FUW When The Sky Falls - Night 1 (11.09.09)

"Мечтите са причина да вървиш нагоре... да се катериш и мъчиш да се добереш до това, което желаеш... но винаги трябва да помниш... че не си единственият с тази мечта."

Постер: ЦЪК!
Theme song: Thousand Foot Krutch - Falls Apart

Без да губим никакво време виждаме как залата е озарена от фоейрверки и Зото се появява на рампата с титлата на FUW в ръце. Toй крещи и подскача наляво-надясно, вадейки десертчета от джобовете си и хвърляйки ги към феновете. Получава и доста добра реакция, феновете изглежда се радват да го видят с титлата. Новият шампион се качва на ринга и получава микрофон, след което му се налага да изчака феновете да се успокоят.

-Ще спрете ли? - пита той и получава общ вик "ДААА". -А така. Имама да кажа няколко думи. Първо - аз съм новия FUW шампион! - Зото отново вдига титлата и феновете пак започват да викат. -Стига, стига. Шакайте ся... имам още неща за казване. Като за начало искам да припомня на всишки факта, че се боря за тази титла от веше година. Бил съм се с Биров за нея, бил съм се с Xtreme за нея... Но винаги тръгвах право към титлата, никога нямах по-дълъг план. То от захарта не мога да мисля добре, но все пак. Накрая се оказа, че за да успея да я взема трябва време и търпение. Спешелих много як мач със стълби, първия Money in the bank Ladder Мач, преди около два месеца. През тези два месеца дебнех възможност да използвам куфаршето си, но все имаше ако не няколкото, то поне един претендент за титлата на Xtreme и беше опасно. Но успях. И съм шампион. - феновете пак започват да аплодират. -Знам, че има хора, които не са доволни, че използвах куфаршето тошно срещу Xtreme. Знам го, защото вече ме обвиниха няколко пъти. Аз нямам нищо против него, даже бих го шукал, но просто той беше шампионът, аз имах куфаршето... беше неизбежно. Независимо кой беше спешелил мача на BeachBattle, дали той, или Саша, или който и да е друг, аз пак щях да изляза и да поискам мач за титлата. Особено след като онези скапаняци от Пороци ООД ме нападнаха по-рано същата вешер... - той млъква за секунда и точно в този момента започва Stronger на Kanye West.

На рампата се появява бившият шампион Xtreme, в чисто ново розово-бяло кожено палто и с нови розови-бели дънки. Няма я педалската усмивка обаче. Той се спира за секунда, оглежда публиката, след което се качва на ринга при новия шампион.

-Не си единственият, който има проблеми с Пороци ООД, повярвай ми. Но нито те, нито Шефката може да ме спре да направя това, за което съм дошъл. Искам да знаеш, педерас... грр... - той решава да го преглътне. -Искам да знаеш, Зото, че въпреки че това, което направи беше доста коварно, не мога да отрека, че не беше хитро. Ти направи това, което се опитваше да направиш откакто те тупирах в Elimination Chamber-a, за да стана шампион. Победих те в мач 1 на 1 след Chamber-a, но ти не се отказа. Вместо това използва педерасткото куфарче, за да ме издебнеш неподготвен и да ми вземеш колана. Наистина хитро. Малко педерастки ход, но все пак хитър. Ситуацията обаче е такава, чееее... имам реванш. - феновете стават на крака и започват да скандират "днес или утре!", а Зото и Xtreme ги оглеждат, след което вторият вкарва в действие и вдига микрофона пред устните си. -Спокойно, утре ще е. - феновете в залата са щастливи да го чуят, а Зото само кима и подава ръка на Xtreme. Той я стиска и довършва: -Приказката ти за това как си успял да станеш шампион е красива, лайненце, но ще те разочаровам. Ще си принцеса само за още една нощ, защото аз ще си върна колана.

В този момент на рампата се появява НикитУ ЛазарУв.

-Евала, че се разбирате, но аз обещах нещо на феновете, а е стара малоконарска традиция да си спазваш обещанията. Казах, че главният мач на When the sky falls ще е със стълби и ще е за титла. Мисля, че схващате накъде бия. Успехът на Зото започна с победа в мач със стълби... ще видим дали ще продължи в мач със стълби, защото утре ще се биете за титлата в точно такъв мач.

Феновете започват сега да аплодират пък НикитУ ЛазарУв, нашият съ-главен мениджър, а Зото и Xtreme си разменят по един последен поглед, преди бившият шампион да слезе от ринга.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Прехвърляме се в офиса на Шефката, където Пороци ООД наблюдават на един телевизор случващото се на ринга.

-Мисли се за много умен. - казва Шефката -Нека си мисли, че е така. Как смее да ме гони от собствената ми зала на BeachBattle! Как смее?

-Ако не бяха парите на Дон Кур и неговата подкрепа това нямаше да стане. - обажда се Торо. -Викам да ги облеем с урина... него и Поникс.

-Никой няма да обливаш с урина, бе. - маха с ръка Шефката и надига една халба с бира от бюрото си. След като отпива се замисля за секунда. -За Поникс и Дон Курлеоне ще се погрижа аз. Имам връзки. Вие трябва да се концентрирате върху нещо по-важно. Къде е Пака... кхъм-кхъм... къде е Reaper?

-Winter се обади. - казва Накрен, подсмърчайки. -Няма да могат да се появят тази вечер.

-Ясно. Тя го изнасилва. Нимфоманка побъркана... но затова я взехме при нас. Трябват ни хора с пороци, хора, на които да може да се разчита. - Шефката пак отпива. -Абе Накрене, що подсмърчаш?

-Имам проблеми с кок... с моите неща. Да не си ми майка, че ме разпитваш? Абе казах ли ви за плочата? Намерих една музикална плоча пред вратата си. Беше счупена. Да не е предупреждение нещо?

-Спокойно, кафев. - обажда се Торо. -Ако някой се опита да те докосне ние ще го облеем с урина.

-Торо! - изкрещява Шефката, изплювайки малко бира. -Пия бе, деба! Така... слушайте ме. НикитУ назначи мач за утре вечер. От When the sky falls или Xtreme, или Зото ще си тръгне като шампион. Не харесвам и двамата, но това е положението. Нищо обаче не пречи аз да определя претендента за следващия event, т.е. за Enslaved.

-И как ще го направиш? - пита Накрен.

-Вие тримата... ще се биете в троен мач. - усмихва се съ-главната мениджърка. -Победителят ще срещне шампиона на следващия event. С други думи новият претендент със сигурност ще е от Пороци ООД. - Торо и Накрен пляскат ръце като чуват това, а някъде зад тях се носи лек пушек. -Саша? Саша?

-К'во? - Торо и Накрен се отдръпват и Шефката застава очи в очи със пафкащият Саша.

-Би ли загасил тревата? Току що казах, че тримата ще участвате в мач за определяне на претендент. Предполагам искаш нов шанс за титлата?

-Искам. - казва тихо Саша със зачервени очи, поглежда тревата за секунда, след което я загасва в бюрото. Той става и заедно с Торо и Накрен се запътват към ринга, а Шефката си сипва още бира от скритото под бюрото й бидонче.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

It's me bitchez, Take Over и Because I got high се изреждат като наредени в уинампски плейлист и съответно Накрен, Торо и Саша идват на ринга за предстоящия мач. Припомням, че Торо имаше мач за титлата срещу Xtreme на The First Anniversary Show, а Саша получи своя на Pure Hatred. И двамата се провалиха. Само Накрен не е имал шанс за титлата досега. Кой обаче ще получи мач за титлата срещу ZoTTo/Xtreme за FUW Enslaved ще разберем сега.

Triple Threat Match: Nakren vs Toro vs Sasha

Тримата се гледат известно време, като Саша все още пуши и гледа тъпо. Торо и Накрен си кимат и се нахвърлят върху него, но той бута и двамата. Все пак обединението им успява и скоро той е изхвърлен извън ринга, след това и проснат върху пода отвън с двоен суплекс. The Instant Classic и малкия друсащ се DJ се връщат на ринга и продължават с боя. Торо е на косъм от победата след The Unprettier, но Накрен успява да сложи крака си на въжетата и да се спаси. Малко по-късно Накрен успява да забоде брутален булдог на Торо, но Саша се връща на ринга и отнася главата му с един ритник. Докато Саша се занимава с Накрен, Торо взима един масур и го запалва. Саша тъкмо е проснал с DDT Накрен, когато надушва мириса на марихуаната и се обръща към Торо. Той се ухилва и хвърля масура извън ринга. Саша оставя Накрен и отива да вземе горящата трева, а Торо опитва да тушира Накрен, но не успява. Вдига го ядосан на крака и го просва и с Unprettier, но през това време Саша вече се е върнал на ринга с масура в уста и го дърпа за крака. Торо се обръща, неприятно изненадан, след което се засилва чрез въжетата, но получава ритник в корема и Smoking DDT, последвано от опит за туш и край на мача в полза на Саша.

Той става и дърпа още веднъж, преди да се изхили лекичко. Слиза от ринга и се насочва към рампата, а феновете ни освиркват (те го правиха цял мач всъщност), просто защото нямат фаворити сред Пороци ООД. Малко преди да се прибере зад кулисите Саша се спира и се връща на ринга, където предлага ръката си за поздрав на Накрен и Торо. Накрен я стиска и слиза от ринга, но Торо не го прави. Той гледа ту публиката, ту Саша, но в крайна сметка двамата се ръкостискат и Торо недоволен се прибира зад кулисите.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aлекс "Благия" Блангев е зад кулисите и помага на Пекаж да вдигне камерата на правилна височина, за да хване лицето му в кадър.

-Успя ли? А, а? Успя ли? - пита новият ни репортер.

-Успях и вече сме в ефир! Говори, небостъргач такъв! - скастря го Пекаж, а Алекс леко почервенява от притеснение.

-Добре, добре... дами и господа, фенове на FUW, мой гост тази вечер е... Дон Жуан Нужа! - бившият NojarA се появява до Алекс със замечтан поглед, широка старовремска риза и широка шапка. -Доне, ти се появи за пръв път след разделянето си с Reaper на предишния ни event. Малко по-късно те видяхме да се навърташ около Winter, която впоследствие се оказа помощничка на Reaper. Какво.. чакай, забравих си въпроса. А да, на какво се дължи интереса ти към Уинтър и мислиш ли, че това може да доведе до конфликт с Reaper?

-Виж, Алекс, красиви приятелю, аз съм създание на любовта. В Уинтър видях едно прекрасно разцъфнало цвете, готово да бъде прегърнато от мъж с моята животинска сила и романтично сърце. Не исках да я притеснявам, нито пък имах намерение да ставам част от мача между Зото и бившия ми партньор, но така се получи. Просто не издържах на изкушението да поговоря още малко с нея. А дали това ще доведе до проблеми с Рийпър... надявам се, че той е станал с една идея по-добър, както стана с мен, и да се разберем с мир.

-Хм... ОК. - Алекс се замисля за секунда. -А кога ще можем да те видим на ринг?

-Не скоро. В момента съм се отдал на общуване с природата, общуване с вътрешното ми аз. Пък и има красиви дами тук, които заслужават да получат внимание. Когато изскочи възможност ще ме видите на ринг, спокойно. А сега... има много сърца за завладяване, така че ви оставям. Живейте с любов в душите! - Дон Жуан Нужа излиза от кадър, а Алекс го проследява с поглед, след което поглежда към камерата, т.е. към Пекаж.

-Абе все ли такива ще интервюирам?

-В повечето случай. - отговаря Пекаж. -Споко, ще претръпнеш...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Камера ни прехвърля зад кулисите, където виждаме BK да седи на един стол, вперил очи в камерата.

-През последните месецa Биров за пореден път вгорчаваше живота ми. Някои от вас може би очакваха ние да имаме още един, ако не и повече мачове. Някои от вас може би очакваха, че аз ще продължа да се занимавам с него. Ами... няма. Не искам. Аз съм вашият герой и искате или не вашият герой не може да се занимава с подобни глупости. Затова след консултация с адвокат, който не изпитва особено симпатия към Биров, кхъм...дядотонанели...кхъм, разбрах, че мога да получа ограничителна заповед, която да държи Биров далеч от мен. Речено-сторено. - той показва някакъв лист. -Тук пише, че Биров няма право да се доближава на разстояние по-малко от пет метра до мен. Ако някой от шефовете ми, т.е. НикитУ ЛазарУв и Шефката, ме накара да участвам в мач с него имам правото да ги съдя. Яко, нали? Знам, че най-вероятно всички мои фенове се питат "Ами сега накъде?". Сега отивам към титлата на FUW. Биров ме прецака на BeachBattle, но това няма да се повтори. Време е отново да съм шампион на FUW. Ако сте умни ще се надявате да успея. Ако ли не.... - той става от стола и... се хваща демонстративно за пакета, след което излиза от кадър.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Започва музиката на AVP и те се насочват към ринга, придружавани от Доби Т. Тя взима микрофон, когато се качват на ринга и изчаква музиката да спре.

-Дами и господа, помните ме като първата репортерка тук, но вече имам нова работа и тя е да съм мениджър на най-великия и успял отбор в FUW - Ей Ви Пи!

Публиката приема това леко смесено, при което Валето взима микрофона.

-Тук трябваше да пляскате, бачета.

Това вече подразва феновете ни и те започват да освиркват бурно двамата си бивши любимци. Микрофонът попада в ръцете на мрачно гледащия Асото.

-Някой ви се озъби малко и започвате да го освирквате. Скапаняци. Глей'те с'я.. ситуацията е такава, че ние с Вальо не сме доволни от отношението към нас. Липсва ни малко късмет в момента и на всичкото отгоре сме принудени да слушаме как хора като No More Bullets, Дон Курлеоне и дори собствения ни приятел Поникс говорят срещу нас. Това няма да продължи така... не и доколкото зависи от нас.

-Уоу, Асене, погледни насам. - Дон Курлеоне е на рампата, облечен с костюм. Не изглежда като да е дошъл да се бие. -Тъкмо идвах, за да си поговоря с вас, когато чух какво каза току-що и се замислих как се наложи да ти дам пари, за да не пребиеш зад кулисите "вашия приятел" Поникс. Изглежда загубите в последно време ви идват в много.

-Много си отворен, а, баче? - отвръща Асото. -Не бяха ли загубите ти причината да се присъединиш към Поникс и да направите вашия псевдо-отбор?

-Бяха. Но с негова помощ се научих да ги преглъщам. Ти и Валето изглежда не сте, но ще се наложи, защото ти сега ще имаш мач с Поникс!

Моля? Асото моментално дава микрофона на Доби и тя и Валето слизат от ринга. Поникс се появява на рампата и започва да обяснява на Дон Кур, че няма да се бие с Асото, но партньорът му го убеждава и с не особено надъхано изражение Поникс тръгва към ринга.

Asoto vs Ponix

Мачът, напълно естествено, е невероятно бърз. Двамата неколкократно успяват да контрират движенията и скоците си, преди Асото да успее да забие ритник в лицето на Поникс чрез задно салто. След това той поема контролът над мача до момента, в който не пропуска dropkick. Ponix се възползва и го наказва с enziguri, т.е. брутален ритник в главата. Опитът му за туш обаче е неуспешен. Поникс поема контрола над мача с няколко hurracaran-и, като дори успява да направи Moonsault на Асото. Този път обаче Валето се качва на въжетата и отвлича вниманието на съдията, за да не може Асото да бъде туширан. През това време Доби Т влиза на ринга и просва Поникс след като го удря с микрофон! Дон Кур тръгва след нея, а съдията се обръща към тях и започва да им крещи. Валето през това време довършва Поникс с Shooting Star Press и поставя ръката на Асото върху него. Съдията се обръща, отброява туша и обявява Асото за победител.

След мача Валето издърпва все още зашеметения си партньор от ринга и му обяснява, че е спечелил, докато показва средни пръсти на Поникс и Дон Кур. Асото измъкна солидна победа над някогашния си приятел и за пореден път спря опитите на Поникс и Курлеоне да се докажат.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Камера ни показва как Торо влиза в офиса на Шефката, не особено щастлив.

-И какво? - започва той. -Саша отново печели шанс за титлата. Отново!

-Какъв е проблемът? - пита Шефката, опитвайки се да скрие бирата.

-Ще ти кажа какъв е, но първо ми сипи една бира! - изкрещява Торо. Шефката прави недоволна гримаса, но пълни една чаша с малко бира от скритото бидонче и му я подава. -Я какво си имала... - заглежда се Торо. -После ще говорим за бидона. Сега по-важното - кафево ми е, че Саша отново има шанс за титлата. Особено след като ти му подари един, когато го върна на работа.

-Тогава имах причини да му подаря мач за титлата. А и ти имаше своя шанс, но се издъни. Да не съм ти виновна аз бе? И няма да бараш бидончето, че ще ти счупя ръцете.

-Ще те облея с... - Шефката вдига пръст и Торо млъква. -Добре. Така да бъде. Нека Саша има мач за титлата. Ще го преживея.

-Торо, брат, трябва да сме най-задружни сега. Ти, аз, Саша, Накрен и двете ни нови попълнения. Онзи скапаняк НикитУ ще направи всичко, за да ни прецака. Да прецака моята власт и вашите успехи. Затова Бож се присламчи към него, за да му помага. Не трябва да позволяваме коалиция срещу нас, ако искаме аз да продължа да ви давам подобни възможности.

-Права си, права си. А какво ще правиш с Бож? Копелето ме би на BeachBattle...

-Помня, представи си. - казва Шефката. -Спокойно. Добре го пребихте след мача, много съм доволна. Сега е умаломощен, сигурно има проблеми с бъбреците, уринирането, дишането и болки в корема. Това е добро начало и основа за нови поражения. Затова утре вечер ще го изправя в мач срещу новия ни приятел Спасимир Филипович, познат-на-всички-като Reaper.

-Няма па! - НикитУ ЛазарУв е в офиса. Торо става със стиснати юмруци, но НикитУ му дава знак да седне. -Седни си, 'убавецо. Шефката може да не се съгласи с това да те уволня, но няма да може да направи нищо, ако реша да те отстраня за неопределено време.

-Как да не мога?!? - Шефката се изправя, но влиянието на бирата за секунди я връща обратно на стола.

-Искаш да си позволим един на друг да връщаме отстранени кечисти? - пита НикитУ с вдигната вежда, а Шефката само поклаща глава с леко разфокусиран поглед. -Ашколсун. - усмихва се НикитУ, след което допълва: -Колкото до Бож и Reaper - няма да стане. След като разбрах, че то'я мушмул Филипович вече дружи с теб и приятелчетата ти му намерих работа за утре... за да не се меси той в моите. Така че съжалявам, ама е зает. Ае!

НикитУ се обръща и без да каже нищо повече излиза от стаята.

-Много е нелюбезен. Ще го облея мощно с... - Торо отново е прекъснат от Шефката. Тя посяга за чашата му с бира, след което сипва на него, сипва на себе си и се отдава на размисли.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Duality започва в залата и виждаме как Нели с много ядосано изражение идва на ринга. В едната си ръка стиска микрофон. Публиката не я посреща особено радушно, но изглежда на бившата FUW шампионка не й пука.

-Силвия, искам да излезеш тук! Веднага!

Тя започва да чака, а и аз няма нищо против да почакам малко, за да видя как ще се развие ситуацията. Чакаме, чакаме... никой не идва. А, появи се. Силвия се появява на рампата с титлата на рамо и невинна усмивка на лице. Интересното обаче е, че не идва на ринга.

-Здравей, пилееее! - казва тя все така усмихната. Златният сутиен е върху едното й рамо.

-Не ме пильосвай. Прецака ме на BeachBattle и много добре го знаеш. Искам си титлата обратно, така че ела тук!

-Пиле, по-спокойно. Няма полза от нерви...

-ЕЛА НА РИНГА, МААААА! - изкрещява Нели, след което стиска зъби и започва да диша тежко, забила поглед в Силвия. Шампионката изглежда леко стресната.

-Мммммм.... не. - тя се обръща и се опитва да си тръгне, но се блъска в Ети. Бившата/бъдеща/и-аз-не-знам-каква лекарка и членка на BBC посочва на Силвия ринга, а тя само се изсмива злобно, след което се опитва да избяга покрай Ети. Ети я поваля с clothesline! Хваща я за косата и започва да я тегли към ринга! Силвия пищи и рита, но Ети успява да я завлече до ринга и я качва там. Силвия й хвърля един последен разярен поглед, след което поглежда към Нели с известна доза страх. Little Miss Vixen пък вдига микрофона:

-Имам право на реванш. И реваншът ми, пиле, ще бъде тук и сега! - Нели го каза бавно и застрашително. Пуска микрофона и го рита извън ринга, а един съдия дава знак да бият гонга. Мачът започва!

FUW Bra Championship: Nelly vs Silvia (c)

Нели се нахвърля върху Силвия, а Ети застава край ринга, за да наблюдава мача. В самото начало на мача Нели е като побесняла и не може да бъде спряна. Силвия се принуждава да излезе извън ринга, за да си поеме въздух, но там застава лице в лице с Ети и докато обмисля какво да направи е хваната за косата от Нели, след което е върната на ринга. Нели продължава няколко минути да контролира мача, докато Силвия не успява да я спъне близо до въжетата. Нели се обесва на тях, след което получава ритник в главата! Силвия не успява с опита за туш и затова се опитва да вдигне Нели за F-5. Нели се измъква, пада зад Силвия, след което се засилва за Копие, но Силвия успява да я види и слиза от ринга. Нели се опитва да я върне отново, но Силвия се е добрала до златния сутиен и го забива в главата на Нели. Съдията я дисквалифицира! Силвия губи мача, но не и титлата.

Тя се качва на ринга със сутиена в ръце и се готви за втори удар в главата на замаяната Нели, но Ети се качва на въжетата и дърпа сутиена от ръцете й. Силвия се обръща към нея и когато отново поглежда към Нели получава Копие! Шампионката и Little Miss Vixen лежат изтощени на ринга, а Ети оставя титлата край ринга, след което бавно се отдалечава по рампата с усмивка на лице. Това просто не е приключило, няма как. А ние с вас ще се видим утре, за втората вечер на When the sky falls.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нашият 24 май - камери, телевизия, интервю и... деца

Има голяма вероятност да запомня този 24 май, за разлика от много други преди него. Не за друго, ами защото с Темз почти не се спряхме, въп...