Chris Jericho vs Rey Mysterio Feud 2009 (vbox project)


Най-добрата кеч вражда за 2009-а до този момент според мен спретнаха Крис Джерико и Рей Мистерио. Като идея не беше кой знае какво (Джерико иска да свали маската на Мистерио, като му вземе и титлата, а Мистерио иска да си запази и двете и да стане един от най-великите ИК шампиони на всички времена), но пък откъм мачове всичко беше перфектно. Двамата се изправиха в рамките на 3 месеца 5 пъти един срещу друг и ни предоставиха пет наистина добри мача, които просто трябва да се запомнят.

Какво всъщност е този пост? Качих всичките пет мача от враждата на Мистерио и Джерико в vbox и тук ви предоставям линковете, за да може да ги гледате когато пожелаете. Прекрасен начин за убиване на време с двама много добри добри in-ring performer-и. Да си пожелаем повече подобни feud-ове в WWE за в бъдеще с повече такива мачове.

Всички мачове са за интерконтиненталната титла (която определено е по-значима след тази вражда) и всичките са 1 на 1 сблъсъци между Рей Мистерио и Крис Джерико. Ето ги и линковете, като мачовете са подредени в хронологичен ред с името на шоуто на което са се провели:

1.WWE Judgment Day 2009 - Част 1, Част 2
2.WWE Extreme Rules 2009 - No Holds Barred - Част 1, Част 2
3.RAW, юни 2009 - целият мач
4.WWE The Bash 2009 - Title vs Mask - Част 1, Част 2
5.WWE Smackdown, юли 2009 - Част 1, Част 2

Приятно гледане :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Когато Джони Гаргано срещна Дявола - в себе си и срещу себе си (NXT Takeover: Chicago II)

Какво ще сториш на най-добрия си приятел, след като те е предал многократно? Когато човекът, когото си считал за свой брат, се превърне...