FUW Enslaved - Night 1 (09.10.09)

CAGED LIKE AN ANIMAL, HUNGRY LIKE A BEAST...

Theme song: Three Days Grace - Break

Вие сте с FUW Enslaved, а ние започваме шоуто с КоЦкаР, който стои на ринга с лепенка на носа и насинено око. Не изглежда никак жизнерадостен и едва ли му е до кючеци, след като на миналия event бе премазан от Рийпър. Все пак той получи втори шанс да си върне работата от Шефката, която виждаме на титантрона в момента.

-Добър вечер на всички на FUW Enslaved - шоуто, на което FUW титлата ще стане притежание на Саша и Пороци ООД! - освиркания от публиката. -Освирквайте, скапаняци, но точно това ще стане. КоЦкаР, колкото до теб и мачът ти тази вечер... реших да го направя малко по-специален. Така и така това е FUW Enslaved нека да го покажем... с Steel Cage Match!


Хаха! КоЦкаР ще се бие в метална клетка за работата си. Кой обаче ще е негов противник? Клетката започва да се спуска и нашите техници я прикрепят. КоЦкаР е затворен на ринга, а ние чакаме някой на рампата... Medicate! Биров излиза на рампата и маха черната кърпа от главата си, след което оглежда феновете. Те, както и КоЦкаР са в шок. На миналия event КоЦкаР трябваше да се бие с анаболно говедо за работата си, а тази вечер пък ще се изправи срещу бивш FUW шампион. Биров влиза в клетката и шансът на КоЦкаР да се върне на работа започва сега...

Steel Cage Match: КоЦкаР vs Birov
(ако КоЦкаР победи получава обратно работата си в FUW)

...с брутално Копие! Биров изглежда не е доволен, че вече не може да се изправи срещу BK и си го изкарва върху КоЦкаР. Играе си с него няколко минути и го унижава, но КоЦкаР в един момент намира сили в себе си и прави Джи-Джи-Биджи Slam от нищото, след което заключва глезена на Биров в Питона! Биров издържа на болката и не се предава, използвайки вратата, за да повали КоЦкаР и прекъсне хватката. В следващите минути мачът е по-равностоен, като КоЦкаР се опитва да се концентрира върху наранения крак на Биров, но в крайна сметка при един опит на безработния да излезе от клетката, Биров го хваща за гърба и го просва от върха с Crucifix Bomb, стария му финишър. Следва туш и КоЦкаР губи втори пореден шанс да бъде върнат в FUW.

Биров напуска ринга не особено доволен и държейки се за крака...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Прехвърляме се зад кулисите, където Поникс обяснява нещо на костюмираният Дон Курлеоне, показва му някакви рисунки и маха с ръце. До тях се приближава Доби Т и се усмихва.

-Какво искаш? - пита студено Дон Кур.

-Трябва да ви предам съобщение.

-И то е?

-"Бачета, проблемите ви едва сега започват. С обич: Валентин и Асен".

В този момент АVP нападат в гръб Поникс и Дон Кур, чието внимание беше съсредоточено в Доби. Дон Курлеоне е ударен в главата с гаечен ключ, след което Aсото и Валето затискат Поникс до една стена.

-След като напусна групата ни ти дадохме шанс да си живееш спокойно, Феникс. - казва Асото. -Ти обаче реши да ни се подиграваш. Никой не се подиграва с AVP!

-Ама аз не... - опитва се да каже нещо Поникс.

-Нема ти, баче! - обажда се Валето. -Ще ви използваме, за да докажем, че все още сме най-добрия отбор в тази компания.

-И докато вие не признаете публично, че сме най-добрите... - казва Асото. -Няма да ви оставим на мира.

Поникс получва коляно в корема, след което е хвърлен на пода до партньора си, а AVP и Доби Т се махат от мястото. Доскорошните фаворити на феновете определено преживяват промяна що се отнася до отношението си към колегите им.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Алекс "Благия" Блангев се опитва да преустрои малкото му отделено за интервюта място зад кулисите, за да го направи по-удобно за високия си ръст, когато зад него се появява другаря Ангелов. Черният му панталон с червен сърп и чук е на линия, както са и мускулите му. Хъхъ. Другарят изглежда се е приготвил за мач, но за момента наблюдава Алекс.

-Млади другарю, с какво са те хранили вашите, за да станеш подобен кавак?

-Моля? - обръща се Алекс. -Ти кой си?

-Как кой съм бе? Аз съм другаря ти Дмитрий Ангелов. Ярката червена звезда в тъмния небосклон на FUW. Но стига поетични глупости... кой си ти и какво си ял, за да пораснеш толкова?

-Аз съм новия репортер, Алекс Блангев. Искаш ли да ти взема интервю?

-Въпросът е не дали искам да ми го вземеш, а дали искам да ти го дам. Но хайде... нека се пробваме. Питай другаря си Ангелов нещо, пък след шоуто мога да ти препоръчам хубав фитнес, защото си се поосвинил нещо.

Блангев хвърля един тъпеещ поглед на Ангелов, но въпреки това дава знак на Пекаж да приближи камерата и задава първия си въпрос:

-Какво те води тук, другарю?

-Просто е. Феновете в последно време знаят какви мачове ще има на всеки event, а това донякъде убива тръпката. Трябва да има изненади. Точно затова тази вечер ще се изправя срещу Дон Жуан Нужа в неговия първи мач след разделянето на онзи глуповат отбор, в който участваше. Да видим какво мачле ще спретнем с този любовник.

-Да, той обича да се занимава с момичета... имаше заигравка с Уинтър наскоро.

-Да. - поклаща глава Ангелов. -Или поне си мислеше, че има. Това сигурно ще му създаде проблеми с бившия му партньор, онзи Филипович... но мен това не ме касае. Касае ме победата ми тази вечер и победите ми занапред. Другарят ви Ангелов е боец, не любовник.

-А какво мислиш за главния мач утре? Тошо срещу Саша за титлата? Имаш история със Саша...

-Да, аз го направих звезда. Аз му дадох шанс да блесне, но тези негови треви, този отровен дим замъгли съзнанието му. Да се оправя. Той не заслужава мач за титлата. Има по-заслужили, хехе. - другарят се удря по гърдите. -Но всичко с времето си. Предполагам, че ще стане добър мач, ще го гледам. Колкото до Зото... това момче трудно ще опази титлата си, ако не се научи да отстоява себе си. И трябва да намали сладкото, защото рискува да има проблеми с кръвната захар.

-Благодаря ти, другарю, и приятен мач.

-Мерси, кавак. - казва Ангелов и се насочва към ринга, а Алекс му хвърля един последен леко недоволен поглед.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Другарят е посрещнат с бурни овации от феновете. Ясно е, че е едно от най-обичаните лица в цялата компания. След него се появява и Дон Жуан Нужа, който също получава добра реакция от феновете. Той подарява няколко рози на момичета на предните редове на публиката, след което се качва на ринга и мачът може да започне. Преди обаче това да стане на рампата се появяват Рийпър и Уинтър. Филипович оглежда и двамата мъже на ринга, след което се прибира пак зад кулисите заедно с придружителката си, а противниците в идния мач си здрависват ръцете и са готови за мач.

Comrade Dmitrii Angelov vs Don Juan Nuja

Темпото на мача е умерено, имайки предвид, че и двамата са от "здравия тип". Двамата си разменят контрола през по-голямата част от мача, като никой няма равно предимство. Към края на мача Ангелов успява да заключи Sickle and Hammer (ключ на ръката). Нужа не се предава, а вместо това успява да се извърти по такъв начин, че да вдигне Ангелов и да го просне по гръб с powerbomb. Oпитва опит за туш, но Другарят се повдига. Дон Жуан го вдига на крака, но Дмитрий от нищото успява да хване Нужа и да го просне с Choking Spinebuster. Не успява обаче да опита туш, защото Нужа се плъзва под въжетата извън ринга. Ангелов излиза извън ринга, връща противника си там и опитва туш, но е минало достатъчно време за Дон Жуан да се съвземе и той се повдига. Ангелов го вдига за втори Choking Spinebuster, но Нужа го засилва към въжетата, рита го в корема и опитва нов Powerbomb. Докато е във въздуха Ангелов успява да хване ръката на Нужа и да заключи Sickle and Hammer за втори път. Нужа изпуска Дмитрий и когато двамата се озовават по гръб на ринга предимството вече е в ръцете на Ангелов, който усилва натиска и кара Дон Жуан да се предаде.

След мача двамата си стискат отново ръцете и се прибират зад кулисите. Впечатляващо.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Торо дреме на един стол в офиса на Шефката, пиейки бира и гледайки стари записи на предавания от Pro Sieben, за да си упражнява немския. Накрен се прозява до него, а Reaper и Уинтър лежат на един диван, като русокоската целува Филипович и го пипа по напомпаните мускули. Олеле... В офиса влиза и самата Шефка.

-Притеснена съм... - казва тя. -Никъде не мога да открия Саша. Звънях му, но не вдига.

-Сигурно пуши. - казва мързеливо Накрен.

-По-добре да не го прави, ако иска утре да стане шампион.

-Трябваше аз да получа шанса за титлата. - казва Торо тихо. -Не онзи кафевия...

-Торе, говорихме вече за това. - отговаря Шефката, като взима чашата с бира от ръцете му и отпива.

-Да, говорихме. Няма значение. Все ще изскочи някоя друга възможност.

В този момент в стаята влиза някакъв младеж със слушалки на главата, най-вероятно член на подръжката.

-Ъм... Шефке, г-н ЛазарУв ми каза да ти предам, че ще говори на ринга и желае да гледаш.

Шефката се намръщва, след което спира записите от Pro Sieben (което леко ядосва Торо) и пуска картина от случващото се на ринга. А там вече е съ-главният мениджър НикитУ ЛазарУв и ние се прехвърляме при него.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Както вече казах НикитУ ЛазарУв е в центъра на ринга, облечен в лъскав лилав костюм. Феновете ни го аплодират, докато той леко оправя разрошената си с гел коса, оглеждайки се в една камера.

-Почнахме ли? А така. Добър вечер, здрасти и мараба на всички фенове на FUW! - бурни овации за главния мениджър. -Нямам намерение да губя много време, просто искам да споделя една важна новина с вас и освен това да вбеся оная крава Шефката, после си тръгвам. - смях от публиката, а камера ни показва гневното изражение на Шефката в офиса й. -Така... - продължава НикитУ. -Следващият ни event ще е второто издание на Gold Rush. За тези, които не помнят, това е елиминационен турнир, наградата в който е мач с шампиона на FUW на най-голямото шоу за тази година, FUW Ultimate 2009, предвидено за края на декември. Миналата година го спечели Бож и след това успя да победи Биров на FUW Ultimate 2008 и да спечели титлата. Тази година Бож дори няма да участва в турнира.

Тук феновете ни се натъжават и дори чуваме освирквания, а Шефката се усмихва леко. Изглежда е доволна, че Бож няма да участва.

-Съжалявам. - казва НикитУ. -Но като за начало Бож не е в състояние да вземе участие във всички фази на турнира, заради побоя, който отнесе от Пороци ООД. Второто нещо е, че нито един бивш шампион няма да участва в Gold Rush турнира. Искам нови лица да изгреят на небосклона на FUW и точно затова в този турнир бивши шампиони няма да има. Ще има хора, жадни за успех, като един от тях ще получи шанс за главната ни титла на най-главното ни шоу за годината. Турнирът ще се проведе на няколко етапа. Полуфиналите и финалът ще са на самото шоу Gold Rush, докато преди това в няколко бюлетина с новини ще ви информираме как са протекли останалите мачове - квалификации и четвъртфинали. Това беше важна информация, мерси ако сте я изслушали, а сега трябва да тръгвам.

НикитУ слиза от ринга, но изведнъж се сеща нещо и се обръща отново към феновете.

-Щях да забравя... Нали исках да ядосам Шефката? Ами сега е моментът. Заради намесата на Саша в мача между Xtreme и ZoTTo на When the sky falls и последвалата поява на всички лекета от Пороци ООД, определям Xtreme като... съгледвач за изпълнението на правилата в мача между Саша и Зото утре вечер. С други думи - ако Xtreme реши има официалното право да пребие Саша. Мерси!

НикитУ се прибира зад кулисите, а режисьорът ни показва как в офиса си Шефката избухва и започва да хвърля чаши с бира, хартийки от банички, документи и Накрен наляво-надясно.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

РЕКЛАМА (даже две!)
-Бял, едър, лесен за отваряне - български ориз!
-Млечни продукти "Карабунар" - хапка здраве всеки ден! (продукт, препоръчан от Дон Жуан Нужа)
КРАЙ НА РЕКЛАМИТЕ

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ети вече е на ринга с реферска тениска в черно и бяло, а на рампата се появява Нели. Тя идва на ринга и разменя няколко думи със специалния съдия на тазвечершния мач, но не можем да чуем какво си говорят. Изглеждат сериозни обаче. Идва и шампионката Силвия, която с не особено голямо желание дава златния сутиен на Ети, за да го вдигне и покаже като залог в мача. Гонгът е ударен и е време да се реши коя ще е FUW Bra Champion.

FUW Bra Championship: Nelly vs Silvia (c)
(специален гост съдия: Ети)

Maчът започва... с зяпане. Двете се гледат тъпо в продължение на минута преди Нели да реши да зашлеви мощен шамар на Силвия в опит да й откъсне главата. Главата на Силвия обаче не поддава и вместо това тя също отвръща с шамар и това довежда до въргал на ринга. Ети се опитва да ги разтърве, но те я блъскат встрани и прехвърлят боя си извън ринга. Там Нели е засилена и ударена в металните стълби от шампионката, но опита на Силвия да я довърши с коляно в лицето се проваля, когато Нели се подмества и коляното на Силвия се забива в стълбите. Когато се съвземат мача отново се прехвърля на ринга. Пак безсмислена размяна на удари, като Силвия успява да поеме контрола и с belly-to-belly просва Нели. Опитва туш, но е неуспешен. Шампионката се отблъсква от въжетата, пробва коляно в лицето (отново) и се дъни (отново), след като Нели хваща крака й и брутално го извърта. Нели заключва STF!!! Силвия е на път да се предаде! Тя се дърпа към въжетата в отчаян опит да спаси себе си и титлата... и успява! Докопва се до най-долното и Ети принуждава Нели да пусне хватката. Нели е бясна и започва да се кара с Ети, като това дава възможност на Силвия да се изправи. Претендентката се обръща и Силвия я вдига на рамене, след което я просва с брутален F-5! Опит за туш и победата отива в ръцете на шампионката.

Тя вдига ръце сякаш е спечелила не-знам-какво и се усмихва доволно, а Ети й подава титлата... опа, удря я с титлата в лицето е по-правилен израз. Да, съдийката налетя на бой на шампионката и започва да я налага в центъра на ринга. Силвия успява да се надигне отново, но получава добре пласиран ритник в главата и заспива на ринга. Ети приключва първата вечер на Enslaved с поглед, забит в тялото на смазаната шампионка.

2 коментара:

  1. Здрасти, здрасти :))) Аз се завърнах , отсъствах в продължението на няколко месеца, но снощи и тази вечер се постарах да си наваксам всичко, невероятни интриги, преобразяване на хора и т.н. съм изпуснала, но сега съм тук и искам бира :D хаххаха Бире, Коцето верно, че е леко мургав, ама мн го дискриминираш :D груб си :D Алекс? Благия? Кавак? хахаххахаахх (rofl) не, не ти наистина си болен, адскoto :D Е Силвето поне си полегна да си поспи :D Бире и мойта групичка нещо ни дискриминираш ще се караме (wait) а и аз никога не хвърлям бира, ейй (wait) Иначе Пороци ООД ми харесва мн и хората в нея, Торо малко не го познавам, ама подробности нали си пием бирата заедно :D Продължавай в същия дух, не спирай да пишеш радваш :)))) Бившата ти коалицията иначе кърти в моментното и състояние :D

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...