FUW Pure Hatred - Night 2 (20.07.09)

Now I know why you wanna hate me...
Cause hate is all this world has even seen lately...

И сега отново "Данон" и отново верига магазини "Miss Bikini" представят:


Добър вечер, едни и същи. Вие сте с втората нощ на FUW Pure Hatred. Набързо ще ви информирам, че ни чакат мач за титлата при жените, отборен мач и естествено Биров срещу BK в First Blood Match. Също така: Курдавее е поканил за гости в "На по курабийка с Курдавее" новите отборни шампиони Bulletrpoof и NMP. Но това по-късно, защото е време за boobie battle!

Ети се насочва към ринга с очила, които й придават достатъчно мръснишки вид, за да започнат няколко наши фена да подсвиркват от първия ред. Връщайте се на село, простаци! Тя изглежда уверена за този мач, но дали ще се справи със задачата да вземе от Нели Bra Championship-a. Като казах Нели - ето я и новата шампионка! На последния event тя победи Вероника, за да си върне титлата. Ще видим какво ще стане тази вечер. Нели и Ети си разменят по един злобен поглед, тип "eat this, biAtch", a съдията дава начало на този двубой.

FUW Bra Championship: Eti vs Nelly (c)

Злобните погледи продължават и след биенето на гонга. Но към тях прибавяме и шамара, който Нели забива на Ети! Това не остава неотмъстено и Ети отвръща, след което двете се хващат глава за глава и се бутат настрани. Чакай! Ети завърта Нели в някаква комбинация за туш... едно, две... повдигане в последния момент! Можехме да видим смяна на титлата адски рано! Нели обаче успява да се измъкне. Сега опитва clothesline, но Ети прикляка, след което я хваща в гръб и я просва с german suplex. Следва още един и отново опит за туш. Шампионката се повдига за втори път. Ети я вдига на крака и я засилва към един от ъглите, след което се засилва към нея. Нели се подмества и имаме удар на гърди в сглобка! Ети отскача назад, а Нели успява да забие по-рано запланувания clothesline. Тя скача на второто въже и опитва lionsault! Не успя да се превърти напълно и почти падна на главата си, но все пак нарани Ети. Опит за туш, едно, две, Ети се повдига. Тя изглежда има желание да затвори устата на Нели и да покаже веднъж завинаги, че не иска повече да има нищо общо с BBC. Нели е замаяна след удара, който понесе главата й в ринга, но все пак успява да се изправи. Същото прави и Ети, и двете едновременно тръгват в атака. Нели минава под ръката на Ети, отблъсква се от въжетата, след което скача срещу претендентката, но Ети я сграбва в "мечешка прегръдка"! Опитва се да й изкара въздуха, а Нели не може да се измъкне. Тя мята ръце... ще се предаде ли? Не! Бърка в очите на Ети! Претендентката се хваща за очите и докато се осъзнае Нели й забожда Копие! Опит за туш и Little Miss Vixen запазва титлата си.

Нели се плъзва извън ринга и взима титлата си от ръцете на съдията. Все още опитва да си поеме въздух след бруталната хватка, която й беше приложена. И все пак на лицето й грее малка злобна усмивка, докато вдига златния сутиен над главата си. Успя да надделее и май тотално сложи край на Birov's Bitches Coalition. Нищо. Ще ги помним с добро... доколкото можем.

***

Силвия е зад кулисите и гледа случващото се в залата на един монитор. Тя изглежда доста щастлива от победата на Нели и даже си пляска с ръце. Брей... Както и да е. Пекаж изкарва едно "кхъм-кхъм" и я подсеща да хване микрофона и да погледне към камерите. Тя се стряска и става.

-Добър вечер. Мой гост тази вечер е КоЦкаР, който снощи... ъм... срита Дмитрий Ангелов, след като втория вече бе нападнат от Дарт Радо. Здравей, Константин! Би ли ни казал на какво да се дължат действията ти от снощи?

-Ами... как да ти кажа, Силве... Много съм готин. И не е правилно готин човек като мен да получава толкова малко внимание тук. От месеци търся мястото си в FUW, търся отново пътя към върха и не го намирам. Вчера като видях Ангелов не знаех, че е бил нападнат от Дарк Радо.

-Не Дарк, а Дарт. - поправя го Силвия.

-Еба ли му майката как е... Не ме интересува. Просто сритах Ангелов, защото видях, че е в слаба позиция и мога така малко, джи-джи-биджи, да поема контрол, ако ме разбираш.

-Да поемеш контрол? - се чува тежкият глас на Дарт Радо отстрани. Той приближава и поглежда КоЦкаР отблизо. -Гишаки чо маса! Да поемеш контрол? Тук само Дарт Радо поема контрол. Ангелов срещна голям враг в лицето на мен и на Империята. Ние ще го разрушим! Ще вика "Ваташи ва труп!". Защото Дарт Радо... Дарт Радо е сила!

КоЦкаР гледа известно време в Радо, след което отцепва.

-Чети ми по устните: яж ми хуя, педераст! - след което тичайки напуска мястото за интервюта. Радо посяга да го улови, но не успява. Дали това ще свърши така?

***

Курдавее е на ринга и дава нареждания на хората, поставящи там мебелировката за "На по курабийка с Курдавее". След като вижда, че сме в ефир, той се обръща нервно към камерата и оправя вратовръзката си.

-Добър вечер на всички, аз съм Курдавее. В последните месеци показах, че каня най-правилните хора в шоуто си, за да може вие да научите от тях повече за бъдещите им планове. Тазвечершните ми гости победиха Биров и BK на The First Anniversary Show и станаха двукратни отборни шампиони. Дами и господа, Bulletproof и NMP или иначе казано NO MORE BULLEEEEETS!

Светлините намаляват и по зловещ рап бийт на рампата се появяват двамата шампиони. Те позират с новите си титли, подскачайки наляво-надясно, а феновете видимо се радват да ги видят. Ето, че шампионите стигнаха до ринга и се настаниха на дивана, а Курдавее е готов с въпросите.

-Така, момчета, първо честита победа и титли. - двамата кимат за "благодаря". -Сега обаче започвам с въпросите. Като за начало искам да знам трудно ли ви беше срещу Биров и BK?

-Всъщност не. - казва NMP. -То се видя, че двамата палавници не могат да се сработят и шампионството им беше в голяма степен случайност. Но независимо дали бяха работили в екип или бяха се карали ние пак щяхме да станем шампиони.

-Федероска! - провиква се Bullet и започва да се смее, а NMP и Курдавее го поглеждат странно.

-Какво му е? - пита водещият.

-Ами пийнахме малко по-рано тази вечер и затова сигурно. Ще му мине.

-Добре, следващият ми въпрос е кои виждате като бъдещи претенденти?

-Ами в мача, който ни спечели шанс за отборното злато, се спречкахме пак със старите си познайници от AVP. Правили сме много добри мачове с тях и мисля, че имаме да си връщаме една-две победи, така че... - NMP се усмихва.

-Значи те?

-Да, ние мислим, че те заслужават.

-Курдав... - обажда се Bullet. -Искаш ли да ми обереш аналния медец? Ахахаххаа...

Курдавее хвърля злобен поглед на единия си гостенин, а NMP започва да се смее с партньора си, когато Line in the sand на Motorhead започва и Finally Real се появяват на рампата. Двамата младоци се качват на ринга и поглеждат отборните шампиони. Йо се е снабдил с микрофон.

-Така... виждам, че вече сте мислили по въпроса за следващите претенденти, но ние току-що излязохме от офиса на НикитУ ЛазарУв и след разговор с него се стигна до нещо положително за нас. НикитУ каза, че ако победим в следващия мач ние ще бъдем следващите претенденти. Ако загубим решението за това кой да се бие с вас ще остане за по-късно. И все пак... мисля, че ще се справим с дебютиращ отбор, така че... ще се видим в мача за титлите.

Bullet се изправя и поглежда Йо право в очите.

-Да-ти-сера-в-устата. - казва той и следва десен прав за Yo The Real, като Файнъл и NMP застават между двамата. -Майкоооо, бегай! - изкрещява Bullet и започва да се смее, докато с NMP слизат от ринга. Изглежда шоуто на Курдавее приключи.

***

Finally Real са все още на ринга и изглежда Йо се е съвзел от удара, който му нанесе Bullet преди малко. Двамата са готови за мач, а техни противници са хора, които едва ли сте очаквали да видите в отбор. По рампата се задават Дон Курлеоне и Поникс. Вторият напусна с добри чувства приятелите си от AVP и реши да търси успех сам. Не го намери и затова се обърна към първия, който бе отчаян след няколко поредни загуби. Сега ще видим дали общите тренировки ще дадат резултат или Finally Real ще спечелят шанс да си върнат титлата по двойки.

Finally Real (Yo The Real & Final) vs Don Kurleone & PoniX


Мачът започват Поникс и Йо. В началото битка е видимо равностойна, до момента, в който Поникс не опитва да използва въжетата като трамплин, а Файнъл ги дърпа и го поваля оттам. Смяна и Файнъл е на ринга. Няколко удара в тялото на Поникс изглежда му стигат и след един германски суплекс той отново се сменя с Йо, който моментално опитва moonsault от най-горното въже. Опитът беше успешен! Едно, две, не... Повдигане и мачът продължава. Пак смяна и пак Файнъл е на ринга, като този път влага повече усилие - изправя Поникс в единия ъгъл и нанася няколко удара през гърдите му, засилва го към отсрещната сглобка и забива рамо в корема му там. Пак смяна за Finally Real. Поне за момента отборната им игра се развива доста успешно. Йо прави monkey flip на Поникс, хвърляйки го в средата на ринга, но той успява да стъпи на крака! Докато Йо се усети Поникс вече се е сменил с Дон Курлеоне, който надъхан влиза на ринга и започва да раздава юмруци. Файнъл идва на помощ на Йо, но също е повален след няколко удара в лицето. Дон Кур засилва Йо чрез въжетата, след което го посреща с коляно в стомаха. Опит за туш... едно... две... повдигане на Йо. Дон Кур го изправя на крака, но в този момент Файнъл го рита в задната част на главата, след което го качва на раменете си. Ще опитат Snapshot... Не! Поникс влиза на ринга и поваля с Dropkick Йо, след което сваля партньора си от раменете на Файнъл и започва да налага по-младия си противник. Йо обаче му се нахвърля в гръб. Дон Курлеоне също опитва да се намеси, но Finally Real изиграват добре ситуацията и Дон Кур се блъска в Поникс. Вторият е изхвърлен от ринга, а първият е вдигнат отново за Snapshot. Получава го, а Йо приковава крака - едно, две, три и мачът приключва. Finally Real си спечелиха шанс за отборното злато.

Двамата младоци слизат доволни от ринга, а Поникс се качва да провери как е състоянието на новия му партньор. Отборният им дебют въобще не се разви добре.

***

Gopero's Cam ни показва съблекалнята на BK, в която той спори с НикитУ ЛазарУв.

-Не е нужно бе, човек! Стига вече! Приключете веднъж завинаги! - казва съ-главният мениджър. -Онзи ден се рових из резултатите. Досега сте се били в 4 мача един срещу друг. И двамата имате по 2 победи. Стига ви. Освен това сте се били множество пъти в отборни, тройни и четворни мачове.

-Не ми стига! Не и на мен! Той обърна феновете срещу мен, сега аз ще му причиня нещо още по-ужасно. А и едната ми победа е с дисквалификация и това не е задоволително.

-Той не ти е виновен. Ти сам излъга всички! Дори аз вярвах, че са се опитали да те убият.

-Имах си причини, ок? - изкрещява BK. -И никой няма право да ме съди при условие, че съм първият шампион тук. Аз съм основополагащ камък в тази компания.

-Това е така, да, но не можеш да очакваш всеки да иска да гледа постоянното ви пребиване с Биров.

-То няма да е постоянно. Ще приключа с него още тази вечер. Довери ми се. - BK намига на НикитУ и излиза от съблекалнята, като по пътя блъска Гоперо.

***

Видео ни показва някаква градина, а масивна фигура се навежда и откъсва от нея една роза.

-Отбори и приятелства умират всеки ден. Но любовта е вечна. Аз съм тук, за да ви я дам. Пригответе се! - казва мъжки глас и когато се обръща виждаме НожарА с маска на очите. -НожарА остана в миналото. Дон Жуан обаче идва съвсем скоро...

Видеото свършва със снимка на розата и един нож до нея. Шегувате се с мен, нали?

***

Отново сме в залата и сме готови за главния мач тази вечер. Flaw- Medicate започва и Биров, с бели панталони и сако се появява на рампата. Изглежда не му дреме за феновете, защото не обръща сериозно внимание на освиркванията им. Той хвърля сакото върху коментаторската ми маса и започва да чака. А ето го и BK. За пореден път е посрещнат със смесена реакция от нашите фенове, но и той не обръща особено внимание. Вместо това се качва на ринга и застава лице в лице с големия си противник. Чуваме звън от гонга и мелето може да започне. Правилата може би не са ви ясни, затова: първият, който накара противника си да кърви, печели мача. And... here... we... go.

First Blood Match: Birov vs BK

Maчът започва с брутелен clothesline от Биров за BK в началото на мача, след което роденият да бъде бог започва да нанася удари по челото на своя противник в опит да го разкървави. BK обаче успява да го прехвърли настрани и се изправя като започва атака с крака. Биров хваща единия му крак и го извърта, просвайки BK по гръб отново. Пак дъжд от юмруци, но oтново The Underclass Hero се измъква и излиза извън ринга. Опитва се да вземе стол, но когато се обръща с него Биров го изритва от ръцете му, след което просва противника си с belly-to-belly суплекс. Биров сега е този, който взима стола и опитва да го забие в главата на BK, но той се измъква, след което дърпа Биров на пода при себе си и се опитва да го хване в някаква хватка за предаване. Биров успява да се справи със ситуацията и да се откъсне от противника си, но BK пък успява отново да се изправи. За втори път столът попада в негови ръце. Той замахва и удря Биров в рамото. Така няма да разкървави... Биров все пак се хваща за ранената ръка и се качва на ринга, но BK тръгва след него. Брутален big boot от Биров право в стола, който се удря в лицето на BK и го поваля! Имаме ли кръв? Съдията казва НЕ. Биров взима стола и опитва да удари зашеметения BK, но той го хваща и успява да се изправи. Двамата започват борба за стола, като в крайна сметка го изхвърлят в публиката. Дано няма ранени фенове, които да опитат да ни съдят. Двамата се засилват от въжетата един срещу друг, но BK е хитър и използва инерцията на Биров, за да го изхвърли извън ринга отново. Следва baseball slide под най-долното въже и краката на BK се забиват в гърдите на Биров, изпращайки го върху коментаторската ми маса. Тhe Underclass Hero вади един от мониторите от масата ми и го забива в лицето на Биров. Не, няма кръв! BK го удря отново, но пак няма рана. Той решава да пробва нещо рисковано... Качва се на ръба на ринга и скача към масата! Биров се подмества в последния момент и BK я разбива с тялото си! Въпреки че това стопроцентово го нарани съдията казва, че няма кръв по тялото му. Двамата започват бавно да се изправят, като Биров взима в ръце същия монитор, с който го биеше BK преди малко. Той започва да дебне за удар. BK е на крака и Биров се засилва, но противникът му го спъва и Биров пада по лице върху монитора! Той започва да се гърчи, а съдията слага край на мача. Защо?!? О, виждам защо. При удара с монитора главата на Биров се е сцепила на едно място и сега оттам обилно тече кръв. BK победи с едно спъване!

Той обаче не изглежда доволен. Взима един стол и удря главата на Биров, който продължава да се гърчи от болка. Кръвта е навсякъде. BK го издърпва върху металните стъпала, след което отново удря главата му със стола! Кръв, кръв, кръв! Още няколко удара и Биров вече не се движи. Идват съдии и спират BK, който захвърля стола настрани. Може би това беше отмъщението му за това, че Биров разкри номерът му с така наречения "опит за убийство". Може би да, може би не - и все пак беше брутално. Наши екипи преглеждат Биров, а BK си тръгва с усмивка на лице. Този мач се разви по доста брутален начин и по доста брутален начин сложи край на Pure Hatred. Ще се видим следващия път, лека вечер/нощ/ден!

2 коментара:

  1. kato vidqh tfa s detskata gradina i se setih za pedobear

    ina4e 6outo kyrti.. iskam ne6to ot sorta na king of the ring

    ОтговорИзтриване
  2. XAxaxaxaxa ,ei neska mn se smqh , za 1vi pat vijdam "Na po korabiika s kurdavee" i naprao , nashte 5 minuti me pitat lud li sam :D:D:D i Piqnstvoto na Bullet mi haresa :D
    Antoan

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...