FUW Gold Rush 2009 - Резултати

“Цял живот преследваме богатството, което ще ни накара да се чувстваме повече мъже. И когато го открием осъзнаваме, че това, което е задоволило егото ни е не то, а фактът, че сами сме успяли да изкачим върха.”

Добре дошли с краткия (в сравнение с всичко досега) преглед на случилото се на Gold Rush. Поради намалелия интерес (което е нормално) FUW ще достига до вас в малко по-различен вид и не кой знае колко подробно, тъй като вас ви мързи да четете (или изобщо не го правите), а мен ме мързи да пише. Но да не губим време, а да се насочим към случилото се на датата 9 декември 2009.

1.Toro/Sasha (Пороци ООД) vs. Xtreme/Boj – в първият мач за вечерта, зеленото човече в Пороци ООД Саша се обедини с недоволния в последно време Торо, за да се изправят срещу Xtreme и Бож. Мачът беше тежък и за двата отбора, като в един момент Торо просто реши да си тръгне и заряза Саша сам срещу двама. Това доведе до комбинация от БОЦ (Ритник в брадичката) и MMVДБА (Педигри) от Бож и Xtreme, и победа за тях.

-Зад кулисите вбесената Шефка се изправи очи в очи с Торо, крещейки му за това, че не си е тръгнал в средата на мача. Той отговори, че е очаквал помощ, като Шефката контрира с изказването, че Reaper е бил зает в подготовка за мачовете си, а Накрен трепери в съблекалнята, заради мача си с Терзов. Торо отвърна, че щом те не са загрижени за Пороци ООД може би и той не трябва да е, внасяйки още смут в редиците на групата. Тъжна панда за тях...

2.Gold Rush Tournament Semi-final: Spasimir “Reaper” Filipovich vs Don Juan Nuja – двамата доскорошни партньори и бивши отборни шампиони се изправиха за пръв път един срещу друг в един ожесточен мач, който не мина и без кръв – Нужа нарани ръката си на металнит стълби, а главата на Рийпър бе разранена след удар в един от стълбовете на ринга. В крайна сметка Уинтър послужи като добра помощничка и разсея Нужа, за да даде възможност на Рийпър да го победи и да се класира за финала.

-Зад кулисите на пътя на Бож се изпречи BK, който не пропусна да му обясни, че за разлика от Бож знае как да получава това, което пожелае и тази вечер ще се бори за титлата. Бож само се усмихна и го нарече смешник, припомняйки на BK, че докато „The Underclass Hero” е губил доста мачове, Бож не е губил нито един откакто е в компанията. BK отвърна, че това е само защото не са се изправяли един срещу друг, при което коментара на Бож бе „Естествено. Защо да се бия с теб след като знам, че не ставащ?”. Последва атака на BK, който блъсна неколкократно Бож в апаратурата зад кулисите и му каза да гледа главния мач, за да види какво значи истинска победа. Агресивен BK, определено...

3.Gold Rush Tournament Semi-final: Don Kurleone vs Comrade Dmitrii Angelov – впечатляващ мач между двамата, показал, че Курлеоне все още има желание да се окичи със злато. Това обаче не стана, след като Ангелов успешно го просна с ритник в лицето последван от Choking Spinebuster, за да се класира на финала заедно с Reaper.

-След махането на Другаря Ангелов от ринга там се появиха Асото и Валето, които започнаха да ритат Дон Кур до появата на Поникс, който просна и двамата, преди Доби Т да го спъне, правейки го жертва за двамата му бивши приятели.

-Шефката направи посещение в женската съблекалня, където напрежението бе на път да срине покрива – Ети, Нели и Силвия бяха пред сбиване, като другите едва ги спираха. Шефката заяви, че случилото се през последните месеци е показало, че докато трите не се изправят една срещу друга за титлата нищо няма да приключи. Но също така другите момичета в компанията също заслужават шанс за златния сутиен и не трябва да бъдат пренебрегвани на най-голямото шоу за годината. Точно за това Шефката назначи четворен мач за тази вечер, като победителката от него ще получи място в мача за титлата на FUW Ultimate 2009, включващ Силвия, Нели и Ети.

4.Terzov vs Nakren – двамата бивши партньори застанаха за втори път на един ринг и този път Terzov изля цялата си злоба върху по-младия Накрен. DJ-a победи, след което на рампата се появи НикитУ ЛазарУв и помоли Терзов да го придружи за важен разговор.

-В интервю с Алекс Благия, Зото заяви, че не се притеснява от BK, нито от уж добронамерените подмятания на Другаря Ангелов, нито от факта, че Пороци ООД все още искат да го скалпират. “Ша ги еба всичките”, беше основният му коментар.

5.Fatal 4 Way Match: Winter vs Dobby T vs Jerry Hatehairy vs Charlotte – Силвия бе на коментаторската маса, докато се решаваше коя ще е третата й опонентка за Ultimate 2009. По време на мача бяха създадени краткотрайни съюзи между Шарлът и Доби, както и между Джери и Уинтър, но в течение на битката и двата пропаднаха. Четирите дадоха всичко от себе си за победата, като накрая тя отиде в ръцете на Шарлът, след като тушира Уинтър след невероятно дясно круше в челюстта.

-След мача Силвия се качи на ринга и просна Шарлът със златния сутиен, но Ети и Нели пристигнаха на ринга и шампионката разумно се оттегли. Двете обаче решиха, че няма да си тръгнат просто така и понаритаха Шарлът, след което гледайки се злобно се оттеглиха от ринга.

6.Gold Rush Tournament Final: Spasimir “Reaper” Filipovic vs Comrade Dmitrii Angelov – отново брутален мач, в който двамата дадоха всичко от себе си за победата. Главата на Рийпър бе повторно разкървавена, а същото стана и с веждата на Ангелов след брутален удар със стол зад гърба на съдията. В края на мача Рийпър закова Копие и вдигна Другаря за Jackhammer, но той се измъкна и контрира с хватката за предаване „Сърп и чук” (Modified Armbar). За да не приключи мача със счупена ръка Рийпър се прунуди да се предаде... и по този начин Ангелов си спечели мач за титлата на FUW Ultimate 2009!

-В края на мача НикитУ ЛазарУв излезе на ринга, за да поздрави победителя, когато там се появи и Шефката, бясна, че представител на Пороци ООД няма да се добере до главния мач на най-голямото шоу за годината. Тя каза, че й е писнало от глупавите решения на НикитУ и от това, че закопава „нейните хора”. Той отвърна, че не му пука. След няколкоминутно каране Пороци ООД дойдоха на ринга в цялата си прелест и обградиха НикитУ. Той предложи на Шефката крайно решение – отборен мач между нейните хора и отбор от хора, които той е подбрал. Ако победят Пороци ООД Шефката отново става едноличен главен мениджър. Ако победят хората на НикитУ... властта отива изцяло в неговите ръце. Шефката прие с насмешка, след което Xtreme, Terzov и Дон Жуан Нужа дойдоха на ринга. Шефката каза, че са с 1 по-малко от нужното, когато музиката на NMP зазвуча и той с усмивка на лице се домъкна на ринга, след което се здрависа с НикитУ... секунда преди двата отбора да се сбият.

8.FUW Championship: ZoTTo © vs BK – страхотен main event с много драма. Въпреки всичките си опити BK не успя да задържи рамото на Зото за три и след един брутален (трети подред) Chocolate Spinebuster мачът приключи в полза на шампиона. След гонга BK започна да спори със съдията, когато Бож се появи на ринга и го просна с БОЦ в лицето, след което си тръгна доволен. На ринга обаче дойде Другарят Ангелов и двамата със Зото приключиха шоуто, взирайки се един в друг.

Това беше краткия (надявам се) преглед на всичко, случило се на Gold Rush. Който го прочел – прочел, който не – здраве да е. Следваща спирка – Ultimate 2009!

2 коментара:

  1. абе и кратката версия си е яка ;D

    ОтговорИзтриване
  2. Радвам се :D По-лесна е за писане. По-лесна за четене :) По-дълъг живот за FUW.

    ОтговорИзтриване

Поради зачестилия спам, сега всеки коментар ще трябва първо да бъде одобрен преди да се публикува, така че не се учудвайте, ако коментарът ви не се покаже веднага. Извинявам се за неудобството :)

Комикси: "Jack Eridon: Крадецът на спомени" от Константин Витков-Титис

Някои неща в този живот изискват топки. Едно от тях е да нарисуваш и да се опиташ да издадеш комикс в България.  И ето, че пролетта н...