FUW Dying Freedom NIGHT 2 (03.03.09)

Добър вечер, чеда мои. Вие сте с втората нощ на FUW Dying Freedom, а ние сме готови за шоуто, което ни чака тази вечер. Още в самото начало камерите ни прехвърлят зад кулисите, където Gopero's Cam наблюдава разговор между Доби Т и Асото. Доби изглежда разстроена, а Асото се опитва да я успокои. До тях приближава Терзов... той ги пита нещо, но не можем да разберем какво. Отборният шампион забеляза Гоперо и тръгва към него. Не го бий! А не... няма да го бие.

-Виждал ли си Накрен? - пита Терзов, а камерата на Гоперо се поклаща в знак на отрицание. -Ще го убия! Къде се е запилял? - изсъсква Терзов разочаровано и излиза от кадър. Kамерата хваща Доби Т как се качва в някакво такси и потегля нанякъде, докато Асото гледа тъжно. Колко мило! Най-вероятно тя отива в хотела, където ще бъде заключена до края на event-a. Чака ни изродска нощ!

***

Отново камерите са фокусирани на ринга. Шефката е вече там.

-Снощи се случи нещо, от което не съм особено доволна. Става дума за края на четворния мач на претендентите за титлата на FUW. За това обаче ще говоря на следващия event, когато ще е самия мач за титлата. Сега обаче отново ще имаме мач за претендентско място. По план тази вечер една срещу друга трябваше да се изправят само две момичета, но имайки предвид, че имаме две новоподписани... ъм... кечистки, а и доста други талантливи момичета реших да направим нещо ново. Мач от 6 момичета и то със специални правила: победителка е тази, която остане облечена. Точно така, за да елиминираш някоя от противничките си трябва да я съблечеш докато не остане само по бельо. Съблечените момичета напускат ринга, останалите остават там докато само една бъде определена за победителка. Приятно прекарване със следващия ни мач, чекиджии! Аз отивам да смуча бирички!

Шефката се скрива зад кулисите, след това... брутално съобщение! Мамка му, да! Да! Дааа! Ето я и първата участничка: под звуците на Muse - Supermassive Black Hole излиза Dr.Eti. Тя се качва на ринга и се усмихва леко. Изглежда има шанс скоро да видим две момичета от BBC една срещу друга. След нея започва непозната музика... В слушалката на ухото ми крещят, че това Love like winter на AFI, а момичето е дебютиращата Winter! Tя внимателно сваля гривните с шипове и връзва дългата си руса коса, докато Ети я гледа пренебрежително и си оправя сутиена (не е лесно, никак не е лесно). Под звуците на песента с дългото име излиза и Силвия. "Гошо" е зад нея с камерата, но тя му дава микрофона си и му изкрещява да се прибере зад кулисите. Веднага след нея... виждаме Милето?!? Не знаех, че има намерение да се бие. Както и да е. Тя се качва на ринга, а другите я гледат изпитателно. Още една нова мелодия. се чува в залата, а на рампата с доста съсредоточен поглед се появява Джери. Тя леко развява коса и се качва на ринга, а Ice Queen ми подсказва, че и Клео ще се присъедини към останалите. Тя буквално дотичва до ринга и мелето започва! ДАААА!

6-way Bra and Panties Match: Dr.Eti vs Winter vs Silvia vs Mileto vs Jerry vs Kleo
Не знам Клео защо бързаше толкова. Останалите пет я хващат моментално с влизането и на ринга и буквално започват да разкъсват дрехите й. Ето... няма блузка, странната вариация на къси панталони също си отиде и Клео е елиминирана. Тя прикрива тялото си с ръце и бърза да се прибере зад кулисите. Докато другите се радват на успеха си Джери забива Cutter на Уинтър и я тя изпада извън ринга. Милето, Силвия и Ети обаче чакат само това и се нахвърлят върху новобранката. Джери е уловена за косата и получава ритник в корема от Милето, а Ети разкъсва потника й. Сутиен - на линия. Силвия вдига Джери... каква сила! Следва брутално F-5, което направо разбива Джери. Трите момиче се нахвърлят отгоре й като хиени и с доста злоба успяват да смъкнат панталона, който носи. Джери също е елиминирана и пада извън ринга, а един от нашите съдии с удоволствие ще я придружи зад кулисите. Милето се смее, а Силвия и Ети си хвърлят един заговорнически поглед и я нападат в гръб. Тя обаче не се дава! Хваща главата на Ети... и започва да я души с гърдите си! Силвия се опитва да я спре, но получава един мощен шамар, след което е повалена с clothesline. Ети обаче се възползва от разсейването и разкъсва блузата, която Милето носи... Мили боже! Така де... както и да е. Милето остава само с дънки. Тя обаче е бясна. Обръща се и поваля Ети. Започва да смъква нейните дънки и успява. Боксерки - на линия! Ети се бори с всички сили и успява да избута Милето назад, където Силвия я просва с едно коляно в лицето! Силвия и Ети се нахвърлят върху Милето и смъкват дрехите й. И тя е елиминирана. Ети не губи време... и смъква панталонът на Силвия! Дърпа го и Силвия пада по лице. Остана една блуза, която набързо си отива. Ети елиминира и Силвия, а тя я гледа с невероятно омраза в очите. Изправя се... а Уинтър в гръб разкъсва блузата на Ети! Да! Така де... Ети е елиминирана! Силвия се ухилва и се прибира зад кулисите. Уинтър така и не взе участие след Cutter-a от Джери, но точно в края нанесе своя удар.

Сега изглежда доволна от победата си, а Ети се държи за главата. Новата претендентка е ясна! Дебютиращата Уинтър победи в този уникален мач и сега има правото да се изправи срещу Нели за титлата. Чакай... Уинтър се оттегля по рампата с лице към ринга и не вижда как зад нея се появява шампионката. Нели я поваля с удар в гръб! Започва да я рита докато е на пода и вика Ети на помощ. Тя слиза от ринга... и подминава Нели и Уинтър, поклащайки сърдито глава. Нели я поглежда изненадано, след което вдига рамене и рита Уинтър още веднъж. Брутална проява от страна на шампионката.

***

Teрзов отново е показан зад кулисите, разпитвайки хора за Накрен. Изведнъж се натъква на Торо и Finally Real. dgd оглеждат отборния шампион и опитват да подадат ръце за поздрав, но Торо ги спира.

-Не, кафеняци. Няма да го поздравявате. Тази вечер той е ваш враг. И аз ще ви помогна да го победите.

-Ъъъ... не мисля, че е добра идея да се месиш. - казва Yo. -Те са като шницел без Ш. Ще се справим с тях и сами.

-Да, аз си нося фотоапарата. - ухилва се Файнъл и показва малката джаджа.

-Скрий го, за да не ти го навра в задника! - озъбва се Торо, раздразнен от неподчинението им, след което поглежда злобно Терзов и го подминава. Finally Real тръгват след него. Терзов само ги оглежда съсредоточено, когато е него се блъска Накрен, бършещ носа си.

-Къде беше? - пита Терзов строго.

-Аз... аз... аз... - опитва се да започне Накрен. -Аз бях в Рая.

-Бил си в Рая? - гледа го с отчаян поглед Терзов. -Бил си в Рая? Като те ударя веднъж наистина ще те пратя в Рая! Да вървим да се подготвим, проклетия мач за титлите е след малко.

-Виждам... лодка с танцуващи мексиканци на нея. Весели са, мамка им! - ухилва се Накрен, а вече ядосания Терзов го хваща за яката и го замъква нанякъде.

***

Oтново виждаме вътрешноста на залата. Never Scared започва и Bulletproof с бавна крачка се задава към ринга. Той се качва там и иска микрофон, като с едната ръка нервно гали обръсната си глава.

-Пекаж... много пакости направи ти, полска мишко, в последните месеци. Едва не ме скара с NMP, провали много мои мачове, довлече ми Инсейн на главата. Време е нещата да се попроменят малко, сес? Време е ти и аз да приключим веднъж завинаги. Знаеш ли... има един тип кеч мач, който незнайно защо ми се е набил в главата в последно време. Нарича се Инферно мач. Точно така, Инферно. Около ринга, точно извън въжетата, има пламъци и единствения начин да победиш е да запалиш опонента си. И точно за такъв мач те предизвиквам. Ти и аз, 1 на 1, обградени от пламъци. Време е да приключа с теб веднъж и завинаги, интригантски палавнико. Остава ти да кажеш дали си навит. Е... поШваме ли?

Bullet хвърля микрофона и с още по-сериозно изражение слиза от ринга. Солидно представяне и от негова страна.

РЕКЛАМА
Езикова гимназия "Бертолт Брехт", гр.Пазарджик, обявява откриването на нова паралелка за учебната 2009/2010 година. В новообразуваната паралелка ще се изучава разговорен френски език с множество упражнения и практическа работа. Не е нужно кандидатстване с изпити по БЕЛ и математика. Желаещите да се запишат 14 годишни трябва да отговарят на някои изисквания. Момичета: тъпи, по-възможност руси с гадни прически, дебели, слаби, с хубави тела - без значение, тъпи, с курвенски наклоности и дълбоко гърло. Момчета: педерастки вид, притежание на няколко розови блузки, емо бретон или селска прическа и естествено: дълбоко гърло. Заповядайте при нас!
КРАЙ НА РЕКЛАМАТА

"Evolution is a mistery"... Finally Real се появяват на рампата с лъскавите си екипи на светкавици и се качват на ринга. Торо не е с тях. Двамата започват да разгравят, а It's me bitchezzz е знак, че шампионите ще се появят всеки момент. Ето ги и тях! Терзов и Накрен се насочват към ринга, гордо вдигнали поясите си. Те ги предават на съдията и гонга е ударен. Време е за мач!

FUW Tag Team Championship: Finally Real (Yo The Real & Final) vs Terzov & Nakren (c)
Йо и Терзов започват мача. Първият се опитва да действа технично, но силата на Терзов си казва думата и Йо е затиснат в ъгъла на шампионите. Получава няколко удара в стомаха, а Терзов търси смяна. Накрен обаче гледа към тавана, а една лига бавно се спуска от отворената му уста към пода. Терзов решава, че няма смисъл и хвърля Йо в центъра на ринга, след което забива ритник в гърба му. Опитва туш... едно... две... Йо съумява да се повдигне. Терзов го вдига на крака, но Йо забива лакът в лицето му, последван от ъпъркът и ритник в лявото коляно. Това забява шампиона и Йо се сменя с Final. Той веднага скача на въжета, скача назад и поваля Терзов с Whisper of the wind. Опитва туш, но DJ-ят се повдига. Final го чака да се изправи и му забива и едно ДДТ, но Терзов отново се повдига. Смяна и на ринга отново е Йо, който забива коляното си в лицето на шампиона. Хваща го в headlock, но Терзов с мъка успява да се изправи и със суплекс се измъква от хватката. Терзов е на крака, добира се до ъгъла... и забива шамар на Накрен! Имаме смяна. Накрен не знае къде е и Йо му забива два ритника през въжетата, след което го вкарва на ринга. Dropkick в лицето и опит за туш, но Накрен се повдига. Смяна с Файнъл, който вече е на въжетата. Скача оттам и забива лакът в сърцето на Накрен. Едно, две... не! Терзов прекъсва броенето. Той започва да налага Файнъл, но Йо влиза на ринга и стават двама на един. Чакай! Накрен е на крака. Той бърше лигата си, засилва се към тримата и сплесква както партньора си, така и Finally Real. Булдог от страна на Накрен размазва лицето на Файнъл. Йо е на крака, но Накрен го преобръща с люлка. Съдията брои, но Йо се повдига. Торо се задава по рампата! Изглежда притеснен... Качва се на въжетата и се опитва да хване Терзов, но той го удря в лицето, след което блъска Финиш в него! Торо пада извън ринга. Съдията гледа как Йо и Накрен си разменят удари, а Торо се връща на ринга. Терзов тъкмо изправя Файнъл, когато Торо се опитва да го удари... Шампионът прикляка и Торо просва Файнъл! Терзов рита Торо в лицето и отново го изхвърля извън ринга. Накрен тръгва към него... Терзов се опитва да го спре, но Накрен не спира, излиза отвън и започва да крещи по проснатия Торо. На ринга Терзов си наглася Йо за The Last Set, когато Файнъл го удря в корема. Йо забива Hurracarana, след което Finally Real издебват Терзов... Файнъл го вдига с мъки, а Йо хваща главата му и забиват Snapshot! Имаме опит за туш... и Finally Real печелят титлите!

Йо и Файнъл слизат от ринга и грабват поясите от ръцете на съдията! Двамата падат на колене и започват да целуват титлите. Торо идва до тях и започва да ги тупа по гърбовете, а те само го избутват встрани и тръгват по рампата. Това не му хареса... На тях обаче не им пука. Finally Real вдигат високо титлите, които току що спечелиха, а Накрен на ринга проверява състоянието на Терзов. Изглежда доста объркан...

***

Aсото е зад кулисите и говори с AVP, когато Дарт Радо се появява (от тъмното) и напада Валето и Поникс. Асото скача на помощ и започва да налага Тъмния лорд. Те са трима срещу един, но Радо пак съумява да надделее!

-Отивай към ринга! - изкрещява Валето на Асото. -Ние ще се погрижим за него.

Асото тръгва към ринга, а партньорите му продължават да си разменят удари с Дарт Радо. Докъде ще доведе това?

***

Другарят Ангелов е показан зад кулисите с микрофон в ръка и тъжно изражение. Облечен е с дебело зимно яке и хипер, ама хипер смешна шапка. Хаха... кажете му я да свали бе! А не, той ще говори.

-Другари и другарки, гринговци и гринговки.... за мое най-голямо съжаление се налага да си взема отпуск от FUW. Бях повикан в Русия, от КГБ, за опреснителен курс, който да затвърди моите умения в свободната борба, кикбокса и самбото. Това обаче е строго поверително и аз не мога да ви го кажа. Така че ако някой ваш познат се поинтересува - отишъл съм на почивка. Ще се видим... неизвестно кога. Благодаря.

С мрачно изражение Ангелов дава микрофона на невидимия оператор и излиза от кадър.

***

Време е за главния ни мач! Асото излиза под звуците на Shapeshifter. Той леко подтичва към ринга след случилото се зад кулисите с AVP и Дарт Радо. Тузи не изглежда така весел както обикновено. А ето я и неговата противничка! Менсън може и да е прав... This is the new shit звучи из залата, а с уверена крачка Вероника се насочва към ринга. След като музиката спира на титантрона се показва мутрата на НикитУ ЛазарУв, който стои пред някаква врата.

-Дами и господа, вече съм в хотел "Тракия". В стаята зад мен е заключена Доби Т, която доброволно се нави на този мач, само и само, за да приключи тази история. Ключът за вратата виси над ринга... - камерите в залата показват висящия на въже ключ, люлеещ се на около 6 метра над ринга. -Който се добере до него пръв ще може след мача да дойде тук, да отключи тази врата и ... да, да прави каквото си поиска. Успех и на Асото, и на Вероника!

Излъчването от хотела прекъсва, а двамата противници впиват погледи един в друг. Съдията дава начало на мача. Край ринга виждаме наредени няколко стълби, а напрежението на ринга се усеща и при мен. Предстои ни сериозен мач!

Ladder Match for one night with Dobby T: Asoto vs Veronika

Вероника се доближава до Асото, усмихва се самодоволно и просъсква нещо в ухото му. Той я гледа все така изпод вежди... когато забива брутален удар в лицето й! Вероника е на колене, а Асото я хваща за дрехите и я изхвърля извън ринга. Той също излиза там, но за да вземе стълба. Качва я на ринга и се опитва да го разпъне, но Вероника също качва стълба на ринга и забива единия й край в гърба на Асото! Той пада и започва да се пребива, а тя вдига стъблата и я просва върху него! Каква сила! Вероника наглася другата стълба и започва да се катери, но Асото успява да я хване за единия крак и да я дръпне оттам. Вероника обаче пада на крака и започва да го удря в лицето. Затиска го в единия ъгъл и го засилва към отсрещния, но той се покатерва по него, прави задно салто и я поваля с тяло! Той моментално взима стълбата, която Вероника хвърли върху него, вдига я на рамо и започва да дебне... Вероника се изправя на крака и стълбата се забива в главата й, изхвърляйки я от ринга. Асото хвърля втората стълба навън и започва да се катери по тази, която е разпъната. Мачът е негов! Чакай! Лампите загаснаха! Какво по дяво... Отново имаме светлина, а Дарт Радо се е появил на ринга. Той е от другата страна на стълбата, хваща Асото за врата и с Задушаващо тръшване го просва на ринга! Дарт Радо застава над поваления free-runner, a по рампата тича Валето. Веждата му е разбита, най-вероятно от боя с Тъмния лорд преди малко. Сега двамата отново се вкопчват един в друг в средата на ринга. Поникс също идва на помощ, накуцвайки. Най-вероятно Радо е успял да забави и двамата преди да се появи тук. Сега обаче те поемат контрола и повалят маскирания кечист. Поникс качва нова стълба на ринга и я използва като оръжие срещу Дарт Радо. Той започва да се превива и двамата го изхвърлят извън ринга. Слагат го на моята коментаторска маса... стига бе, оставете ми масата на мира! Принуден съм да се отдръпна. Разпъват нови две стълби до масата и се качват на тях... Поникс и Валето скачат от върховете и се просват върху Дарт Радо! Тримата са неподвижни! На ринга Вероника се катери по стълбата! Кога се е съвзела? Тя почти достигна ключа! Асото се изправя в ъгъла, вижда я и моментално скача на третото въже, а оттам към стълбата! С два скока Асото е на върха на стълбата и с Вероника си разменят удари там. Стълбата започва да се люлее, пада и двамат се обесват на въжетата! Уникален мач! Нужно им е известно време да се съвземат, но те успяват и започват да изправят две различни стълби. С мъки се катерят по тях, като се опитват да бутнат противниковата. На върха са и вече се пресягат... Чакай! Асото бърка в блузата на Вероника! Той и разкопчава сутиена! Тя изпищява и пуска ключа, който почти е откачила! Асото рита стълбата й и Вероника пада извън ринга! Асото се пресяга и сваля ключа! Гонгът бие, а победителят е ясен.

Асото скача от стълбата с ключа в ръце. Съдията вдига ръката му, след което той слиза от ринга. Валето и Поникс успяват да долазят при него и го потупват за успеха, а той целува ключа и се затичва зад кулисите. Дарт Радо все още лежи в отломките на моята маса, а Вероника се опитва да се изправи след падането от стълбата. Изглежда разочарована, а и се държи за крака. Може би се е контузила? Виждаме картина от паркинга. Асото стига до някакво такси и скача вътре.

-Карай към "Тракия", баче! Бързо! - таксито потегля. Изумително. Просто изумително. Благодаря, че бяхте с нас и в този event...

***

Чакайте! Kамерите ни показват офиса на Шефката, където тя надига една бутилка с бира, гледа случващото се на ринга и си говори сама.

-Добро шоу се получи тези два дни. Ще има хубави рейтинги. Но ще ги вдигнем повече. Дано идеята проработи... скоро... Elimination Chamber...

7 коментара:

 1. Ффф Слава богу!Радвам се,че Асото спечели!Толкова хубава двойка са с Доби!
  Иначе си страшен...хаха представям си как момчетата си представят женския мач....

  ОтговорИзтриване
 2. Ma4yt na momi4etata e velik (nujdae6e se ot malko snimki, no i vyobrajenieto mi pomogna sy6to ;) )
  I ostanalite ma4ove bqha strahotni (thumbsup)

  ОтговорИзтриване
 3. Хах...Браво, Бирей, браво, боже изкъртва бара...отново !!! Нямам забележки, освен, че май малко по-цветно трябваше да опишеш боя със събличането и може би трябваше да включиш някой, който да пръска с вода или знам ли нещо от сорта (нещо мръснишко хахах) :D но нищо и така е екстра :P

  ОтговорИзтриване
 4. @Charlotte, мисля, че със следващия коментар BK ти отговори :P Наистина мислех да го направя по-... детайлен, но по дяволите, познавам тези момичета до едно и после щеше да ми е трудно да ги гледам в очите.

  Радвам се, че се приема добре event-a :P

  ОтговорИзтриване
 5. hahah Адската реклама на ЕГ (rofl) Да живее Бирето и ние покрай него (rofl) Мача със събличането несъмнено момчетата са проявили въображение :D Нели брутална и груба ц ц Ани пълен айляк съм човек цял мач спа и накрая победи :D Голяма изненада и отговор на въпроса ми какво е ролята на Милето cool Ааа, Аз май съм в ролята на пълна алкохоличка тука :D (think) (wasntme) Иначе мача за леглото на Доби го очаквах с нетърпение и се радвам много на развръската :D Сигурна съм, че и Доби и Асото се радват :D Супер сладури са двамата :) айде чакам с нетърпение => път :P До тогава Наздраве от мен

  ОтговорИзтриване
 6. БАУ! Да не повярва човек, we won ! Мога да си умря спокойно :D. Виждам, че вече пишеш отброяванията с думи, както те посъветвах, което е добре. Bra and panties мача беше ... хмм ... внушителен. :D Последния мач както обикновенно беше най-добрия за вечерта. Доста ... хмм ... интересен залог. Elimination chamber ? Това ще бъде доста интересно, особено кой ще е вътре в него.

  YTR.

  ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Когато Джони Гаргано срещна Дявола - в себе си и срещу себе си (NXT Takeover: Chicago II)

Какво ще сториш на най-добрия си приятел, след като те е предал многократно? Когато човекът, когото си считал за свой брат, се превърне...