FUW Xclusive - 21.06.09


Вторият и последен FUW Xclusive преди годишнината от създаването на FUW е при вас. Нямам време за дълги глупости в началото, защото BK вече е на ринга с микрофон в ръка. Феновете са разделени на две - някой го подкрепят и скандират името му, а други освиркват, след като Биров разкри, че BK е инсценирал всичко свързано с опита за убийството му.

-Е, разкрит съм. Истината излезе наяве. Няма смисъл да продължавам да играя, нямам намерение. Вместо това ще се обърна към всички фенове, които ми обърнаха гръб с едно кратко и ясно послание - майната ви! - още по-мощни освирквания. -Направих го заради вас! Направих го, за да продължа да бъда вашия герой и да осмислям жалкия ви живот! А вие се обърнахте срещу мен за секунди. Прекланям се пред тези, които ми останаха верни и продължават да ме подкрепят. От другите обаче... от тези предатели, които чакаха само нещо дребно да се случи, за да ме обявят за лош... от тях ми се повръща. На The Anniversary Show аз и т.нар. ми партньор, оново долно, побъркано изчадие Биров, ще трябва да защитаваме това. - BK вдига шампионски си колан по двойки. -Отборната титла на FUW. Но аз не отивам там с това намерение. Аз отивам на TAS с идеята да прецакам Биров, да го накарам да страда, а покрай него... да покажа и на No More Bullets, че дори сам съм по-добър от тях. Защото аз съм едновременно вашия герой и вашата отрова. Аз съм... BK.

Започва Blowin Up на June The Dutch и NMB се появяват на рампата. NMP хвърля шапката си настрани, Bulletproof сваля веригата от врата си и двамата се насочват устремено към ринга.

-О, не, не, не... - усмихва се BK. -Не сте сериозни, нали?

Toчно в този момент те показват, че са и му се нахвърлят! BK е нападнат от двамата в центъра на ринга и колкото и да се опитва не може да се бори. Ритници и крошета летят към него от бившите отборни шампиони. Биров тича по рампата! Той идва към ринга! Роденият да бъде бог се хваща за въжетата и се качва на ринга, когато изведнъж се спира. Той поглежда към NMB, които пребиват партньора му, след което навежда глава и с усмивка на лице изсъсква. Биров слиза от ринга! Какво прави? Той се оттегля много бавно назад, а злобната усмивка не изчезва. На ринга NMP изправя BK, а Bullet му забива Stunner. NMB хвърлят тялото на BK настрани, след което вдигат титлата му и показват и другата, стояща в едната ръка на Биров. Той изглежда доста доволен обаче... току що прецака партньора си, колко спортсменско.

***

-Готови ли сте? - дрезгавия глас на Доби Т раздира тишината в съблекалнята на AVP. От двете й страни са застанали Асото и Валето.

-Абе готови сме, ама я пак кажи защо ти е такъв гласът? - пита Валето ухилен.

-Пяла е чалгии, братле. Знам аз. - намръщено казва Асото.

-Не съм! - изръмжава Доби с глас, който би засрамил Джоко Росич. -Стига глупости. Знаете какво трябва да направим - заради това, че бяхте последния елиминиран отбор в четворния отборен мач на Sick of it главните мениджъри Шефката и НикитУ ви дадоха правото да изберете кой от двама ви да участва в Money in the bank мача. Как ще го решим?

-Надпиване. - отцепва Асото.

-Надяждане. - казва в същия момент Валето.

-Надяждане и надпиване едновременно? - пита Доби притеснено.

-Да. Допада ми. - казва Асото, а Валето кима.

-Добре, значи отивам да пазарувам. Ще е дълга нощ... - Доби излиза от съблекалнята, а двамата партньори се гледат съсредоточено.

-Човек, така ме гледаш все едно искаш да спиш с мен. - казва Асото.

-Откъде знаеш, че не искам. Хахвеахеха! - смее се Валето, а в отговор на погледа, който Асото му хвърля казва: -Стига глупости бе, просто се приготвям психически да ти покажа как се яде и пие.

***

Накрен излиза на ринга под звуците на It's me bitches. Той е с усмивка на лице и с гадни хаусърски цайси. Още преди да е стигнал до ринга цайсите падат, както и самия той, след като Терзов му се нахвърля в гръб и го поваля по очи. По-високата част от бившия им отбор качва някогашния си партньор на ринга и казва на съдията да даде начало на мача.

Money in the bank Qualification Match: Nakren vs Terzov

Терзов започва да рита Накрен докато той не може да се защити и само маха с ръце. DJ-ът вдига малката друсалка на крака и го блъска в единия ъгъл, след което започва гневно да забива лакти в лицето му. Изглежда е ядосан за атаката от Накрен и Торо на последния event... Накрен е засилен към отсрещната сглобка, след което е премазан от Терзов с удар с цялото тяло. Накрен пада по лице, но Терзов не го обръща за туш. Вместо това излиза за стол. Тук е моментът да ви напомня, че който загуби ще бъде отстранен за неопределено време, така че идеята със стола не е никак добра. Teрзов се качва на ринга, но съдията взима стола от ръцете му и го изнася навън. Няма да позволи DQ... Накрен се възползва и удря противника си под пояса, след което става на крака и забива DDT. Съдията не видя! Връща се на ринга и брои... едно, две... Терзов повдига рамото си. Накрен се ядосва и започва да забива удари в лицето на Терзов. Toй обаче лесно го избутва настрани и се изправя, все още държейки се за слабините. Накрен обаче отново му се нахвърля. Терзов пак го избутва назад, след което забива big boot в лицето му. Разтегна слабините си обаче и сега се е подпрял на въжетата. Накрен дърпа съдията към себе си и почва да мрънка, а отнякъде изскача Торо! Той е с бокс на ръката и забива удар в лицето на Терзов зад гърба на съдията. Терзов пада безжизнен по гръб, а Накрен опитва туш. Едно, две, три! Не! Накрен отива в MITB мача!

Toй слиза от ринга смеейки се, а Торо го тупа по рамото и двамата тръгват да се прибират.

***

Биров е в съблекалнята си, прегърнал Нели.

-Ти не се намеси... - казва тя тихо.

-Да.

-Не взе страна. Нито моята, нито нейната.

-Да.

-А Коалицията вече е мъртва и нито тя е тук, нито Ети.

-Да.

-В такъв случай мисля, че трябва да решиш. - Нели се изправя и го поглежда в очите. -На TAS е мачът ни с Вероника. И трябва да решиш - мен или пилето ти.

-Имам доста други проблеми на главата си...

-Винаги ще имаш. Справи се поне с този. - Нели се усмихва и излиза от съблекалнята, а Биров се оглежда нервно, взима една стреличка за дартс и я хвърля по една, вече приличаща на таралеж oт забодени в нея стрелички, икона на Исус и Дева Мария на стената.

***

Winter стои пред едно огледало в коридорите, а Гоперо я снима отстрани с камерата си. Тя реши русата си коса и не отлепя очи от огледалото, когато зад нея се появява Джери Хейтхери. Уинтър моментално обръща гребена с дръжката напред, сякаш е нож, и се обръща към Джери.

-Спокойно. Искам да говорим.

-За?

-Онази пача, която ни нападна в мача ни.

-Ооо, да. Тази парясница ни е общ враг, изглежда.

-Не съм ви враг. - се чува глас отстрани. Двете се обръщат към Гоперо, а той се сеща да се подмести и успява да фокусира с камерата си за всички нас лицето на нападателката от Sick of it. Момичето този път е без боксовия си екип и ръкавици, но къдравата й коса си е на място. -Просто мачът ви беше ужасяващо глупав и реших да го направя по-интересен. Аз съм Шарлът, между другото.

-Не ни интересува коя си. - казва Джери, а в ръцете й вече има една ножица. -Мен лично ме интересува само как да смъкна тази коса от главата ти.

-Ставаме две. - Уинтър се приближава до Шарлът. -Независимо защо си се намесила в мача ни ще се наложи да си платиш за това. Много скоро... - Уинтър отива нанякъде. Джери също се маха, а Шарлът остава сама и леко поклаща глава след срещата с новите си колежки.

***

Асото и Валето са в офиса на НикитУ ЛазарУв и той ги гледа замислено. Двамата са с разкопчани панталони, поддути кореми и доста пияни физиономии.

-Вале... за какво бяхме дошли, мама ти деба?

-Асене... - обръща се към него Валето.

-Да?

-Мри-уе. Хахахаха!

-Момчета... - започва НикитУ. -Няма да се разберем така. Дадох ви шанс да изберете един от двама ви за участие в Money in the bank, защото сте двукратни отборни шампиони и останахте докрая на четворния мач на Sick of it. Обачееее се надявах да успеете да решите, а не да се напиете и наядете като прасета.

-Ами ние така решихме бе! - Валето вдига ръка за секунда. -Само че не знаем кой победи, хахахаха!

-Как така?

-Ами... просто е, ако имаш правилното мислене. - Асото започва да обяснява, правейки се на сериозен. -Изядохме всичкото ядене, което Доби ни донесе, изпихме всички алкохол... тя припадна от ужас като ни гледаше, между другото... ииии сега... не знаем кой печели.

-Така да бъде. Вкарвам ви и двамата. Мач със стълби само ще спечели от участието ви, а и ми е интересно дали ще се разбирате така добре при условие, че е заложен сигурен шанс за титлата.

-На то'я съм му ебал майката в то'я мач! - казва Асото, сочейки Валето.

-Да, след като аз наеба теб, хахахах! - засмива се Валето и стиска ръката на НикитУ. -Мерси, шефе, голяма чест ни оказваш. Ще се видим другата седмица. - АVP излизат от стаята клатушкайки се и пъшкайки, а НикитУ си позволява да се усмихне леко.

***

Имперският марш оглася залата и с тежка стъпка Дарт Радо идва на ринга. Ако я нямаше маската най-вероятно щяхме да видим едно доста почервеняло от злоба лице. Сякаш, за да го разгневят още повече екипа ни пуска видео от Sick of it, където Другаря Ангелов се завърна и просна Радо за нула време. Сега двамата ще се изправят един срещу друг в квалификационен мач за Money in the bank мача. Последният мач на Ангелов тук беше точно срещу Дарт Радо преди няколко месеца. Дали той ще търси отмъщение? Ето го и него! С налудничава усмивка на лице Ангелов се появява на рампата под звуците на Moscow на Rammstein, сваля униформата си набързо и се качва на ринга. Остава само с черен панталон със сърп и чук, нарисувани на единия крачол. Гонгът е ударен и мачът между двата колоса на FUW може да започне сега...

Money in the bank Qualification Match: Darth Rado vs Comrade Dmitrii Angelov

Двамата се хващат за главите още в началото на мача. Радо поема контрола и хваща Ангелов в страничен ключ на главата, но другаря го засилва към въжетата, след което го посреща с ритник в корема. Дмитрий се отблъсква от въжетата за себе си и пробва ритник в лицето... ъъъ.. в каската на Радо, но Тъмният лорд се подмества встрани. Брутален ритник от негова страна в глезена на Ангелов кара русофила да приклекне. Дарт Радо го хваща за гърлото и започва да го души, а съдията се опитва да го спре. Успява, но Радо се насочва към него. Ангелов се възползва от това, става на крака и просва с брутален german suplex Радо. Той се опитва да стане, но отново е хванат и получава втори german suplex. Вратът му сигурно вече е в лошо състояние, а Ангелов го удря с лакът там, за да засили болката. Следва и ритник в главата... ааааргх! В каската на Радо и Ангелов опитва туш. Едно, две... не, повдигане. Дмитрий вдига противника си на крака, след което го стиска през кръста. Това е т.нар. Мечешка прегръдка. Опитва се да изкара въздуха на Радо, който започва да диша още по-тежко от нормалното. Все пак Тъмният лорд успява да удар главата на Ангелов с каската си и се измъква. Хваща го за гърлото! Радо опитва Chokeslam, но Ангелов се измъква. Той хваща Радо за гърлото, вдига и го просва със смесица между Chokeslam и Spinebuster... Може би Choking Spinebuster? Няма значение, сблъсъкът определено беше мощен. Опит за туш... едно, две, тр... не! Радо се повдигна! Другарят не може да повярва. Toй отново опитва туш, но за втори път не успява. Ангелов става на крака и започва да дебне. Радо се изправя и Ангелов опитва ритник в лицето, но Радо се измъква и го хваща за гърлото отново. Пак опит за Chokeslam? Не! Ангелов също хваща гърлото на противника си, след което с лакът удря ръката му и се освобождава от захвата на Тъмния лорд. Радо е вдигнат отново и получава още по-силен Chocking Spinebuster. Опит за туш... едно, две, три. Победа!

Другарят слиза от ринга и вдига ръце. Победи в първия си мач след завръщането си, при това доста впечатляващо. Сега е сигурно, че той ще е шестият участник в Money in the bank мача. Бъдете с нас на TAS, а сега: чао!

3 коментара:

 1. WOOW!Това за надяждането ме уби от смях XDXDXD Тя Доби е припаднала от алкохолните изпаренияXD
  Ехх всички ми искат косатаXD

  ОтговорИзтриване
 2. другаря - следващия шампион ?

  ОтговорИзтриване
 3. На горния коментар - спойлери не давам. Но ако имаш предвид буквално следващ подред (след Xtreme): най-вероятно не.

  ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...