FUW през 2010

Този пост е изцяло насочен към четящите FUW и интересуващите се от него в някаква степен, така че мнозинството посетители можете най-спокойно да го пропуснете. Искам да поясня какво следва през идната 2010 за може би най-продължителния ми проект в блога, редом с "Препоръчаните песни" и "Моето творчество...". FUW, въпреки всичките ми колебания, ще продължи да съществува и през новата година. Доста се чудих дали да не го спра, тъй като осъзнавам, че идеята се изтърка и няма чак такъв интерес, какъвто имаше в началото. Да, обаче си казах, че има толкова много неизползвани истории, толкова много възможности, пък и писането му ми доставя такова удоволствие, че просто няма как да го зарежа.

През 2010-а FUW ще се завърне с ново седмично шоу, първото издание на което ще може да прочетете още тази неделя. Да, след година само на event-и отново се завръщам към схемата със седмичните шоута и отново ще има по едно всяка неделя. PPV-тата няма да през 3-4 седмици, а през повече. Предполагам през около 2 месеца. Така хем ще мога още по-добре да изграждам и описвам историите и враждите (нещо, което трудно можех да правя с event-и), хем ще мога да обръщам внимание на повече хора от ростъра. Всяко шоу ще е с размер от около 2 страници в Word (Stricken едно време стигаше до 10), така че всеки, който го мързи да чете ще може набързо да разбере какво става. Подобно на последните няколко event-a няма да обяснявам подробно всеки мач, а само ще пиша по няколко реда, за да стане ясно как е завършил. Сегментите също няма да бъдат описвани с пряка реч, а с преразказване. Може би няма да е толкова забавно, но пък за сметка на това поне ще го има.

Ще има промени и в ростъра. Доста хора ще бъдат уволнени (как точно ще видите като започнем) поради една или друга причина от реалния свят - тотална липса от живота ми и от блога (:D), непознатост на повечето читатели, слаби образи. За сметка на това обаче ще се постарая да обърна внимание на всички, които ще останат. Не се тревожете дали няма да ми писне и да го зарежа на втората седмица - в момента имам около 7 написани шоута (мисля) и първото PPV, тазгодишния St.Valentine's Day Massacre, които са готови да бъдат публикувани през следващите 8 седмици. Когато 5 шоута ти се равняват на 1 от старите като размер е много по-лесно да ги напишеш.

Toва е. Не мисля, че има нещо друго за казване. За забравилите нека преговоря как стоят нещата сега:

FUW Champion: ZoTTo (след като НикитУ ЛазарУв му оказа нечестна помощ, за да запази титлата си срещу другаря Дмитрий Ангелов)
FUW Tag Team Champions: Dark Lords of the Sith - Darth Rado/Darth Goper (след като успешно запазиха коланите си срещу Finally Real)
FUW Bra Champion: Charlotte (след като победи Силвия, Нели и Ети за златния сутиен)

Отборът на НикитУ ЛазарУв пък победи отборът на Шефката и сега тя вече не е част от FUW, а властта е изцяло в неговите ръце. Естествено, благодарение на Саша, който прецака партньорите си (най-вече Торо) и предаде Пороци ООД, който най-вероятно вече не съществуват без ръководителка. Това е. Имате уредена среща с Неназования коментатор в неделя вечерта. А аз до тогава трябва да измисля как да се казва шоуто :D

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Нашият 24 май - камери, телевизия, интервю и... деца

Има голяма вероятност да запомня този 24 май, за разлика от много други преди него. Не за друго, ами защото с Темз почти не се спряхме, въп...