FUW BeachBattle 2009 - Night 2 (25.08.2009)

"...температурите продължават да се повишават. Жегата вече взе няколко жертви. Дали това ще продължи?"

Постер: ТУК
Theme song: Lostprophets - Last summer

Започваме втората нощ на FUW BeachBattle с обикалащия зад кулисите НикитУ ЛазарУв. Изглежда доста нервен. За да го нервират допълнително покрай него минават Торо, Саша и Накрен и се ухилват по доста странен начин в лицето му, преди да го подминат. Саша има шанс да стане следващия FUW шампион тази вечер. След като "Пороци ООД" отминават до НикитУ се приближава Силвия.

-Здравей, Николай!

-По някаква случайност съм ти шеф, ма! - казва изнервено той. Тя стиска устни и успява да не му удари шамар.

-По някаква случайност знам това. Така че... шефе, напускам. Вече няма да съм репортерка.

-Моля?!?

-Чу ме. Ето ти микрофона. - тя поставя джаджата в ръцете му. -Ползвай го за каквото искаш и предай много поздрави на Пекаж от мен. Аз вече си имам това... - поглежда Bra Championship-a, който свети на рамото й. -Друго не ми трябва. Чао, чао!

Силвия тръгва нанякъде, а все още шашнатия съ-главен мениджър вади телефона си от джоба и набира някакъв номер.

-Ей, аз съм. Помниш ли, че те отрязах за работата като репортер наскоро? Забрави. Да, да, взет си. Кога можеш да започнеш? Когато аз кажа? Тогава се постарай възможно най-бързо да стигнеш до спортната зала, защото току що останах без репортер... имах предвид, че току що осъзнах колко полезен би бил таланта ти. Да, да, ще ми благодариш после. - НикитУ затваря телефона и се обляга на стената. -Боже мили, в какво се забърках...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Поредното видео промо от серията с промота на претендентите за титлата в тазвечершния мач започва. Този път на фокус е Биров, който стои в някаква тъмна уличка с черната кърпа върху главата си.

-В последните сссседмици се чувсссствам някак различно. По-концентриран. По-съссссредоточен. Знам, че имам задача и тя е да попреча на BK да стане шампион, да му причиня болка и да си отмъстя за това, което ми стори. И това ще стане тази вечер... в мача за титлата... и ссссслед като изпълня тези свои задачи ще пребия останалите и ще стана шампион... отново. Xtreme, изчисти добре титлата си и я целуни за сбогом. Тя ще дойде в ръчичките ми много ссссскоро, много ссссскоро. И за финал, тъй като в последно време чувам едно и също нещо постоянно, искам да кажа за протокола: АЗ НЕ ССССССЪМ ПОБЪРКАН! АЗЗЗЗ НЕ СЪМ ПОБЪРКАН! - той сваля кърпата и сграбчва камерата, с което промото прекъсва. Бедният оператор/операторка...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Зото е зад кулисите и куфарчето е поставено на един кашон до него. Той загравя за предстоящия си мач. В другия край на коридора виждаме завърналия се Ножар, простете, Дон Жуан Нужа, да си говори с русокосата Уинтър. Тя изглежда се опитва да се измъкне и го забаламосва нещо, за да дойде при Зото. Нужа се провиква "Ще се видим по-късно!" след нея, но тя не му обръща внимание, а вместо това се заглежда в трениращия Зото.

-Здравей!

-Здрасти! - промърморва Зото без да спира с тренировките си.

-Ами... исках само да ти пожелая успех тази вечер срещу Reaper. Ще ти е нужен, за да запазиш това. - тя посочва куфарчето.

-Знам, да ти приличам на идиот? - казва Зото с намръщена физиономия, след което взима куфарчето си и отива нанякъде, а Уинтър така и не успява да отговори.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Време е за първия ни мач тази вечер, който по стечение на обстоятелствата е дамски. Свършихме снощното шоу с дамски мач, започваме това с такъв. Първа към ринга се насочва Шарлът, която откакто дебютира стана обект на тормоз от страна на Уинтър и противничката си тази вечер, като намери подкрепа само в лицето на приятелката си Доби Т. Сега тя залага косата си в този hair vs hair мач. А ето я и нейната опонентка Джери Хейтхери. Тя може би вече се е примирила с присъствието на Шарлът в компанията, но едва ли се е примирила с дългата и къдрава коса. Така се стигна до този мач.

Разяснявам за незнаещите - в hair vs hair мачовете участниците залагат косите си. След края на мача главата на загубилия бива обръсната от победителя. Не, не само с машинка. Първо с машинка, а след това и с бръснач. Голо теме, сес? Едно от тези момичета ще си тръгне приличащо на Слави Трифонов. След няколкосекундно съзерцаване между двете съдията дава начало на мача и епопеята за косата е пред своя край...

Hair vs Hair Match: Charlotte vs Jerry Hatehairy
(победителката бръсне главата на победената)

Шарлът тръгва в атака, но Джери веднага се шмугва между въжетата и излиза извън ринга. Шарлът тръгва след нея и започват гонитба около ринга. Джери се връща обратно, Шарлът тръгва след нея, но е уловена за косата и главата й е ударена в ринга преди да е успяла да се качи изцяло. Тя пада отново отвън, а Джери се възползва от въжетата и скача над тях върху противничката си. Шарлът я хваща във въздуха и я хвърля към огражденията за публиката. Главата на Джери отскочи доста брутално от тях! Сега Шарлът я хваща за косата и я връща на ринга, след което се качва при нея и опитва туш. Едно, две, рамото на Джери се отлепва от ринга. Шарлът забива няколко леки удара в лицето й, но нейните леки удари са си доста стабилни, така че все пак има ефект. Хейхери е замаяна и безпроблемно полита към единия ъгъл, когато противничката й я засилва натам. Шарлът отново се засилва към опонентката си, но Джери вдига крака и рита боксьорката в гърдите. Хейтхери се качва на второто въже, след което скача оттам и поваля с лакът в лицето Шарлът. Oпитва туш, но боксьорката се повдига. Джери не губи време, засилва се от въжетата и забива ритник в лицето на Шарлът. Пак опит за туш и пак повдигане. Джери започва да дебне за Scissors Kick, Шарлът се изправя и моментът е перфектен! Джери скача, но Шарлът се измъква от опита за ножица, след което хваща Джери през кръста и я просва с belly-to-belly suplex. Едно, две... повдигане на Джери. Шарлът се изправя на крака и вдига Джери, която я удря с глава в корема. Няколко лакътя в лицето на Шарлът, след които Джери се засилва от въжетата отново... но е посрещната от десния прав на Шарлът, който може да й е изкъртил някой зъб! Джери пада в несвяст, а Шарлът опитва туш. Едно, две, три и победата отива при боксьорката.

Мачът приключи и феновете стават на крака, защото е време да бъде изпълнено специалното условие. Джери още не е дошла в съзнание, а съдията качва на ринга стол, машинка за подстригване, пяна за бръснене и бръснач. Шарлът взима една верига изпод ринга, слага тялото на Джери на стола и я връзва, след което взима машинката. Стига, прояви милост, жено! Косата на момичето не е лоша... неее! Край, почна я. Половината глава на Джери бе обръсната за нула време и сега прилича на емо, чиято фризьорка се е подиграла с него. Шарлът не спира и довършва главата на Джери, а тя все още не е отворила очи. Гледката е ужасна... Шарлът взима пяната и бръснача и с най-голямо удоволствие заглажда главата на противничката си, а извратените ни фенове аплодират. Само аз ли си мисля, че е грешно? Бедното момиче остана без коса. Ами сега какво? Перука? Ами пари? Откъде? Ох, да продължим нататък.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Включва се камера зад кулисите и виждаме мутрата на Пекаж да забърсва обектива. Той се ухилва и маха на всички ни, след което минава зад камерата и я вдига на рамо. Обръща се към мястото за интервюта и там... там виждаме един корем. Пекаж, вдигни я нагоре, бе! Да, Пекаж вдига камерата и виждаме лицето на собственика на корема. Изглежда леко изнервен.

-Д-д-добър вечер на всички...

-Отпусни се, дишай. - започва да повтаря Пекаж.

-Ок, ок. Отначало... добър вечер на всички, името ми е Алекс "Благия" Блангев и съм новия репортер на FUW. - след като го казва той радостно се усмихва и стиска очи. -Искам да благодаря на НикитУ ЛазарУв за честта, която ми указа, и да му обещая, че ще се справям много добре със задълженията си. А сега си имам гост. Гостенка, по-скоро. Ела, да, ела. - той маха с ръка и до него се появява доста по-ниската Вероника.

-Това е нелепо. - процежда през зъби бившата FUW Bra шампионка.

-Не е нелепо. Здравей, Вероничка, как си? Всичко наред ли е?

-Като изключим факта, че точно ти ме интервюираш всичко е наред. Поне след като вече съм далеч от Пильо и малката му приятелка.

-Ооо, враждата с Нели. Да, да, гледах, аз съм фен. Така и не сме чули какво имаш да кажеш за ситуацията? Той ти направи Копие и така загуби титлата май.

-Да. Е, всеки прави грешки. Пильо направи своята и избра Нели пред това да има страхотна най-добра приятелка като мен. Но вече не ме касаят, желая им всичко хубаво и евала и на Ети, че се измъкна.

-И наистина няма нищо, което да те дразни или тревожи? - пита Алекс.

-Като се замисля има. Първо - в последно време ми е супер трудно да си поддържам равногорския обем на косата. И второ - миналата година на BeachBattle имах мач. Тази година нямам и това не ми харесва. Вместо мен мачове имат хора, като онази, чиято глава обръснаха току що. Джери не-знам-коя-си.

-Миналата година имаше мач, но го загуби. - чуваме мъжки глас отстрани и до Вероника се появява КоЦкаР, доста раздърпан и мръсен.

-Коце, ти смърдиш! - казва Вероника и се отдръпва, а Алекс я подкрепя, поклащайки глава намръщено.

-Много ясно, че смърдя, ма! Пил съм до 6 сутринта. И съм танцувал. Раздадох се по дансинга. Обаче вече нямам пари да си плащам водата, нито пък имам пари за ток, за да си изпера дрехите. Но не това е важното. Важното е, че миналата година аз те победих на този турнир, а сега нямам работа. И за да си я върна, трябва да победя някого. Може би теб?

-НикитУ ти каза, че той ще ти избере противник, мърляк такъв! - изкрещява Вероника. -А и докато миришеш така аз не бих те докоснала, какво остава да се бия с теб. Уф.. - Вероника тръгва нанякъде, а КоЦкаР я проследява с премрежен поглед.

-Бягай, кучко! Аз ще остана с моя човек Сашо. Как сме, Саше?

Високият репортер все още гледа с погнуса към КоЦкаР.

-Коце, ще усмърдиш студиото...

-Добре бе! Никой не ме иска! Но аз ще се върна на работа! Обещавам ви, лайненца! - КоЦкаР си тръгва ругаейки, а новият ни репортер изглежда доста отчаян от работата, която така силно желаеше.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Последното промо на претендентите за титлата е с участието на Саша. Камерата ни го намира в колата му, чиито прозорец бавно се спуска и от която излиза достатъчно дим, за да задушиш цяла детска градина. Саша се подава с червени очи от колата:

-Какво имах да ви казвам ви го казах вече. Отивам на ринга, мачкам всички и ставам шампион. Xtreme ми яде *** и всички са щастливи. Сега ме оставете да пуша.

Стъклото отново се вдига, а ние се връщаме в залата.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Поникс и Дон Курлеоне стоят в една от съблекалните. Поникс тупа партньора си по рамото.

-Човече, не се тревожи. Имали сме само един мач, какво като го загубихме? Ще има още. И ще спечелим.

-Кога ще имаме още? Никой не ни брои за живи тук. Откакто се съгласих на идеята ти да съм в отбор с теб пропаднах много. А имам пари. Имам много пари, с които мога да си купя за партньор всеки в тази компания!

-Обаче на колко хора им пука за теб в тази компания? Малко са. Аз мога да ти помогна. Само трябва да ми имаш вяра.

-Говориш като учител по танци. - поклаща глава Дон Кур.

-Защо пък не? Като съм на ринга все едно танцувам, хехе.

-И с какво ти помогна това? - чува се ръмжащ глас. Това е Валето! Той, Асото и Доби Т влизат в съблекалнята да вземат някакви неща. -Стегни се, човек. Този тук, Дон Курлеоне, не може да ти помогне по никакъв начин. По-добре се върни при нас.

-Момчета, разбрахме се за това. А и вие нямате кой знае колко успех напоследък...

-Внимавай какво говориш, баче! - Асото хваща Поникс за гърлото и го удря в стената. -Може да сме приятели, но ако ще ми се подиграваш ще те съжаляваш след това.

-Не ти се подигравам... - опитва се да каже Поникс, но не може заради ръката, стискаща гръкляна му.

-Момчета, момчета... ето ви 200 лева, отидете и се почерпете. Да забравите загубата вчера и т.н. - казва Дон Курлеоне и дава парите на Валето. -И оставете Поникс на мира.

-Този път става. - казва Асото, пускайки бившия си партньор в AVP. -Но ако се подиграете с нас още веднъж, ще съжалявате. - Асото, Валето и Доби Т излизат от съблекалнята, а Поникс благодари на партньора си.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Време е за един много интересен мач. Преди 2 месеца Зото спечели мач от шест души и стана първият в историята притежател на Money in the bank договор, който му осигурява шанс за титлата когато реши. Наскоро обяви, че иска да го използва тази вечер срещу Xtreme в мач 1 на 1, но Шефката не му позволи, и за да го спре назначи този мач за куфарчето между него и Reaper, който пък не сме виждали от 2 месеца на ринг и това е новото начало на неговата сингъл кариера. Ето го и него... Нова музика! Не знам песента. Reaper се появява на рампата, а анонсърът ни го представя като Спасимир "BulCop Reaper" Филипович. Брей, мощно име. Не особено лесно за запомняне, но мощно. Той излиза облечен с прилепнал черен потник, черни панталони и кубинки, а на врата му висят метални плочки като на военните. Интересен факт: той е ченге, но не казвайте на никого. Изглежда и позаякнал. Това.. това определено е лошо за Зото. Започва и неговата музика и Mr.Money in the Bank се появява на рампата, докато феновете го аплодират. Toй се качва на ринга и дава куфарчето си на съдията, който го вдига, за да покаже, че е заложено в следващия мач.

Money in the bank On-the-line Match: Spasimir "BulCop Reaper" Filipovic vs ZoTTo
(победителят взима куфарчето с договор за мач за титлата)

Зото се нахвърля в атака в самото начало на мача, но Рийпър хваща ръката му и го преобръща по гръб, след което забива няколко ритника в тялото му. Спасимир заключва armbar и започва да притиска лакътя на Зото в опит да го накара да се предаде. Той обаче не го прави, ами вместо това успява да вдигне крака и да хване главата на Reaper в ключ. Идеята на Mr.Money in the bank се обръща срещу него, когато Филипович пуска ръката му и се изправя, нагласяйки го за piledriver (държи го надолу с главата и я забива в ринга, падайки на колене). Зото успява да се измъкне след няколко удара с лакти в ребрата на Рийпър, след което бяга към единия ъгъл да си поеме въздух. Рийпър изглежда раздразнен. Чакай... към ринга се приближава Уинтър, която започва да пляска на Зото и да го надъхва. Той отново се засилва към противника си, но е посрещнат с брутален spinebuster. Oпит за туш от страна на Рийпър, но Зото се повдига. Той получава няколко удара в лицето, след което ръката му отново е хваната в armbar. Този път успява да се превърти и да стане на крака, след което рита Спасимир в главата и се освобождава. Зото се засилва чрез въжетата, след което скача с рамо в Рийпър. Не успява да го повали. Втори опит, но пак не успява. На третия опит Филипович го хваща през кръста. Ще опита belly-to-belly... Не, Зото забива няколко пъти главата си в главата на Рийпър, след което за трети път се засилва към въжетата и този път поваля с рамо претендента за куфарчето. Публиката става на крака, защото Зото се приготвя за Chocolate's Elbow! Той вади от джоба на панталоните си няколко мини-Сникърса и ги хвърля към публиката, след което се засилва от едните въжета, след това от другите... и беше спънат от Уинтър! Уинтър току що дръпна краката му и той се просна по лице! Публиката освирква русата кечистка, която се отдръпва сякаш не е направила нищо, а съдията не е забелязал намесата й. Рийпър успява да се изправи пръв, засилва се и забива брутален ритник в лицето на Зото. По дяволите, съдрал е лицето му с металните части на ботуша си. Зото кърви, а съдията го проверява. Mr.Money in the bank обаче не позволява мачът да бъде прекратен. Вместо това той използва въжетата, за да се изправи, а Рийпър го дебне от другия край на ринга. Той се засилва... и забива Копие в корема на Зото! Изправя се на крака и изревава, а публиката го освирква. Само Уинтър пляска няколко пъти. Чакай, на рампата се появява Дон Жуан Нужа с роза в ръце и приближава с усмивка към Уинтър. Тя се отдръпва, но той започва да върви след нея около ринга, докато Рийпър ги следи с поглед. Уинтър бяга зад кулисите, докато Нужа е след нея, а Спасимир Филипович поклаща глава, гледайки бившия си партньор. Той се обръща... и е хванат от Зото в люлка! Едно, две, три и съдията казва да бият гонга. Мr.Money in the bank защити куфарчето си току що!

Рийпър не може да повярва. Той гледа към съдията, а той вдига ръката на кървящия Зото и му подава куфарчето. Шефката се появява на рампата. Какво търси тя тук? Тя крещи нещо и сочи към Зото и в този момент зад нея се появяват Торо, Накрен и Саша. Те щурмуват ринга, а Зото бързо се изнизва от другата му страна, след което се шмугва сред публиката. Видяхме какво сториха Пороци ООД снощи на Бож, Зото извади късмет, че се измъкна. Шефката идва на ринга и започва да аплодира Рийпър за представянето му, а Торо и Накрен вдигат ръцете му. Какво значи това? Той вече е с тях?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gopero's Cam следва Зото зад кулисите. Той изглежда наистина разгневен заради това, което се случи току що, и стискайки заедно куфара пред гърдите си се насочва към съблекалнята си. Влиза вътре, тряска вратата и я заключва. В този момент камерата на Гоперо е разтресена и той се обръща. Зад него е другарят Дмитрий Ангелов!

-Момко, стой и не клати тази камера, за да може другарят ти да каже какво тежи на червеното му сърце. Стоях си в съблекалнята и наблюдавах случващото се на ринга. Това беше поредната подигравка. Снощи пребиха Бож. Не го харесвам особено, но не мисля, че беше достойно. Сега се опитаха да направят същото с онзи Зото, а той съвсем честно си защити куфара. Може да е объркан, може да е всякакъв, но знае как да се бори. Този Спасимир Филипович, този чуждопоклонник, обаче не знае как да губи. Ако се изправи срещу мен обаче ще му се наложи да разбере...

Другарят е прекъснат от НикитУ ЛазарУв, който прехвърча покрай него и Гоперо на бегом. Насочил се е към ринга и изглежда ядосан.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Шефката още е на ринга, заедно с останалата част от Пороци ООД, и всички задружно се смеят под освиркванията на публиката. Към тях се е присъединила и Уинтър, като все още не знаем каква е причината за това. НикитУ ЛазарУв се появява на рампата с микрофон в ръка, целият почервенял от ярост.

-Копелетаааа! Погледнете насам! Казах да погледнете насам! - изкрещява той и Саша, Шефката, Торо, Накрен, Reaper и Winter се обръщат към него. -Мислите, че е забавно ли? Снощи пребивате бивш световен шампион, който доскоро беше контузен заради онзи късокос нещастник... да, Торо, за теб говоря... а днес се опитвате да контузите и Mr.Money in the bank? Спасимире, 'уй сплескан, ти на тяхна страна ли си? Не можа да биеш Зото сам и ти трябваше подкрепата първо на момиче и след това на всичките боклуци на Шефката ли, бе? Писна ми! Тотално ми писна! Освен Саша, чийто задник ще бъде сритан в главния мач, искам всички ви вън от залата! Веднага!

-Аз съм съ-главен мениджър на това шоу и те не можеш да ме изгониш. Нито мен, нито някой от приятелите ми. - казва Шефката.

-Така ли? - ухилва се НикитУ. -ОХРАНА! ОХРАНАААА! - десет души от охраната на FUW се появяват зад него. -Искам всички, без онзи високия, вън от залата! Веднага!

-Охраната изпълнява както моите, така и твоите заповеди. Властта ни е споделена, ако си забравил. - намесва се Шефката.

-Мълчи ма! - изкрещява ядосаният НикитУ. -Аз ще им дам премия от по 500 лв. на човек ако изхвърлят теб и останалите пропадняци. - досега раздвоените и объркани охранители кимат. Изглежда за пари ще направят всичко!

-Ти нямаш толкова пари. - казва Шефката доволна, а НикитУ се нацупва. Изглежда наистина не може да им плати да изхвърлят Пороци ООД от ринга. На рампата при него и охранителите обаче се появява Поникс, дърпащ Дон Кур след себе си. Той взима микрофона от НикитУ и се обръща към партньора си:

-Хайде бе, човек! Сега е момента! Направи го!

-Няма... ти луд ли си?

-Направи го бе! Това е добро дело! Това е пътят към успеха...

-Аз... аз... - Дон Кур изглежда недоволен. -Добре, добре, ще го направя. Ник... - той поглежда главния мениджър. -Тази кучка, с която делиш властта, взе същата тази власт от моите ръце. И тъй като съм богат... имаш парите за охраната от мен. 500 лева премия за всеки, който помогне за изкарването на Шефката и Пороци ООД от ринга.

НикитУ се ухилва, а охранителите на момента тръгват към ринга с извадени палки. От нерви Саша хвърля току що запален масур. Торо и Накрен се отдръпват назад, инцидентно или не озовавайки се зад Уинтър и Шефката. Само Рийпър стои по-напред и гледа приближаващата охрана внимателно. Шефката хвърля микрофона и вдига ръце, след което казва на останалите да слязат от ринга. Там остава само Саша, а Шефката, Торо, Накрен, Уинтър и Рийпър са ескортирани от залата през публиката. Преди да излезе съ-главната мениджърка хвърля един последен поглед към НикитУ, който се смее на рампата, а публиката аплодира него, Поникс и Дон Кур. Последният е леко намусен, но изглежда му харесва.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Прехвърляме се отново зад кулисите, където новият ни репортер Алекс "Благия" Блангев отново стърчи пред камерата на Пекаж.

-В ефир ли съм? В ефир съм. Значи... гостът ми сега - шампионът на FUW Xtreme! - от залата се чуват аплодисменти за шампиона, а той бавно пристъпва до Алекс. -Шампионе, само след няколко минути ще излезеш на ринга, за да защитаваш титлата си в мач от пет души. Готов ли си?

Xtreme взима микрофона от ръцете на Блангев, тупа го по рамото и казва:

-Саше, не се тормози, баце. Стига ти мъката за днес. Свободен си. - Алекс е объркан, но излиза от кадър, а Xtreme се обръща към камерата. -Тази вечер срещам може би най-голямата заплаха за шампионството си откакто съм взел тази титла. Аз, Биров, BK, Дарт Радо и моят добър приятел Саша ще сме на един ринг в отчаяна битка за това. - той вдига титлата на FUW пред очите си. -Чух какво имат да кажат те четиримата в глупавите видео промота, сега е мой ред те да чуят мен. Педалченца нещастни, аз съм Xtreme! Аз съм FUW шампион! Победих всеки, опитал се да вземе титлата ми, ще победя и вас. И когато гонгът удари за край на мача титлата съдията ще постави този пояс на рамото ми и ще вдигне моята ръка. И знаете ли защо? - той млъква и се заслушва с лека усмивка в скандиранията на публиката. Отново поглежда към камерата. -Защото.

Xtreme излиза от кадър. Защото? Само защото? Защото какво? Шампионът ни е самоуверен, но дали това ще му донесе успех? Ще видим, защото сега се насочваме към ринга за главния мач тази вечер.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Саша все още чака там след малкото събиране на Пороци ООД. Той не може да очаква помощ от дружките си, защото те бяха ескортирани извън залата от охраната на FUW. Започва Flaw - Medicate и на рампата се появява Биров, с белите дрехи и черна кърпа на главата си. Той стига до ринга и маха кърпата, след което разменят по един празен поглед със Саша. Имперският марш започва да бучи в ушите ни и Дарт Радо с тържествена стъпка се насочва към противниците си, готов за първия си мач за титлата на компанията. Последван е от появата на BK, отново получаващ доста смесена реакция от публиката. С качването си на ринга той не сваля очи от Биров, който му отвръща по същия начин. Stronger e последният theme song преди началото на мача! Xtreme се появява на рампата, сваля палтото си и очилата и се втурва към ринга. Застава право в центъра му, дава титлата си на съдията и показва средни пръсти на четиримата си противници. А гонгът биееее!

Five-way FUW Championship: Sasha vs Birov vs Darth Rado vs BK vs Xtreme (c)

Със започването на мача Биров се нахвърля върху BK и двамата изхвърчат извън ринга. Там Саша и Дарт Радо почти едновременно пък нападат шампиона Xtreme и започват да го налагат с канонада от удари. Той се опитва да се защити, но не е възможно при двама противници, особено когато единия е едър като Саша. Извън ринга Биров засилва BK в металните стълби, при което сериозно наранява гърба му. С оголена усмивка на лице Побърканият се нахвърля върху лежащия на пода BK и започва да забива лакът след лакът в гърба му. В този момент Xtreme е изхвърлен през въжетата от Саша и Радо и пада точно върху Биров. Докато Саша се наслаждава на постигнатото Радо започва да го дебне в гръб. Тревоманът се обръща и хванат за гърлото! Това ще бъде Chokeslam! Не! Саша удря ръката на Радо, след което се отблъсква от въжетата и го поваля с Clothesline. Опит за туш от страна на Саша, но Радо се повдига навреме. Поне засега нямаме нов шампион. Саша изправя Тъмния лорд и го засилва към въжетата, но там Радо е спънат от посъвзелия се Xtreme, който го издърпва извън ринга и го засилва в Биров. Биров и Дарт Радо се сблъскаха един в друг, а Саша слиза от ринга, за да нападне Xtreme. Той го посреща още на въжетата, ритайки краката му, и Саша се сгромолясва на пода. Xtreme рита няколко пъти тялото му и се връща на ринга. Там се е качил и BK и двамата застават очи в очи. Публиката настръхва при предстоящия сблъсък на настоящ и бивш шампион, а двамата започват да си разменят удари. BK се засилва от въжетата, но е посрещнат с коляно в корема, последвано от ритник в гърба и опит за туш. Едно, две... Биров прекъсва броенето. Той засипва Xtreme с удари, но е притиснат в единия ъгъл от шампиона и получава няколко плесници през гърдите. BK се засилва към двамата си опоненти, но Xtreme се подмества и BK смазва само Биров с тежестта на тялото си. Когато The Underclass Hero се обръща получава ритник в корема от шампиона! Не може да бъде... толкова рано? MMVДБА беше изпълнена в средата на ринга и лицето на BK бе забито в ринга. Xtreme опитва туш, това е краят... едно, две... Радо прекъсва броенето! Сега той налага шампиона, но на ринга се качва и разяреният Саша. Той се засилва чрез въжетата и просва нищо неподозиращия Тъмен лорд с clothesline. Вдига го на крака и го просва и с spinebuster. Опитва туш, но Xtreme скача върху него и прекъсва броенето. Саша се изправя и хваща за гушата шампионът, но в гръб Биров го подсича с ръка и Саша пада по гръб. Биров и Xtreme се поглеждат, изчакват едрия кечист да се изправи, след което се засилват към него и с двоен clothesline го изхвърлят извън ринга! Публиката полудява! Биров обаче веднага прецаква шампиона, нахвърляйки му се с удари в лицето. Xtreme е блокиран в единия ъгъл и Биров няколко пъти го пробожда с рамо в корема. Шампионът все пак успява да се противопостави с бъркане в очите! Биров се обръща назад... и е уловен за гърлото от Дарт Радо! Задушаващо тръшване! Xtreme тръгва към Радо, но също е хванат за гърлото – задушаващо тръшване и за него! BK е на крака след MMVДБА, но Радо хваща и него. Преди да го просне обаче Саша се връща на ринга и се нахвърля и върху двамата. BK изпада извън ринга, а Саша и Радо започват да си разменят удари на ринга. Откъсват се за момент един от друг и Саша успява да хване Тъмният лорд за гърлото! Радо обаче прави същото! Те се стискат за гърлата в центъра на ринга, когато отнякъде се появява BK със стол в ръце и удря Саша в главата. Докато Радо реагира също получава удар със столът по каската си. Xtreme се изправя след chokeslam-a, но BK просва и него с брутален удар със стола, който направо изхвърля шампиона извън ринга. BK се обръща... и получава Копие от Биров в центъра на ринга. Той обаче не опитва туш, а започва да налага The Underclass Hero. Саша се е посъвзел и хваща Биров в гръб, след което го просва с German Suplex. Радо обаче също е на крака и хваща тревоманът точно когато той се изправя. Chokeslam! Радо просна Саша със Задушаващо тръшване! Възможно ли е? Изглежда да. Радо започва да дебне BK, той вече е на крака. BK е уловен за гърлото, но рита Радо в корема, след което забива PunX_n0t_DeaD (Twist of Fate). Опит за туш! Едно, две, не! Биров прекъсва броенето. BK е изправен на крака от Биров и получава няколко удара в лицето, след което е засилен към въжетата. На връщане обаче успява да се спре на време. Ритник в корема на Биров и PunX_n0t_DeaD и за него! Чакай! Кървящият шампион Xtreme е на ринга и хваща BK преди да се е изправил! Главата на The Underclass Hero е между краката на The Cursing Superstar. МMVДБА и опит за туш от страна на Xtreme. Едно, две, три. Мачът приключи! Xtreme защити титлата си в мач с още четири човека!

Публиката е на крака и аплодира, а шампионът бърше кръвта от лицето си и се пресяга с последни сили за колана. Съдията му го дава и помага на Xtreme да се изправи. Шефката едва ли ще е доволна, че протежето й Саша не успя да вземе колана. Нито пък Саша или някой друг от претендентите ще е доволен от развитието на мача. Феновете обаче са, същото може да се каже и за Xtreme, който се подпира на въжетата и с усмивка на лице вдига колана. So what if you can see the darkest side of me? No I will never change this animal that I have become! Какво? Не може да бъде. Започна музика, както сте разбрали и на рампата се появява Зото. Той също е с няколко шева на главата след мача си с Reaper, който се състоя точно преди този. Зото е стиснал с две ръце куфарчето си и гледа към Xtreme докато устремено върви към ринга. Какво става тук? Шампионът го гледа през капките кръв, капещи от веждите му. Зото се качва на ринга и впива поглед в Xtreme и титлата, докато Биров, Радо, Саша и BK все още лежат около ринга. Съдията се приближава към Mr.Money in the bank, а той… то бута куфарчето в ръцете на рефера! Зото набута куфарчето в ръцете на рефера пред невярващите погледи на Xtreme, мен и цялата ни публика. Съдията дава нареждане да ударят гонга, а Xtreme само поклаща глава с ядосано изражение...

FUW Championship (Money in the bank Cashed In): Xtreme vs ZoTTo

…а Зото се засилва към него и го забива в единия ъгъл. Xtreme започва да налага противника си по гърба, но Зото успява да прехвърли шампионът над себе си и Xtreme се просва по гръб. Той възможно най-бързо става на крака, но е уловен от Зото и получава Chocolate Spinebuster! Oпит за туш! Едно, две, не! Xtreme повдига рамото си, а цялата публика изтръпва от напрежение. Зото също. Той става на крака... чакай, Саша е на ръба на ринга и крещи нещо по него. Зото се засилва и с един лакът сваля Саша оттам. Той се обръща и е хванат от Xtreme в люлка! Едно, две... повдигане! Точно на косъм. Зото се отдръпва към въжетата след като за малко не загуби мача. Xtreme се преобръща по корем и долазва също до въжетата. Използва ги, за да се изправи и се обръща отново към ринга. Втори Chocolate Spinebuster! Зото ще опита туш, но Саша влиза на ринга и тръгва към него. Преди да успее да направи нещо Зото го хваща за главата и използва собствената му инерция, за да го изхвърли от другата страна на ринга, право върху коментаторската ми маса. Саша е аут, а Зото застава над Xtreme. Бърка в джоба си... няма нищо. Бърка в другия... един смачкан Snickers. Зото откъсва опаковката със зъби, отхапва едно парче, след което хвърля десерта към публиката. Залата е на крака, той се засилва от едното въже, след това и от другото... и забива лакътя си в гърдите на Xtreme! Лакътя на шоколада! Зото ляга за туш, а съдията брои. Едно, две, три! Край! И този мач приключва, а феновете ни са на път да полудеят тотално. Те скачат и викат. Зото се свива на топка, а съдията го приближава с титлата в ръце, хваща дясната му ръка и я вдига.

Зото се изправя и сграбчва титлата, вдигайки я високо. Той реве! Той реве, копелета! Леле, и аз се надъхах. Не трябва да се надъхвам толкова. Зото е новият шампион на FUW, след като успешно използва куфарчето, което му даваше шанс да получи мач за титлата когато пожелае. Е, той пожела и сега титлата вече е негова. Зото се качва на въжетата и вдига колана с две ръце, а голяма част от феновете го аплодират. Други все още стоят неподвижно, неосъзнаващи какво е станало току що. Неочакван край за FUW BeachBattle 2009, бъдете с нас и следващия път!

2 коментара:

  1. Alex "blagiq" aehehaehehaqheahehe , ina4e mn mi haresa BeachBattle-a ......"Blagiq" aehaehaeh.....zabolq me korema....aaehea

    PunX_n0t_DeaD

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Защо, бе, Marvel?!?

Скъпи блогочетци, разчитам на факта, че повечето от вас не живеят в пещера (не Пещера, там имам верни другари) и знаят, че това чудо "...