FUW When the sky falls - Night 2 (12.09.09)

"Златен колан на въже се люлее, а двама юнаци под него със стълби се борят..."

Постер: ЦЪК!
Theme song: Thousand Foot Krutch - Falls Apart

Започваме тазвечершното шоу с отборните шампиони No More Bullets, които се насочват към ринга под овациите на феновете. Bullet е с бронирана жилетка, а NMP е с тениска с надпис "I'm the best Peshtera has to offer". Двамата са готови за мача си с Finally Real. Но къде са те?

На титантрона е показан образа от камера. Оператор тича зад кулисите и стига до мястото на действието - Yo The Real тъкмо получава Chokeslam върху циментовия под от Дарт Радо! Файнъл е ударен в една стена от тъмна, неидентифицирана от коментаторското ми око фигура. След сблъсъка със стената Файнъл е вдигнат на крака от Радо и също получава Chokeslam върху пода! Радо изсъсква няколко пъти през металната си маска, след което тръгва към ринга, а облечения му в черно съдружник тръгва след него. Сигурно е ученикът, за който чухме наскоро.

Отново виждаме стоящите на ринга Bullet и NMP, които не са много доволни от това, което видяхме току-що. Започва Имперския марш! Радо се появява на рампата с вече свалено дълго наметало (спокойно, все още е с късото) и микрофон в ръка.

-Искахте свежи противници? Кхъъъ-кшшш. Ще ги получите, но няма да са онези две хлапета. Ще сме аз и моя ученик. Кхъъъъ-кшшшш, Тъмната страна на Силата е с нас и след като ви смажем тази вечер ще покажем, че заслужаваме мач за отборните титли. Кхъ-кшшш. Защото аз съм Дарт Радоооо... и Силата е силна в мен. Кхъ-кшшш.

Радо хвърля микрофона, а протежето му се показва зад него, все още с черно наметало и качулка. Не можем да видим лицето му. No More Bullets им дават знак да дойдат на ринга и мачът вече може да започне.

No More Bullets (Bulletproof & NMP) vs Dark Lords of the Sith
(aко DLOS победят получават мач за титлата)

Bullet моментално се засилва към качилия се на ринга Дарт Радо, но той го улавя за гърлото и го просва с Chokeslam още в самото начало! NMP обаче спасява мача докато е време. След това изненадващо начало DLOS поемат контрол над мача и Bullet, не му давайки шанс да се смени с партньора си. На няколко пъти при влизания на ученика на Дарт Радо Bullet се опитва да свали качулката му, но не успява. В крайна сметка масивния отборен шампион успява в един момент да просне Радо с Samoa Drop и да се добере до ръката на NMP. Той набързо разхвърля ситите и дори заключва ученика на Радо в Crossface. Ситът обаче вместо да мисли за това как да се измъкне държи качулката над главата си... Радо спасява мача за себе си и партньора си, но Bullet се връща на ринга и се нахвърля върху него. Радо го прехвърля през рамо извън ринга, след което aтакува NMP, но той го отблъсква право в съдията. Реферът е проснат, а ученикът на Радо се качва със стол на ринга. През въжетата обаче Bullet хваща стола, след което дърпа качулката! И това е... Гоперо! Младият оператор-воайор е ученикът-сит на Дарт Радо! Той се озъбва на изненадания Bullet, след което го обесва на въжетата. Bullet пада извън ринга, а Гоперо просва NMP с удар със стола в задната част на главата. Радо вдига отборният шампион, просва го с Chokeslam и ляга за туш. Гоперо хвърля стола, съвзема съдията и скача върху изправящия се извън ринга Bullet. Съдията брои до три и DLOS печелят мача.

Радо и ученикът му се оттеглят по рампата с вдигнати ръце и тежко дишане (особено Радо...). Те току що си спечелиха мач за отборното злато на следващия ни event - FUW Enslaved, след като първо нападнаха Finally Real, а след това съумяха да победят и отборните шампиони. А и вече знаем кой е ученикът на Радо!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Прехвърляме се зад кулисите при репортера ни Алекс "Благия" Блангев.

-Здравейте бе! - ухилва се той. -Гостите ми тази вечер са две от най-големите звезди на компанията - главният претендент Xtreme и шампионът на FUW Зото! - публиката вдига оглушителен шум. -Момчета, тази вечер ще се изправите един срещу друг в мач със стълби. Титлата ще виси високо и доста ще трябва да поскачате, за да я хванете, хехе.

-Виж, Саше... - поклаща глава Xtreme. -...знам, че не си от най-умните, затова ще ти обясня. Мач със стълби означава, че можем да използваме тези стълби, за да стигнем до титлата и да спечелим мача. Това мисля да направя тази вечер. Да кача стълба на ринга, да се покатеря по нея и да си върна титлата.

-Да, да, ясно. - отвръща Алекс. -Зото, ти нещо да кажеш?

-М.

-М?

-Мммм... няма да стане. Сега аз съм шампионът. Борих се дълго и упорито за това да спечеля тази титла и няма да я дам толкова лесно.

-Да, да, ясно. - отново показва, че е разбрал Благия. -Саша е вече ясен като претендент след вашия мач тази вечер. На следващия event той ще се бори срещу шампиона, независимо кой от двама ви е. Притеснява ли ви това?

-Аз приключих със Саша. - казва Xtreme. -Не искам да се занимавам повече с него, но щом се налага - след като стана шампион тази вечер ще го победя за пореден път.

-След като аз защитя титлата си... - казва Зото, гледайки право в Xtreme. -...ще мина на едномесечна диета да сваля някой друг килограм. После ако съм в настроение ще мисля какво ще правя със Саша.

-Благодаря ви, момчета. - Алекс ги тупа по рамената. -Прекрасно интервю, най-доброто ми досега мисля, но пък така се гледате, че ме е страх да не ме удари някоя искра, хехе. Знам, тъпа шега. Съжалявам.

Той излиза от кадър, а противниците за тази вечер продължават да се гледат съсредоточено.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Курдавее се завърна! Не сме го виждали от известно време, а сега се набива на очи зад кулисите с микрофон в ръка, гонейки Ети, която се готви да напусне спортната зала, в която се провежда When the sky falls.

-Ети, Ети... Здравей. Приятно ми е, аз съм Курдавее!

-Мммм... забелязвам.

-Имаме въпрос към теб, който трябва да бъде зададен. Защо беше покрай ринга в мача между Нели и Силвия снощи?

-Имам интерес към титлата. Искам да получа нов шанс да я спечеля, но това не може да стане преди реванша им. Силвия обаче прецака всичко и сега ще трябва да чакам до Enslaved, за да видя коя ще победи. Хубавата новина обаче е, че аз ще бъда съдия на следващия им мач, така че победителка ще има.

-А ще се опиташ ли да отмъщаваш за неща от миналото?

-Може би да, може би не... - Ети се усмихва и продължава по пътя си, а ние се връщаме на ринга.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

В центъра на тепиха е застанал КоЦкаР размахващ бяла кърпа над главата си.

-Ооооо, Пазарджик, не ви чувам? - публиката не реагира. Всички го гледат тъпо. -Къде са ръцете вииии? Бая сте смотани. Но важното сега е друго - сега аз ще спечеля мача си, който НикитУ ми е подготвил и ще се върна на работа в FUW! Айдееееее!

КоЦкаР хвърля микрофона и скача уверено няколко пъти. Готов е! Дали противникът му е готов? Оу... май да.

На рампата се появява Уинтър с усмивка на лице, а веднага след нея излиза Спасимир "Reaper" Филипович. КоЦкаР изглежда най-малкото шокиран, а феновете ни са леко развеселени от това какъв противник ще има КоЦкаР в опита си да си върне работата.

КоЦкаР vs Spasimir "Reaper" Filipovic
(ако КоЦкаР победи получава обратно работата си в FUW)

KoЦкаР си удря няколко шамара, за да се подготви за мача, след което се засилва към Reaper... и е посрещнат с брутално Копие! Той започва да се гърчи по ринга, държейки се за корема, а Филипович не губи време, а го вдига и го довършва с Jackhammer! Опит за туш и този мач приключва за минута и нещо след само две движения.

Рийпър остава вторачен в тялото на смазания си противник, а Уинтър се качва на ринга и вдига ръката му. По рампата обаче се задават Пороци ООД. Шефката, Торо, Саша и Накрен се качват на ринга, ръкопляскайки на победата на Филипович. Саша и Накрен изритват тялото на КоЦкаР от ринга, а Шефката взима микрофон. Освиркванията на феновете ни са повече от оглушителни.

-Освирквате или не моят човек Рийпър току-що разби мечтите на КоЦкаР да се върне на работа. Спокойно, може би аз ще бъда тази, която ще му даде нов шанс. Другите обаче няма да получат такъв. Хора като Xtreme, Зото, Бож... хора, опълчващи се на най-доминиращата група тук. Хора, опълчващи се на нас.

Торо взима микрофона.

-Може понякога да има проблеми сред нас, но това не ни прави по-слаби. Ние сме Пороци ООД и ще ви облеем с...

Шефката взима микрофона обратно преди да е довършил.

-Точно така, Торо. Точно така. Нека ви обясня защо това име ни приляга толкова. Нещата, които ни свързват са точно нашите т.нар. слаби страни. Неща, които вие и НикитУ ЛазарУв, мислите за пороци, за слабости. Ние двамата с Торо обожаваме да се наливаме с бира. Накрен и Саша си падат по нещата за пушене, смъркане и т.н. Това пречи ли на някой от нас? Не, дори ни прави по-добри и по-весели. Що се отнася до Рийпър и Уинтър... Как мислите, че този военен, тази машина за убиване поддържа формата си? Само с тренировки? Не, Рийпър блъска не само във фитнеса, но и в банята, където си приготвя и използва най-различни стероидни субстанции, за да е животното, което виждате. Блъска и Уинтър от известно време и това е причината тя да е тук при нас. Тя е леко пристрастена към... някои неща, а една нимфоманка никога не пречи. И какво се получава накрая? Най-впечатляващата група тук. Групата... която ще ми помогне да се оттърва от НикитУ ЛазарУв и приятелчетата му и да си върна компанията. Сега... отиваме да пием. Лека вечер, смотаняци!

Шефката хвърля микрофона и цялата група Пороци ООД слиза от ринга и се прибира зад кулисите.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Виждаме другаря Ангелов да стои пред залата и да гледа вече смрачаващото се небе.

-Другари и другарки, погледнете това небе! Не става само с ядене, трябва и акъл, за да разбереш какво ни говори природата. Злите капиталистически сили на Шефката и нейните западно-развратени приятели се спускат над FUW като тъмна нощ. Титлата на FUW попада в млади, неподготвени ръце, на един несигурен шампион. Другаря ви Ангелов обаче ще чака... ще чакам момента, за да почна в името на народа, партията и държавата да пръскам справедливост по главите на неправедните. Като един голям, мощен, съветски...

Прекъсваме за реклама...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
РЕКЛАМА

"Скъпа, къде ми е колата? В ЕЗЕРОТО?!?"
Не може да спите заради кошмари от миналото? Сънувате потопения си автомобил и тялото на току-що убитата ви от вас жена? Не се тревожете. Вземете "Заклансън", новото средство за спокоен сън. В аптеките без лекарско предписание. Може да се използва и за самоубийство.

КРАЙ НА РЕКЛАМАТА
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Отново сте с FUW, a главната титла в компанията в момента виси над ринга, а няколко стълби стоят сгънати отстрани до барикадите за публиката. Xtreme и Зото ще трябва да ги използват, за да се доберат до колана и да го свалят, ако искат да си тръгнат с прозвището "FUW шампион". Xtreme слиза пръв по рампата и сваля коженото си палто и очилата. Вперил е поглед в титлата, която държа до преди няколко седмици. След него се появява и човекът, който много разумно използва своето Money in the bank куфарче, за да стане шампион. Зото идва на ринга, хвърля няколко мини-десертчета на публиката, за да им подслади живота и дава знак, че е готов за мача.

FUW Championship - Ladder Match: Xtreme vs ZoTTo (c)

Двамата дълго се взират един в друг преди да слязат от ринга и да качат две стълби на ринга. Блъскат ги една в друга. Дуел със стълби! След няколко удара Зото пуска своята и рита тази на Xtreme, поваляйки го по гръб. Зото разпъва своята стълба върху тялото на Xtreme и започва да се катери, но бившият шампион избутва единия й край с ръце и Зото пада първо върху въжетата... като първото нещо докоснало ги е чаталът му. Кофти. Xtreme решава преди да се опита да се добере до стълбата да умаломощи шампиона и започва да го третира като куче – ритник след ритник, удар след удар. Дори го просва с bodyslam върху една неразпъната стълба. След това движение Xtreme вече разпъва една стълба и започва да се катери към висящата над ринга стълба. Зото обаче успява ад се съвземе достатъчно, за да хване краката му и да го дръпне от стълбата право в ръцете си за Chocolate Spinebuster! Toва обаче не може да му донесе победата, защото няма тушове. Той сгъва стълбата на Xtreme и я хвърля върху него с всичка сила, след което качва на ринга друга стълба и я разпъва. Докато е между двете й страни обаче Xtreme хваща двата крака на стълбата и свива, сплесквайки Зото по средата. Следва коляно в лицето на Зото и той, заедно със стълбата е изхвърлен от ринга. Xtreme разпъва нова стълба и започва да се катери по нея, когато се появява Саша! Той сваля Xtreme oт стълбата с една ръка, след което му прави DDT (без масур в уста). Саша си тръгва под освиркванията на феновете, а Зото се връща на ринга. Той така и не видя нищо от намесата. Зото започва да се катери по стълбата, която все още е в центъра на ринга, но Xtreme успява да стане и да се покатери по другия край. След размяна на удари на върха, Xtreme слага главата на Зото между краката си! Ще опита MMVДБА (Педигри) от върха! Зото обаче успява да го прехвърли над главата си и Xtreme пада по гръб от стълбата... право върху друга стълба, лежаща на ринга! Зото се добира до пояса и го сваля, с което успешно защитава пояса си след спечелването му на BeachBattle.

Xtreme се превива на ринга, държейки се за гърба, а Зото вдига титлата си на върха на стълбата. След това обаче той слиза от нея и помага на Xtreme да се изправи. Двамата си стискат ръцете и поглеждат към рампата, където Саша отново се е появил... вече с масур в уста. Ясно е, че той е следващия противник на шампиона. Кой ще победи? Чакайте Enslaved и ще разберете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...