WWE Баклашовски истории 2009

Мина. И изпитът по история, и Backlash. Чакано PPV беше, най-вече заради интересните мачове в card-a. В този пост имам намерение не да се правя на анализатор на режисиран бой, ами да си марквам като хлапе, да си викам, и да СПОЙЛВАМ на негледалите, така че който се интересува от темата "WWE" и не е гледал Backlash (и не знае резултатите) да навакса, пък тогава да дойде да ми чете простотиите. А те ще са прости... оооо да... ооооо да. Та на който му се рискува да ми чете пълните идиотщини да натисне бутончето долу за преглед на целия пост :D

Три (3!) марк-аута! Три (3!) душевни изцепвания! Трииииии! За какво говорим? За какво говорим? Ето за какво говорим: Backlash тази година започна с мач между Крисчън и Джак "Фъфълллл" Суагър. Добро мачле, доволно, макар и преминало под Суагъровска доминация. И накрая се случи това, което трябваше да стане още март месец: Крисчън шампион, копелетаааа! Взе я! Мамицата й! Взе я! Догодина main event на Мания! Там сме! За доказателство снимка с родилните напъни на Captain Charisma, желаещ да изкара от себе си кефа след спечелването на титличката:


Сладур. Продължаваме нататък! Втори душевен оргазъм, причинен този път от Ранди Ортън, aka баче Ранди. Той и неговото Legacy срещу Батиста, Шейн О'Мак и ННН стана доста приятно мачле със зверски (от маркска гледна точка) край. RKO за ННН - палци горе! Ритник в главата на ННН - палци горе! Едно, две, три... - всичко горе, пръскайки! Ето второто снимково доказателство, този път показващо как Ранди, вдъхновен от родилното щастие на Крисчън, се опитва чрез HHH да си осигури едно такова малко по-късно:


И дойде време за третия, финален оргазъм, който откъдето и да го погледнем си беше неочакван. В смисъл... за мен. Edge взе титлата на Сина. Аз очаквах Сина да го бие (отново), но не. Ежко спечели 9-тата си световна титла в рамките на 4 години. Рекордьор е, 100%. Снимка номер 3 ни показва Еdge, преминал през фазата на напъните и плачещ, гледайки новото си златно отроче:Трогателно, нали? Там сме! Яко корупция вирее в WWE, защото трите главни титли ги обраха мои хора. Така да бъде и занапред. Следващият път като пия (утре предполагам) ще пийна за здравето на новите шампиони. Да им е честито, а на вас лека нощ и евала, че издържахте да прочетете това.

1 коментар:

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...