FUW Enslaved - Night 2 (10.10.09)

DO YOU FEEL ENSLAVED?

Theme song: Three Days Grace - Break

Започваме днешното шоу с BK, който вече се е настанил на ринга, стои върху едно столче и гали късата си коса. С другата ръка естествено държи микрофон, защото няма начин да ни спести мрънкането си. Но какво разбирам аз? Аз съм прост коментатор. Да чуем него...


-Както ви информирах наскоро благодарение на един добър адвокат си осигурих защита от Биров. Имам пълното право да осъдя компанията, ако те по някакъв начин ме накарат да съм на един ринг с него. И воала! Те ми го спестиха... И си казах, че щом това успя, значи всичко ще успее. Не ме разбирате май. - публиката мълчи, аз мълча, всички мълчим. Да, BK, не те разбираме. -Имам предвид, че щом с адвокат успях да си спестя Биров, значи със заплаха за съд мога да си осигуря и други неща. Затова... - той вади листче от джоба си и започва да чете -Давам 2 седмици на ръководството на FUW, НикитУ ЛазарУв и Шефката, да дадат на мен, The Underclass Hero BK, мач за титлата на FUW на следващия event Gold Rush. В противен случай ще повдигна обвинения за това, че тъпкат правата ми и не зачитат постиженията ми като първи шампион на компанията. Аз съм лицето на компанията! Аз съм вашият герой! - феновете не го възприемат и започват да освиркват. -Аз ще бъда шампион! Помнете ми думата... до края на годината ще постигна нещо, което никой не е постигал.

BK хвърля микрофона, бута стола си и се прибира зад кулисите. Слава богу, приключи и ние можем да продължим по план. Получавам информация, че No More Bullets са зад кулисите.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Да, там са... с Алекс Благия при това. Той леко се навежда към тях (не че са ниски, той е висок...) и задава първия брутален въпрос за вечерта:

-Момчета, добре ли спахте?

-Алееее, дългуч... в Пещера нямаме такива. Какво си ял ти бе? Патчици? Ахехеахеа. - NMP е видимо развеселен, а Bullet гледа строго в репортера ни.

-Следващ въпрос. - отсича бързо той. Алекс не губи време.

-Предстои ви мач с Dark Lords of Sith. Готови ли сте за него?

-Естествено. - отново казва бързо Bullet. -Ще ги премажем тези палавници. Победиха ни предишния път, но това беше чист късмет. Късметът на новобранеца, сес?

-Сещаме се. - това е Биров! Биров се появява от някъде и застава до Алекс Благия Блангев. -Сега ако обичаш, ти и партньора ти се разкарайте, защото имам да кажа нещо важно.

-Алееее, 'ма ти си много нахален. - изненадва се NMP -А ако ти счупя някой пръст?

-Аз ще счупя теб. - усмихва се леко Биров, но Bullet застава пред него и го оглежда от близо.

-Снощи ти победи КоЦкаР. Бърза победа, чиста. Сега обаче ние ще ти покажем как стават работите. Aз и NMP ще се справим с онези хахави копеленца, ще защитим титлите си и после ще ти пратим диск с запис на мача, за да се научиш на нещо. - Bullet тръгва, а хилещия NMP го последва. Първият обаче се спира и се обръща отново към Биров. -Може да ми обереш медеца, между другото. Хаха!

No More Bullets излизат от кадър, а Биров просъсква след тях. Алекс се оглежда притеснено няколко пъти, след което решава все пак да зададе въпрос на Born 2b God.

-За какво важно нещо искаше да говорим?

-Не сега. - казва Биров без дори да го погледне, след което тръгва нанякъде.

-Абе, Пекаж... - Благият поглежда камерата. -Почвам да се изморявам. Само психопати има тук.

-Казах ти - ще свикнеш. Аз как свикнах да държа камерата към тавана, за да мога да ти хвана мутрата в кадър.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Време е за първия мач тази вечер. Шарлът е вече на ринга и приготвя ръкавиците си (тя се бие с ръкавици за MMA, за да се прави на важна), а Уинтър се задава по рампата, придружавана от Рийпър. Филипович остава край ринга, а русокосата нимфоманка се качва там. Преди известно време тя обеща на Джери Хейтхери, че ще отмъсти за това, че Шарлът обръсна главата й. Интересно дали ще успее...

Charlotte vs Winter

Уинтър започва мача с ритник в лицето на Шарлът, но дори това не успява да повали боксьорката. Тя по-скоро се разярява и тръгва в атака, но Уинтър излиза извън ринга и се скрива зад Рийпър. Когато двете отново се връщат на ринга мачът продължава, като Уинтър успява чрез няколко нечестни удара да вземе предимството в мача. Това продължава до момента, в който при нейн опит за DDT, Шарлът не я вдига и не я изхвърля зад гърба си. Следва belly-to-belly suplex и опит за туш, но Reaper издърпва съдията и спасява мача за Уинтър. Шарлът се изправя, поглежда Рийпър, след което започва да дебне Уинтър със стиснат десен юмрук. Рийпър обаче се качва на въжетата докато Шарлът е с гръб към нея и изкрещява нещо зад гърба й. Тя се обръща, а Уинтър я хваща с малък пакет и я обръща за туш. Не достига до три. Шарлът отново е на крака и се засилва към Уинтър, но тя умишлено пада назад в ръцете на съдията. Това го разсейва и той не забелязва как Рийпър влиза на ринга и просва Шарлът с Копие. Уинтър продължава да баламосва съдията, че има проблеми с крака си, докато Рийпър довършва Шарлът с Jackhammer. Уинтър изведнъж се излекува като по чудо, прави крак-брадва на опонентката си и успешно я тушира.

Рийпър отново се връща на ринга и поглежда към проснатата Шарлът. Уинтър пък маха към рампата и там се появява Накрен. На въпроса на Уинтър "Защо си само ти?" доколкото чувам той отговаря с "Торо каза, че това са кафеви работи, а Саша се готви за мача си." Рийпър вдига на крака Шарлът, а Уинтър дава метален стол на Накрен. Точно когато той се готви да замахне от публиката изскача Терзов! Той е тук! Терзов връхлита върху Накрен и го засипва с удари, след което посреща атаката на Филипович и го изхвърля от ринга. Накрен от своя страна сам бяга от там, същото прави и Уинтър. Терзов не се задържа дълго на тепиха, ами слиза от там и отново влиза сред публиката, а Рийпър и Уинтър трябва да догонят Накрен, който е избягал зад кулисите.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Веднага след мача камерите ни прехвърлят при масата с храна зад кулисите (ние си имаме кетъринг, сес?), където NMP лежи на пода, а няколко души се опитват да го съвземат. Bulletproof идва и започва да разпитва какво е станало, но никой не може да му отговори. Мачът им предстои, по дяволите!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Xtreme e показан в съблекалнята си, когато при него влиза Зото с титлата на FUW в ръце.

-Анто, сладур... съжалявам за случилото се на When the sky falls.

-Не се тревожи. - усмихва се Xtreme. -Вината беше на Саша. Не си виновен, че той е педераст и гледа своя интерес. Както и всички останали лекенца от Пороци OOД.

-Да очаквам ли помощ от теб тази вечер или да се наблъскам с кекс, за да ми се вдигне кръвното, и да се оправям сам?

-Ако ме питаш дали ще вляза в клетката да бия Саша - не няма. - Xtreme започва да навива лента около китките си. -Но ако някой реши да дойде, за да му помага ти гарантирам, че няма да бъде допуснат до вътрешността на клетката.

-Ясно. Мерси. Заповядай, в знак на добра воля! - Зото подава един Twix на Xtreme, който внимателно го взима, мълчи за няколко секунди, след което поглежда към шампиона.

-Мисля, че с тези подаръци и обяснения този разговор стана доста хомосексуален, така че няма да е лошо да си тръгнеш.

-Ок. - казва засмян Зото и излиза, а Xtreme отваря Twix-a и почва да се тъпче. Деца, сладкото вреди на зъбите ви!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Време е за мача за отборните титли. Под звуците на Имперския марш Дарт Радо и Дарт Гопер (държи да го наричаме така) се насочват към ринга. Гопер си е боядисал лицето по Дарт Мол-ски, в оранжево и черно. Даже и главата си е обръснал за случая. Радо сваля дългото си наметало... и за пореден път остава с късото такова! А ето ги и шампионите.. въпреки че преди малко го видяхме проснат зад кулисите NMP пристъпва гордо, леко накуцвайки, до своя партньор. Двамата се качват на ринга, а клетката се спуска над него. Време е за мач в клетка за отборното злато!

FUW Tag Team Championship: Dark Lords of the Sith (Darth Rado & Darth Goper) vs No More Bullets (NMP & Bulletproof) (c)

В самото начало на мача Гопер брутално извърта глезена на NMP и едната половина от отборните шампиони започва да крещи от болка, лежейки върху ринга. Това дава възможност на противниците му да се концентрират върху Bulletproof. Той първоначално успешно отбива атаките им, но в един момент просто остава без сили и Ситовете поемат контрола, блъскайки го неколкократно в стените на клетката. NMP обаче стиска зъби и става на крака, нахвърляйки се на Радо и Гопер в опит да помогне на партньора си. Този негов опит обаче му струва скъпо - Ситовете се концентрират върху крака му и с няколко общи атаки му причиняват още болка. Докато се готвят да го заключат в двойна хватка за предаване Bulletproof връхлита върху Гопер и буквално го отнася през вратата на клетката, разбивайки я. Двамата падат навън и в клетката, както и в мача, остават само NMP и Радо. Радо се опитва да излезе от клетката, но NMP го спира - той показва дух и започва размяна на удари. Rado опитва chokeslam, но NMP се измъква и контрира с crossface. Радо не се предава и обръща NMP в неуспешен опит за туш. NMP тръгва към вратата на клетката, но Радо се засилва и го рита в крака. NMP пада по гръб, превивайки се от болка, а Дарт Радо се измъква от клетката и печели мача!

Гопер дава единия колан на Радо и двамата гордо вдигат титлите си, докато Bullet е влязал обратно в клетката и проверява състоянието на своя партньор.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Шефката е зад кулисите с Торо, Накрен, Рийпър и Уинтър. Накрен изглежда леко стресиран, затова Шефката му удря един шамар.

-Осъзнай се, леке! Трябваш ми на линия за следващия мач.

-Ама... Терзов... обратно... трябва да го разкараш! Трябва!

-Млъкни, наркоманска отрепко! - озъбва му се Торо. -Шефката на предишния event постъпи глупаво и направи така, че тя и НикитУ да могат да връщат отстранени кечисти. Така че връщането на Терзов не може да бъде предотвратено.

-Искаш да кажеш, че аз съм виновна? - пита Шефката.

-Кафев да стана ако не си...

-Tишина! Няма време за скандали! - Шефката изглежда ядосана. -Тази вечер имате една задача: да се погрижите Зото да загуби титлата. Не искам този смотаняк да е шампион в моята компания. А ако Xtreme застане на пътя ви - смачкайте го! Ясно ли е? - пита Шефката и лицето й се озовава пред това на Рийпър.

-Пределно ясно. - усмихва се Спасимир Филипович.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

РЕКЛАМА
FUW обявява кастинг за нови мутри. Изисквания нямаме. Всеки с идея за това кой и как да бъде включен в китната ни компания да пише в скайп на собственика на блога или да драсне коментар. Тенк ю.
КРАЙ НА РЕКЛАМАТА (ама то точно реклама се получи)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Време е за главният ни мач! Клетката е на мястото си, а Xtreme се задава пръв към ринга. За разлика от друг път е облечен само с дънки и педерасТки потник. Всичко друго е в нормата. Той застава до клетката и наблюдава пристигането на претендента Саша. Това е вторият му шанс за титлата откакто се завърна, въпросът е дали този път ще успее да я вземе. Двамата разменят няколко злобни погледа преди Саша да влезе в клетката, а със стъпването му вътре започва музиката на Зото. Той се спуска по рампата, а устните му са омазани с шоколад. За наше неудоволствие той се облизва набързо и държейки титлата на FUW високо вдигната влиза в клетката.

FUW Championship: Sasha vs ZoTTo (c)

Мачът започва с предимство на Саша, който използва масивния си ръст, за да разхвърля (буквално) шампионът из клетката. Няколко минути след началото на мача обаче Зото обаче успява да спечели контрола. Той се подмества от опит за big boot и кракът на Саша се задръства между въжетата и клетката. Зото се възползва и се концентрира върху крака, като дори на няколко пъти опитва да излезе от клетката. Разгневеният Саша обаче успява да го спре, въпреки наранения крак. При последното сваляне на Зото от клетката Саша го просва с powerbomb и започва да лази към вратата. Зото обаче успява да го хване за крака и да го издърпа навътре, но Торо и Накрен се насочват към ринга. Xtreme веднага им се нахвърля, докато те всеячески се опитват да влязат на ринга. Докато Xtreme се бие с Торо, Накрен започва да катери клетката, но от публиката отново изскача Терзов и го сваля оттам, след което започва да го налага извън ринга. Xtreme успява да повали Торо, но идва Рийпър и двамата започват да си разменят удар след удар на рампата. През това време Уинтър застава на вратата на клетката и хваща ръцете на Саша, опитвайки се да го издърпа. Зото обаче вкарва и нея в клетката. Докато Зото се кара с нея, Саша се изправя на крака и опитва да просне Зото в гръб, но той прикляка и Саша просва Уинтър, след което е изненадан с Chocolate Spinebuster и Choco's Elbow. Следва туш и Зото успешно защитава титлата си.

Извън ринга обаче Рийпър е проснал Xtreme върху апаратурата покрай рампата. Филипович помага на Торо да стане и двамата се нахвърлят на Терзов, след което го вкарват в клетката. Тримата с Накрен също влизат вътре и започват да налагат Зото и Терзов! След като Саша се изправя на крака той също се включва в побоя. Дон Жуан Нужа се притичва на помощ, но след секунди става жертва на Пороци ООД, също както шампиона и Терзов. Шоуто ни завършва с Рийпър, Саша, Торо и Накрен, вдигнали ръце над смазаните си противници.

1 коментар:

  1. Бой, бой, бой и пак бой :D Пороци ООД (bow) Като няма титли ще има боййййй и тва е :D Бире търса ти нов персонаж, докато четех ми дойде една идея като се прибереш ще те светна ;) Извънземните роднини превзеха отборното злато леле Тонката да зима картечницата и да идва :D хах Накрен и Терзов ме кефат на макс :D Терзов е маниак, а накрен е подплашен яко :D Мале искарал Сашо доста интелигентен, готино :D Нимфоманката, многото секс и са отразява, изморява се и нещо няма победи (wait) :D Поне има коса още :D

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Когато Джони Гаргано срещна Дявола - в себе си и срещу себе си (NXT Takeover: Chicago II)

Какво ще сториш на най-добрия си приятел, след като те е предал многократно? Когато човекът, когото си считал за свой брат, се превърне...