и лицето на Xtreme се сблъсква с металния кол в ъгъла. Биров се възползва от ситуацията, засилва се, скача, след което падайки по гръб забива коляното си в лицето на Xtreme! Toва беше ASB (Codebreaker с едно коляно)! Oпит за туш, но BK прекъсва броенето! Той изправя Биров и отново двамата започват да си разменят удари. Биров е засилен към въжетата, но използва инерцията, за да опита Копие... не! BK го прескача и Биров се обесва на второто въже. Той се обръща, получава ритник в корема и PunX_n0t_DeaD. BK се изправя, но Зото го издебва и го просва с Chocolate Spinebuster върху Биров! Роденият да бъде бог се превива и изпада извън ринга, а The Underclass Hero е аут! Зото опитва туш... но Xtreme го хваща за косата и го изхвърля през въжетата! Xtreme ляга върху BK за туш и си качва краката върху въжетата за допълнителна тежест. Това не е честно. 1...2...3! Xtreme спечели мача!

Не, това наистина не е честно! Бож става от коментаторската маса и крещи по съдията, а Xtreme се влачи по рампата, смеейки се. Той вдига победоносно ръце и показва средняци на публиката. Каква измама! Не беше честно! Чакай! Бож тича към Xtreme и го поваля с clothesline на рампата. Xtreme се изправя на крака възможно най-бързо... и получава БОЦ в зъбите, а разгневения от случилото се на ринга шампион го гледа презрително. Чака ни брутален мач, когато тези двамата се изправят един срещу друг! Утре вечер обаче ни чака втората нощ на сегашния event. Kaкво ще видите (прочетете де)? Finally Real vs Terzov & Nakren за отборното злато, мач, който ще определи претендентката за Bra Championship-a и естествено мач със стълби: Асото срещу Вероника и победителят получава една нощ с Доби Т. Утре, народе, утре!

9 коментара:

 1. ХиХ не бях сигурна,ама сега се убедих-ама ти и хватките сам си измисляш!Браво!(малко позакъсняла реакция)
  Тоя Xtreme...какво му има толкова на момчето,че го недолюбвате толкова-всичко го мразят(или поне така чета...)

  ОтговорИзтриване
 2. Страшно добър ивент ! Адски много ме изненада, след като даде втори шанс на Борко и Никсън, а те пък и загубиха ... доста странно.

  Ще се бием за таг титлите, интересно, но няма да си давам празни надежди. Почти сигурно падаме.

  Последния мач беше изпълнен с яка драма, но, ако може, пиши отброяванията с думи, защото ми се набиват яко на очи и си спойлвам мачовете.

  А да, направил си грешка, написал си Fatal 3 Way. ;)

  Всичко останало беше на обичайното ниво.

  YTR.

  ОтговорИзтриване
 3. @Charlotte: Не мразим Xtreme. Той е съкровище :P

  @YTR: Мерси за поправката и за съвета за отброяванията :) За вашия мач няма да говоря по разбираеми причини.

  ОтговорИзтриване
 4. Dobre se e polu4ilo,haresa mi!Pozdravleniq Bire ...otnovo...A i mersi za pozdrava ;)

  ОтговорИзтриване
 5. Честно казано дори и аз очаквах да загубим мача си,но явно си решил друго,което е добре тъй като има изненади.За шоуто какво да кажа освен че беше супер интересно и зарибяващо и ще чакаме утре втората вечер.Поздравления на печелившите,а на загубилите не се отчайвайте :)


  Reaper

  ОтговорИзтриване
 6. Аз пък не се съмнявах в победата.Всичко е корупция ;) Колегата позволява да зобам анаболи преди мачовете :)))))) ХХХ ;) Майтапа на страна(анаболите са отживелица ;)) много добър event колега,както винаги имаме на лице всичко-драма,забава,екшън,отчаяние,кофти пичове които печелят добри момчета които биват заличени.Обичам сценария Happily (N)Ever After! ;)

  ОтговорИзтриване
 7. event-a кърти гъз отсякъде !!11 очакфаме фтора част
  дай да съм рекламно лице... или сички да сме рекламни лица(ебати комерса) да има повече реклами ^_^

  P.S. тряа да ми смениш снимкътъ

  ОтговорИзтриване
 8. Радвам се, че и на вас се е харесало :P Пачо, колега, не очаквайте разни неща :D Идеята е да има изненади.

  @tosho: идеята е добра. Ще помисля по въпроса за реклами с вас. Засега обаче по една на всяка нощ :P

  ОтговорИзтриване
 9. Yeaahhhh мн як еven размазах се :D Бире пие ли ти се? Спокс след като отпаднаха Борката и Никсан пиене bow нали остава за мен се пак ще го поделя с теб разбира се (happy) (party) Рекламата беше мн на място :D Кво друго да кажа, чакам с нетърпение утре иииии мн се радвам, че Анто ще играе за титлата :)) И Наздраве :D ShefkaTa

  ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...