FUW BeachBattle 2000 - Night 1 (24.09.09)

Лятото горещо много е добрееее (звук от потрошено радио)
Тази нощ потта няма да има нищо общо с жегата, а болката - нищо общо със слънчево изгаряне...


Постер: ТУК
Theme song: Lostprophets - Last summer

Започваме тазгодишният BeachBattle с отборните шампиони Bulletproof и NMP, които се насочват към ринга, придружени от аплодисментите на публиката и премигващите светлини в залата. Двамата се качват на ринга и вдигат високо отборните си колани, след което започват да подскачат наляво-надясно. Лигави са, но са добри.

-Така... успокойте се, бе. - ухилва се NMP на публиката. -Изглежда ние ще ви приветстваме тук, така че - добре дошли на BeachBattle. - oще по-силни овации. -Причината да сме тук е, че преди малко повече от година, на първото издание на BeachBattle, ние бяхме победени от АVP и те станаха първите в историята FUW Tag Team Champions. Не обичаме да губим, особено от тях, и това е всеизвестен факт. Нали бе, палавник?

-Точно така! - отсича Bullet.

-Затова, въпреки че защитихме титлите си на последния event срещу Finally Real, тази вечер предизвикваме AVP на мач. Залагаме титлите и година по-късно им предлагаме отборите ни да се изправят отново един срещу друг, за да видим какъв ще е резултатът този път.

NMP млъква и поглежда към рампата, а ние чуваме Shapeshifter! Придружавани от Доби Т се появяват AVP. Асото и Валето се качват на ринга и изглежда са готови за мач.

-'Айде на хорото, ооооо! - провиква се Bullet в микрофона на NMP преди да го остави извън ринга. Съдията дава начало! Година по-късно! AVP vs NMB за титлите в реванш! O, да!

FUW Tag Team Championship: No More Bullets (Bulletproof & NMP) (c) vs AVP (Asoto & Valeto)

Мачът започват Bulletproof и Валето с размяна на удари в средата на ринга. Bullet бързо взима предимство и засилва противника си към въжетата, но той успява да избегне Samoan Drop-a и се сменя с Асото, който моментално скача на въжетата, а оттях върху отборният шампион. Bulletproof е зашеметен и получава lionsault (задно салто от второто въже), при което Асото се просва по корем върху него. Следва опит за туш, но Bullet успява да се повдигне. Отново смяна в отбора на AVP и Валето се нахвърля върху противника си, но е посрещнат с belly-to-belly suplex, след който Bullet достига до ъгъла си и се сменя с NMP. Той моментално поваля изправилия се Валето с рамо, след което стоварва коляно върху лявата му ръка и опитва да хване пръстите му. Валето отчаяно се бори да не му позволи и донякъде успява, но NMP все пак заключва ръката на противника си в armbar. След като я притиска известно време, той се сменя с Bulletproof. Bullet скача по гръб върху Валето, след което опитва туш, но Валето се повдига на две. Bullet го вдига на крака и си го наглася за brainbuster, но докато Валето е вдигнат във въздуха той успява да се измъкне и да просне шампиона с neckbreaker. Това обаче не му е достатъчно - той се покатерва бързо по една от сглобките и се прехвърля назад, поваляйки отново Bullet с крака (Whisper of the wind style...). Валето се добира до Асото и прави така желаната смяна. От другата страна NMP влиза на ринга и двамата се сблъскват в центъра. Размяна на удари. Асото е засилен към въжетата, но се връща към NMP с dropkick право в лицето. Oпит за туш... едно, две... повдигане. Aсото вдига NMP на крака, скача от място и хваща главата му в ножица, след което го обръща в нов опит за туш! Едно, две, повдигане! Отново! Асото пуска краката на противника си, покатерва се по въжетата и пробва moonsault от последното, но е уловен във въздуха от влезлия на ринга Bulletproof! Той си наглася Асото и го просва с powerslam по гръб! Валето обаче е на ринга и с ритник в глават зашеметява Bullet, а с един dropkick го изритва извън ринга, след което се опитва да скочи върху него. Bullet хваща и него и го просва по гръб върху пода. На ринга NMP просва Асото с германски суплекс, опитва втори, но претендентът се измъква и минава зад шампиона, след което го обръща в опит за туш. NMP обаче отблъсква Асото към своя ъгъл, където той получава удар от Bullet. NMP го просва с още един германски суплекс и прави смяна с Bullet, след което скача през въжетата върху Валето! На ринга Bulletproof издебва Асото и забива Stunner (Зашеметител). Eдно, две, три и мачът приключва. Златото бе опазено.

NMP се връща на ринга и съдията вдига ръцете на шампионите, след като им е връчил златните пояси. Двамата слизат от ринга и се насочват към съблекалните под овациите на феновете. На ринга Валето и Доби Т помагат на Асото да се съвземе, като и двамата членове на AVP не изглеждат доволни.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Видео промо ни показва някаква градинка, а BK стои там и гледа към играещите наоколо деца.

-Погледнете ги. Безгрижни. Играят си, радват се на живота. А аз? Аз трябва да се занимавам с психопат като Биров. Не знам какво иска той от мен, но не аз съм виновен за състоянието му. Той си беше побъркан и преди. Това че помлях главата му на Pure Hatred може да е помогнало за влошаването на ситуацията, не знам. Но знам едно - Биров, няма да ми попречиш. Утре вечер ще си върна това, което по това време миналата година беше мое - титлата на FUW. Ти няма да ме спреш. Напушеният Саша няма да ме спре. Дарт Радо може да се опита да ме задуши със Силата, преди аз да го просна с PunX_n0t_DeaD. А Xtreme... надявам се, че си се порадвал на титлата. Защото утре вечер ще я загубиш.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Силвия е пред камерата на Пекаж, когато до нея се приближават Finally Real.

-Здравей, Миро! Здравей, Йоан! Вие загубихте своя шанс да станете отново отборни шампиони, но същото се случи и с AVP тази вечер. Видяхме ви край ринга след мача. Защо бяхте там?

-Ами беше ни интересно. Мислех да направя една-две снимки на мача... - започва Файнъл, но Йо го прекъсва.

-Причината да сме там беше, че ние продължаваме да се интересуваме от отборното злато. AVP са стара история. Същото се отнася и за No More Bullets. Извинявай, но както те самите казаха, миналата година е имало същия мач на BeachBattle! Аман от еднакви шницели... извинявам се, аман от еднакви мачове, еднакви шампиони...

-Пози за снимка! - обажда се Файнъл.

-Ние ще си заслужим още един шанс за титлата и този път ще успеем.

NMP и Bullet се появяват зад младоците и ги потупват по раменете.

-Видяхте какво стана току що. - казва NMP. -АVP загубиха, а доколкото си спомням вие също. Ако искате нов мач за титлата ще трябва доста да се потрудите, защото ние официално обявяваме, че чакаме предизвикателство от НОВ отбор, готов да се изправи срещу нас за титлите, а може би и да ги спечели. А вие, палавници, си стегнете дупенцата, за да не дойде баба Меца и да ви натъпка медеца навътре. Лек ден!

Шампионите отиват най-вероятно към душовете, а Finally Real излизат от кадър, не особено доволни. В този момент до Силвия се появява FUW Bra шампионката Нели.

-Здравей, пиле! - усмихва се Силвия, но сериозната физиономия на Нели показва, че не е в добро настроение.

-Спести си го. Значи троен мач, а? Ти, аз и Ети. За титлата.

-Да, проблем ли е?

-Може да стане проблем, пиле. - отговаря Нели. -Идеята е Ети да бъде набита, а аз да запазя титлата. Такъв беше планът, когато мачът беше само между мен и нея. Сега след като и ти се включи ти... не знам, ще има ли проблеми?

-Не, пиле! Как може да си помислиш подобно нещо? Знаеш, че ще съм в мача само, за да ти помагам. Даже ще се постарая да не се пречкам много, за да си свършиш работата както ти знаеш.

-И не искаш титлата?

-Искам я. - отговаря Силвия. -Но не искам да я взимам от най-добрата си приятелка.

-Добре. - кима Нели. -Ще се видим на ринга.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Пак видео кадри, показващи ни какво се случи с Бож в края на март, когато бе контузен след атака на Торо и Инсейн. След това виждаме как Бож си отмъсти на Инсейн в Ambulance мача. Oт тогава не сме виждали втория в FUW. Сега обаче е ред на Торо, който ще трябва да се изправи 1 на 1 срещу Спортната легенда на Пазарджик. Take over започва и Торо не особено уверено пристъпва към ринга. Още преди да се е качил на него ние чуваме El Matador и Бож също се задава по рампата. Той се качва на ринга и се изплюва в краката на Торо. Торо прави същото. Бож пак плюе. Торо отвръща. СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ПО РИНГА, МАМИЦАТА ВИ! Опа, казах го прекалено силно и ме чуха, но само ме поглеждат. И по-добре... ако дойдат тук ще ги смеля. Торо обръща глава към Бож и получава удар, който го поваля по гръб, а съдията дава начало на мача.

Toro vs Boj

Бож моментално се нахвърля върху противника си и започва да го налага докато Торо все още е по-гръб. Той обаче успява да отблъсне противника си с крака и излиза извън ринга, сочейки главата си, за да покажае колко е умен. Е, не е. Бож скача над въжетата и поваля Торо с тяло, след което веднага го връща на ринга и опитва туш. Едно, две... повдигане. Бож забива няколко удара в главата на Торо, след което и няколко колена в тялото му. Пак опит за туш, но пак повдигане. Спортната легенда на Пазарджик не изглежда доволен... чакай, той тръгва за стол! Бож е решил да играе коварно! Той се качва на ринга, а съдията взима стола от ръцете му и го изкарва навън. Торо се възползва и забива удар в слабините на Бож. Той пада по лице върху ринга и започва да се превива, а Торо го обръща за туш, като дори качва краката си на въжетата. Съдията обаче вижда това и не започва да брои. Торо е вбесен и бута съдията леко, след което дава знак към рампата. Оттам се задават Саша и Накрен и застават край ринга. Торо пък отново се заема с Бож и започва да го рита в корема и гърба. Няколко поредни опити за туш, но Бож се повдига още на едно. Торо го изправя в единия ъгъл, след което го удря с лакът в лицето. Засилва се от отсрещния ъгъл и смачква Бож с тялото си. Опитва го втори път, но този път Бож се подмества и Торо се нанизва в сглобката! Бож се възползва и на секундата поваля Торо по гръб с neckbreaker. Накрен се качва на въжетата, за да отвлече вниманието на съдията, а Саша влиза от другата страна на ринга. Той се засилва към Бож, но Пазарджишката спортна легенда го блъска към Накрен. Саша без да иска бутна Накрен от въжетата! Торо се е засилил за clothesline към Бож, но той прикляка и Торо просва едрия Саша. Торо се обръща и получава БОЦ в зъбите! Какъв ритник. Едно, две, три и след като Бож направи Пороци ООД луди той успява да грабне победата.

Съдията вдига ръката му, но радостта на Бож не е дълга. Накрен се качва на ринга и го напада в гръб. Саша също се изправя и се включва в атаката. Бож се опитва да се бори, но все пак са 2 на 1 и скоро е повален. След като се съвзема след ритника в зъбите Торо също става на крака и започва да помага на Накрен и Саша. Няколко минути наблюдаваме как тримата ритат поваления Бож, след което вдигат задружно ръце и слизат от ринга. Приятелчетата на Шефката излизат извън контрол. Определено.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Камера ни показва как Ети тренира зад кулисите, ритайки купчина учебници. Тя вдига няколко и ги разкъсва с голи ръце, след което ги хвърля в един казан (не знам откъде накъде имаме казани зад кулисите, но както и да е), след което ги полива с бензин и ги запалва (и бензин не знам откъде се намери...). Тя поглежда камерата.

-Когато дойдох тук го направих по молба на Биров и Нели. Бях техен съюзник месеци наред в опитите им да се окичат със злато за сметка на мен и Вероника, но реших, че това трябва да спре. Нели, бъдещето ми било в учебниците, а не на ринга? Е, виждаш какво става с учебниците. Горят. Колкото до онази интригантката Силвия... извинявам се, но тази вечер идвам за главата си. Когато приключа с вас ще сте на парчета и ще горите в казан като този. А аз ще стоя до него с Bra Championship-a на рамо.

Силни думи, казани по доста предизвикателен начин. Предполагам, че по-малките ни фенове вече са пъхнали ръце в панталоните си очаквайки предстоящия женски мач... отвратително, знам.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Камера показва как НикитУ ЛазарУв разтревожено гледа към един телевизор след побоя над Бож. В този момент зад него се появява КоЦкаР и го тупа по рамото.

-Не, господин полицай, не съм пил! - изкрещява НикитУ докато се обръща, след което забелязва КоЦкаР. -А, ти ли си бе? Какво сакаш?

-Искам си работата обратно. - казва мрачно КоЦкаР.

-И аз искам да съм кмет на Мало Конаре, ама не съм, и вместо това съм главен мениджър в тази задръстена компания. Такъв е живота. Друго сакаш ли?

-Искам си работата, Ник! - КоЦкаР се нацупва и една сълза блясва в лявото му око. -Знам, че не се представям добре в последно време, но чак да бъда уволнен... Не беше честно. Искам си работата бе, човек.

-Недей реви с'я. Оф... добре. Предлагам ти следното: ще си получиш работата, ако на следващия event победиш избран от мен човек. Става ли?

КоЦкаР прегръща силно НикитУ и го целува по челото.

-Златен си, Кольо! 'Айде, че отивам по дискотечките да си изхарча парите от последната... ЗАСЕГА... заплата.

-Махай се. - поклаща глава НикитУ и тръгва нанякъде.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Виждаме някакво тъмно посещение, в което изведнъж светва една висяща от тавана крушка. Изглежда се намираме в караваната на Дарт Радо, тъй като навсякъде по стените има разни мигащи светлини и бутончета с неизяснено предназначение. Може би домакински уреди за космическо приложение? Не знам, но самият Дарт Радо е застанал под крушката и черният му шлем блести от ярката светлина.

-Аз съм Дарт Радо, аз съм мощ и могъщество! Черният и тъмен лорд на сит. Това е... - той показва караваната. -...моята Звезда на смъртта. С нея мачкам бабички и гадни малки стопаджии (предимно от Пещера) по пътищата. Но не това е важното. Важното... е, че Тъмната страна на Силата е с мен и утре вечер аз ще стана новия FUW шампион. Погледнете фактите, неверници. Аз бях непобеден до момента, в който Асото, Валето и Поникс не ме победиха в хендикап мач 3 на 1. Аз бях този, който спечели сериозен троен мач на последния event, побеждавайки КоЦкаР и Ангелов. Аз съм този, който ще вземе титлата на Xtreme. След което... - до него се появява друга фигура, с качулка скриваща лицето. -...ще продължа с обучението на моя ученик на Тъмната страна и ще му покажа какво е да си шампион.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Прехвърляме се зад кулисите, където виждаме НожарА! Облечен е с широка бяла риза и стегнат панталон, а зад едното си ухо има роза. По-усмихнат е от обикновено. Говори си с някаква наша служителка (не е от най-симпатичните, ако трябва да съм честен), когато забелязва камерата.

-Оооо, дами и господа, жребци и цветя, вие сте тук! - казва той и оставя събеседничката си след една целувка по ръката. -Радвам се, че отново съм сред вас. Не, не, не говорете за НожарА. Не говорете за това тъмно същество изпълнено с омраза и презрение към света. Аз съм нов човек, аз съм изпълнене с любов и живот. Аз съм... Дон Жуан Нужa!

Той се усмихва, сваля розата от ухото си и я помирисва с желание, след което се усмихва на камерата и с интересна походка се запътва нанякъде. Чакайте сега... говорим за 100 килограмов, здравичък и масивен човек, облечен с тесен панталон, широка риза, който мирише рози и се казва Дон Жуан Нужa? Какво ли разбирам аз, аз съм просто прост коментатор.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Време е за мач за злато. Време е за малко полуголи женски тела. Време е всички малолетни да си изкарат десниците от панталоните и да гледат внимателно в екрана, защото иначе Дядо Коледа няма да им донесе подаръци тази година. Време е... за троен мач за Bra Championship-a. Ети излиза първа на ринга под бурните овации на феновете. Тя сваля очилата си и хвърля като сувенири на публиката няколко учебника по биология и химия. След нея на рампата се появява Силвия, нашата тоооолкова вежлива репортерка, която получава смесена, но доста слаба реакция. Трудно е да впечатлиш феновете ни. Двете с Ети си разменят злобни погледи, когато започва Duality и Bra шампионката Нели се задава по рампата с титлата в ръце. Тя получава доста кофти реакция от публиката... но им отвръща с едно симпатично средно пръстче! Злоба, злоба... Нели се качва на ринга, вдига титлата, след което я дава на съдията и оглежда двете претендентки. Мачът започва...

Triple Threat Bra Championship: Eti vs Silvia vs Nelly (c)

Нели и Силвия внимателно се споглеждат в самото начало на мача. Ети внимателно очаква някаква реакция от тях и я получава не след дълго, когато и двете се нахвърлят върху нея. За нула време тя е сломена и пада на колене, след което е просната с двоен суплекс по гръб в центъра на ринга. Силвия вдига ръце и с усмивка излиза от ринга, а доволната Нели се заема с това да допребие противничката си. Удари в лицето и тялото, с крака и ръце. Ети се превива, а публиката не е особено доволна от развитието на мача. Силвия, която би трябвало също да се бие за титлата, стои отстрани на ринга и аплодира. Нели вдига Ети на крака, но получава юмрук в корема! Това не беше очаквано. Още един, последван от един в челюстта. Шампионката се олюлява, а Ети става на крака, хваща я и я забива по лице в ринга. Силвия решава да се намеси и напада Ети в гръб. Успява да я хване през кръстта и я просва с german suplex, последван от още един. След това застава над нея, изкрещява нещо и пак слиза от ринга. Нели се добира до Ети и опитва туш. Едно, две... повдигане! Little Miss Vixen става на крака и вдига доскорошната си приятелка и колежка в BBC, изправя я в единия ъгъл и започва да я удря с плесници през гърдите. Засилва я към отсрещния ъгъл и след като Ети се удря там получава и ритник в лицето. Пак опит за туш, но пак повдигане на две. Нели изглежда ядосана. Тя вдига Ети отново на крака, дърпайки я за косата, но Ети изненадващо я хваща през кръстта, след което я просва с belly-to-belly suplex. Силвия пак влиза на ринга, но този път Ети я очаква и я посреща с ритник в корема, последван от булдог! Следва и ритник в лицето на Силвия, последван от опит за туш. Едно, две... не! Нели напада Ети в гръб и спира броенето. Нели изправя Ети на крака и я засилва към въжетата, след което се опитва да я посрещне с ритник в корема. Ети обаче хваща крака на шампионката, завърта я и просва с DDT! Опит за туш... едно, две... Силвия спира броенето този път. Тя вдига Ети на крака и я засилва към една от сглобките на въжетата. Ети се блъска там, след което Силвия я смачква с тяло. Хваща я за ръката и се опитва да я засили към отсрещния ъгъл, но Ети се спира и обръща засилването срещу Силвия, запращайки я право в Нели. Двете се сблъскват, след което Силвия се обръща и също получава DDT. Нели е на крака и Ети дори не опитва туш, а се отблъсква към въжетата и се опитва да я повали с clothesline. Нели прикляка и Ети се отблъсква от отсрещните въжета. Пак опитва clothesline, но Нели отново прикляка. Ети се отблъсква за трети път, но сега е посрещната от Копие! Шампионката просва Ети по гръб... чакай малко! Силвия обръща Нели към себе си, вдига я на рамене и я просва с F-5 върху Ети! Нели бе просната с лице върху едната претендентка от ... приятелката си Силвия. Репортерката избутва тялото на Нели настрани и ляга върху Ети. Едно, две, три и имаме нова FUW Bra шампионка! Силвия взима титлата и бързо слиза от ринга, стискайки я здраво.

Феновете ни започват да освиркват, но на нея не й пука. Изглежда доволно, вдигайки златния сутиен над главата си. На ринга Ети все още не е отворила очи, а Нели се опитва да се повдигне след бруталния F-5. Сигурно ще й е нужно време да осъзнае какво стана, а Силвия няма намерение да е наоколо. Тя позира още малко с титлата си и се скрива зад кулисите. Това беше за тази вечер. Утре пак.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...