FUW Unstable - Night 2 (05.07.09)

Нож, опрян до нечий врат... Пистолет, опрян до нечие слепоочие... Не си болен. Просто леко нестабилен...

Poster: ЦЪКНИ ТУК
Theme song: Spineshank - Synthetic

В самото начало на шоуто ставаме свидетели на видео съобщение от НикитУ ЛазарУв, нашия съ-главен мениджър.

-Мараба на всички. Аз съм НикитУ ЛазарУв, но тази вечер няма да съм на работа. Някои ще попитат защо. Причината е Шефката. Изнерви ме до краен предел снощи с пиянските си решения и се наложи да предприема по-солидни мерки. За целта обаче не мога да съм при вас тази вечер. Взел съм нужните решения за шоуто, а какво ще прави колежката ми си е нейн проблем... Лека вечер и приятно гледане.

-Душко, стига глупости... - това е Бож! Той се появява зад НикитУ. -Време е да говорим за бизнес, махни я тая камера.

Видеото приключва, а ние продължаваме нататък с шоуто.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BK и Ети вече са на ринга и разменят няколко думи. Двамата май не са си от най-близките хора в компанията. Феновете ни от своя страна обаче бурно подкрепят Ети, която изглежда им е по-симпатична вън от Birov's Bitches Coalition, но реакциите за BK отново са смесени, особено след бруталния побой над Биров в последния им мач, който дори най-запалените фенове на The Underclass Hero считат за прекален. Duality започва и Нели се появява притеснена на рампата. Тя се качва внимателно на ринга, държейки микрофон. Добре бе, аман от говорене наоколо!

-Мммм... май няма да има мач. - усмихва се тя, но не изглежда много спокойна. -Антон го няма, следователно нямам партньор. Така че мач няма да има. - тя поглежда с Ети. -Не се тревожи, ти все още имаш мач за титлата на BeachBattle и все още съм решена да ти затворя устата.

Ети взима микрофон, изглежда, за да отговори. Добре, нямаме нужда от разговори, бийте се вече!

-Да ми затвориш устата? Интересно как ще я затвориш при условие, че не съм казвала нищо за теб след мача ни. Победи ме, ОК. Сега обаче си решила, че съм говорила против теб... е, не съм, но щом това ще ми донесе втори шанс за титлата нямам против.

BK взима микрофона от ръката на Ети и това предизвиква остра реакция сред феновете. Той ги оглежда намръщено, след което се приближава до Нели.

-Искам да предадеш на приятеля си, че ако не иска събитията от мача ни на Pure Hatred да се повторят, по-добре да не се показва пред очите ми отново. Сега имам нова цел и тя е отново да стана FUW шампион. И нямам нужда от пречки. - BK пуска микрофона и се доближава още повече до Нели с лека усмивка. Докато той се взира в нея публиката ни освирква бурно. Чакай! Това "чакай" ще ми стане запазена марка... Но все пак... ЧАКАЙ! Започва Flaw - Medicate и на рампата се появява фигура. Белите дрехи! Биров слиза по рампата, сваляйки белия елек от гърба си. Интересното е, че черна кърпа покрива главата му и крие лицето му докато се насочва към ринга. Той се качва и застава между Нели и BK. BK изглежда изключително недоволен от появата му. Двамата стоят един срещу друг, като BK не издържа и маха кърпата от главата на Биров, който в същия момент изплюва вода в лицето на The Underclass Hero и го просва с clothesline! Ети и Нели се стряскат и слизат извън ринга, но съдията дава начало на мача!

BK & Eti vs Birov & Nelly

Биров налага BK по главата, а съдията се опитва да ги разтърве, докато първия не се изрепчва насреща му. BK се възползва от това и излиза извън ринга, за да поеме въздух. Биров обаче се засилва чрез въжета и скача над отсрещните, право върху противника си. Продължава с ударите извън ринга. Хваща лявата ръка на BK и я забива в коментаторската ми маса, след което го връща на ринга. BK се изправя, но Биров го напада в гръб. The Underclass Hero все пак успява да се спаси чрез няколко лакътя в ранената глава на Биров, след което доста умело го поваля с подсечка и скача за смяна. Успява да удари ръката на Ети, колкото и да не й се иска да влезе на ринга. Тя клати глава, но BK излиза извън ринга и казва, че е нейн ред. Съдията от своя страна кара Биров да се смени с Нели и той го прави с неохота. Ети вече е на ринга и двете бъдещи опонентки се хващат глава за глава в центъра на ринга. Eти взима надмощие и успява да смъкне Нели на колене, след което забива жестоко коляно в зъбите й! Майко! Бахти коляното, копеле! Ети се отблъсква от въжетата и второ коляно в лицето на Нели! Опит за туш... едно, две... повдигане на Bra шампионката. Ети я вдига на крака, след което я заключва в Bear Hug, мачкайки тялото и с двете си ръце. Нели започва да губи съзнание от липсата на кислород, трябва й спасение... съдията я проверява. Не, в съзнание е. Тя се посъвзема и удря няколко пъти Ети с лакти в лицето, при което втората пуска захвата, а Нели се отдръпва към своя ъгъл и се сменя с Биров. Той влиза на ринга и поклаща нервно глава, гледайки към BK. Ети отива за смяна, но той отказва да се смени и да влезе на ринга. В крайна сметка склонява и се изправя лице в лице срещу Биров. Бута го назад, след което опитва да го ритне в корема, но Биров хваща крака му и го извива, падайки по гръб. BK също е проснат от движението и хваща крака си. Извън ринга Ети слиза от своя ъгъл и отива при опитващата се да си поеме въздух Нели, дърпайки я за краката и сваляйки я от ринга. Двете започват да си разменят удари там! Обратно на ринга пък BK рита с два крака Биров и се изправя, след което просва противника си с булдог. Опитва туш, но Биров се повдига и моментално се изправя на крака. BK го удря с коляно в корема, след което го засилва към една от металните сглобки, където Биров удря рамото си. Той се хваща за него, изръмжава и се обръща, точно за да получи ритник в лицето. Биров се обляга в ъгъла, за да не падне. BK се приготвя да се засили отново към него. Той го прави и скача за splash в ъгъла, но Биров се подмества и BK забива лице в сглобката... която е оголена от Биров! Нямаше я предпазната гъба и главата на BK се удари в оголените метални въжета. Той е замаян, обръща се и получава Копие! Опит за туш, съдията достига до три и Биров и Нели печелят мача.

Биров моментално започва да налага BK, но съдията се опитва да го спре, за което също е проснат. BK се възползва и се измъква от ринга, като няколко съдии идват, за да спрат опитващия се да го настигне Биров. Нели и Ети вече са спрели да се налагат и просто се гледат злобно от няколко метра. Нели обръща глава и вижда, че Биров си е пробил път през съдиите и се втурва към него. Какво ще прави тоя?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Видео ни показва тъмна зала с манекен за тренировки в средата. Секунда по-късно главата му е откъсната след перфектно изпълнен clothesline. Виждаме само сянката на извършителя, след което надпис разкрива истината: "Новият и подобрен Reaper идва... за да направи лятото ви по-мрачно от всякога."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Биров върви зад кулисите доста настървено и едва не се блъска в Силвия и Пекаж, които са тръгнали нанякъде с микрофон и камера. Нели тича след него и също минава покрай тях.

-Пиле, трябва да говорим! - вика й Силвия, но Нели само маха с ръка назад:

-Не сега! Не знам какво е тръгнал да прави...

Нашите оператори също тичат след двойката и достигат до офиса на Шефката, където Биров нахлува доста нахално. Там заварва самата Шефка, плюс другарчетата й Накрен, Торо и Саша. Тримата се изправят, но Биров само ги оглежда с вече описания от мен доста празен поглед и поглежда към съ-главната мениджърка.

-Ти... трябва да говорим. Те... вън.

Шефката дава знак на Саша, Торо и Накрен да излязат, а Нели поглежда приятеля си за секунда, след което и тя решава да излезе. Дали това е добро за Шефката?

-Слушам те, Бире.

-BK... току що го победих. Знам за малкия ти план да направиш така, че Xtreme да загуби титлата си в мач с още четири човека. Знам също, че едно място е свободно. Азззз... исссскам го!

-О, значи пак имаш намерение да ставаш шампион... Помислих, че става дума... - Шефката не успява да довърши, защото Биров вдига показалец пред нея и поклаща главата си нервно.

-Не се опитвай да миссссслиш. Не става дума за титлата. Става дума за отмъщение! BK вече бе включен в този мач от теб. Той иска титлата и няма да се откаже от мястото си в мача, за да се бие срещу мен в мач 1 на 1. Така че, за да се добера до него ще се наложи да ме включиш в мача.

-А ако не го направя? - пита Шефката, а очите й червенят от бирата и може би от злоба.

-Хммм, какво ли ще стане тогава? - поклаща глава Биров. -Може би, и казвам ссссамо може би... ще те причакам в офиса ти на някой ивент и ще смажа главата ти я с някое дърво, я с тръба или верига. И пак казвам - може би. - той се усмихва по-възможно най-нечовешкия начин, който сме виждали скоро, а Шефката само кима.

-Добре. Получаваш място в мача. Сега се махни от кабинета ми.

Биров се засмива, поклаща отново глава и излиза от офиса на съ-главната мениджърка. Вече е ясен мейн-ивента за BeachBattle! Xtreme ще защитава титлата си срещу Биров, BK, Дарт Радо и стария си познайник Саша.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stronger?!? Да, тя е. Песента на Кайние (така ли беше?) Уест звучи в залата и е напълно нормално на рампата да се появи шампионът на FUW Xtreme за когото току що говорихме. Не сме го очаквали. И все пак той се качва с колана в ръце и кожено палто на гърба си на ринга и иска микрофон. Каквото шампионът иска, това получава. Но да го чуем...

-Първо добър вечер на всички нормални и "да ви еба майката" за всички педали, които подкрепят глупавите идеи на Шефката. - феновете ръкопляскат. Педали сред тях изглежда няма, поне не явни. -Снощи гледах първата нощ и чух изявлението на Зото, че ще използва куфара си за мач на BeachBattle. Казах си "ОК, негово право е. Евала, че дори ме предупреждава, а не кешва изненадващо.". Както някои от вас си спомнят Зото беше човека, който туширах последен в Elimination Chamber-a, за да стана шампион. Както може би други помнят още на следващия event аз защитих титлата срещу него в един доста добър мач. Малко хора уважавам тук и той е от тях, точно поради факта, че знае как да губи. Въпросът беше знае ли как да печели? Зото е имал няколко шанса за титлата и винаги се е провалял. Money in the bank куфарът му осигурява невероятно предимство що се отнася до това кога и как ще се проведе следващия му шанс за титлата. И вместо Шефката да се съобрази с решението му тя излиза и казва, че тя ще реши кой да ми вземе титлата. Алоооо, жено, прегледай си кухата ебана глава, за да не се налага да я преглеждам аз! Искаш да ме изправиш в един мач срещу Биров, Саша, BK и Дарт Радо? Така да бъде! Ще се изправя срещу тях! И ще си тръгна като шампион напук на теб! - феновете аплодират любимеца си. -Но до BeachBattle има време. Тази вечер нямам мач, а искам такъв. Като се замисля за приятелчетата на Шефката в Пороци ООД, защото те май са си нещо като фирмичка с нещастници, съм побеждавал Саша и Торо. Малкият наркомански паразит Накрен обаче досега не ми се е изпречвал в мач 1 на 1. Така че, лайненце такова, ела тук и сега, за да покажа на всички какво ще се случи с противниците ми в мача за титлата!

Xtreme хвърля микрофона, оставя титлата на ринга и сваля палтото. Не чакаме дълго и под звуците на It's me bitchezzz се появява Накрен. Той не особено уверено приближава ринга, но все пак се качва и кима в знак на съгласие. Мач ще има! Идва съдия и гонгът е ударен. Да започваме...

Xtreme vs Nakren

Накрен моментално се засилва към шампиона с някаква нечовешка (може би нарко?) злоба, но е посрещнат с брутален clothesline, който едва не му откъсва главата. Шампионът опитва туш, но протежето на Шефката вдига рамото си преди 3. Xtreme не губи никакво време и стоварва няколко колена върху главата на Накрен, след което го изправя и го бута в единия ъгъл. Няколко удара през гърдите, след което Накрен е засилен към отсрещния ъгъл, където се блъска с голяма сила. Xtreme се засилва след него и забива лакът в лицето му. Накрен пада по корем върху ринга, но успява да слезе оттам преди шампионът да опита туш. Има нужда от освежаване. Xtreme също слиза от ринга и тръгва към него, но получава ритник в корема, след което е хванат за едната ръка и засилен към огражданията за публиката. Сблъсъкът беше солиден и The Cursing Superstar се хваща за гърба. Накрен забелязва това и се нахвърля върху него. Удар след удар се стоварват върху гърба на Xtreme, а той се опитва да отблъсне Накрен. Най-накрая успява и се връща на ринга, но с влизането си там Накрен пада по корем, забивайки главата си в главата на Xtreme. Брутален headbutt! Опит за туш... едно, две... Xtreme повдига рамо. Накрен го изправя на крака и го засилва към въжетата, след което го посреща с коляно в корема. Сега той се засилва чрез въжетата, но Xtreme го посреща с хващане за дрехите и изхвърляне над третото въже! Накрен отново е извън ринга. Xtreme стиска зъби! Мисля, че го напсува... Сега стои в центъра на ринга и чака. Накрен се изправя извън ринга и го поглежда, чудейки се дали да се върне. Публиката го освирква и той се обръща към тях с злобно изражение. Чакай... Накрен замръзва на място. Той гледа някой в публиката. Какво по дяволите? Това е Терзов! Той показва билета си. Терзов си е купил билет за шоуто, а Накрен невярващо клати глава. Той започва да се отдръпва назад, когато Терзов изненадващо скача от мястото си. Накрен изпищява и се връща на ринга, където получава моментални ритник в корема и MMVДБА (Педигри). Xtreme приковава крака. Едно, две, три и мачът приключи току-що.

Терзов напуска залата, придружен от охрана, а Xtreme вдига титлата си над тялото на Накрен след като мачът вече е приключил. Шампионът изглежда доста уверен. ЧАКАЙ! Animal I have become на Three Days Grace! Зото се задава с бърза крачка към ринга с куфарчето в ръка. Той се качва на ринга и забива поглед в Xtreme, след това в съдията, накрая в куфарчето. В крайна сметка погледът му се спира върху титлата, която е в ръцете на Xtreme... Какво мисли да прави? Той протяга ръка, а наш служител му предоставя микрофон.

-Бях прецакан. И ти го знаеш, и феновете го знаят. Мммм, и аз го знам. Стоях отзад и си дъвчах Snickers. Мислех си, че вместо да изпълня плана си да се бия с теб за титлата на BeachBattle ще трябва да се бия с Reaper, докато шансът, който аз исках, ще отиде в ръцете на четирима други. Шефката ме прецака добре, в това спор няма. Но изглежда не иска аз да взема титлата ти, а някой друг. И тогава ми дойде една идея. Ще имам мач на BeachBattle, ти ще защитаваш титлата на BeachBattle, т.е. не мога да използвам куфарчето тогава. Но мога да го направя тук и сега и да получа мач за титлата на момента.

Залата избухва! Феновете полудяват! Те тропат с крака, крещят и скандират "Зото". Идеята да гледат мач за титлата определено им харесва. Xtreme обаче не е особено въодушевен. Изглежда поне леко изтощен след мача с Накрен и здраво стиска колана си. Зото пък хвърля микрофона и вдига куфарчето пред очите си, след което тръгва с него към съдията! Ще имаме мач за титлата! Какво... не, махни се, ма! Шефката е на рампата...

-Спри, спри веднага! Няма да използваш куфарчето сега! Чуваш ли ме, мамка му? Няма! Съдия, домъкни си задника при мен! - тя изглежда бясна. -Има начин да те спра да използваш това куфарче сега, Зото, и аз ще го направя, защото вече съм решила, че Xtreme ще се мъчи в петорен мач за титлата на BeachBattle. Ти, както ти казах, ще се биеш с Reaper... но за да съм сигурна, че няма да ползваш куфарчето до BeachBattle, а може би и никога, oбявявам, че мачът ти с Reaper ще е за куфара! Хаха, лека вечер!

Шефката се прибира зад кулисите, смеейки се. С нейното решение се получава така, че Зото не може да използва куфара преди да го е защитил срещу Reaper на BeachBattle. А може и да не успее и Reaper да го вземе. Mr.Money in the bank изглежда доста разочарован и хвърля един последен поглед на FUW шампиона преди да слезе от ринга. Ситуацията се оплита, определено се оплита.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Силвия е на мястото за интервюта, а ние я наблюдаваме благодарение на стабилния като ерекцията на Рон Джеръми обектив на Пекаж. Тя оправя набързо косата си, вкарва някакво полу-предизвикателно, полу-побъркано изражение и с тренирано движение вдига микрофона пред устата си:

-Дами и господа, преди да поканя гостите си тази вечер искам да споделя важна новина. След разговор с НикитУ ЛазарУв по телефона аз получих уверението му, че мачът за Bra Championship-a на BeachBattle 2009 ще е троен и аз ще участвам в него. - усмивката й се разшири значително, оголвайки хищническите зъби отдолу... това беше за друго произведение. Съжалявам. -А сега моля посрещнете гостите ми - претендентите за отборните титли на FUW Йо Дъ Риъл и Файнъл - Finally Real! - Двамата младоци се появяват до нея с обичайните си екипи от елек и гащета със светкавици по тях. -Здравей, Миро! Здравей, Йоан! Предстои ви важен мач - шанс за отборното злато срещу No More Bullets. Мислите ли, че ще се справите?

-Естествено, че ще се справим. - започва Файнъл, непозволявайки на Йо да отговори. -Вчера, докато си правехме снимка с едни дечица в Градската градина и раздавахме автографи, аз осъзнах, че ние сме модел за подражание на най-младите фенове. Ние доказваме, че без значение на колко години си можеш да успееш.

-Това е идеята, да. - допълва Йо. -Старите шницели наоколо мухлясват рано или късно, ако мога така да се изразя. И се появяваме ние - сочни, току-що приготвени и леко топли. Готови да станат основната атракция наоколо. И никой, и пак казвам - никой, не може да отрече, че шансовете ни отново да вземем титлите са повече от големи.

-А страхувате ли се от противниците си? - пита Силвия. -Все пак Bulletproof е доста здравичък, а NMP е известен с факта, че когато се отнесе не му пука какви щети може да причини.

-Не, не се страхуваме. - отговаря Йо. -Ние сме смели шницели. Настървени шницели. Ние сме...

-Шницели. - ухилва се Файнъл и вдига ръката си за high-five. Йо го поглежда отнесено, но не прави нищо.

-Та както казвах... - продължава той. -Ние сме отбор, който уважава противниците си, но се старае да не се поддава на психически атаки. No More Bullets, АVP, Поникс и Дон Кур... няма значение. Те ще идват, ние ще ги побеждаваме.

-Точно така. И ще спечелим титлите тази вечер и ще се снимаме с тях. - допълва Файнъл, двамата се засмиват и тръгват към ринга.

-Благодарим на Finally Real за интервюто, а вие останете с FUW. - Силвия хвърля микрофона, усмивката е заменена от отегчена физиономия и тя излиза от кадър.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

РЕКЛАМА

-Скъпа, къде ми е колата?
-В езерото.
-В ЕЗЕРОТО?!

Откъсни главата й от раменете. След което влез в банята и се наслади на прекрасното усещане за свежест, което Head and Shoulders: Mentol дава на твоята глава. А пък след това... След това ще извадиш колата от езерото.

КРАЙ НА РЕКЛАМАТА

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gopero снима Xtreme докато говори с някого по телефона зад кулисите. В този момент от някъде изскача Саша и просва шампионът в гръб! Саша започва да налага Xtreme, но Дарт Радо бавно се приближава зад тях. Саша е уловен за гърлото, но успява да се измъкне от хватката на Тъмния лорд и да го просне с ритник в лицето. BK обаче налита върху противниците си за BeachBattle с една метална тръба! Саша и Радо са проснати, след което BK започва да налага Xtreme. Мислех си, че The Underclass Hero си е тръгнал... изглежда не е. Но и Биров е тук! Той се присъединява към мелето, скачайки върху своя омразен враг. Двамата започват да се търкалят по пода, но идва охрана и ги разтървава. Саша и Радо пък се отдръпват в това време, а Xtreme лежи неподвижно след атаката. Определено шампионът ще си има проблеми на BeachBattle...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Дойде време и за главния ни мач тази вечер, в който Bulletproof и NMP ще защитават коланите си срещу Finally Real. Но преди който и да е от тези отбори да излезе на рампата се появяват AVP! Те бяха посочени като фаворити за претенденти от No More Bullets преди Finally Real да си спечелят това място. Може би Валето и Асото все пак имат някакво желание да се борят за златото и искат да видят кои ще им бъдат противници? Те сядат на два стола до ринга, а на рампата се появяват претендентите Yo The Real & Final. Двамата младоци щурмуват ринга и хвърлят един поглед на AVP, след което хвърлят елеците си и поглеждат към сцената, откъдето се задават отборните шампиони. Те получават още по-солидна реакция от феновете, докато позират с коланите си на рампата и леко се поклащат. И двамата изглеждат доста весели, въпреки предстоящия мач. Те се качват на ринга, вдигат титлите си пред противниците си, след което ги дават на съдията. Ръкостискане между членовете на двата отбора, което макар и доста стегнато е похвално. Гонгът бие и мачът започва.

FUW Tag Team Championship: Finally Real (Yo The Real & Final) vs No More Bullets (Bulletproof & NMP) (c)

Изглежда ще го започнат Булит и Йо. Двамата се сграбчват в средата на ринга, като разликата в размерите си казва думата и Йо е изхвърлен в своя ъгъл, след което Bulletproof се засилва към него. Йо се подмества и шампионът се забива в ъгъла. Смяна и Файнъл влиза на ринга. Претендентите просват с двоен суплекс Булит, след което Файнъл опитва туш. Повдигане на две. Той застава над противника си и започва да го налага в лицето, след което го издърпва към своя ъгъл и отново се сменя с Йо, който моментално се качва на третото въже. Splash право върху Bullet! Кракът е прикован... едно, две... не! Bullet не се дава. Масивният кечист си има сериозни проблеми с противниците си, но въпреки това запазва самообладание. Йо го оставя легнал в единия ъгъл, след което се засилва към него и опитва да забоде dropkick в лицето му, но шампионът се отдръпва и краката на Йо се забиват в сглобката. Bullet се изправя и тръгва към партньора си, но Йо вече е успял да направи смяна и Файнъл напада Bullet в гръб в опит да предотврати смяна в No More Bullets. Bullet е хванат в headlock, но се измъква засилвайки Файнъл към въжетата и посрещайки го с samoan drop. Bulletproof се изправя и се сменя с NMP, който моментално се нахвърля върху Файнъл. Засипва го с удари, вдига го на крака и го засилва към въжетата, след което го посреща с belly-to-belly suplex. Файнъл става на крака и се опитва да се смени, но е хванат през кръста и получава German Suplex. NMP го изправя и му прави втори German Suplex, след който опитва и туш. Повдигане на две. NMP дърпа Файнъл в своя ъгъл и се сменя с партньора си. Bulletproof прави едно единствено движение - засилва се към ъгъла и стоварва тялото си върху Файнъл като снаряд. Пак смяна и пак NMP е на ринга. Шампионът изправя младия си опонент и го просва със суплекс. Опитва туш... едно, две... Файнъл се повдига. Той отчаяно е протегнал ръка към своя ъгъл. NMP обаче му удря шамар и му казва, че няма да се добере до там. Файнъл обаче го изненадва с ритник в главата! Това дойде от нищото! NMP е замаян, a Final хваща главата му и го обръща в люлка. Едно, две, не! NMP се повдигна точно навреме, но пък Final успява да отскочи до своя ъгъл и се сменя с Yo. Той влиза на ринга и забива dropkick в тялото на NMP, след което удря лакът на стоящия извън въжетата Bulletproof. Йо набира инерция на ринга, поваля NMP с рамо и излиза извън ринга. Използва въжетата като трамплин и прави прекрасен springboard forearm. Опит за туш, но NMP се повдига точно преди три. Bullet влиза на ринга, ядосан заради лакътя, но Йо успява да избегна опита му за clothesline и го рита в главата. Засилва се към въжетата, но е посрещнат със Samoan Drop! Файнъл е на ринга и се засилва към Bullet, но NMP го спъва с крака. Bullet го вдига на крака и му забива Stunner, след което го изхвърля от ринга. Йо се изправя след Samoan Drop-a, но попада в ръцете на NMP, които заключва палците му! Той ще счупи пръстите на младока! Йо не издържа и се предава, с което мачът приключва.

AVP стават на крака и поглеждат победителите, докато Finally Real се изнизват по рампата. No More Bullets получават коланите си и ги вдигат гордо над главите си, докато Асото и Валето леко им ръкопляскат с някакви странни полуусмивки. Това беше от Unstable, ще се видим на Beach Battle 2009, който се очертава наистина стабилен event.

3 коментара:

 1. Съжалявам, не по темата, но ти Туитна ли се?! Ако си - моля дай ми ника си - виждам от статистиката, че влизаш от там.

  ОтговорИзтриване
 2. Споко, довечера ще изтрия коментарите :P Иначе не, не съм, нямам и намерение. Просто от време на време проверявам един-два профила. Facebook ми върши същата работа, че и по-добра.

  ОтговорИзтриване
 3. exactly who in the blue hell is Рон Джеръми ??

  reklamata kurti guz XDDD

  6outo 2 guza

  ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...