Новини за блога, ей така... да не е без хич.

Има нужда и от такива постове от време на време. Както виждате след изпитите ми в ПУ блогът е в доста добра форма с нов пост ежедневно и т.н. Това няма да е за постоянно, просто сега има за какво да се пише. Най-добрият вариант за блог, списван от един човек, според мен е 15 поста на месец, т.е. по един на всеки два дни. Но това не е от особена важност. Исках да наблегна на 2 други неща.

1.Относно FUW - заради изпитите, бал, море и т.н. Sick of it се забави. Този event трябваше да излезе по-рано и между него и The Anniversary Show да има още един event, но така се получи, че Sick of it закъсня и не виждам смисъл от друг event между него и предстоящия рожден ден на дневника (29 юни). Точно затова две поредни недели ще има ДВА ПОРЕДНИ FUW Xclusive-a, малко по-големи от нормалното, за да подготвим нещата за TAS. Да, ще си припомним за кратко седмичните шоута. На 27-и и 28-и юни пък, съответно 2 и 1 дни преди рождения ден, ще можете да прочетете The Anniversary Show.

2.Реших, че welcome колонката от дясната страна на екраните ви може да се ползва не за някакво глупаво welcome съобщение, а за различни глупави micro блогчета. Точно така - това ще е моят twitter и там ще пиша разни дребни и кратки неща, за които не си струва да правя нов пост. Първият вече е факт с новините за лекия гаф от страна на Blogger и краткото ми мнение за филма Eagle Eye. Приятно е.

3.Също отдясно вече има малко заделено пространство, в което ще бъдат приютени линковете към ростъра, историите на титли и предишните резултати от FUW. По-пригледно е, лесно за достъп (ако някой се интересува) и няма да е нужно да връщам постовете на заглавната страница всеки път като променя нещо.

Благодарение на last.fm (на който може да отделя цял пост скоро) откривам нови и нови песнички, които си струват слушането, затова тази седмица може да видите още едно издание (може и цели две) на Препоръчаните песни. Проектът с Крисчън също го чака ъпдейт за месец май. Абе ще има какво да се прави тук, спокойно. Хъхъ. До скоро... писане от моя страна/четене от ваша.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...