FUW Pure Hatred - Night 1 (19.07.09)

Няма по-голям мотиватор от омразата, няма по-могъща сила от гнева... За две нощи на един ринг може да се пролее повече кръв отколкото за една година в женски затвор. Hope you get it...

И сега "Данон" и верига магазини "Miss Bikini" представят:


Заблудени хорица, решили да прочетете (изгледате, хъхъ) поредния event на FUW, добре дошли на Pure Hatred. Чака ни страхотна нощ с не по-малко страхотни мачове. Днес сме на по-hard вълна и theme song-a на събитието е изключително приятната песничка "I have a need" на Black Light Burns. Тя обаче не е най-важното. По рампата се задава шампионът на FUW Xtreme с доста недоволно изражение на горе-долу добре изглеждащата си мутра. Не виждам защо при условие, че запази титлата си срещу Торо на последния event. Xtreme се качва на ринга и иска микрофон.

-Така... никъде не беше обявено, че ще се появя тази вечер, но аз съм тук, за да правя изненади. Доколкото разбрах от The First Anniversary Show Шефката е привлякла Саша обратно в FUW обещавайки му мач за титлата, независимо от това кой победи в мача ни с Торо. Тя естествено се е надявала за победа на The Instant Лайненце, но за нейно най-голямо съжаление аз **** майка му в този мач и запазих титлата си. Сега относно Саша... смазах тревоманския му гъз на FUW Ultimate 2009. След това доказах, че той използва забранени вещества и беше отстранен от компанията. Сега обаче се оказва, че тук всеки може да пие и да пуши каквото си пожелае, така че той отново е сред нас. И най-важното - бе му обещан мач за титлата. Не знам Шефката дали смята да удържи на обещанието си, но аз го казвам тук и сега: Саша, лайно такова, тази вечер ти и аз за титлата на FUW. Капиш, тревоманска главо?

Xtreme хвърля микрофона и слиза от ринга. Той туко-що предизвика Саша на мач за титлата. Не вярвам той да откаже. Изглежда ще получим доста сериозен мач без дори да сме го очаквали. Но преди това имаме още много да предложим...

***

Доби Т и Шарлът се насочват към ринга под звуците на Freuer Frai на Рамщайн. Шарлът е с боксовия си екип, а Доби... Доби е по-къдрава и от нея. Да... Както и да е. Ето ги и противничките им: Уинтър и Джери Хейтхери, които преди известно време имаха спречкване с Шарлът в дебюта й. Да видим как ще протече срещата им тази вечер.

Dobby T & Charlotte Schmeichel vs Winter & Jerry Hatehairy

Да, и Шарлът има забавна фамилия, чете се Шмайхел. Това обаче не пречи на Уинтър да започне мача изритвайки къдрокосата боксьорка извън ринга. Джери пък се нахвърля върху Доби и вкарва бившата шампионка на ринга, дърпайки я за косата. Започва да я налага в единия ъгъл, но Шарлът се връща на ринга и се опитва да я спре. Уинтър скача в гръб на Шарлът и отново я изхърля извън ринга, този път заедно със себе си. На ринга Доби се е осъзнала и вече връща някои от ударите на Джери. Успява да я хване в schoolboy (което тук би трябвало да е schoolgirl) и опитва туш, едно, две, повдигане. Джери е разгневена при изправянето си, но получава DDT и пак имаме опит за туш. Отново повдигане и Доби не успява да спечели мача. Извън ринга Шарлът вдига Уинтър над главата си и я просва върху коментаторската ми маса. Боксьорката тръгва към ринга, но Джери е успяла да се съвземе и засилва Доби към въжетата, където тя инцидентно се блъска в Шарлът, бутайки я на пода. Джери посреща Доби с Cutter (хваща главата й с една ръка и я просва по лице, горе-долу) и опитва туш. Разярената Шарлът обаче се връща на ринга и рита Джери в корема, след което я вдига на крака и я стиска за гърлото. Уинтър обаче се връща на ринга и напада Шарлът в гръб. Тя се обръща и я просва с десен прав в лицето! Джери обаче хваща Шарлът за косата и я просва с Backstabber, след което отново опитва туш. Но не тушира Шарлът, а все още просната Доби. Едно, две, мачът приключва с победа за Джери и Уинтър.

След мача Джери излиза извън ринга и дава знак на изправящата се Шарлът, че ще отреже косата й. Доби и Уинтър лежат неподвижно, като втората може дори да не осъзнава, че е спечелила мача. Женският бой радва... определено.

***

Торо, Накрен, Шефката и Саша са в офиса на Шефката и се занимават с разни неща. Шефката гледа една чаша с бира, Накрен се хили лекичко в единия ъгъл и се държи за все още потрошените ребра, а Торо и Саша се гледат внимателно.

-Той иска теб. - казва Торо. -Колкото и да искам мач за титлата, той иска теб. А ако аз се бия с него има голяма вероятност онзи ненормалник Бож пак да ме нападне.

-Заради теб ключицата му беше счупена, какво искаш? - измърморва Саша. -А и ми обещахте мач за титлата независимо кой спечели предишния мач. Опитах се да ти помогна, но имаше прекалено много хора, които ни пречеха.

-Не съм виновен аз, че Терзов ме нападна, ей! - обажда се Накрен. -То'я е побъркан. Какво да направя аз?

-Ти не можеш да направиш нищо, но аз мога.
- казва Шефката. -Той все още е отстранен и няма право да е наоколо. Сложила съм толкова охрана, че само да му видят личицето и ще го пресоват. Ще му изкривят пръстите и няма да може да търка плочи по дискотеките повече. Иначе, Саша, ако мислиш да се биеш за титлата тази вечер най-добре изгаси тревата.

Саша вдига ръката си и виждаме горящия масур.

-Деба... - казва той, гасейки го. -Добре. Отивам да си взема един душ, 'щото не знам къде съм. След това... след това ще стана шампион на FUW, хъхъ.

***

Ети e в женската съблекалня и се е отдала на ритуално подпалване на учебници по химия и биология, когато зад гърба й се появява Нели с Bra Championship-a на рамо. Нели се усмихва лицемерно и маха на Ети.

-Помниш ли ме?

-Какво искаш? - пита Ети без да й обърне особено внимание.

-Да те информирам, че след като приключих с Вероника мисля утре вечер да направя същото с теб. Точно така - ти и аз, 1 на 1. Ако ще приключваме с Birov's Bitches Coalition ще го направим както трябва.

-Мен ме интересува друго. - повдига вежди Ети. -Ще посмееш ли да заложиш титлата?

Нели поглежда златния сутиен нервно, след което се обръща с още по-широка усмивка.

-Не се и съмнявай. Мачът ще е за титлата. И между другото ако бях на твое място нямаше да паля тези учебници. Това е бъдещето ти. Защото... след като приключа с теб няма да имаш бъдеще тук. - Нели излиза от съблекалнята, а Ети показва един среден пръст на вратата, след което продължава с опитите си да предизвика пожар по случайност.

***

Време е Бож и Инсейн да приключат веднъж завинаги с отношенията си. Припомням на бързо: при атака на Торо и Инсейн преди няколко месеца Бож бе контузен. След завръщането си той победи Инсейн на шоуто, по случай годишнината на FUW. Сега обаче нещата са различни. Един ще си тръгне в линейка, тъй като ни очаква първия Ambulance Match в историята на FUW. Правилата: точно на рампата има паркирана на заден линейка. Пред нея има една червена линия. За да бъде спечелен мача трябва да вкараш противника си отзад в линейката, като трябва да е достатъчно пребит, за да не излезе. След това трябва да запалиш линейката и да преминеш с нея през червената линия. Всичко е позволено в мача, т.е. няма дисквалификация.

А ето го и Инсейн. Под звуците на някаква извратена симфонична музика се появява маскирания гигант, разместващ нервно маската си. Той се качва на ринга, почесва косматия си корем и започва да ръмжи в очакване. El Matador започва и под овациите на публиката Бож идва към ринга, погалвайки нежно линейката. Той се качва на тепиха и иска микрофон. Не мисля, че е подходящо време за говорене, а и не мисля, че има подходящ слушател.

-Абе, лумпел... - ухилва се Бож на Инсейн. -Един път не ти стигна, нали, душко? Няма проблем. Вторият ще е и последен. Един от нас няма да е в състояние да си тръгне оттук на крака. Ще те кача в ей онази линейчица, ще затворя вратата и ще те закарам далеч от тук, на едно много по-хубаво място. И между другото... не мога да карам. Ха-хаааа! - Бож забива микрофона в главата на Инсейн, а съдията дава начало на мача.

Ambulance Match: Insane vs Boj

Бож продължава да използва микрофона като оръжие и още няколко пъти го забива в главата на противника си, след което се отблъсква от въжетата и успява да изхвърли гиганта от ринга. Бож изглежда съзнава, че мачът е без дисквалификации и взима един стол от феновете от първия ред, след което го забива в главата на зашеметения Инсейн. След още два брутални удара Инсейн пада сред публиката, а Бож тръгва да го преследва със стола. Той продължава с ударите, а около тях феновете крещят от кеф. Някой подава бутилка с бира на Бож и той я забива в главата на противника си! Отново вдига стола и пак опитва удар, но този път Инсейн го хваща за гърлото и го хвърля няколко реда назад! Каква мощ! Не се вижда добре от маската, но мисля, че Инсейн кърви. Въпреки това той продължава да се бута сред публиката, хвърляйки наляво-надясно фен след фен, и достига до изправящия се Бож. Ритник в гърдите на спортната легенда на Пазарджик и той е проснат по гръб отново. Инсейн го вдига с две ръце над главата си, след което го хвърля върху няколко изпразнени от феновете стола. Чудовището взима един от тях, сгъва го и започва да налага бившия FUW шампион. Удар след удар се стоварват върху главата на Бож, а той се опитва да се прикрие. Феновете го подкрепят с викове, но едва ли му е от полза. Инсейн хвърля стола настрани и хваща противника си за гърлото, изправяйки го отново. Бож бърка в очите на Инсейн! Това е гадно! Инсейн изпуска Бож, а той моментално се насочва обратно към ринга. Феновете му правят път, а когато маскираният гигант тръгва след него се опитват да препречат пътя на Инсейн. Бож се озовава около ринга и изглежда доста изтощен, когато до него падат двама от нашите фенове, хвърлени от Инсейн. Той все пак успява да се добере до противника си, но Бож го посреща с БОЦ! Ритникът беше пласиран право в челюстта на гиганта и го повали! Ще бъде ли това моментът за Бож? Той се опитва да вдигне на крака Инсейн и го завлачва до линейката. Отваря вратата и го бута вътре. Бож успя! Сега трябва да се качи... не! Вратите се отварят с гръм и трясък и Инсейн изскача от линейката, хващайки Бож за гърлото. Той забива лицето му в едно от стъклата на линейката, след което го хвърля назад. Гигантът изглежда ядосан. Хваща Бож за гърлото и го приготвя за Chokeslam право в линейката, но Бож се измъква и пада зад него. Инсейн се обръща... и получава втори БОЦ! Той пада назад и главата му се удря в ръба на линейката, точно там, където врататите достигат една до друга. Бож притваря едната врата, допирайки я до врата на противника си, след което хваща другата и започва да блъска по черепа на своя противник! Това е брутално! След няколко удара спортната легенда на Пазарджик качва Инсейн в задната част на линейката и затваря вратите. Качва се на шофьорското място и пали. Той пресича линията и печели мача!

Чакай малко... Бож не спира, ами излиза извън залата с линейката. Той е на паркинга и дава газ... Скача от линейката в движение, а тя се блъска в една кола! Какъв сблъсък! Колата и линейката са смазани, а наши екипи тичат натам, за да обезопасят мястото. Бож изпълни заканата си и довърши Инсейн. Определено го довърши...

***

Зад кулисите сме, където Силвия е с микрофон в ръце и се готви да вземе интервю от другаря Ангелов.

-Здравей, Димитър! - казва тя усмихнато, а Ангелов вдига ръка.

-Дмитрий, другарко, не Димитър. Да си имаме уважението.

-Да, разбирам... Исках да те попитам как се чувстваш след неуспеха в MITB мача?


-Неуспех? Не го считам за такъв. Направихме добър мач, но Зото изглежда бе по-добрият и победи. Случват се и такива неща. Сега трябва да се концентрирам върху други неща. Зото може и да има куфарчето и сигурен шанс за титлата, когато пожелае, но пък аз ще си спечеля мач за титлата по старомодния начин - с победи.

-Някакви идеи кой желаеш да е първият ти противник?

-Ами не... мислех си за... - в този момент Ангелов е нападнат в гръб от Дарт Радо! Тъмният лорд го блъска в една близка стена, след което забива зловещ удар с каската си в главата на Другаря.

-Бан кай уанс ъгейн! Дарт Радо е сила! Сила, с която ще се съобразявате всички. Кхххх-кшшшш! - изревава той през астматичната си каска на микрофона на Силвия, след което излиза от кадър, а хора от екипа на компанията идват да помогнат на Ангелов да се изправи. В този момент през мястото на събитието преминава КоЦкаР. Той се оглежда, вижда поваления Ангелов... и започва да го рита! КоЦкаР рита поваления Ангелов с невероятна злоба! Какво му става?! След като приключва той се усмихва палаво и тръгва нанякъде. Ненормалници навсякъде...

***

Време е за главния ни мач тази вечер. Саша излиза бавно и спокойно на ринга с някаква странна полуусмивка на лице. Няма дим около него и да, никъде не се вижда трева. Изглежда е приключил с методите за концентрация за тази вечер. Не минава много време и Xtreme се появява на рампата, без коженото си палто, без очила. Само с шампионската титла в ръце и гневен поглед. Той тича към ринга и се плъзга на него, след което веднага скача върху противника си, а съдията няма избор и дава нареждане да бият гонга!

FUW Championship: Sasha vs Xtreme (c)

Maчът започва както се и очаква - с брутално меле между двамата. Шампионът забива удари в коремната област на Саша, а той от своя страна отвръща с удари в гърба на Xtreme. Двамата падат през въжетата право извън ринга и продължават да се налагат. Саша успява да блъсне Xtreme в моята маса, след което в един от металните стълбове на ринга. Саша взима стол, но съдията го предупреждава, че това може да го дисквалифицира. Докато тревоманът слуша съдията, Xtreme се засилва към него и го блъска отново в моята маса. Гръбнакът на Саша изпука като солета при сблъсъка с ръба на масата и сега претендентът се гърчи на пода. Xtreme го хваща за главата и го качва на ринга, след което се качва при него и опитва туш. Едно, две... повдигане от страна на Саша. Xtreme няколко пъти подред забива коляно в главата му, след което отново опитва туш, но Саша пак се повдига. Xtreme го вдига на крака, но Саша използва момента, за да забие една главичка в мутрата на шампиона. Сега и двамата са замаяни (Саша си е перманентно така). Претендентът се опитва да се върне в мача и блъска Xtreme в единия ъгъл. Плесница през гърдите на шампиона! Още една! Трета! Стига вече, кръв потече! Наистина гърдите на шампиона са разранени, а Саша продължава да го налага като полудял. Отнякъде се появи прилив на енергия в него. Той засилва Xtreme към отсрещния ъгъл и след като той се блъска там получава и German суплекс. Едно, две... нее! Нямаме нов шампион. Xtreme се повдигна, но сега е в много лоша ситуация. Саша го просва с powerbomb, след което хваща краката му и пада по гръб, изхвърляйки Xtreme към ъгъла чрез "прашка". Главата на шампиона отскочи от сглобката, той се обръща без да знае къде се намира, а Саша го обезглавява с един clothesline. Опит за туш: едно, две... съдията спира да брои, тъй като единият крак на шампиона е под въжетата. Саша полудява и се нахвърля на съдията, започвайки да му крещи. Това е голяма грешка, по дяволите! Xtreme се хваща за въжетата и се изправя с тяхна помощ. Саша го вижда с периферното си зрение и тръгва към него, но Xtreme го спъва с крака и Саша се обесва на второто въже. Xtreme се засилва от отсрещното, след което скача върху гърба на Саша, задушавайки го още повече! Xtreme хваща главата на противника си, слага я между краката си (никакви мръсни асоциации, педали гадни!) и опитва MMVДБА! Успя... не! Саша блокира хватката и прехвърля шампионът през гърба си. Xtreme обаче се озовава по гръб, хванал краката на правия си противник и използва здравите си ръце (тренира редовно), за да обърне Саша по гръб с roll-up! Едно, две... Саша се повдига. Xtreme веднага става на крака и опитва ритник в лицето на Саша, но кракът му е уловен и претендентът вдига противника си във въздуха. Oтново Powerbomb за Xtreme! Саша опитва туш... едно, две, тр... повдигане! Xtreme не се дава лесно. Саша го изправя на крака и го засилва към въжетата, опитва да го посрещне с big boot, но Xtreme минава под крака му, отблъсква се от въжетата и забива рамо в свивката на дясното коляно на Саша. Той пада на колене, крещейки. Xtreme отново се засилва от въжетата и забива коляно в лицето на Саша. Още едно от другата страна. Саша изглежда зашеметен. Получава ритник в корема... и MMVДБА! Лицето му бе размазано върху ринга. Опит за туш: едно, две, три и мачът приключва с победа за шампиона.

Xtreme се обляга в единия ъгъл, а съдията му дава титлата. Феновете аплодират шампиона, когато чуваме някаква музика. Това е Зото! Зото се появява на рампата с куфарчето в ръцете си. Той го поглежда, след което вдига поглед към Xtreme и леко се усмихва. Зото тръгва бавно към ринга! Ще кешира! Не! Той се спря. Усмихва се отново и тръгва обратно по рампата. Xtreme определено се е изнервил в този момент. Зото все още не се е прибрал зад кулисите, когато на рампата се появява Шефката и дава нареждания на Торо и Накрен да се насочат към ринга. Те минават покрай Зото и отиват на ринга при Xtreme. Той изглежда готов за бой. Зото обаче се засилва също към ринга и напада Торо и Накрен в гръб! Изненада отвлича вниманието и на двамата и Xtreme рита Торо в корема, след което го просва с MMVДБА! Зото пък прави Chocolate Spinebuster на Накрен, след което поглежда шампиона, вдига куфарчето си и слиза от ринга. Шефката гледа ядосано от рампата, но не може да направи нищо. Xtreme вдига титлата над главата си, а Зото прави същото с куфарчето. Въпросът е кога Зото ще го използва и дали Xtreme все още ще е шампион...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нашият 24 май - камери, телевизия, интервю и... деца

Има голяма вероятност да запомня този 24 май, за разлика от много други преди него. Не за друго, ами защото с Темз почти не се спряхме, въп...