Препоръчани песни - Част 34

Този път за 4 от песните има линк към YouTube, за да ги преслушате. Само за една не намерих. Иначе mp3-ки с петте песни може да намерите в този архив:


Black Light Burns - I have a need - друга много здрава песен на BLB. Wes е шибан гений, точка. Самата композиция на песента успява да те накара да почувстваш това, което е искал авторът да почувстваш. Е, ако имаш усет... aко нямаш усещаш трибуквен.
Преслушай в YouTube

Element Eighty - Texas Cries - пак песен на EE. Последната, която харесвам. Припевът ме радва доста, като изключим прекалените извивки в края...
Преслушай в YouTube

In Fear and Faith - Gangstas' Paradise (Coolio Cover) - ъм, screamo/metal cover на рап песен. Дори да не ви хареса, си струва поне да чуете как са го направили.
Преслушай в YouTube

Pain & Prodigy - Shut your mouth (remix) - брутална смесица между бързия ритъм на Prodigy и една от най-приятните мелодийки, били някога част от песен на Pain. С потенциал за слушане отново и отново.
Преслушай в YouTube

Limp Bizkit - Trust? - с годините човек открива сред песните на любимата си банда такива, които преди не са му харесвали, но нещата вече стоят различно. Тази е една от тях. And... I think you're dum ditty dumb (sun)
Няма я в YouTube :D Изтеглете архива и чуйте mp3-ката

Toва е за този път. Скоро пак :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нашият 24 май - камери, телевизия, интервю и... деца

Има голяма вероятност да запомня този 24 май, за разлика от много други преди него. Не за друго, ами защото с Темз почти не се спряхме, въп...