FUW Новини - Бож и НикитУ в предполагаем съюз, и-мейл от Татуин, завръщането на Ножара

Наближава FUW BeachBattle 2009, чиято официална дата за провеждане вече е 24 (за първата нощ) и 25 (за втората) август. Измина повече от година от предишното издание, като този път ни чакат не по-малко интересни неща. Преди това отново (защото сме много добри) ви предоставяме малко новини и материали за предстоящото събитие.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gopero's Cam ни показва кадър от офиса на НикитУ ЛазарУв през изминалата седмица. Гоперо е умел оператор и внимателно е фокусирал обектива си през процеп във вратата (все още сме бедна компания с малко средства, съжалявам).

-Човек, не ставаш! - казва ядосано НикитУ по телефона. -Защото си прекалено висок за работата, а и по-важното - защото си мъж. Хората са се наситили от мъже в шоуто и поне по време на интервю предпочитат да гледат красиво женско лице. И отново - прекалено си висок! - събеседникът изглежда продължава да настоява, при което НикитУ почервенява и започва да блъска телефона си в бюрото, след което го хвърля настрани.

-Успокой се, душко, ще ти се вдигне кръвното. - чува се друг глас. Гоперо подмества камерата и виждаме, че на един стол пред бюрото стои Бож.
-Ще се успокоя когато няма кой да ме ядосва. Сигурен ли си за това, което каза?

-Че след мача ми с Торо ще ме нападнат останалите помияри от обкръжението на Шефката? Сигурен съм естествено. Проблемът е, че не можем да ги спрем.

-Може и да измисля нещо. Ако не за BeachBattle то поне за по-нататък да си осигурим малко помощ. Ей, ти... макя ти... - изкрещява НикитУ, забелязвайки камерата на Гоперо, и хвърля по него някаква папка.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Получихме e-mail от следния адрес: sexy_darth_R_90@darksidelovers.org, и сме така добри да го споделим с вас. Мисля, че е ясно от кого е.

"Крайно време беше да спра да се занимавам с разни дребни индивиди и да получа шанс за най-важната титла в FUW. Кхъъъ-кшшшш. Защото Дарт Радо е роден да бъде шампион и ще бъде, по един или друг начин. И след като това стане факт аз и моят ученик ще властваме над цялата компания. А който ни се противопостави... ще бъде задушен от хватката на Тъмната страна. Кхъъъ-кшшшш."

Дарт Радо има ученик? Това е ново... И защо по дяволите в и-мейл-а му го има странното му дишане? Той нормален ли е?!?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Според последната ни информация, дами и господа, на BeachBattle ще видим NojarA. Той ще се завърне с нови възгледи за живота (поне така казва) и за това как трябва да се отнася с хората около себе си. Не е потвърдено, но може и да е станал гей. Кофти шега, имайки предвид, че може да ми счупи врата. И все пак вече е ясно, че на BeachBattle ще видим първите появявания на Reaper и Nojara след като двамата бяха принудени да се разделят, губейки break-up мач от Finally Real на The First Anniversary Show.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Eто какво имаше да каже Саша по телефона, относно предстоящия му мач за титлата на BeachBattle:

"Мач за титлата? Какъв мач за каква титла бе? А да, сетих се. Чакай малко... чакай... още малко... да, посъвзех се. Ами ще смачкам Xtreme, ще смачкам останалите четирима, ще стана шампион и ще го отпразнувам с много трева. И реге. Това ли се очакваше да кажа? Ок. Айде"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Като за финал на тази емисия новини (звучи тъпичко, но...) ето го и последния кард за FUW BeachBattle 2009:

-Bra Championship - Triple Threat Match: Nelly (c) vs Eti vs Silvia
-Hair vs Hair Match: Jerry Hatehairy vs Charlotte
-Money in the Bank on the line Match: ZoTTo vs Reaper
-Boj vs Toro
-Five-way FUW Championship: Xtreme (c) vs Birov vs BK vs Sasha vs Darth Rado

Това е, както знаете всичко може да се промени и в последния момент.

1 коментар:

  1. пусни снимка на анто по бански за постер ;D

    и боцни някой мач на асото и валето

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нейде из горските дебри на Благоевград с книги в ръце

"In time, you will know what it's like to lose", Танос. Най-сполучливият филмов злодей (с логична мотивация) на Marvel е мно...