FUW Новини - Интервю с Нели, Ангелов отправя предизвикателство, закани от Xtreme и Final

Pure Hatred вече премина, но е време да се съсредоточим върху следващия ни event, който ще се проведе на 4 и 5 август 2009. За втори път събираме няколко интервюта и клюки специално за вас, преди да дойде моментът да видим FUW Unstable. Вече имаме няколко обявени мача за PPV-то, изказвания oт участниците в тях и други неща.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Няколко думи от шампиона Xtreme след победата му над Саша:

"Аз съм шампион. Той е педераст. Шампионът победи педераста. Какво изненадващо има?"

Отговорът на въпроса какво предстои за него:

"Други педерасти да поискат титлата ми. След това да победя тези други педерасти."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Интервю, което Силвия взе през седмицата от Bra шампионката Нели:

Силвия: Здравей, пиле. Накараха ме да попитам как е Антон след като BK буквално му размаза главата в последния им мач?

Нели: Амиии... не знам. Тръгна си от болницата без да се обади и нямам никаква идея къде е, нито какво става с него. На следващия event ще имаме мач срещу BK и Ети, а дори не знам дали ще се появи.

Силвия: Тревожиш ли се?

Нели: Малко. И преди е правил подобни глупости, но не за толкова дълго.

Силвия: Кофти, пиле. - тя прави тъжна физиономия, след което се приближава леко до шампионката. -А знаеш ли, че Ети говореше зад кулисите как победата ти е била чист късмет и че ако тя получи втори шанс за титлата щяла да те размаже?

Нели: -Моля? - разтваря широко очи. -Значи много скоро ще се оправя с таааа.

Силвия: Да, да. А да, пиле, ще участвам в мач на следващия event. Може да стана следващата претендентка за титлата ти.

Нели: Да, това ще е добре за теб. Съжалявам, но трябва да тръгвам, ще говорим после. - тя излиза от кадър, а Силвия остава с леко нацупена физиономия.

Операторът Пекаж: Хаха, заряза те без да ти изслуша глупостите.

Силвия: Пекаж... майната ти! - тя се усмихва на камерата и също изчезва нанякъде.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Toва е. Вече е ясен единият от мачовете за следващия event: Биров и Нели срещу BK и Ети. Също така е ясно, че ни очаква мач за титлата по двойки. Шампионите Bulletrpoof и NMP ще защитават титлите си срещу Finally Real. Коментар от Final по въпроса:

"Ооо, ще ги бием! Не само ще ги бием, но ще ги смажем! Не само ще ги смажем... ъм... ъм... ще ги наритаме и ще им се изсерем върху главите! И после ще се снимаме с титли в ръце, стъпили върху тях. Върху телата им, не върху лайната. Да... но ще се снимаме! С титли!"

Пожелаваме успех и на двата отбора. В мача. Не в отделянето.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Стана ясно, че другаря Ангелов е изпратил два червени плика чрез служител на FUW. Пликовете са били адресирани до Дарт Радо и КоЦкаР. Намирането на КоЦкаР не е било трудно, тъй като наскоро стана известен факта, че спи на покрива на дискотека "Тит Флавий" с цел "пестене на разходи за гориво". Радо обаче е бил по-труден за откриване. Караваната му, която той нарича Звездата на смъртта, е била открита паркирана пред инфекциозното отделение на болницата. Там, по негови думи, той събирал жертви, върху които да изпробва Силата. В пликовете, които КоЦкаР и Радо са получили, е имало официално предизвикателство от Ангелов за троен мач, след конфронтациите, които имаха на последния event. По наши данни и двамата са приели, така че ни очаква троен мач Ангелов срещу Дарт Радо срещу КоЦкаР на следващия event.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Това беше от нас този път. Датите за са 4 и 5 август. Ще се видим тогава на FUW Unstable.

2 коментара:

  1. аз пък продължавам да мрънкам за king of the ring


    p.s. пича на постера е мн смекси <3

    ОтговорИзтриване
  2. сега докато скролвах и прочетох в заглавието ангелов оправя xtreme... XD

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...