FUW Xclusive - Very Special Edition (31.03.09)


Добър вечер, пишлигари. Вие сте с FUW Xclusive. По-скоро с най-важния FUW Xclusive от създаването на това междинно, междуивентно шоу. Тази вечер Шефката ще направи важно изказване, свързано с шампиона Бож, както и ще даде ъпдейт относно състоянието му. Това, което знаем със сигурност е, че Бож не е тук тази вечер. А ето я и Шефката, слизаща по рампата без дори да е пусната музиката й. Тя се качва на ринга, да я чуем...

-Еби му майката, не съм пила от втората вечер на FUW Land of Confusion, а тя беше преди прекалено много време. Както повечето сигурно си спомнят Бож успешно защити титлата на FUW в главния мач срещу Xtreme. След мачът обаче той бе нападнат първо от Торо, а след това и от чудовището Инсейн, заради което и до днес е в болница. Ситуацията е следната: в следствие на атаката Бож има спукване на ключицата на лявата ръка, което ще го държи от ринга за неопределено време. - публиката ахва при това изказване. Та това е шампионът на компанията! -Поради тази причина... - Шефката млъква за секунда. -аз нямам друг избор освен да му отнема титлата на FUW и да я обявя за вакантна!

Боже мили! Бож вече не е шампион! Той губи титлата без дори да е губил мач през кариерата си! Това е... това е... нямам думи. Не знам какво да кажа. Шефката обаче има:

-Знам, че много от вас няма да са доволни и съжалявам, но тази компания има нужда от шампион, а Бож не е в състояние да се бори и да я защитава. И въпреки, че той досега не е губил нито един мач и най-вероятно щеше да държи титлата още дълго... аз не мога да го оставя шампион при условие, че не може да защитава титлата тук, пред вас. Затова обявявам още нещо... на следващия event във вече обявения Elimination Chamber шестима души ще се борят за овакантената титла на компанията. Точно така, нов шампион ще има. Биров, BK, Зото, Xtreme и Дон Курлеоне вече са обявени за участници в мача. Остава едно място...

-И то е мое! - Торо е на рампата с микрофон в ръка. Той идва на ринга и поглежда Шефката право в очите. -Направих всичко, за да получа място в Elimination Chamber мача. Време е да ми дадеш този шанс. Време е аз, The Instant Classic, да получа шанс да стана шампион.

-Време е да млъкнеш, Торо! - изкрещява Шефката в лицето му. -Заради теб останахме без шампион. Ти и Инсейн контузихте Бож. Но това няма да спечели участие в Chamber-a за никой от вас. Ако искаш да си вътре ще спечелиш квалификационен мач тази вечер. Предлагам ти да отидеш и да се подготвиш.

Торо не казва нищо, но кима леко и се усмихва злобно на Шефката, след което се връща зад кулисите. Още преди да се е прибрал в залата избухва "Stronger" и Xtreme, завит в дългото си кожено палто се насочва към ринга. Маха розовите очила и поглежда Шефката.

-Да, да, знам, че не ме харесваш. Точно затова не искаше да ми дадеш мача срещу Бож, точно затова назначи Elimination Chamber-a. Ти всеячески се опитваш да промениш факта, че заслужавам титлата. За какво е този Chamber? Аз съм последния претендент, аз трябва да бъда награден с титлата.

-Ще те наградя с ритник в задника ако не млъкнеш! - прекъсва го Шефката. -Взе да си позволяваш прекалено много. Не ме карай да те изкарам от Elimination Chamber мача.

-Сега дори ме заплашваш, така ли? Какво ще направиш ако не млъкна? Ще се напиеш с бира и ще взимаш глупави решения? Не, не, не... - Xtreme поклаща глава. -Ти ще си получиш заслуженото за проблемите, които ми създаваш. Аз ще бъда шампион. По един или друг начин.

Шефката забива шамар на Xtreme! Toй бързо си слага розовите очила и слиза от ринга. Очевидно е, че с Шефката не се харесват. Xtreme се прибира зад кулисите, а след бомбастичната новина за овакантяването на титлата ние се пренасяме зад кулисите.

***

Силвия стои на мястото за интервюта, а до нея е Дон Кур. Обичайния поздрав не закъснява...

-Здравей, Стоил! И съжалявам за това, че сритах приятелката ти след отборния мач на миналия event.

-Здравей, Силвия. - отвръща Донът. -A това за Клео дори не съм го разбрал...

-Както и да е. - усмихва се Силвия. -Много хора изразиха недоволство, че си включен в Elimination Chamber мача за следващия event. Как ще отговориш на нападките?

-Няма нужда да отговарям. Мисля, че е ясно защо съм в този мач. Дадох много от себе си да се набутам в борбата за титлата. Бих КоЦкаР на FUW Ultimate 2008, след това участвах в троен мач за титлата с Бож и Биров, а преди около два месеца бях на косъм от титлата. За съжаление лошия ми късмет ми попречи да я спечеля. Но в онзи First Blood мач аз доказах, че заслужавам да съм шампион. И сега в Elimination Chamber-a ще го докажа...

-Или ще бъдеш елиминиран набързо. - Зото се появява. Рошава коса и близалка в устата. Нищо ново във външния му вид. -Сега е моя момент. Няма да го дам на теб или на някой от другите в клетката.

-Никой не те пита. Ти с какво заслужи да си в този мач? - озъбва му се Дон Курлеоне. -Какво направи ти след победата си над BK на FUW Ultimate 2008? Искаш ли да ти кажа? Нищо! Губиш мач след мач. Всички имат големи надежди за теб, а ти все се дъниш. И ще продължаваш да се дъниш, защото такъв е животът, Зото. Хората като мен са на върха, а хората като теб...

Зото се приближава само на сантиметри от Дон Курлеоне и го кара да млъкне с поглед! THe Choco Addict вади близалката от устата си, облизва я доволно, усмихва се и си тръгва, а Дон Кур го гледа настървено, почервенял от злоба.

***

BK влиза в съблекалнята на BBC и заварва Биров да гледа как Нели и Ети се карат за това, коя първа да препрочете първия Twilight. Koгато "Роденият да бъде бог" забелязва BK се обръща към него.

-Какво? - казва Биров.

-Дошъл съм да те поздравя за победата ни на Land of Confusion, въпреки че доста се издразних как ми открадна туша. Може би в Elimination Chamber-a ще ти погодя подобен номер преди да елиминирам самия теб.

-Ти не трябва ли да си зает с това да търсиш кой се опита да те убие? - Биров се усмихва, а The Underclass Hero притиска очи. -Оу, извинявай. Може би това не те вълнува чак толкова вече. Е, аз помня. И все пак... не тревожи съзнанието си с това, което ще става в Chamber-a. Престоят ти вътре няма да е кой знае колко дълъг.

-Да, защото късметът ми ще проработи, ще вляза последен в клетката, ще елиминирам теб и ще взема титлата... ОТНОВО! Не е много трудно. Сега ако ме извиниш... наистина имам разследване за провеждане. Въпреки че вече може би имам заподозрени.

-Приятно търсене на истината, Шерлок. - Биров не спира да се усмихва, а BK излиза от съблекалнята.

***

Прекъсваме шоуто за малък информативен бюлетин! Нека ви представим мачовете за следващия event - FUW Stalemate. Вече е ясно, че ще имаме Elimination Chamber, в който ще бъде коронясан новия шампион на FUW. Oсвен това ни чака реванш за Bra Championship-a: Нели ще защитава пояса срещу Уинтър за втори път, като този път мачът при дисквалификация шампионката ще загуби пояса. Дидо и партньорка по негов избор ще се изправят срещу КоЦкаР и Милето. А сега двата мача, за които не знаехте досега: Darth Rado сам ще се изправи срещу тримата членове на AVP. Точно така - Асото, Валето и Поникс ще се опитат да спрат маскирания Тъмен лорд. Или поне да му попречат да ги заравя в пясъчници... В другия досега необявен мач титлата по двойки ще е на линия. Този път в троен мач, в който Finally Real ще защитават златото срещу Reaper/Nojara и Терзов/Накрен. Бъдете с нас!

***

Дойде време за мачът тази вечер! Сега ще разберем кой ще е последният, шести участник, класирал се за Elimination Chamber мача на следващия event. Ясно е, че за мястото сега ще се бори Торо, а ето го и него. Приближава към ринга под звуците на Take Over и се качва на ринга. Изглежда надъхан. И негов противник ще е... Bulletproof! Точно така! Едната половина от No More Bullets се насочва към ринга. След впечатляващата победа над Пекаж разбирам защо получава този шанс. Двамата се поглеждат злобно... и по рампата се задава Инсейн! Гиганта идва на ринга, а съдията дава начало на мача! Това ще е троен мач!

Triple Threat Elimination Chamber Qualification Match: Toro vs Bulletproof vs Insane

С биенето на гонга Инсейн застава в позиция за атака, а Торо и Bullet само се споглеждат. Toва им е достатъчно и двамата заедно се нахвърлят върху гиганта. Колкото и силен да е, той не издържа на атаката и е изхвърлен извън ринга. Bullet също излиза там. Toро скача между въжетата и рита лицето на Insane с dropkick, а веднага след това Bulletproof успява да просне гиганта с German Suplex. Докато Bullet гледа Insane след суплекса, Торо протяга ръце и започва да души другия си противник. Bullet обаче успява да се измъкне, хваща главата на Торо и го издърпва извън ринга. Там The Instant Classic е засилен и ударен в металните стълби. Bullet го довършва с един ритник в главата, който забива черепа на Торо в стълбите. Инсейн обаче се изправя. Bullet го вижда и се връща на ринга, а гигантът се качва след него. Двамата се скопчват един в друг в средата на ринга, като Insane надделява и хвърля Bullet в ъгъла, където започва да го налага. Гангстерът е премазан от грамадното тяло на Insane, който бута безжизнения Bullet на ринга и опитва туш. Имаме повдигане. Bullet oтново е вдигнат на крака, но след няколко удара в коремната област на Инсейн предимството като че ли пак е в неговите ръце. Той се опитва да се засили чрез въжетата, но от извън ринга Торо хваща краката му и го спъва. Инсейн се просва с тежестта на цялото си тяло върху Bullet, но Торо пък просва коляното си върху неговия врат. Опит за туш, но гигантът Инсейн се повдига още на 1. Торо се отблъсква от въжетата, минава между краката на разярения гигант, след което го просва в гръб с обърнато DDT. Опит за туш, но пак повдигане при едно. Торо се ядосва и започва да дебне за своя Unprettier. Гигантът се надига, Торо го хваща за ръцете, но не може да го обърне. Инсейн се измъква, забивайки лакът в лицето на Торо... замаян, той се обръща назад и получава Stunner от Bulletproof! Какъв Зашеметител! Торо отскача назад, право в ръцете на Инсейн, който моментално го просва с World's Strongest Slam. Bullet oбаче издебва момента и рита Инсейн в главата, след което с мъки го избутва под най-долното въже и извън ринга. Bullet скача върху смазания Торо, а съдията брои до 3 и мачът приключва!

Bullet печели мача и моментално се изнизва извън ринга. Вдига победоносно ръце и се радва на победата си. Инсейн се изправя покрай ринга и тръгва след него, а Торо остава да лежи след поредния (последния, може би?) шанс да се набута в Elimination Chamber-a. Toва беше от нас. Bulletproof е последния обявен участник в Elimination Chamber-a. Бъдете с нас на следващия event, когато нов шампион ще бъде коронясан.

3 коментара:

  1. Отново малко закъснял коментар оше като излезна го прочетох, ама не ми остана време да напиша коментар :) Наистина на elimination chamber-a ше е нещо феноменално и разбиващо, чакам с нетърпение :) хах Голяма изненада с отпадането на Бож, отново оригинална идея от твоя страна :) Баче, Краси може да стане дедектив, ако разкрие :D Бире имам забележка как може да ме държиш от предишното шоу без бира, тряа да си зимам системите ежедневно :D И как ме искара, че не харесвам Анто груб си :D Иначе бравос продължавай в съшия дух :) ShefkaTa

    ОтговорИзтриване
  2. Ще се постарая следващия Event наистина да си струва. Споко :P

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нашият 24 май - камери, телевизия, интервю и... деца

Има голяма вероятност да запомня този 24 май, за разлика от много други преди него. Не за друго, ами защото с Темз почти не се спряхме, въп...