FUW Unstable - Night 1 (04.07.09)

Понякога удостоверението, че си психично здрав, не означава нищо. Понякога действията ти опровергават някакво парче хартия...

Poster: ЦЪКНИ ТУК
Theme song: Spineshank - Synthetic

Зото е показан зад кулисите, седнал на един стол. Така де... седнал, но и качил краката си горе, което би трябвало да значи, че е клекнал върху стола... няма значение. Върху стол е. Той гледа в една от камерите и вдига пред нея своето Money in the bank куфарче.

-Спешелих тая простотия в края на юни. И съм мноо горд. Но това ли е най-важното? Не, не е това. Най-важното е, че с тая простотия мога да поискам мач за титлата, когато реша аз. Мога да го направя във всеки един момент, независимо дали на шампиона му е кеф. Важното е дали на мен ше ми е кеф. И няма значение дали шампион ше е Екстрийм или някой друг. От знашение ще е само кога аз ще реша най-накрая да стана шампион на FUW. Всъщност... вече реших.

Публиката затаява дъх в очакване на това важно (така да се каже) за компанията решение.

-В края на август ще се проведе втория в историята БийчБатъл. Още отсега заявявам, че там ще използвам куфаршето и ще се изправя срещу шампиона в мач 1 на 1. Нямам търпение да чакам повече. Вече е решено. Ще се видим там.

Зото се усмихва на камерата, след което прегръща куфарчето и ни помахва за "чао". Вече е ясно, че ще видим ZoTTo vs Xtreme в мач за титлата на BeachBattle!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

По заповед на НикитУ ЛазарУв мачът, с който ще започнем тази вечер е шесторен. Шест момичета, една победителка, която ще получи шанс за Bra Championship-a на BeachBattle 2009. Противничките вече са на ринга и се гледат доста озлобено. Има няколко лични конфликта, замесени в този мач, но това не е толкова важно. Важното е коя ще бъде следващата противничка на Нели.

Six-way match: Veronika vs Dobby T vs Jerry Hatehairy vs Charlotte Schmeichel vs Silvia vs Winter
(победителката получава мач за Bra Championship-a на BeachBattle)

Още в самото начало на мача Шарлът и Доби Т (дългогодишни приятелки) застават една до друга и започват да оглеждат другите. Изглежда имаме съюз! Не! Вече имаме два съюза! Всички останали се обединиха срещу тях и им се нахвърлят! Джери и Вероника успяват да изхвърлят Доби Т от ринга, а Силвия и Уинтър нападат Шарлът. Тя е притисната в единия ъгъл, но успява да се измъкне, след като на няколко пъти замахва с тренираните си ръце. Силвия и Уинтър се отдръпват и се блъскат във Вероника и Джери. Джери веднага хваща Силвия за косата и я изхвърля извън ринга, след което скача над въжетата върху нея. Силвия я улавя във въздуха, след което я качва на рамене... F-5! Просна я право по лице. На ринга Вероника се бие както с Уинтър, така и с Шарлът. Бившата шампионка не се дава лесно. Шарлът замахва със своя десен прав, но Вероника прикляка и Шарлът просва Уинтър! Боксьорката се обръща, а Вероника хваща главата й... и забива език в отворената й уста! Това все още ли е кеч? Ехо, кеч ли коментирам? Изглежда да. Вероника използва появилата се обърканост в Шарлът, за да я просне с Lesbo Kick. Опит за туш... едно, две... Доби Т прекъсва броенето. Тя изправя Вероника на крака и двете бивши шампионки застават една срещу друга. Започва размяна на удари, като Вероника надделява. Тя засилва Доби към въжетата, след което я посреща с опит за Lesbo Kick, но Доби минава под крака й, хваща я за врата и я просва по гръб с neckbreaker. Oпит за туш, прекъснат от Силвия. Тя вдига Доби Т на крака и я изхвърля от ринга, но когато се обръща е нападната от Уинтър. Уинтър налага репортерката ни в единия ъгъл, а Вероника се изправя и рита и двете едновременно! Доби Т отново се връща на ринга! Тя напада Вероника в гръб, но бившето пиле на Биров прикляка... следва Lesbo Kick и Доби е аут! Уинтър напада Вероника, но също получава Lesbo Kick! Шарлът обаче е на крака и забива невероятен удар с юмрук в челюстта на Вероника! Тя пада, а Шарлът опитва туш. Едно, две... Джери прекъсва броенето, дърпайки къдравата коса на Шарлът. Следва Scissors Kick и главата на боксьорката едва не бе откъсната (прекалявам, знам...). Джери се изправя щастлива, но получава clothelsine от Силвия, който я обръща по корем. Репортерката ни вдига просната Вероника, прави й F-5 и опитва туш. И това е краят! Мачът приключва с победа за Силвия и тя ще е следващата противничка на Нели.

Силвия се измъква доволна от ринга. И как да не е? Победи две бивши шампионки и три други кечистки. Тя се прибира зад кулисите, а ние ще прекъснем за кратка реклама.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

РЕКЛАМА
Пайнер Мюзик представя новия албум на поп-фолк (мръсно-долно-чалга) дивата Галена, носещ гръмкото име "Свирки в банята". Купете го и чуйте хитове като "Клекнала", "Задушена", "Има ме в vbox", "Moга и под вода" и много други. Само сега ще получите и бонус DVD с невиждан досега материал от личната порно колекция на певицата. За поръчки: www.chalgakurvi.com или тел.088-69-69-kaval.
КРАЙ НА РЕКЛАМАТА

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Силвия е зад кулисите и се е насочила към душовете, когато срещa Bra шампионката Нели.

-Пиле, няма да повярваш! Току що си спечелих шанс за твоята титла на BeachBattle! Ти и аз - една срещу друга за титлата! Ще е уникално!

-Моля?!? - поглежда я учудено Нели. -Пиле, има проблем. Вече говорих с Шефката и на BeachBattle ще се бия отново с Ети, за да й затворя устата веднъж и завинаги.

-Да й затвориш устата? Ти вече и затвори устата, даде й шанс и тя загуби.

-Да, но нали ти ми каза, че е говорила зад гърба ми, че ако има втори шанс ще ме бие. Е, получи го вече.

-Оооо, да... това ли... - Силвия навежда глава. -В такъв случай какво става с моя шанс за титлата?

-Не знам. Говори с главните мениджъри. И НикитУ и Шефката са тук тази вечер. Хайде, пиле, трябва да бягам. Чао. - Нели отива нанякъде, а Силвия остава с леко недовoлна физиономия... отново.

-Прецака се сама, а? - операторът Пекаж застава ухилен до нея. -Бая си проста, 'ич да не е.

Силвия се обръща към него и го хваща за яката.

-Кажеш ли още една дума ще ти изтръгна гръбнака и с опашната ти кост ще ти извадя гадните очи, ясно ли е? - ууу, плашещо! Пекаж изглежда стреснат и само кима, а тя го пуска и продължава към душовете.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Дидо вече е на ринга, оправя потника си и позира за фенките, показвайки им мощните си мускули. Те крещят, пъшкат и въздишат по пещерския плейбой, но към ринга се задава неговия противник. Animal I have become звучи докато Mr.Money in the bank Зото върви към ринга с куфарчето в ръце. Той вече заяви, че ще го ползва на BeachBattle и всички тръпнем в очакване на този сблъсък. Сега обаче го чака приятелски мач с Дидо. Двамата си стискат ръцете на ринга, а Зото оставя куфарчето в единия ъгъл.

Dido vs ZoTTo

В самото начало на мача Дидо хваща главата на Зото в ключ, благодарение на мощните мускули на ръцете си. Фенките крещят от кеф, а Дидо леко се усмихва, но изглежда не е стиснал достатъчно здраво, защото Зото го избутва към въжетата, след което го посреща с ритник в лицето. Дидо изпадна извън ринга, а Зото се засилва от въжетата и скача над срещуположните, право върху противника си. Феновете аплодират този ход, а Мr.Money in the bank връща Дидо на ринга. Следват няколко удара в лицето му и опит за туш. Повдигане на Пещерския плейбой. Зото го изправя на крака и го засилва към въжетата, но Дидо за пореден път използва мускулите на ръцете си, за да обърне засилката. Зото се отблъсква от въжетата и е посрещнат от belly-to-belly suplex. Сега Дидо опитва туш, но той се оказва неуспешен. Дидо изчаква противника му да се изправи и забива няколко удара в тялото му, след което отново го хваща през кръстта за belly-to-belly. Зото обаче се измъква чрез удар с глава в главата на Дидо, след което се отблъсква от въжетата и опитва clothesline. Дидо прикляка под ръката му, след което го обръща към себе си и го вдига с двете си мощни ръце! Зото е над главата на Дидо! Пещерският плейбой го хвърля напред и Тhe Choco Addict пада по корем. Дидо не губи време, а се качва на въжетата. Скача напред към Зото, но той се подмества в последния момент и Дидо се просва върху ринга. Добре, че сложи здравите си, мускулести ръце пред себе си, за да предпази останалата част от тялото си. И все пак при изправянето му Зото го улавя и го просва с Chocolate Spinebuster! Опит за туш, съдията отброява до три и мачът приключва.

Зото взима куфарчето си и го вдига, а съдията вдига другата му ръка в знак на победа. Mr.Money in the bank казва нещо и тъй като аз мога да чета по устни ще ви предам какво точно: "BeachBattle. Шампион.". Toй помага на Дидо да се изправи и двамата отново си стискат ръцете, след което Зото се прибира зад кулисите, а Дидо остава на ринга, за да порадва още малко нашите фенки.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gopero е зад кулисите, когато отнякъде се появява Шарлът и хваща камерата му, насочвайки я към лицето си. Тя държи пакет с лед на врата си след Scissors Kick-a.

-Откакто дойдох тук има хора, които всеячески се опитват да ме спъват. Като за начало - Уинтър и Джери. Втората тази вечер ми костваше победата в мача ми, както и шанс за Bra титлата. Искаш косата ми, кучко? Тогава ще трябва да си я заслужиш. На BeachBattle ти и аз в Hair vs Hair мач. Победителката ще отреже косата на загубилата след мача. С други думи порадвай се на няколкото косъма върху главата си, защото след като ти разбия ченето ще взема една ножица и ще се постарая дори майка ти да не може да те познае.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Шефката се появява на рампата. Изглежда доста недоволна, а честно казано и леко зле. Мисля, че е пияна или поне изтрезнява.

-Аз съм ходещия последен ергенски запой, така че млъкнете, мамка ви! - феновете веднага започват да освиркват нетактичното изказване. -Седя си аз отзад и мисля с моите хора Торо, Саша и Накрен как да направя това шоу по-интересно за вас и слушам как онзи пропадняк Зото обяснява как на BeachBattle ще се изправи срещу Xtreme в мач 1 на 1 за титлата. Няма да стане, нищожество! Не стига, че трябва да се съобразявам с НикитУ ЛазарУв, ами сега и с теб ли? Казвам не! Аз ще съм тази, която ще реши кой да се бие с онзи педал Xtreme за титлата. И реших! На BeachBattle ще има мач с пет души. В него Xtreme ще защитава титлата си срещу моя човек Саша; срещу BK, победителят от бруталния First Blood Match на миналия event и срещу още двама души, които още не съм решила кои да са. Ще чакам да изтрезнея... не! Имам по-добра идеята. Третият човек ще стане ясен още тази вечер. Добавям ново условие във вече обявения мач между КоЦкаР, другаря Ангелов и Дарт Радо: който победи в този мач ще участва в мача за титлата на BeachBattle! Казах! Айде...

Шефката маха небрежно с ръка към публиката и се прибира зад кулисите. Чакай, спря се. Tя се обръща и поглежда още по-злобно:

-А относно Зото и неговите планове да стане шампион... не и докато аз съм на власт тук! Заради това, че се опитва да взима решения без да се договори с властта той ще има мач на BeachBattle срещу бившия отборен шампион Reaper! А той определено ще ви изненада... хахахахахха!

С този злобен смях Шефката вече се прибира зад кулисите. Властта разваля.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Торо е в офиса на Шефката и пие бира, слушайки хитове на Тони Стораро на някаква мини-уредба. Накрен и Саша се показват на вратата.

-Ауе как може да слушаш такива простотии? - ухилва се Накрен.

-Не ми се гаври с музиката, наркоманино! Къде е Шефката? Трябва да говоря с нея.

-Току що слезе от рампата, качи се в някаква кола и запраши нанякъде. Говори за някакъв мач за титлата на BeachBattle.

-Toчно за него исках да говоря с нея, но изглежда ще стане по-късно.

-ОК, не ни интересува. - казва Накрен, а Саша нервно го подбутва. -Добре, добре. Торо, ние отиваме да пушим. Ще се видим утре вечерта!

-Чао, чао... - казва Торо, а след като другите двама излизат добавя: -...бацили такива. Оооо, ти си най-добра от всички, първа в тозииии граааад! Аз съм уникат, аз. Не някаква си там. Ха-ха, и ще стана шампион. - Докато си говори сам Торо не вижда как вратата зад него се отваря и в офиса на Шефката влиза Бож. -Ти си най-висока летва и пред всички давам клетва, ти си най-добра от всички, та-ра-ра-раааа. Ще говоря с Шефката, ще пийнем една-две бири и ще я накарам да ме вкара в мача за титлата на BeachBattle. И ще стана шампион, хаха.

-Позволи ми да възразя, душко! - обажда се Бож с усмивка на лице, а Торо скача като опарен. Преди да успее да реагира обаче Бож го е стиснал за врата и го е опрял до стената. -Не така, не така. По-спокойно го давай. Исках да ти кажа, че ти вече имаш уреден мач за BeachBattle. С НикитУ ЛазарУв сме стари дружки и той вече подготви нещата. Ще се биеш с мен на BeachBattle!

-Не искам да се бия с теб! Няма защо да се бия с теб... Ти си опасен!

-Стига бе! Не говори глупости! Аз съм златен. И муха не бих убил. Това с Инсейн на миналия event беше просто, защото имах причина да му го причиня. Както имам причина да нараня и теб. Заради контузията, която ми довлече на главата и заради която ме нямаше няколко месеца. Бъди спокоен. Мине ли мачът ни и добавя ли те в списъка на победените от мен ще забравя, че съществуваш. - Бож пуска Торо и тръгва към вратата, но се заслушва в музиката. -Ооо, чалгица! Там съм... ти си най-добра от всички, ти си уууниииикаааат... - си припява той докато излиза, а Торо... ми Торо изглежда сърдит, какво да ви кажа.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Тримата участници в главния мач тази вечер са вече на ринга. КоЦкаР е с черни копринени дрешки със златен кант и леко потрепва във все още незабравения ритъм на някой кючек, Дарт Радо е със своя черен... хммм... костюм, а Ангелов е само с черен панталон с червени сърп и чук на единия крак. След като приключихме фешън разясненията да чуем какво има да каже НикитУ ЛазарУв, който се появява на рампата видимо недоволен.

-Нямам нищо против никой от вас, обаче Шефката ме дразни много. Ама много! Затова променям правилата на мача. Да, победителят ще получи участие в мача за титлата на BeachBattle. Но този, който бъде туширан... ще бъде уволнен!

НикитУ ще си изкара гнева върху някой от участниците в мача! Тримата се споглеждат. КоЦкаР и Ангелов изглеждат леко разтревожени, а Радо... е, не можем да видим лицето му от каската. Но все пак мачът започва сега!

Triple Threat Match: КоЦкаР vs Darth Rado vs Comrade Dmitrii Angelov
(тушираният губи работата си, победителят получава място в мача за титлата на BeachBattle)

Ангелов още в самото начало на мача се нахвърля върху Дарт Радо и го поваля по гръб, а КоЦкаР слиза от ринга и започва да наблюдава отстрани. Ангелов забива мощните си, добре тренирани ръце в каската на тежкодишащия си противник, но това не е достатъчно да сломи Тъмния Лорд - с помощта на краката си той избутва Другаря назад и става на крака. Дмитрий отново се хвърля в атака, но Дарт Радо го посреща с big boot в лицето! Добър ритник. Запаленият комунист е хванат за главата и изправен в единия ъгъл, където получава няколко удара с глава... ъм... с каска от Дарт Радо, след което Тъмният лорд се засилва от отсрещния ъгъл и смазва Ангелов с тялото си. Бута го в средата на ринга, след което забива още един път каската си в лицето му, за да го повали по гръб. Опит за туш... едно, две... КоЦкаР влиза на ринга и прекъсва броенето. Той започва да налага Радо по гърба, като дори успява да го изхвърли извън ринга. КоЦкаР пробва да тушира лежащия Дмитрий, но той се повдига на 2. КоЦкаР започва да налага и него с удари в тялото, но Дарт Радо се връща на ринга и хваща главата на КоЦкаР, след което забива силен удар с каската! КоЦкаР е зашеметен и се опитва да се задържи прав, когато е хванат и проснат със side slam (хваща го под мишница и сяда, просвайки го по гръб) от Дарт Радо. Опит за туш... едно, две... Ангелов прекъсва броенето. Той отново е на крака и изглежда раздразнен. Дарт Радо се изправя и получава брутален clothesline от комуниста. Отново се изправя, но пак clothesline. При третия опит успява да хване Ангелов за гърлото... това ще е Chokeslam! Не, Ангелов го рита в корема, след което се отблъсква от въжетата и забива ритник в каската му. Радо е повален... опитва да се изправи, а Дмитрий го причаква, когато КоЦкаР хваща единия му крак и го спъва. Ангелов пада по корем, а КоЦкаР заключва "Питона"! Ангелов крещи и се опитва да се измъкне докато КоЦкаР продължава да извива глезена му. Ще се предаде ли? Не! Дарт Радо се намесва и напада КоЦкаР, но той пуска крака на Ангелов и използвайки инерцията на Тъмният лорд го изхвърля извън ринга. КоЦкаР изглежда доволен... обръща се и попада в ръцете на Ангелов! Choking Spinebuster! Гърбът на КоЦкаР изпука откъснат клон на орех! Да... подобно... както и да е. Имаме опит за туш! Едно, две... Радо прекъсва броенето с ритник в корема на Ангелов. Той вдига Другаря и го изхвърля извън ринга, след което ляга върху КоЦкаР за туш. Едно, две, три! Той току що открадна победата! Дарт Радо ще участва в мача за титлата на BeachBattle! От друга страна КоЦкаР току що остана без работа...

Той едва ли го съзнава, защото още е в безсъзнание. Ангелов стои извън ринга и злобно наблюдава Тъмния лорд, който му показва един среден пръст, владеещ Силата! Ангелов се качва на ринга, но Дарт Радо разумно се изтегля оттам, продължавайки да сочи пръста. Това беше за тази вечер. Утре пак!

3 коментара:

  1. Добре, че си ти, иначе освен гласове за "Свежо" друго не получавам :D

    ОтговорИзтриване
  2. Харабия съм зла XD И Бире,нали знаеш...косата ми е свещена!
    Хаха с Доби имаме съюз!

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нашият 24 май - камери, телевизия, интервю и... деца

Има голяма вероятност да запомня този 24 май, за разлика от много други преди него. Не за друго, ами защото с Темз почти не се спряхме, въп...